#Lokanta usulü orman kebabı

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı 01:44

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı

Erdoğan, Ukrayna'da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin 6. toplantısı vesilesiyle resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Ukrayna’nın başkenti ..

Şenol Güneş Yeni Hedefi Gösterdi 01:17

Şenol Güneş Yeni Hedefi Gösterdi

Devler Ligi'nde Monaco'yu deplasmanda devirmeyi başarıp puanını dokuza çıkaran Beşiktaş'ta yüzler gülüyor. Zorlu bir süreçten geçen siyah beyazlılar Şampiyonlar Ligi'nde hem moral buldu hem de UEFA'dan 1.5 milyon euro g..

Mi̇lli̇ Futbolcumuz Gökhan Töre Oyuncu Esra Bi̇lgi̇ç’le Evlendi̇!.. 05:42

Mi̇lli̇ Futbolcumuz Gökhan Töre Oyuncu Esra Bi̇lgi̇ç’le Evlendi̇!..

Gökhan Töre ve ‘Diriliş Ertuğrul’ oyuncusu Bilgiç, iki yıllık birlikteliklerini bu akşam evlilikle taçlandırdı. Ünlü çiftin yakınları ve dostlarıyla birlikte gerçekleştirdikleri düğün töreni Halim Paşa Yalısı’nda yapıldı..

  • BETA tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vagon evler yok satıyor! 02:51

Vagon evler yok satıyor!

BİR ZAMANLAR BÜYÜK ŞEHİRDE YAŞAM HAYALLERİ VARDI. PANDEMİDEN SONRA O HAYALLER BAZILARI İÇİN YERİNİ DOĞAYA DÖNÜŞ PLANLARINA BIRAKTI. BİR SAHİL KASABASINDA YA DA ORMAN KENARINDA UYANMA HAYALLERİ KURANLARA ÖZEL VAGON EVLER ..

Adana’da Fatih Terim adına hatıra ormanı kuruldu 01:06

Adana’da Fatih Terim adına hatıra ormanı kuruldu

Galatasaray Spor Kulübü’nün başlattığı Hatıra Ormanı projesi kapsamında Adana’da, teknik direktör Fatih Terim adına bir orman kuruldu. Ormana dikilecek ağaçların ilk fidanları toprakla buluşturuldu...

Önce ağladı, sonra sevindi! 01:31

Önce ağladı, sonra sevindi!

TÜRKİYE ONU TELEF OLAN TAVUKLARININ ARDINDAN DÖKTÜĞÜ GÖZYAŞLARIYLA TANIDI. 8 BİN 500 HAYVANINI KAYBEDEN KADINA DERDİNİ UNUTTURACAK MÜJDE TARIM VE ORMAN BAKANI'NDAN GELDİ.....

Manavgat'ta yangında zarar gören evler havadan böyle görüntülendi 02:43

Manavgat'ta yangında zarar gören evler havadan böyle görüntülendi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınlarında zarar gören bazı evler havadan görüntülendi...

Vahşi Sevda 1966 Hülya Koçyiğit Tunç Okan Türk Filmi İzle 1:18:42

Vahşi Sevda 1966 Hülya Koçyiğit Tunç Okan Türk Filmi İzle

Filmde, dul kaldıktan sonra yeniden evlenen bir kadının yaşadıkları anlatılır. Gül kocasını bir orman yangınında kaybeder. Çiftliğinin işlerini oğlu Osman ve kendisi yapamaya çalışır. Fakat işlerin üstesinden gelemez. Çi..

Antalya Düden Şelalesi Denize Dökülürken 02:10

Antalya Düden Şelalesi Denize Dökülürken

Aşağı Düden Şelâlesi (Karpuzkaldıran Şelalesi): Antalya il merkezinin yaklaşık 10 km. kuzeydoğusundaki bu şelâle, şehri simgeleyen tabiat güzelliklerindendir. 20 metre yükseklikten dökülür. Ana kaynağı Kırkgöz mevkisidir..

  • PengoTV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İklim Değişikliği Nedir 03:52

İklim Değişikliği Nedir

nsan eylemleri sonucunda iklimlerde oluşan atmosferik değişikliklerdir. Vay arkadaş bu da mı bize patladı ya? Sera gazları güneşten gelen ışınların bir kısmını atmosferde tutar. Çünkü dünyanın yaşanabilir bir sıcaklıkta ..

Çikolatalı Tiramisu Tarifi 07:27

Çikolatalı Tiramisu Tarifi

Çikolatalı Tiramisu Tarifi ve Malzemeler : 1 buçuk paket kedidili kullandım. Kreması için gerekenler : 700 gr. krema (schlagsahne) 1 paket mascarpone (250gr.) 2 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse) 3 yemek kaşığı pu..

TÜRKİYE’NİN GÜNEYİ YANIYOR 02:21

TÜRKİYE’NİN GÜNEYİ YANIYOR

MERSİN'DEKİ ORMAN YANGINLARI GÜNEYİ TEHDİT EDİYOR...

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

Güzel Adam Süreyya Fragmanı 01:35

Güzel Adam Süreyya Fragmanı

Eyüp’de doğan çocukluğu ise Zeytinburnu’nda geçen Süreyya Soner, çok sevdiği dayısı onu Beşiktaşlı yaptığında henüz 8 yaşındadır. Semt takımlarında kalecik yapan Süreyya, futbolcu formasını giymeyi hayal etmediği Beşikta..

Aydıncık’taki yangın yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı 02:14

Aydıncık’taki yangın yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı

Mersin’in Aydıncık ilçesinde çıkan orman yangının yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladığı, vatandaşların evlerini boşaltarak sahil kesimlerine doğru kaçtığı öğrenildi...

Manavgat’ta yangına havadan müdahale görüntülendi 00:37

Manavgat’ta yangına havadan müdahale görüntülendi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 3. gününe giren orman yangınları devam ediyor. Yangına havadan müdahale sırasında çekilen görüntüler afetin boyutunu gözler önüne serdi...

Ödemiş'te yangın- İlk müdahaleyi bölgede yaşayan yurttaşlar yaptı 00:29

Ödemiş'te yangın- İlk müdahaleyi bölgede yaşayan yurttaşlar yaptı

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Gölcük'te orman yangını meydana geldi. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangına ilk müdahaleyi bölgede yaşayan yurttaşlar yaptı. Traktörleriyle yanan ormanlık alana su taşıyan yurttaşların..

Manavgat'ta Yangından Etkilenen Kişiler Hastaneye Kaldırıldı! 03:44

Manavgat'ta Yangından Etkilenen Kişiler Hastaneye Kaldırıldı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çarşamba günü öğle saatlerinde 4 farklı noktada başlayan yangına müdahale sürüyor. Dün gece Gebece ve Ahmetler mahallelerinde etkili olan yangında etkilenen 5'i orman personeli 6 kişi hasta..

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Önünde Hareketli Dakikalar 01:07

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Önünde Hareketli Dakikalar

Başkent Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin 'A' protokol giriş kapısının bulunduğu bulvara girmeye çalışan otomobil, güvenlik noktasındaki bariyerlere çarparak durdu. Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) istikametinden Cumh..

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.323 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şahan Gökbakar İsyan Etti! ''Burası Yanıyor, Buraya Acil Müdahale!'' 02:22

Şahan Gökbakar İsyan Etti! ''Burası Yanıyor, Buraya Acil Müdahale!''

Muğla'nın Marmaris ilçesinde son üç gündür devam eden orman yangınları söndürme çalışmalarına rağmen henüz kontrol altına alınamadı. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar yangın bölgesine giderek acil yardım çağrısında bulundu...

Kardeş ülke Azerbaycan'dan Türkiye'ye itfaiye desteği! Trabzon'dan geçtiler... 01:30

Kardeş ülke Azerbaycan'dan Türkiye'ye itfaiye desteği! Trabzon'dan geç

Türkiye’de Akdeniz ve Ege bölgelerinde devam eden orman yangınlarına müdahale için kardeş ülke Azerbaycan’dan yola çıkan 54 tam donanımlı itfaiye aracı ile 250 personel Trabzon’dan geçiş yaptı...

Yangın'ın 5.gününde can kaybı 9'a yükseldi 04:59

Yangın'ın 5.gününde can kaybı 9'a yükseldi

Antalya'nın Manavgat, Akseki, Muğla'nın Marmaris, Bodrum, Köyceğiz ile Milas ilçelerinde orman yangınlarıyla mücadele devam ediyor...

Gaga Darbesi Deyip Geçmeyin 01:15

Gaga Darbesi Deyip Geçmeyin

Ağaçkakan Kuşları Hakkında Kısa Bilgi Sert Gagalarıyla Ağaçların Gövdelerinde Delik Açabilen Kuş Türüne Ağaçkakan Denir. Ağaçkakan Kuşları 20 Santimetre Boyunda, 10 Gram Ağırlığında, 40 Santimetre Kanat Açıklılığına Sahi..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Artvin'de 19 Ev Küle Döndü 01:00

Artvin'de 19 Ev Küle Döndü

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki yaylada çıkan yangında 19 ev hasar gördü. İlçe merkezine yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki Dokumacılar köyüne bağlı Koşnal Yaylası'ndaki evde gece henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı...

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Alevlerin Esir Aldığı Beydiğin Mahallesi Yanmaktan Güçlükle Kurtarıldı 04:37

Alevlerin Esir Aldığı Beydiğin Mahallesi Yanmaktan Güçlükle Kurtarıldı

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki orman yangını 6. gününde Beydiğin Mahallesi’nde etkili oluyor. Mahalleli ve ekipler, evlere dayanan yangını güçlükle önleyebildi...

Manavgat ve Gündoğmuş yanıyor! 03:43

Manavgat ve Gündoğmuş yanıyor!

Antalya'da Akseki ve Manavgat ilçelerinin sınırında bulunan Gülen Dağı'nda orman yangını etkisini artırdı. Bölgede geniş bir alanı etkisi altına alan yangının özellikle Taşlıca Mahallesi Murtiçi mevkiine doğru ilerlediği..

Bodrum yangını- Çökertme ve Ören'de evlerini kaybedenler anlatıyor 05:05

Bodrum yangını- Çökertme ve Ören'de evlerini kaybedenler anlatıyor

Bodrum'un birçok noktasına yayılan orman yangınları, Milas'a bağlı, Çökertme ve Ören sahillerinde 3 Ağustos akşamı çok sayıda eve zarar verdi. Bu bölgede büyük tehdit oluşturan yangın sonrası, evleri zarar gören ailelerl..

Kahraman pilotumuzun vasiyeti yürek yaktı! 01:48

Kahraman pilotumuzun vasiyeti yürek yaktı!

Kahramanmaraş'taki orman yangınına müdahale sırasında düşen yangın söndürme uçağında, hayatını kaybeden Elazığlı pilot Serkan Mirzaoğlu'nun vasiyetini annesi açıkladı. Mirzaoğlu'nun, yaklaşık 4 ay önce ailesi ile yaptığı..