#Lokmalık tarçınlı kurabiye

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:15

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir limonlu çatlak kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi ve aşaması da oldukça kolay olan bu tarifimizi mutlaka deneyin. Limonlu çatlak kurabiye nasıl yapılır ve tam öl..

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi 03:16

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi

İç malzemesi için 3 adet rendelenmiş elma, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı şeker uygun bir tavaya alınarak pişmeye bırakılır. Harç piştikten sonra yarım su bardağı ceviz içi eklenerek ocaktan alınır. Soğuması içi..

Fındıklı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:03

Fındıklı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis bir fındıklı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi kısa ve malzemeleri evde bulunabilecek malzemelerdir...

Susamlı Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:22

Susamlı Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Tuzlu kurabiye tarifleri sevenler için en sevilen susamlı kurabiye tarifi yapımı videosu hazırladık. Pastane usulü kurabiyelerimizi evde hızlı ve kolayca yapabilirsiniz...

Elmalı Kurabiye Tarifi  Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır 03:02

Elmalı Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır

Mini Elmalı Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 3 su bardağı un 250 gr oda ısısında tereyağı veya margarin 1 yemek kaşığı yoğurt 1 şeker kaşığı kabartma tozu 1 limon kabuğu rendesi (isteğe bağlı) 1 kahve fincanı pudra şekeri..

Yılın En Bomba Kurabiye Tarifi Elmas Kurabiye 01:13

Yılın En Bomba Kurabiye Tarifi Elmas Kurabiye

Malzemeler 250 gram tereyağ veya margarin (oda ısısında yumuşamış) 1 çay bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2, 5 yemek kaşığı kakao 3, 5 – 4 su bardağı un Üzerini bulamak için; Toz..

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye 05:40

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye

Pişmeyen Kokostar Kurabiye için 200 gr çikolata ( ben 100 gr bitter,100 gr sütlü çikolat kullandım) 2 Kase kadar kek veya isterseniz 200 gr petibör bisküvi kullanın İç Dolgusu için Malzemeler 1 poşet krem şant..

Kuru Pasta Tarifi  Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Tarifi 05:11

Kuru Pasta Tarifi Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 110 gr tereyağı 150 gr un (1 su bardağı ) 70 gr pudra şekeri (Yarım su bardağı) 1 adet yumurta 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı tuz 3-4 yemek kaşığı marmelat 80 gr çikolata 1 su bardağı(150 gr) TARİFİ Oda ı..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır 05:09

Elmalı Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır

Malzemeler 4 su bardağı un 3/4 su bardağı toz şeker 1/3 su bardağı yoğurt 1/3 su bardağı sıvı yağ 200 gram tereyağı 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı limon suyu İç harcı için: 4 adet kırmızı elma (rendelenmiş) ..

İncirli Cevizli Atom Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 04:08

İncirli Cevizli Atom Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiyenin içi için gerekli malzemeler - 10 adet kuru incir - 1 çay bardağı su - 1/2 çay bardağı toz şeker - 1 çay bardağı cevizi içi - 1 tatlı kaşığı tarçın Kurabiyesi için gerekli malzemeler - 1 adet yumu..

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır 05:03

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Pofidik Tarçınlı Çörek 09:36

Pofidik Tarçınlı Çörek

Hamuru için, 500 gr un- 1,5 kavanoz* 250 ml süt- kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 4 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 paket instant maya 10 tane kakule İçi için, 3 çorba kaşığı t..

Tarçınlı Cevizli Kek 01:19

Tarçınlı Cevizli Kek

Tarçınlı Cevizli Kek Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı süt 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket kabartma tozu Yarım su bardağı sıvı yağ 1 paket vanilya Aldığı kadar un (2 buçuk su bardağı kadar) 2 çorba kaşığı tar..

Evim Lokanta 23.Bölüm- Tarçınlı Köfte 02:25

Evim Lokanta 23.Bölüm- Tarçınlı Köfte

Şef Burak Zafer Sırmaçekici ve misafiri 23. Bölüm'de Tarçınlı Köfte tarifi verdiler! Tarçınlı Köfte MALZEMELER 3 Adet Kuru Soğan 1 Kase Bayat Ekmek 1 kg Dana Kıyma 1 Tatlı Kaşığı Tuz 1 Tatlı Kaşığı Karabiber 1 ..

  • ANKA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havuçlu Kek Tarifi Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 02:50

Havuçlu Kek Tarifi Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Havuçlu Kek Tarifi Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır..

Elmalı Tarçınlı Kek Nasıl Yapılır 01:15

Elmalı Tarçınlı Kek Nasıl Yapılır

Elmalı Tarçınlı Cevizli Kek Tarifi İçin Malzemeler 4 yumurta 1, 5 su bardağı şeker yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2, 5 su bardağı un 3 orta boy soyulmuş rendelenmiş elma ..

Tarçınlı Rulo Tarifi 10:01

Tarçınlı Rulo Tarifi

Yarım kilo un 1 paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 çay bardağı ılık süt 1 buçuk çay bardağı ılık su 3 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 1 tane yumurta 1 çay kaşığı tuz Hamu..

Tarçınlı Su Diyeti (7 Günde 5 Kilo) 02:21

Tarçınlı Su Diyeti (7 Günde 5 Kilo)

Tarçınlı Su Diyeti (7 Günde 5 Kilo) En Güzel Zayıflama Videoları Seyredelim De. Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları 05:00

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları

Şirin olduğu kadar nefis elmalı pasta kurabiyeleri denedikten sonra her kurabiye tarifi aradığınızda mutlaka aklınıza bu leziz kuru pasta yapımı gelecek. Her ne kadar herkes kendine göre değişik kurabiye yapımları uygula..

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi  Coco Top Yapımı 01:33

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Coco Top Yapımı

Videomuzu izleyerek hindistan cevizli kurabiye nasıl yapılır detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pek çok ismi olan bu lezzetli ve kolay kurabiye tarifi pek çok kişinin favori kurabiyelerinden birisi olsa gerek. Pek çok..

Yanardağ Kurabiye Tarifi 02:38

Yanardağ Kurabiye Tarifi

Çay saatlerinizde sofralarını süsleyecek ve lezzetine doyum olmayacak yanardağ kurabiye tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ile gözlere hitap ederken, lezzeti ile damak tadımızı şenlendirecek yanardağ kurabiy..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Margarinsiz Yumuşacık Elmalı Kurabiye Tarifi 02:29

Margarinsiz Yumuşacık Elmalı Kurabiye Tarifi

Hanımlar bugün sizler için margarinsiz kolay ve lezzetli bir elmalı kurabiye tarifi hazırladık. Yumuşacık kurabiye hamurunun içinde elmalı tarçınlı ceviz harikasını bilmeyenimiz çok nadirdir. Çay saatlerin, gün masaların..

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek 06:14

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek

Bize sorarsanız rulo şeklinde yapılan cevizli çörek herkes tarafından daha çok dikkat çeken ve daha güzel bir görüntüye sahip olan bir tarif. Her ne kadar videoda tüm detaylar görünsede ayrıca sitemizde adım adım ve fot..

Sirkeli Kurabiye Tarifi 03:38

Sirkeli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 125 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzerine), 2 yemek kaşığı Sirke (çeşidi fark etmez), 3 yemek kaşığı mavi haşhaş tohumu, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı ..