#Lokum kıvamında sar pişir tavuk baget en kolay yemek

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi  Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu 03:45

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu

Yeni bir poğaça tarifi! Bu kez üzeri yumurta akı ve galeta ununa bulanmış kabartma tozu ile yapılan zeytinli yumuşacık bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizi izledikten sonra bu leziz poğaçanın yapımını tamamen ..

Haşhaşlı Tohumlu Kurabiye Tarifi 02:29

Haşhaşlı Tohumlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 2 yemek kaşığı koyu kıvamlı yoğurt, 2 yumurta (birinin akı üzeri için ayrılacak), 1 tepeleme tatlı kaşığı tuz, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 3-4 su b..

En Lezzetli Köfte Nasıl Yapılır 04:11

En Lezzetli Köfte Nasıl Yapılır

Mübarek Ramazanınızı kutlarız ve Ramazan ayının ilk gününde şanına yaraşır ve Türk Mutfağının simgelerinden bir tarif vermek istedik. Ama bu tarifte öyle ipuçları var ki kaçırmayın sakın. En güzel köfte hangi etten olur...

Narlı Bulgur Salatası Tarifi 02:45

Narlı Bulgur Salatası Tarifi

Malzemeler: yarım su bardağı ince bulgur 1 su bardağı sıcak kaynamış su 1er adet domates, kırmızı biber, salatalık 1er büyük tutam nane, maydanoz arzuya göre roka ve elinizde sevdiğiniz otları da ekleyebilirsiniz. 4-5 ye..

Şekilli Bisküvi Tarifi 03:35

Şekilli Bisküvi Tarifi

Malzemeler: 125gr. oda ısısında tereyağı 3/4 su bardağı pudra şekeri 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yumurta yaklaşık 2buçuk 3 su bardağı un 1 çay kaşığı kabartma tozu yarım paket vanilya..

Kayık Kabak Karnıyarığı 05:26

Kayık Kabak Karnıyarığı

MALZEMELER 4 kABAK 2 Havuç 200 gram Dana kıyma 1 Soğan 1 Kırmızı Biber Yarım demet Maydanoz 1 Tatlı kaşığı Pul biber Tuz 2 Domates Sıvıyağ..

Browni Tarifi Çikolatalı Kakaolu Islak Brownie Kek Tarifi 03:45

Browni Tarifi Çikolatalı Kakaolu Islak Brownie Kek Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: 3 adet yumurta 1 su bardagi tozseker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi ilk süt 1 su bardagindan iki parmak eksin un 1 paket vanilyasekeri 1 paket kabartmatozu 5 Kasik kakao Sosu icin gere..

Üzerinin Çıtır Hamuruyla Altında Sulu Bir Etli Kebap Manisa Kebabı 10:03

Üzerinin Çıtır Hamuruyla Altında Sulu Bir Etli Kebap Manisa Kebabı

Gerekli Malzemeler: 1 kilo kuzu kusbasi et 1 adet kirmizi dolma biber 1 adet yesil dolma biber 1 adet sari dolmabiber Kücük bir kase arpacik sogan kücük bir kase ceri domatesi 2 dis sarimsak tuz, karabiber, pulbiberi, ke..

Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Çok Basit Sütlü Tatlı Tarifi  Karamelli ve Çikolatalı 01:21

Çok Basit Sütlü Tatlı Tarifi Karamelli ve Çikolatalı

Karamelli İki Renkli Sütlü Tatlı Tarifi İçin Malzemeler 4 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker 1 paket krema (200 ml) 1 adet yumurta sarısı 3 çorba kaşığı dolusu buğday nişastası 1 paket bitter çikolata (80 gr) Hazırla..

Midye Baklava Tarifi 02:49

Midye Baklava Tarifi

Midye Baklava Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı sirke 1 yumurta 1 çay bardağı buğday nişastası 1 paket kabartma tozu 1 fiske tuz 3,5 su bardağı u..

Sahur Tarifi  Peynirli Pide 02:55

Sahur Tarifi Peynirli Pide

Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 300 gram beyaz peynir Yarim bag maydonoz Pidelerin üstünü süslemek icin: Sivri biber Ceri domates Üstüne sürmek icin Tereyagi Hamuru icin gerekli malzemeler. Yarim kilo un 1 Paket ..

Magnolia Puding Tarifi 07:59

Magnolia Puding Tarifi

5 su bardağı (1 lt) süt, 4 tepeleme yemek kaşığı un, 3/4 su bardağı şeker (çok tatlı seviyorsanız 1 su bardağı kullanabilirsiniz), 1 yumurta, 100 ml krema, 2 paket vanilya, 2-3 adet muz, 1 paket yulaflı bisküvi...

Pamuk Gibi Kahvaltıya Peynirli Pizza Tarifi 03:09

Pamuk Gibi Kahvaltıya Peynirli Pizza Tarifi

Bugün Kahvaltiniz benden olsun istedim ve size en kolayindan nefis bir kahvaltilik peynirli pizza veya tepsi böregi tarifi veriyorum...

Fırında Köfteli Dizme Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Köfteli Dizme Kebabı Tarifi

Gerekli malzemeler: Arzuya göre Köfte 1 Kilo Patates 5-6 adet sivribiber 2-3 adet kapya biberi 1 kilo Domates 3 Dis sarimsak Tuz, karabiber, Pulbiberi..

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi 02:08

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi

MALZEMELER 2 adet hamburger ekmeği, Yarım ay şeklinde kesilmiş 15-16 dilim Sucuk, 4 adet Yumurta, Tuz, Karabiber. ************************ Bir hafta sonu daha geldi çattı. Benim için her ne kadar taşınma ile geçecek o..

Patatesli Çörek Tarifi 02:50

Patatesli Çörek Tarifi

MALZEMELER 2 adet Patates, 2 yumurta, 2 su bardağı un, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1/2 su bardağı lor peyniri veya beyaz peynir, 1 tepeleme çay kaşığı karbonat, 1 avuç ince kıyılmış dereotu, 2 çay kaşığı ..

Pratik Cezerye Tarifi 02:00

Pratik Cezerye Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı çekirdeksiz kuru üzüm, 3 adet kuru incir, 1/2 su bardağı fındık (ceviz veya badem de kullanabilirsiniz), 3 yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi, 3 su bardağı kaynar su. ************************..

Fırında Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi 02:59

Fırında Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi

Bugün size Firinda közlenmis Patlicanla nefis bir salata tarifim var...

Kavala kurabiyesi Tarifi 03:38

Kavala kurabiyesi Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: 2 su bardagi un 5 yemek kasigi pudrasekeri 1 paket kabartmatozu 1 paket vanilya şekeri 180 gram yumusak tereyagi Kücük bir kase bütün badem. Ayriyeten kurabiyelerimizi bulamak icin pudrase..

Tilkinin Ağzındaki Hazır Avı Alan Kel Kartal 00:24

Tilkinin Ağzındaki Hazır Avı Alan Kel Kartal

Küçük tilki uzun süren uğraştan sonra bir tavşan avlayıp yemek için kuytu bir yer ararken arkasından gelen sesle kaçmaya başladı. Yukarıdan aniden gelen kel kartal tilkinin ağzındaki hazır ava pençeleriyle yakalayıp yuka..

  • JET TV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ekmek Kadayıfı Tarifi 07:09

Ekmek Kadayıfı Tarifi

TARİFİN MALZEMELERİ Şerbeti için, 7 Su bardağı Şeker 9 Su bardağı Su Yarım limon Diğer Malzemeler Orta boy Ekmek kadayıfı ekmeği Yarım su bardağı Şeker 2 Su bardağı su ( Ekmeği ıslatmak için) Güncel yemek tarifi video..

Kivili Milföy Pasta Tarifi 04:55

Kivili Milföy Pasta Tarifi

2 adet kare milföy, 4 adet küçük boy kivi, Üzeri için pudra şekeri. Kreması için: 100-150 ml krema (kivilerin boyuna göre değişecektir), 1 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ***************************** Daha önce çil..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Kelle Söğüş Tarifi  İzmirin Meşhur Söğüşü 04:52

Kelle Söğüş Tarifi İzmirin Meşhur Söğüşü

MALZEMELER 5-6 tane Lavaş 1 Defne yaprağı Tuz 1 Litre su İsteğe göre, Domates Soğan Maydaboz..

Kuru Meyveli Pamuk Gibi Kek 06:13

Kuru Meyveli Pamuk Gibi Kek

Kuru Meyveli Pamuk Gibi Kek İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 3 su bardağı un 4 tane yumurta 1,5 yemek kaşığı nişasta 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 tane limonun rendesi 1..

El Açması Hindistan Cevizli Baklava Tarifi 08:31

El Açması Hindistan Cevizli Baklava Tarifi

Baklava icin gerekli Malzemeler: Hamuru icin gerekli malzemeler: 2 adet yumurta 1 cay kasigi tuz 2 yemek kasigi Siviyag 1 Su bardagi ilik su Alabildigi kadar un Ic malzemesi: Istege göre cekilmis Hindistancevizi Ayriyete..

Peynirli Muffin Tarifi 02:36

Peynirli Muffin Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 su bardağı bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı Peynir, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 çay kaşığı tuz, Susam. ************************* Kahvaltı sofralarında hamur işi s..

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi  Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği 03:21

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği

Sizlere bu videomuzda leziz bir patatesli soğanlı terbiyeli dana eti haşlama tarifi hazırladık. Yapımı hem çok basit hemde çok leziz olan bu harika et yemeği tarifi için tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda çokt..

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..