#Lokum kıvamında sar pişir tavuk baget en kolay yemek

Yoğurtlu Şehriye Salatası 06:02

Yoğurtlu Şehriye Salatası

Misafirlerim tarafından daima tam not alan,sebzeli şehriye salata tarifim çay sofralarına olduğu kadar iftar sofralarına da çok yakışır. Afiyet şifa olsunn...

Muzlu Piramit Pasta Tarifi  Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır - Tatlı Tarifleri 05:21

Muzlu Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır - Tatlı Tari

MALZEMELER 2 paket pötibör büsküvi 1 paket kremşanti 150 ml süt 2 adet muz Yarım kahve fincanı tereyağı 50 gr. Fındık 2 yemek kaşığı pudra şekeri 100 gr. Çikolata YAPILIŞI Derin bir kaba büsküviler küçük kırılır. Baş..

Paranormal Olaylar El Ummar Cin Vakasında Bir Gece Geçirdik 58:22

Paranormal Olaylar El Ummar Cin Vakasında Bir Gece Geçirdik

Dağların tepesinde, bir derenin kenarında bulunan bu ev zamanında bir ailenin kaldığı yermiş...Evde yaşanan olaylar neticesinde evi boşaltmışlar. El Ammar cinlerinin musallat olduğu evde çeşitli olaylar yaşanmış.Aile yem..

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Izgara Köfte Tarifi - Köfte Izgara Nasıl Yapılır - Köfte Patates Tarifi - Kofte Tarifi 03:31

Izgara Köfte Tarifi - Köfte Izgara Nasıl Yapılır - Köfte Patates Tarif

MALZEMELER: 750 gr orta yağlı kıyma 1 adet büyük boy soğan 2 dilim bayat ekmek 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 1 çay kaşığı acı toz biber 1 çay kaşığı karabiber 1 diş sarımsak YAPILIŞI: Soğanı, sarımsağı ve..

  • JET TV tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi 05:17

Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi

Yarım kilo asma yaprağı ( 400 gr ) 25 adet kadar dolmalık kuru Ptlıcan İç Malzemesi icin 2 su bardağı pirinç 300-400 gr kıyma ( bir corba kasesi kadar) 3 dis sarımsak 2 adet buyuk boy sogan 2 corba kasigi domates salç..

Kabartma Tozu İle 10 Kabaran Poğaça Tarifi 05:36

Kabartma Tozu İle 10 Kabaran Poğaça Tarifi

Sahurda,kahvaltya,çayın yanına 10 dakikada hazırlayabileceğiniz çok nefis bir tarif.Mutlaka deneyin arkadaşlar...

Hazır Yufkadan Şahane Bir Tarif 07:18

Hazır Yufkadan Şahane Bir Tarif

Lahmacun 1 adet kapya biber 3.4 tane yesil biber 1 büyük boy soğan 2 ortaboy domates 300 gr kıyma ben dana kullandım ????????Sosu için Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı süt ????????3 adet hazır yufka ???????..

Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi 01:59

Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi

Kevserin Mutfağından Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi. Yazılı tarif için..

Kozalak Mantısı Tarifi 04:09

Kozalak Mantısı Tarifi

MALZEMELER 3 tane yufka 200 kıyma 2 su bardağı yoğurt 1 kaşık salça 5.6 diş sarımsak 1 kahve fincanı sıvı yağ Bolca sıvı yağ (kızartmak için) YAPILIŞI :yufkaları videoda gördüğünüz gibi 72 parçaya bölüyoruz ve pi..

Muhallebi Dolgulu Kemalpaşa Tatlısı Tarifi 03:51

Muhallebi Dolgulu Kemalpaşa Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 1 paket kemal paşa tatlısı 1 litre süt 2.5 türk kahvesi fıncanı toz şeker 2 kahve fincanı un 1 yemek kaşığı tere yağı 1 paket vanilya YAPILIŞI İlk olarak kemal paşa tatlısının arkasında verdiği tarifi uy..

Probiyotik Yoğurt Nasıl Yapılır Cam Kavanozda Fırında Yoğurt Mayalama 03:19

Probiyotik Yoğurt Nasıl Yapılır Cam Kavanozda Fırında Yoğurt Mayalama

Probiyotik Yoğurt Faydaları, Probiyotik ve Prebiyotik nedir, sindirim sisteminde yaşayan mikroorganizmalar, sağlıklı bir sindirim sisteminin olmaz ise olmazı dırlar. Bağışıklık fonksiyonları üzerine önemli bir etkiye sa..

İstiridye  Tatlısı  06:02

İstiridye Tatlısı

Cevizli istiridye tatlısı Malzemeler Şurup için 4 su bardağı toz şeker 4,5 su bardağı su Çeyrek limon Hamur için ; 250 gr tereyağ 2 yumurta 3 yemek kaşığı tahin 1 su bardağı irmik ( 200 ml ) 1 su bardağı dövülmüş ce..

Pratik Lahmacun Tarifi 04:18

Pratik Lahmacun Tarifi

Yazılı tarif için sitemizi ziyaret edebilirsiniz...

Pratik ve Lezzetli Mantar Çorbası Tarifi 03:31

Pratik ve Lezzetli Mantar Çorbası Tarifi

Yazılı tarif için internet sitemize göz ata bilirsiniz...

Simit Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:55

Simit Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Pastane tadında poğaça tarifleri yapmamız yönünde aldığımız mesajlar neticesinde sizlere nefis bir bol susamlı simit poğaça tarifi videosu hazırladık. Susamlı poğaça nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir diye merak eden..

5 Dakikada  Nefis  Serin  Salata Tarifi 05:25

5 Dakikada Nefis Serin Salata Tarifi

SERİN SALATA MALZEMELER 4 adet haşlanmış patates 5 adet salatalık ( kişi adedine göre eksiltip çoğaltabilirsiniz.) 1 tutam taze nane 1 tutam dereotu 1 tutam maydanoz 2 diş sarımsak 2 su bardağı süzme yoğurt Tuz ÜZERİNE; ..

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Fragman 00:42

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Fragman

Fındık dükkanında yaşayan sincap Surly ve arkadaşları günlerini yemek, oyun ve eğlence içinde geçirirler. Fakat dükkanda çıkan bir kaza Surly ve arkadaşlarını evsiz kalmasına neden olur. Kalacak hiçbir yerleri olmayan gr..

Burgu Baklava Tarifi 10:57

Burgu Baklava Tarifi

Burgu baklava Hamuru için 1yemek kaşığı tereyağı 1yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı sirke 1,5 çay bardağı su 4 veya 5 su bardağı arası un Şerbet 3,5 su bardağı su 3 su bardağı seker ..

Ispanaklı Pasta Nasıl Yapılır 09:08

Ispanaklı Pasta Nasıl Yapılır

Malzemeler: Kek İçin; 3 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı süt, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı ıspanak püresi (400-450 g ıspanağı buharda pişirip blenderdan geçirin), 1 paket kabartma tozu, 1 paket van..

5 Dakikada Çilekli Prenses Pasta Tarifi 03:43

5 Dakikada Çilekli Prenses Pasta Tarifi

Boton Kekli Çikekli Prenses Pasta Malzemeler 1 paket kakaolu Boton Kek 1 paket şanti 1 su bardağı süt 2 yemek kaşığı pudra şekeri Çilek Krem şantiyi süt ile çarpın. Pudra şekeri ekleyip karıştırın. Boton keki ince dil..

Bilim Yaşınıza Göre Uykuya Ne Kadar İhtiyacınız Olduğunu Açıklıyor 10:00

Bilim Yaşınıza Göre Uykuya Ne Kadar İhtiyacınız Olduğunu Açıklıyor

Yaşınıza Göre Ne Kadar Uyku Yeterlidir? İnsanlar genellikle 7–8 saatlik uykunun yeterli olduğunu düşünür, ancak bu her zaman böyle değildir. Aslında, iyi bir uykunun keyfini çıkarmak için kaç saat uyumanız gerektiği ve b..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebzeli  Köfte Tarifi 08:20

Sebzeli Köfte Tarifi

Sebzeli Soslu Dalyan Köfte Malzemeler; 500 gr yağlı kıyma 1 adet kuru soğan ( ince çekilmiş) 1 yumurta 1 çay bardağı galeta unu 1 tatlı kaşığı tuz,1 çay kaşığı kimyon,karabiber Diğer platformlarda da beni takip eder..

 Tavuklu Cevizli Rulo Börek Tarifim 07:48

Tavuklu Cevizli Rulo Börek Tarifim

Yıllar önce arkadaşımdan aldığım tarif, tüm zamanlarda en sevdiğim börek tariflerinden bir tanesi. Mutlaka deneyin arkadaşlar...

Derya Şensoy Bikinili Görüntülendi Son Hali Içler Acısı 02:43

Derya Şensoy Bikinili Görüntülendi Son Hali Içler Acısı

Oyuncu Sarp Levendoğlu'nun, eski eşi Birce Akalay'la 2 buçuk yıllık evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilen Derya Şensoy'la aşkı doludizgin sürüyor. Aşklarını iki yıldır gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Derya Şe..

  • BETA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pervane Baklava Tarifi 10:08

Pervane Baklava Tarifi

Pervane baklava hamuru için 1yemek kaşığı tereyağı 1yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı sirke 1,5 çay bardağı su 5 ve 5,5 su bardağı arası un şerbet 3,5 su bardağı su 3 su bardağı seker ..

Sahurluk Kaşarlı Sucuklu Tadına Doyum Olmayan Simit Poğaça 05:40

Sahurluk Kaşarlı Sucuklu Tadına Doyum Olmayan Simit Poğaça

Sucuklu kaşarlı simit poğaça Yarım paket yaş maya 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 1tatlı kaşığı tuz 4yada 4,5 su bardağı kadar un üzeri için Yarım çay bardağı pekmez 1 çay bardağı su ..

 Patatesli  Sodalı  Dilim Börek Tarifi 06:20

Patatesli Sodalı Dilim Börek Tarifi

SODALI PATATESLİ DİLİM BÖREK MALZEMELER 6 adet günlük yufka Sosu için Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı süt 1 yumurta Üstüne dökmek için : 1 şişe maden suyu 1 yumurta sarısı, susam çörekotu İçi için : ..

Kendisiyle Alay Eden Kadının Kızını Şaplaklayan Maymun 00:28

Kendisiyle Alay Eden Kadının Kızını Şaplaklayan Maymun

Görüntüde hayvanat bahçesine ziyarete gelen anne kız,gördükleri bir maymuna yemek verip sonrasında alaya alınca maymun sinirlerinip küçük kıza sert çıkıyor..

  • JET TV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Destici Maduro Arasında Samimi Diyalog 00:25

Destici Maduro Arasında Samimi Diyalog

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlama töreni için Türkiye'ye gelen Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, törene katılan misafirlerin onuruna verilen yemek programında, BBP Genel Başkanı Ankara Milletvek..

Sahibiyle Göz Göze Gelemeyen Köpek 00:46

Sahibiyle Göz Göze Gelemeyen Köpek

Güzel beyaz kardeşimiz sahibi çatalına batırdığı meyvesini yemek üzereyken sesleri dinliyor yiyecekken bakıyor ama göz teması anında hemen kaçırıyor gözleri. Ne de tatlı köpecikk...

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce