#Lokum kıvamında sar pişir tavuk baget en kolay yemek

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi 08:14

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi

İncirli Cevizli Pasta İçin Malzemeler: Keki için: 3 yumurta 1 su bardağından biraz az tozşeker (250ml lik bardak), 1 çay bardağı süt (125ml) 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 8-9 ade..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Fırın Kullanmadan Pratik İki Tart Tarifi 03:41

Fırın Kullanmadan Pratik İki Tart Tarifi

Malzemeler: 2 tek kişilik veya bir ufak boy tart için 1 paket yulaflı veya petitbor bisküvi 7-8 adet doğranmış hurma 3 yemek kaşığı kadar iri kıyılmış ceviz içi 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 2 yemek kaşığı su 2 yemek..

Pizza Tarifi  Pizza Hamuru Tarifi 04:11

Pizza Tarifi Pizza Hamuru Tarifi

Karışık pizza hamuru için: 4-5 su bardağı un 2 yemek kaşığı instant kuru maya 1 yemek kaşığı şeker yarım yemek kaşığı tuz 2 su bardağı ılık su (470ml) 4 yemek kaşığı zeytinyağı Pizzanın altına serpmek için 2 yemek kaşığı..

Boğaziçi Üniversitesi'nde Büyük Rezalet 00:59

Boğaziçi Üniversitesi'nde Büyük Rezalet

Boğaziçi Üniversitesi'nde Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan 46 askerimiz için bir grup öğrenci lokum dağıtmak istedi. Lokum dağıtmak için masa kuran öğrenciler, İşgalin katliamın lokumu olmaz Kürdistan faşizme mezar..

Üsküdar'a gider iken (Katibim) 02:14

Üsküdar'a gider iken (Katibim)

An old song from Istanbul. Üsküdara gider iken, aldýda bir yagmur. Üsküdara gider iken, aldýda bir yagmur. Kâtibimin setresi uzun etegi çamur. Kâtibimin setresi uzun etegi çamur. Kâtip uykudan uyanmis gözleri mahmur. ..

 Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi 12:29

Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi

Hatay yöresine ait dövme keşkek tarifi bu tarif 15 kisilik malzemeler 1 kilo buğday 1 tüm tavuk 2 su bardağı nohut kimyon pulbiber kurutulmuş kırmızı biber,bu yoksa 1 yemek kaşığı biber salçası kullanın 1 tane soğan ..

Tavuklu Patates Bohçası 01:54

Tavuklu Patates Bohçası

Tavuklu Patates Bohçası için Gerekli Malzemeler; 500 gr tavuk pirzola sıvı yağ 1 su bardağı garnitür 2 çay kaşığı tuz Beşamel sos için; 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı un 1,5 su bardağı süt..

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi  Patlıcan Salata Yapımı 02:13

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi Patlıcan Salata Yapımı

Bu tarifimizde sizlere et yemeklerinin yanında nefis bir tada sahip olan patlıcan salata tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu salata tarifi için hemen videomuzu izleyebilirsiniz. İlk olarka patlıcan salat..

Tek Tabakta Doyuran Tavuklu & Ekşili Bulgur Pilavı Tarifi 15:54

Tek Tabakta Doyuran Tavuklu & Ekşili Bulgur Pilavı Tarifi

2 adet tavuk göğsü 1 adet soğan 2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı biber salçası 3 adet sivri biber 2 adet domates 2 su bardağı başbaşı bulgur 1 yemek kaşığı sumak 1/4 adet limon 2-3 yemek kaşığı nar ekşisi 1 çay kaşığ..

Analı Kızlı Çorba Tarifi 13:52

Analı Kızlı Çorba Tarifi

Dış harcı için gerekenler : 3 su bardağı ince köftelik bulgur Bulguru ıslamak için 1 buçuk su bardağı ılık su 300 gr. çiğ köftelik et (kasabınıza söyleyin 3 kere makineden çeksin ve etinizde sinir yağ olmasın. Makine te..

Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

Trileçe Tarifi 02:47

Trileçe Tarifi

Trileçe Tarifi (Tam Kıvamında) İçin Malzemeler 5 adet yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Sütlü sosu için; 3,5 su bardağı süt 3 yemek kaşığı toz şeker 20..

Elmalı Turta Tarifi 02:58

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler Hamur için; 2 adet yumurta 250 gr margarin(eritilecek) Yarım çay bardağı süt 8 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Un İçi için; 4 kırmızı elma 8 yemek kaşığı şeker 2 çay kaşığı tarçın İste..

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı 01:33

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik Hazırlama: 1 saat Pişirme: 10dk Kıymalı Domates Soslu Gnocchi İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biride Gnocchi. Yapımı mantı açmak kadar zahmetli biraz ama tadı bir o kadarda lezzetli...

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Evde Nugget Tarifi 07:11

Evde Nugget Tarifi

2 adet tavuk göğüs 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 adet yumurta 1 su bardağı galeta unu 1 su bardağı un Kızartmak için: Zeytinyağı 2 adet tavuk göğsünü kabaca parçala..

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri 04:00

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri

Soğanlı Pirinc Pilavi icin Malzemeler 2 su bardagi pilavlik pirinc 1 adet tavuk göğsü 3 adet kuru soğan 1,5 su bardagi kaynamis su 2 su bardağı tavuk suyu biraz sıvıyağ 2 çorba kaşıgı tereyağı Biraz pulbiber Biraz kara..

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak 02:31

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Tam hayallerimin gibisin Sevmek çok kolay olacak Sen de beni bir seversen Aşkımız olay olacak Akacak. coşkun sellerde Esecek deli yellerde Dolaşıp bütün dil..

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi 02:27

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler; Tabanı için; 2 paket burçak bisküvi 50 gram tereyağı Kreması için; 400 gram labne 400 gram çiğ krema 1 su bardağı şeker 2 yumurta 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta(..

 Chia Pudingleri Tatlı Tarifi 06:46

Chia Pudingleri Tatlı Tarifi

Chia Pundig Malzemeler: Kuru Meyveli Chia Puding İçin; 1 su bardağından bir parmak eksik süt 3 yemek kaşığı chia tohumu 1 adet kuru kayısı / küp doğranmış 1 tutam vişne kurusu 1 tutam kuru dut 1 tutam kuru yaban mersin..

Kıymalı Lahana Sarması Tarifi 02:32

Kıymalı Lahana Sarması Tarifi

Malzemeler; Beyaz lahana Yarım yemek kaşığı tuz İç harcı için; 200 g kıyma 2 adet soğan 2 su bardağı pirinç 1 yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası Tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pulbiber 2..

Muhallebili Kurabiye Tarifi 02:08

Muhallebili Kurabiye Tarifi

250 gram tereyağı (oda sıcaklığında) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 5 yemek kaşığı pudra şekeri 1 su bardağı nişasta 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 4 su bardağına yakın un Muhallebisi İçin : ..

Çilekli Tart Kek Tarifi 04:37

Çilekli Tart Kek Tarifi

2 adet yumurta 1 çay bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 3 çay bardağı un Muhallebisi için; 2 su bardağı süt 1 adet yumurta sarısı 1 çay bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 1 yemek k..

Tarçınlı Rulo Tarifi 10:01

Tarçınlı Rulo Tarifi

Yarım kilo un 1 paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 çay bardağı ılık süt 1 buçuk çay bardağı ılık su 3 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 1 tane yumurta 1 çay kaşığı tuz Hamu..

Kesme Muhallebi Tarifi 01:54

Kesme Muhallebi Tarifi

Malzemeler; 1 litre süt 9 yemek kaşığı irmik 9 yemek kaşığı şeker 1 portakal kabuğu rendesi 2 yemek kaşığı kakao 1 yemek kaşığı tereyağ (margarin) Hazırlanışı; 1.Tencereye 1 lt süt,9 yemek kaşığı şeker ve 9 yemek kaşığ..