#Lokum kıvamında sar pişir tavuk baget en kolay yemek

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..

Ali Nazik Kebabı Tarifi 03:52

Ali Nazik Kebabı Tarifi

Ali Nazik Kebabı Tarifi MALZEMELER 7 adet patlıcan, 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 500 g yoğurt, 2 diş sarımsak, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı..

Meyveli Yaş Pasta Tarifi Frambuazlı Pasta Yapımı 07:13

Meyveli Yaş Pasta Tarifi Frambuazlı Pasta Yapımı

Daha önceki pandispanya tarifimizde ve pasta kreması tarifimizde bu tarifimizde kullandığımız pastanın kreması ve pandispanyası nasıl yapılır sizlerle detaylı olarak bu tarifimizde krem şantilerin, pasta kekinin hazırlan..

Acılı Ezme Tarifi 01:50

Acılı Ezme Tarifi

1 adet soğan, 2 adet olgun domates, 2 adet yeşil Acı biber, 2 diş sarımsak, 1 avuç maydanoz, 1 avuç dereotu, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1/2 çay bardağı çekilmiş ceviz içi, 1/2 çay kaşığ..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır 01:20

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır

Malzemeler: 1 kg hamsi 1 tatlı kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı mısır unu Tuz. Pilav için 1 su bardağı pirinç 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı çam fıstığı 1 yemek kaşığı kuş üzümü 1/2 çay kaşığı..

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..

İç Pilav Tarifi 03:23

İç Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı pirinç, 1 adet soğan, 1 çay kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı çam fıstığı, 1 yemek kaşığı kuş üzümü, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1/2 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı yenibahar, 2 avuç ince kıyı..

Üç Farklı Hatay Mezesi Tarifi 01:46

Üç Farklı Hatay Mezesi Tarifi

Zeytin Salatası İçin: 1,5 su bardağı kırık yeşil zeytin 4 dal taze soğan 1 demet maydanoz 1 adet domates 2 yemek kaşığı nar ekşisi 1 çay kaşığı pul biber 3 yemek kaşığı zeytinyağı Babagannuş İçin: 2 adet közlenmi..

Ispanaklı Peynirli Börek Peynirli Börek Tarifi Ispanaklı Börek Nasıl Yapılır 17:20

Ispanaklı Peynirli Börek Peynirli Börek Tarifi Ispanaklı Börek Nasıl Y

BÖREK MALZEMELERİ: 1 Kg yufka Yarım kg ıspanak 300 gr beyaz peynir 1 adet soğan 3 adet yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 1 kahve fincanı mısır özü yağı 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yarım çay kaşığı karabiber BÖREK TARİFİ: Ay..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi

MERCİMEK ÇORBASI TARİFİ MALZEMELER 2 Su bardağı kırmızı mercimek 1 adet orta boy soğan 1 yemek kaşığı un 4-5 yemek kaşığı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı tuz ÇITIR EKMEK İÇİN Bayat ekmek 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaş..

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri 02:47

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri

Kakaolu kurabiye tarifi sevenler için nefis bir video hazıladık. Browni kurabiye tarifi videosu ile inanılmaz lezzetli bir kurabiye yapabilirsiniz. Üstelik yapımı da kolay ve kısa sürmektedir. Browni kurabiye ne çok ısl..

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:15

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok pratik ve gerçekten çok lezzetli olan sütsüz mozaik pasta tarifi videosu hazırladık. Tadını tarif etmek gerekirse; yoğun bir kıvamı var ve çok lezzetli. Ancak çok tatlı değil yani şeke..

Tavuklu Pilav Tarifi 03:44

Tavuklu Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 adet Bütün Tavuk 1 bardak Basmati Pirinci 1,5 bardak tavuk Suyu 1 limon Taze Kekik..

Tavuklu Tirit Tarifi  Tirit Yapımı 02:57

Tavuklu Tirit Tarifi Tirit Yapımı

Tavuklu tirit tarifi yapımı oldukça kolaydır. Lavaş ve haşlanmış tavuk parçacıkları ile yoğurtlu nefis sosu eşliğinde tam bir lezzet şöleni. Tavuklu tirit için lavaş parçalarını tavuk suyu ile ıslatıyoruz ki lezzeti ha..

Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..

Tavuklu Açık Sandviç Tarifi 06:38

Tavuklu Açık Sandviç Tarifi

Malzemeler: 2 dilim UNO Premium Çok Tahıllı Ekmek 1 adet Tavuk Göğsü 1 adet Avokado 1 Misket Limonu 1/2 Kırmızı Biber Sarımsak tozu Soğan tozu Kırmızı biber Paprika Kekik Zeytinyağı Adımlar: 1- Baharatlar yağ ile kar..

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi 07:15

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 400 gr kusbasi dogranmis tavuk gögsü Bir tas dolusu bezelye(Bezelye orani sizin damak tadiniza göre azaltilip cogaltabilirsiniz) Yarim cay bardagi siviyag 1 tane yemeklil dogranmis kuru sogan 2 3 tane küp dog..

Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği 01:29

Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği

Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği Tarifi İçin Malzemeler; 1 tavuk göğsü 2 büyük patlıcan patlıcan 4 sivri biber 1 kuru soğan 4 domates Sıvı yağ Pul biber Tuz Üzeri için; Rendelenmiş kaşar peyniri Hazırlanışı; 1.Tencerey..

İskender Kebabı Kıskandıracak Karnabahar Yemeği Tarifi 08:40

İskender Kebabı Kıskandıracak Karnabahar Yemeği Tarifi

1 parça tavuk göğsü 1 adet karnabahar 1 adet soğan 1 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı köfte baharı 1,5 tatlı kaşığı kimyon 3 tane karanfil 2 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı ..

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna) 07:06

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna)

200 gr fırın makarna 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 3 diş sarımsak 4 dal zahter kekik 1/3 kalıp hellim peyniri 1,5 çorba kaşığı çam fıstığı 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1,5 çay kaşığı karabiber 1,5 çay kaşığı tuz 1..

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça Hamuru Nasıl Yapılır 02:58

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça

Mayalı hamur ile kolayca yapabileceğiniz yumuşak Katmer Poğaça. Göze de hitabeden katmerli poğaça yapmak sandığınızdan daha kolay. Kat kat poğaça olarak da bilinen kruvasan görünümlü poğaçalar eminim ilginizi çekecektir...

  • Kadınca tarafından
  • 1.961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Milföy Hamuru ile Gözleme Tarifi 02:29

Milföy Hamuru ile Gözleme Tarifi

Milföy hamuru ile pratik bir şekilde hazırlanabilecek gözleme tarifini paylaşmak istiyoruz. Özellikle çocukların çok seveceği pratik börek tarifi arıyorsanız tavada yapabileceğiniz az malzemeli çok kolay bir tarif. Milf..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi 06:30

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi

4 su bardağı un 2 adet yumurta 2 çay kaşı tuz 1,5 çay bardağı su 1,5 tatlı kaşığı tuz İç harcı için 150 gr kıyma 1 çay kaşıgı tuz bir adet kuru soğan Yarım çay kaşığı kekik bir fiske karabiber bir fiske pulbiber Sosu ..

Fırında Etli Türlü Tarifi 02:26

Fırında Etli Türlü Tarifi

Etli yemek tarifleri serimize bugün nefis bir lezzet olan fırında etli türlü tarifi videosu ile devam ediyoruz. Sebze ve etin tadına ayrı ayrı varacağınız nefis bir yemek, mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. ÜStelik yap..

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma 03:59

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma

Bugün sizlere beşamelli mantarlı patates oturtma tarifini paylaşıyoruz. Oldukça doyurucu olan dilim dilim patateslerin üzerine hazırladığımız kıyma, soğan ve mantar olan harcımızı döktükten sonra, beşamel sosu ve kaşar..