#Lokum kıvamında sar pişir tavuk baget en kolay yemek

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi  Coco Top Yapımı 01:33

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Coco Top Yapımı

Videomuzu izleyerek hindistan cevizli kurabiye nasıl yapılır detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pek çok ismi olan bu lezzetli ve kolay kurabiye tarifi pek çok kişinin favori kurabiyelerinden birisi olsa gerek. Pek çok..

Fıstıklı Baklava Tarifi  Baklava Nasıl Yapılır 04:22

Fıstıklı Baklava Tarifi Baklava Nasıl Yapılır

Baklava Tarifi Malzemeler 500gr baklava yufkası 130g tereyağı 500gr toz şeker 150gr fıstık içi Yarım limonun suyu 100ml sıvı yağ(yarım su bardağı) Baklava Şerbeti Hazırlanışı 350ml suyumuzu tencereye alıyoruz şekerimizi..

2018-2019 6.SINIF MATEMATİK TAM SAYILAR SORU ÇÖZÜMLERİ 17:06

2018-2019 6.SINIF MATEMATİK TAM SAYILAR SORU ÇÖZÜMLERİ

VİDEOMU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiLirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n6. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye..

Murat Demir - Sonunda 04:45

Murat Demir - Sonunda

Murat Demir - Sonunda Dinle Son'unda şarkı sözleri ile Yüreğin yanacak, yanacak beni gördüğün o anda Keşkeler çoğalacak , çoğalacak sonbahar başlarında Suretim kalacak, kalacak her daim hatıranda Unutmak kolay mı..

Gökhan Akar -  Aşktan Ötesi 04:53

Gökhan Akar - Aşktan Ötesi

Gökhan Akar Aşktan Ötesi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Giden Gittiği Gün Silinir Kalpten Çok Nadirdir Bunu Becerebilen Kalbe Zor Söylemesi Gelmiyorki Hiç Gidesi Varmı Söyle Hadi Söyle Aşktan Ötesi Uzaktan Göründüğü Gibi K..

Türkü Akbayram - Ben Gidemem 03:56

Türkü Akbayram - Ben Gidemem

Söz & Müzik: Serkan Özcan Düzenleme: Sabi Saltıel Mix: Sabi Saltıel Mastering: Will Quinnel Intro Vokal: Sibel Genç Perküsyon: Cengiz Ercümer Yönetmen: Mete Kekilli Yön. Yard. : Pelin Baykal Akgün Prodüksiyon: Umut Soysa..

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi 03:31

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi

Sevmek mi Sevilmek mi (Tuna Kiremitçi Ve Arkadaşları III) şarkı sözleri ile Yolunda gitmeyen şeylerim var istersen Bildiğin sonlara benzeyen Suçluluklar, kalp ağrısı, vesaire Halimi yok ki hiç anlayan Kınında bekleyen..

Çatal Bıçak İhtiyacına Son Veren Tırnaklar 01:06

Çatal Bıçak İhtiyacına Son Veren Tırnaklar

Bir kokteyle gittiniz çatal bıçak bulamıyor musunuz? Veya yemek siparişi verdiniz plastik çatal bıçak koymamışlar mı? Dert etmeyin. Hem bayanlar hem erkekler için tasarlanan bu tırnaklar ile artık nerede olursanız olun y..

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Boşnak Böregi Tarifi 07:07

Boşnak Böregi Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

  • Kadınca tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET 03:48

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Hatay yöresine ai..

Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..

 Açma Tarifi 02:04

Açma Tarifi

Kolay Açma Poğaça (Yumuşacık, Mayalı) Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yaş maya 2,5 yemek kaşığı şeker 3 su bardağı ılık süt 2 adet yumurta (birinin sarısını ayırt edelim) 1 su bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 10 su bard..

Patatesli Çıtır Börek Tarifi 07:59

Patatesli Çıtır Börek Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı su 1 çay bardağı süt 1 cay bardağı yoğurt 1 cay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sirke (böreğin daha çıtır olmasını sağlıyor. Ama istemiyorsanız koymayın) Yaklaşık 6 su bardağı..

Patatesli Börek Tarifi 08:44

Patatesli Börek Tarifi

Kolay el açması patatesli börek tarifi Malzemeler 1 kilo un 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık süt 1 buçuk su bardağı ılık su yarım çay bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya (isteyenler yarım ..

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi 12:56

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 1 paket krema200 gr(schlagsahne) 1 su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 1 paket yas maya(kuru maya kullanmak isterseniz iki yemek kasigi kullanin.) 3 ye..

Kızarmış Patates Salatası Tarifi 01:38

Kızarmış Patates Salatası Tarifi

Malzemeler; 6-7 tane orta boy patates 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz Tuz, pul biber Kızartmak için sıvı yağ Hazırlanışı; 1.6-7 adet orta boy patatesi ince ince dilimleyere..

Pratik Enfes Lahmacun Tarifi 11:34

Pratik Enfes Lahmacun Tarifi

Kolay Lahmacun Tarifi İçin Malzemeler: İç Harcı için: 300gr. kıyma 1 orta boy soğan mevsiminde ise 2 adet olgun domates 2 adet yeşil biber 1 adet kapya biberi 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı biber salça..

İçli Köfte Tarifi 08:33

İçli Köfte Tarifi

Benim tarifim Hatay yöresine aittir. Verecegim tariften yaklasik 35 tane cikiyor. Bu tarifle ister kizartin isterseniz haslayin. Icli köfte (oruk)tarifi Malzemeler Dıs malzemesi icin 3 su bardagi ince koftelik bulgur (ya..

Ispanaklı Börek Tarifi 05:20

Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı börek için malzemeler: 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı su 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu yaklaşık 5 su bardağı un (değişebilir azar azar ekleyin) katları için 100gr. kadar tereyağı 4-5 yemek k..

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi 02:40

Buzluk Böreği Nasıl Yapılır Tarifi

Malzemeler: 6 adet yufka Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı soda Yarım çay kaşığı tuz Peynirli harç için: 1 büyük kalıp beyaz peynir Yarım demet maydanoz Üzeri için: 1 yumurta..

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi 02:31

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 2 su bardağı süzme Yoğurt, 1 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, Tuz, Kıyılmış maydanoz. ***************..

Fırında Paçanga Böreği Tarifi  Pastırmalı Paçanga Böreği 03:52

Fırında Paçanga Böreği Tarifi Pastırmalı Paçanga Böreği

Sizlere bu videomuzda paçanga böreği nasıl yapılır detaylı olarak gösterdik. Aslında pastırmalı paçanga böreği tarifi hiçte zor değil. Bilgiğiniz normal börek tarifinden hiç bir farkı yok. Hatta tepsi böreğinden çok daha..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

Çıtır Lokma Tatlısı Tarifi 03:52

Çıtır Lokma Tatlısı Tarifi

Çıtır Lokma Tatlısı Tarifi..

Nusr-Et Lokumcu Versiyon 00:45

Nusr-Et Lokumcu Versiyon

Nusret taklitleri bir akım gibi büyüyor. Dünyada fenomen haline gelen Nusret in lokumcu versiyonu sizlerle iyi izlemeler...

  • PITIRCIK tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terörist Yuvasına Dönen Boğaziçi Üniversitesi'nde Skandal 00:44

Terörist Yuvasına Dönen Boğaziçi Üniversitesi'nde Skandal

TSK'nın Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'i terör örgütleri PKK/PYD/YPG'den temizlemesi Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyan bir grup öğrenciyi pek bir rahatsız etmiş. Afrin'in terörden arındırılmasını lokum dağıtarak ku..

Üniversite Öğrencilerinden Teröre Karşı Ortak Basın Açıklaması 02:13

Üniversite Öğrencilerinden Teröre Karşı Ortak Basın Açıklaması

Boğaziçi Üniversitesi'nde Afrin'deki şehit askerlerin anıldığı program sırasında başka bir grup tarafından saldırıya uğrayan öğrencilerle ilgili olarak İstanbul'daki tüm üniversitelerde ortak basın açıklaması yapıldı ve ..

Kılıçdaroğlu Boğaziçi'ndeki Terör Yandaşı Öğrencilere Sahip Çıktı 01:50

Kılıçdaroğlu Boğaziçi'ndeki Terör Yandaşı Öğrencilere Sahip Çıktı

Geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Üniversitesi'nde bir grup öğrenci Afrin zaferi için lokum dağıtmış, bu durumdan rahatsız olan terör yandaşı öğrenciler ise Nasıl girdiyseniz oradan çıkarmasını da bilirler sizi diyerek adet..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..