#Lokum kıvamında sar pişir tavuk baget en kolay yemek

Üsküdara Gider İken 04:23

Üsküdara Gider İken

Üsküdar’a Gider İken Aldı Da Bir Yağmur, Kâtibimin Setresi Uzun Eteği Çamur. Kâtip Uykudan Uyanmış Gözleri Mahmur. Kâtip Benim Ben Kâtibin El Ne Karışır, Kâtibime Kolalı Da Gömlek Ne Güzel Yaraşır. Üsküdar’a Gider ..

Maceracı _ Afyon HD 1:07:57

Maceracı _ Afyon HD

Bu hafta da yerinizden hiç kalkmadan Anadolu’nun çok özel duraklarına uğramayı, şahane sohbetlere eşlik etmeyi ve en orijinal tatları yerinde tanımayı ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise Maceracı Afyon gezisini kaçırm..

Hindistan'da Yaşam / Sokaklar 07:24

Hindistan'da Yaşam / Sokaklar

Merhabaar Herkese Hindistanda başkent dehide cuma mescidi etrtafındaki skakarı gezdim. buraardaki yaşamı ve yereri size göstermek istedim. umarım beğenirsiniz. yrumarınızı ütfen videnun atındaki yrumar kısmına yazınız. ..

Evim Lokanta - Tavuklu ve Patatesli Börek 05:07

Evim Lokanta - Tavuklu ve Patatesli Börek

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 35. Bölüm'de Tavuklu ve Patatesli Börek tarifi verdi! Tavuklu ve Patatesli Börek MALZEMELER 5 Adet Patates 2 Adet Tavuk Göğsü 1 Tutam Kekik Yarım Litre Süt 2 Adet Soğan 2 Yemek Kaşığ..

  • ANKA tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teriyaki Soslu Tavuklu Noodle Tarifi 04:40

Teriyaki Soslu Tavuklu Noodle Tarifi

Malzemeler: 5 dilim Noodle Tavuk Kalça 1 yemek kaşığı Nişasta 1/3 bardak Soya Sos 1/4 bardak Esmer Şeker 3 diş Sarımsak 1 tatlı kaşığı Zencefil Zeytinyağı Susam yağı Taze Soğan..

Bademli Pilav Tarifi 03:50

Bademli Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı Basmati Pirinci 1/2 bardak Badem 2 yemek kaşığı Tereyağı 1,5 bardak Tavuk Suyu..

Fettuccine Alfredo 05:42

Fettuccine Alfredo

Malzemeler: 250- 300 gram Fettuccine 2 yemek kaşığı Tereyağı 1 su bardağı krema 1/2 su bardağı parmesan 1 tavuk göğsü Tuz, karabiber..

Armutlu Balkabağı Çorbası Tarifi 04:57

Armutlu Balkabağı Çorbası Tarifi

Malzemeler: 3 dilim Balkabağı 1 adet Armut 2 litre Tavuk Suyu 1 adet Soğan 5 diş Sarımsak Çok az Tarçın Kırmızıbiber Tuz Karabiber 1 yemek kaşığı Zencefil..

Tavuklu Avokado Salatası Tarifi 04:34

Tavuklu Avokado Salatası Tarifi

Malzemeler: 1 adet Avokado 150 gram Tavuk 1 adet Limon Maydanoz Frenk Soğanı Sarımsak 1/4 Kırmızı Soğan 2 yemek kaşığı Süzme Yoğurt..

Çerkez Tavuğu Nasıl Yapılır 03:25

Çerkez Tavuğu Nasıl Yapılır

Malzemeler: 300 gram Tavuk 1 avuç Ceviz İçi 3 diş Sarımsak 3 dilim Ekmek 100 ml Süt Kırmızı biber 1 yemek kaşığı Zeytinyağı..

Kuşkonmaz Çorbası Nasıl Yapılır 04:30

Kuşkonmaz Çorbası Nasıl Yapılır

500 gram Kuşkonmaz 6-7 adet Arpacık Soğan 1 adet Kereviz Sapı 1/2 Limon Suyu 2 yemek kaşığı Parmesan Peyniri 5 diş Sarımsak 1 lt Tavuk Suyu Tuz, karabiber Sıvıyağ..

Esmer Pirinç Nasıl Pişirilir 04:32

Esmer Pirinç Nasıl Pişirilir

1 bardak Kepekli Pirinç 2 bardak Sebze suyu / Tavuk suyu / Et suyu 400 gram Mantar 1 Soğan 2 diş Sarımsak 2 yemek kaşığı Maydanoz 4 dal taze Kekik yaprakları Tereyağı Zeytinyağı Tuz, Karabiber..

Tavuklu Noodle Tarifi 06:29

Tavuklu Noodle Tarifi

300 gram Tavuk Göğsü 300 gram Mantar 1 adet Kırmızı Kaliforniya Biberi 1 adet Sarı Kaliforniya Biberi 2 dal Taze Soğan 2 dilim Noodle 1 yemek kaşığı Köri Soya Sosu Susam Yağı Sıvıyağ..

Mantarlı Börek Tarifi 05:37

Mantarlı Börek Tarifi

MALZEMELER 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı Tuz 1 Kase Tavuk 1 Kase İstridye Mantarı Yarım paket Makarna..

Mantarlı ve Tavuklu Makarna 02:08

Mantarlı ve Tavuklu Makarna

MALZEMELER 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı Tuz 1 Kase Tavuk 1 Kase İstridye Mantarı Yarım paket Makarna..

Burrito Nasıl Yapılır 06:25

Burrito Nasıl Yapılır

Burrito için Malzemeler: Uno Tam Buğday Lavaş 200 gram Tavuk 1 çay kaşığı Kırmızı Biber 1 çay kaşığı Kimyon Zeytinyağı 2 diş Sarımsak Taze Kişniş 1/4 bardak Meksika Fasulyesi 1/4 bardak Pilav 1/2 adet Misket Limonu 1 ade..

Sebze Çorbası Tarifi 03:55

Sebze Çorbası Tarifi

Taneli Sebze Çorbası için malzemeler: 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1'er adet havuç ve patates yarım kereviz (ufak ise bir tane ekleyin) 1 tatlı kaşığı un 1 parça ev yapımı et veya tavuk suyu (yoksa es geçin:)..

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi 02:56

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 çorba kasesi brokoli, 1 adet havuç, 4 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt, 3-4 diş sarımsak, Pul biber, 1 çay bardağı su ***************************** Kış mevsiminde en sık kullandığım sebzelerden biridir brokoli..

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin 04:17

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin

Oruç tutmanın bağışıklık sistemine iyi gelip kuvvetlendirdiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Kübra Tekay, basit şeker ve karbonhidratlardan uzak durulması gerektiğine dikkat çekerek, sebze, meyve gibi bol lifli ve p..

Bıçakla Oyun Oynanmayacağını Anlamayan kadın 00:22

Bıçakla Oyun Oynanmayacağını Anlamayan kadın

Parmak aralarına batırmadan bıçak sokan lolita kıvamında ablamızı izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:55

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri

Hamur ve şerbetli tatlı tarifleri sevenler için gazozlu tatlı tarifi videosu hazırladık. İçinde ceviz ve tam kıvamında şerbeti ile nefis bir tatlı mutlaka denemelisiniz. Gazoz tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme..

Sebile Ölmez Lip Balm'ın 25 Farklı Kullanım Şekli 06:14

Sebile Ölmez Lip Balm'ın 25 Farklı Kullanım Şekli

EOS, Flormar, Pot O'Miracle ve Nivea'nın lip balmlarını kullandım. Kimi kutuda krem kimi vazelin kıvamında, kimiyse klasik tüpte. Kutu olanları temizlemesi imkansız olduğundan kulak çubuğu ile kullandım...

Duygu Özaslan Denizanası Gibi Maske Pahalı Ürünlerle Makyaj 17:09

Duygu Özaslan Denizanası Gibi Maske Pahalı Ürünlerle Makyaj

Denizanasına dokunmuşum gibi hissettiren keşkül kıvamında bir nemlendirici maske ile başlayıp pahalı ürünlerle makyaj yaptım. Umarım merak ettiğiniz, görmek istediğiniz bir ya da birkaç ürün paylaşmışımdır. İyi seyirler..

Kavala Kurabiyesi Tarifi 04:58

Kavala Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler: 250 g oda sıcaklığında (çikolata kreması kıvamında) tereyağ, 4 su bardağı un, 2 su bardağı çiğ badem, 3 büyük boy yumurtanın akı, 1 çay bardağı pudra şekeri, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Üzeri için bolca pud..

Sivilce için çözüm bulundu! Karnabahar ve brokoli sivilceye çare oldu 02:27

Sivilce için çözüm bulundu! Karnabahar ve brokoli sivilceye çare oldu

Brokoli ve karnabaharın sivilcelere iyi geldiği ortaya çıktı. Türk bilim adamlarının tesadüfen ortaya çıkardığı buluş, sivilceye çare oldu. Ocakta unutulan bir yemeğin buharlaşan suyunun pekmez kıvamında bir ürün bırak..

Profiterol Tarifi 11:39

Profiterol Tarifi

Malzemeler Hamuru icin 1 su bardagi su 1 su bardagi un 2 corka kasigi tereyagi(100 gr) Bir cimdik tuz 1 cay kasigi seker 3 tane yumurta (eger yumurtalariniz kücükse 4 tanede gider.ben bugün 3 tane koydum Kremasi icin 3 ..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi 10:43

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi

Yassi(taş kadayif) tarifi Malzemeler 2 su bardagi un 1 su bardagi irmik 1 tatli kasigi kuru maya 1 tatli kasigi seker cay kasiginin ucuyla tuz Yaklasik 2 yada 2 bucuk su bardagi ilik su(bende 2 su bardagi gitti ama sizde..

Sebile Ölmez - Lip Balm'ın 25 Farklı Kullanım Şekli 06:14

Sebile Ölmez - Lip Balm'ın 25 Farklı Kullanım Şekli

EOS, Flormar, Pot O'Miracle ve Nivea'nın lip balmlarını kullandım. Kimi kutuda krem kimi vazelin kıvamında, kimiyse klasik tüpte. Kutu olanları temizlemesi imkansız olduğundan kulak çubuğu ile kullandım. Eğer siz bu vide..

Puding Dolgulu Kek Tarifi  Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır 06:02

Puding Dolgulu Kek Tarifi Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır

3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 2,5 su bardağı un 2 çorba kaşığıkakao 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin Üzeri için 2 paket puding ( ben çilekli puding kull..