#Lokum kıvamında sar pişir tavuk baget en kolay yemek

Çek Kopar Ekmek Tarifi 02:46

Çek Kopar Ekmek Tarifi

MALZEMELER 1 adet yuvarlak Ekmek, 1 yemek kaşığı tereyağı, küçük parçalar halinde doğranmış, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 adet kırmızı biber, minik minik doğranmış, 1/2 su bardağı minik doğranmış sucuk, 1 a..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır 01:50

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır

İnce ince doğranmış parça et ile yapılan bu leziz tantuni nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Harika bir tada sahip olup izlerken bile iştah kabartan bir tarifle karşınızdayız. Yapımı çok kolay ve lez..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Mısır Ekmeği Tarifi  Ekmek Nasıl Yapılır 01:23

Mısır Ekmeği Tarifi Ekmek Nasıl Yapılır

Bu videomuzda mısır ekmeği nasıl yapılır onu anlattık gayet kolay,lezzetli ve sağlıklı olan bu ekmeği yapmak gayet pratik. Videomuzu izledikten sonra hiç zorlanmadan mısır ekmeği tarifini öğreneceksiniz. İnternette ne ka..

En Kolayından Lezzetli Şiş Kebab Tarifi İster Mangalda İster Tavada Yapın 03:33

En Kolayından Lezzetli Şiş Kebab Tarifi İster Mangalda İster Tavada Ya

1 kg kıyma 2 çay kaşığı kadar pul biber Yarım çay kaşığı karabiber Biraz kekik isteye göre kimyon da ilave edebilirsiniz 1 yemek kaşığı dolu tatlı toz kırmızı Ve tuz Evde kolay şiş kebap nasıl yapılır Kıymanın üzerin..

Gül Böreği Tarifi 04:46

Gül Böreği Tarifi

Malzemeler: 3 adet yufka, 300 g beyaz Peynir veya lor peyniri, 1 su bardağı kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı süt, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 yumurta sarısı, Çörek otu. Börek güzel şey. İster kahvaltıya yap, ister 5 çay..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Nasıl Yapılır  Kurabiye Tarifleri 05:33

Elmalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Nasıl Yapılır Kurabiye Tarifleri

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır 05:03

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Mozaik Pasta Tarifi  Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır 03:51

Mozaik Pasta Tarifi Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılı

MALZEMELER 2 Paket pötibör bisküvi (400 gr.) 2 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 3 yemek kaşığı tereyağ 4 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya I su bardağı ceviz TARİFİ Kaseye şeker, vanilya, kakao ve oda ısısında yumu..

Mini Malzemelerle Yılbaşı Tavuğu Yapan Yetenekli Aşçı 06:44

Mini Malzemelerle Yılbaşı Tavuğu Yapan Yetenekli Aşçı

Minik malzemelerden oluşan mutfağıyla yılbaşına özel tavuk hazırlayan adam, bir kez daha bizi kendine hayran bıraktı...

  • PengoTV tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Bolu 1:11:13

Maceracı _ Bolu

Maceracı bu hafta usta aşçıları ile namı sınırları aşan, lezzet erbaplarının memleketi Bolu’nun doğal güzelliklerini ve enfes yemeklerini izleyenlere sunuyor. Yolculuğuna Sünnet Gölü’nde başlayan Murat Yeni, bir başka ta..

Maceracı _ Bartın 1:14:52

Maceracı _ Bartın

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, Bartın’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor... Murat Yeni, Batı Karadeniz’in doğal güzelliği Bartın’ı ekrana taşıyor. Bartın’a has, taş sacın ilginç hikayes..

Ne Bulsa Mideye Gömen Çinli Abla 01:45

Ne Bulsa Mideye Gömen Çinli Abla

Yedikçe yiyesi gelen Çİnli abla ne bulduysa götürüyor. Yedikleri arasında bütün olarak tavşan, domuz ayağı, bütün tavuk ve daha neler neler var...

  • JokerS tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşamel Soslu Tavuklu Sigara Böreği Tarifi 01:44

Beşamel Soslu Tavuklu Sigara Böreği Tarifi

Çay saatlerinde farklı ve leziz bir börek tarifi ile bugün sizlerle karşınızdayız. Çıtır çıtır ağızda dağılan börek tarifinin arasında beşamelli tavuk harcının ağızda bıraktığı muhteşem bir lezzet. Misafirlerinize ve ail..

Tavuklu Mısır Unu Çorbası 01:27

Tavuklu Mısır Unu Çorbası

Bugün sizlere doyurucu ve lezzetli bir çorba tarifi hazırladık. Tavuklu, mısır unu çorba tarifini bizler çok beğendik oldukça lezzetli çorba tarifini yapımı da pratik tavuklu mısır unu çorbası tarifini sizlerinde denemen..

Evim Lokanta - Şinitzel 03:46

Evim Lokanta - Şinitzel

Kanal d de yayınlanan Evim Lokanta programında Şef Burak Zafer Sırmaçekici 18. Bölüm'de Şinitzel tarifi verdi!Şinitzel MALZEMELER 500 gr Bonfile 2 Adet Tavuk Göğsü Pane İçin: 1 Su Bardağı Un 1 Su Bardağı Galeta U..

  • ANKA tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kucağındaki Tavuğu Kaşıkla Besleyen Yurdum İnsan 02:07

Kucağındaki Tavuğu Kaşıkla Besleyen Yurdum İnsan

Kayseri'nin Hisarcık kasabasında oldukça ilginç bir görüntü sosyal medyada yer buldu. Hisarcık beldesinde yaşayan bir kişi, sofrada yemek yerken kucağına gelen tavuğunu besledi...

  • JET TV tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuklu Nohutlu Pirinç Pilavı Tarifi 06:49

Tavuklu Nohutlu Pirinç Pilavı Tarifi

Malzemeler Tavuk Nohut pirinç..

Tavuklu Quesadilla Nasıl Yapılır 05:40

Tavuklu Quesadilla Nasıl Yapılır

200 gram tavuk Tortilla Ekmegi Cheddar Peyniri Mozzarella Peyniri 3 adet Turşu 1 çay kaşığı Kırmızı Biber 1 çay kaşığı Sarımsak Tozu 1 çay kaşığı Soğan Tozu 1 çay kaşığı Kekik Tuz, Karabiber Zeytinyağı..

Çok Lezzetli Pilav Tarifi 05:12

Çok Lezzetli Pilav Tarifi

1 Demet Yeşil Soğan 1 bardak Basmati - Yaban Pirinci Karışımı 2 bardak Tavuk Suyu 1 bardak Ceviz 1/2 bardak Cranberyy Maydanoz Tereyağı Zeytinyağı..

Ezogelin Çorbası Tarifi 07:39

Ezogelin Çorbası Tarifi

1,5 su bardağı kırmızı mercimek 1 adet kuru soğan 1 adet havuç 1 adet orta boy patates 3 avuç pilavlık bulgur 2 litre su 2 küp donuk tavuk suyu 1 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı z..

Kinoa Salatası Nasıl Yapılır (Tabule) 04:08

Kinoa Salatası Nasıl Yapılır (Tabule)

Taze soğan Maydonoz Nane Dere otu 1 kase yeşillik 15 tane çeri domates 2 su bardağı kinoa 200 gr tavuk Zeytinyağı Limon Hardal Bal Tuz Karabiber Paprika..

Risotto Nasıl Yapılır 07:58

Risotto Nasıl Yapılır

400 gram Risotto 1 adet Soğan 2 litre Tavuk Suyu 200 ml Beyaz Şarap 150 gram Mantar 60 gram Parmesan Peyniri 80 gram Tereyağı Tuz, Karabiber Zeytinyağı..

Nefis Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır 05:53

Nefis Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır

1 su bardağı Mercimek 1 adet Soğan 1 adet Havuç 1 su bardağı Tavuk Suyu 5 su bardağı Su 1 çk Zerdeçal 1 çk Tarçın 1 çk Kişniş 1 çk Kimyon 1 çk Tatlı Kırmızı Biber 1 çk Kırmızı Biber 2 adet Karanfil 3 adet Kakule..

Kulüp Sandviç Nasıl Yapılır 07:11

Kulüp Sandviç Nasıl Yapılır

Malzemeler: 3 dilim büyük Boy Tost Ekmeği 1 dilim Dana Jambon 1 dilim Taze Kaşar Peyniri 2 yk Hardal 3 adet Kornişon Tuşu 1 çk Tereyağı 2 adet Yumurta 1 dilim Tavuk Göğsü 1 yaprak Yeşillik..

Fırında Hindi But Tarifi 07:44

Fırında Hindi But Tarifi

Malzemeler: 1 adet Hindi But (1kg) 8 adet Arpacık Soğan 1 adet Havuç 2 adet Kereviz Sapı 3 diş Sarımsak 150 ml Kırmızı Şarap 500 ml Tavuk Suyu 2 dal Kekik 2 dal Biberiye 2 yk Tereyağı 2 yk Un..

Zencefilli Havuç Çorbası Tarifi 07:06

Zencefilli Havuç Çorbası Tarifi

1 kg Havuç 10 gram Zencefil 2 adet Soğan 1 diş Sarımsak 2 çorba kaşığı Krema 1,5 litre Tavuk Suyu(su/ sebze suyu) Zeytinyağı tuz/ karabiber..

Tavuklu Kol Böreği Hazır Yufka ile Pratik Börek 04:14

Tavuklu Kol Böreği Hazır Yufka ile Pratik Börek

MALZEMELER Yarım kilo Tavuk 2 Soğan 2 Kırmızıbiber 3 Domates 1 Kabak Yarım demet Maydanoz 2 Kaşık Tereyağ 2 Kaşık Tereyağı 1 Tatlı kaşığı Pul biber 1 Yumurta Yarım çay bardağı Sıvı yağ 1 Kaşık Tereyağı 1 Bardak Süt Tuz 4..

Maceracı _ Aydın HD 59:12

Maceracı _ Aydın HD

İzleyenleri macera dolu bir yolculuğa çıkaran Murat Yeni, yine kahkaha ve keyif dolu bir sohbetle yeni bir şehrin lezzet duraklarını keşfetmeye devam ediyor. İzleyenleri bu hafta kültürün, tarihin ve doğanın buluşma nok..