#Lokum kıvamında sar pişir tavuk baget en kolay yemek

Koray Avcı - Aşk Sana Benzer 04:01

Koray Avcı - Aşk Sana Benzer

Söz - Müzik: Nurettin Rençber Düzenleme: Alper Atakan Mix: Tarık Ceran Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: Hasan Kuyucu Bir gün çıkıp gel uzak yollardan Benim can yaramı sarmak için Çünkü bir nefes ki aşk sana benzer Beni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede) 03:33

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede)

Efendum Karadenizin içerli köylerinin birinde Güzel mi güzel bir kız varmış Gel zaman git zaman kızın aklına girmişler Beş dağ ötede zengin bir ocağın bir oğlu var demişler Kızı kandırıp apar topar gelin etmişler Gerdek ..

Dr. Zeus - Party Nonstop ft. Jasmine Sandlas 03:42

Dr. Zeus - Party Nonstop ft. Jasmine Sandlas

Party Nonstop Lyrics I wanna party Hai duhai balam harjai Ni mainu checkout karda Senti tu vi Then say you love too ji Kyon dil utte doubt karda x (2) Thaam lai.. hold me tight Crazy si hai yeh night x (2) I wanna par..

Adı Bende Saklı  Ne Bekliyordun Ki 03:47

Adı Bende Saklı Ne Bekliyordun Ki

ŞARKI SÖZLERİ Bölünür sancıyla uykular Sığınak değil en kuytular Gökte ay öndört ben dolunay Son hatıramı sinene sar Bu kadarına razıyım yar Uzak diyarlarda evli barklı Mutluluk en çok onun hakkı Bu yorgun kırık dökük ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 30.Bölüm - Leon Hilalin İnfazını Engelleyebilecek Mi 02:44

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Leon Hilalin İnfazını Engelleyebilecek Mi

Hilal ve Leon, bu kez parmaklıklar arkasında karşı karşıya gelir; Leon, Hilal'in infazını engellemek için her şeye yapmaya hazır olduğunu söyler. Hilal ve ailesi için çıkarılan infaz kararı, Leon'u büyük bir acıya sürükl..

  • ANKA tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Kedi Gibi 04:10

Tarkan Kedi Gibi

Gel vur tam on ikiden Öyle bir gel ki bir anda oynasın yer yerinden Gel sensiz anlamı sozlerisozu.com yok Ne çok özledim ne çok o tatlı telaşı bir bilsen www.sozlerisozu.com Al uçur kanatlarında, seyre çıkalım o kızıl uf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Kedi Gibi 04:10

Tarkan Kedi Gibi

Gel Vur Tam On İkiden Öyle Bir Gel Ki Bir Anda Oynasın Yer Yerinden Gel Sensiz Anlamı Yok Ne Çok Özledim Ne Çok O Tatlı Telaşı Bir Bilsen Al Uçur Kanatlarında, Seyre Çıkalım O Kızıl Ufuklarda Hadi Aşk Beni Çağır Da Yanın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim 03:13

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim Dinle Karpuz getir yiyeyim Aç odanı gireyim Uyan uyan sar beni Yar olduğun bileyim Karpuzlar yenmez oldu Sıcaktan benzim soldu Bir yar sevdim o dahi Gitti de gelmez oldu Karpuzun al di..

Rıfat Diye Biri 1962 Türk Filmi İzle 1:15:59

Rıfat Diye Biri 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği cinayetlerle suçlanan Rıfat’ın adalet arayışını konu edinir. Rıfat, eski sevgilisi Zişan’ın yönettiği suç şebekesi tarafından oyuna getirilir. İşlemediği bir dizi cinayet yüzünden hapse girer. ..

Sway - Turgay Alparslan 03:03

Sway - Turgay Alparslan

Sway - Turgay Alparslan Müzisyen/Şarkıcı/Piyanist When marimba rhythms start to play Marimba ritimleri çalmaya başlayınca Dance with me, make me sway Benimle dans et , beni salla Like a lazy ocean hugs the shore T..

Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı 04:34

Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı

Bırakman Doğru Mu? şarkı sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatt..

Cambaz - Bacardi 03:11

Cambaz - Bacardi

Bacardi şarkı sözleri ile Hadi vurmaya başla saldır bana saldır Beni yerden yere vurmaya başla Gücünüz yetecekmi'ki buna Bilemediler gelemediler Mermilerimi hesap edemediler Zifiri karanlık sokakların içinden Korkdu..

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz 03:13

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz

Ne Demek Olmaz şarkı sözleri ile Saygın yoksa geçmişe gelecek olmaz abicim Egon sayılmaz hiç bir yerde çünkü sende fanisin Yazılsın her yere çünkü sende ona tabisin Ve dünya bizi böyle yaptı bölüşüldü varisin Yazar mı b..

Gökcan Sanlıman - Aramızda 03:32

Gökcan Sanlıman - Aramızda

Şarkı Sözleri: Aramızda bir durum var Bir romantik haller böyle Dar alanda kısa paslar Şartlar uygun bak jiletim de İki laf arası Çakıyor bakışını Yürümek değil o! Havada süzülüyor Ölünür nasıl güzel! Düşüyorum tutun Eli..

Eda Gören - Full Bebek 03:19

Eda Gören - Full Bebek

Eda Gören Şarkı Sözleri Mutluydum hep yanındayken Omzunda uyuttuğun film izlerken Durmadan konuştuğum bir sendin sen İçmeden sarhoş oldum gözlerinden Unuttuğum geçmiş günler bitmiş dertlerim artık sadece sen aşkına so..

Tarkan - Kedi Gibi 04:43

Tarkan - Kedi Gibi

Tarkan - Kedi Gibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gel, vur tam on ikiden Öyle bir gel ki Bir anda oynasın yer yerinden Gel, sensiz anlamı yok Ne çok özledim ne çok O tatlı telaşı bir bilsen Al, uçur kanatlarında Seyre çık..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover) 04:44

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover)

Bırakman Doğru Mu? sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatta nef..

Özlem Çelik - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman 03:49

Özlem Çelik - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman

Özlem Çelik - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman Şarkı Sözü Kirpiğin kaşına değdiği zaman Bekleme sevdiğim vur beni beni Sevdanın şafağı söktüğü zaman Diyardan diyara sal beni beni Saçların rüzgarı tel tel biçende Dudağın ..

Bir Küçük Fare , Çizgi Filmler - HeyKids - Bebek Şarkıları 29:30

Bir Küçük Fare , Çizgi Filmler - HeyKids - Bebek Şarkıları

0:00 Bir Küçük Fare 2:07 Patates Adam: 3:57 Köpek Uçmak İstemiş: 5:24 Kırmızı Balık: 7:49 Baş Omuzlar Diz Ve Parmak: 9:14 Mavi̇ Traktör: 11:52 Dans Et Eğlen Alkışla: 13:05 Köpek Bingo: 15:47 Elma ve Muz: 18:22 A Ram..

  • ÇocukTV tarafından
  • 470 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video) 04:01

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video)

Söz: Hüseyin Ulusan Müzik: Kyriakos Papadopoulos Gitar: Emre Parlak Bass: Burak Demir Perküsyon: Barış Cem Songur Kemençe: Serkan Aydın Mix Mastering: Mert Ağırlar Yönetmen: Damla Demircioğlu Teşekkürler; Yunus Emre Tol..

Sezen Aksu - Bir Vurgun Bu Sevda [ Attila Özdemiroğlu Besteleri 2020 Arda Müzik ] 03:31

Sezen Aksu - Bir Vurgun Bu Sevda [ Attila Özdemiroğlu Besteleri 2020 A

Söz: Aysel Gürel Beste: Attila Özdemiroğlu Düzenleme:Okay Barış Akustik Gitar, E-Bow: Erman Arda Keman: Ayda Tunçboyacı Kayıt: Emir Akbulut Mix: Murat Bulut Stüdyo: Lonca Bir vurgun bu sevda, günsüz başlar g..

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Bilal SONSES - Çat Kapı 02:18

Bilal SONSES - Çat Kapı

Söz, Müzik: Hakan Gülbiten(Harfe), Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Cem Kılıç Bağlama: Eren Aker Klavye: Davut Samet Sarıhan Çat Kapı Şarkı Sözleri; Sen tek kalanım, geçti yine..

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın 04:57

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın

Akşam Olur Karanlığa Kalırsın şarkı sözleri ile Akşam Olur Karanlığa Kalırsın Derin Derin Sevdalara Dalarsın Oy Gelin Gelin Sevdalı Gelin Öldürdün Beni Beni Koyup Yad Ellere Varırsın Sana Zulüm Bana Ölüm Değil Mi Oy Ge..

Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

Rafet El Roman - Bağışla Beni 04:30

Rafet El Roman - Bağışla Beni

Söz: Barış Ateş Müzik: Barış Ateş Aranje: Steffen Müller Yönetmen: Rafet El Roman Bağışla Beni şarkı sözleri ile Bağışla beni, bağışla kırdım seni Yine ilk gün ki gibi, tut ellerimi sar beni Bağışla beni, bağışla..