#Lokum kıvamında sar pişir tavuk baget en kolay yemek

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi 06:17

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 baş Mor lahana, 1 yemek kaşığı tuz, 1 su bardağı sirke, Oda sıcaklığında içme suyu. Mor lahana turşusu, mor lahana turşusu nasıl yapılır, mor lahana turşusu tarifi, mor lahana turşusunun tarifi, mor lahana ..

Patates Köftesi Tarifi 02:28

Patates Köftesi Tarifi

MALZEMELER 3 adet büyük boy patates, 2 adet yumurta, 3 yemek kaşığı galeta unu, 1 avuç kıyılmış maydanoz, Tuz, Dışını bulamak için 1 su bardağı galeta unu, Kızartmak için sıvı yağ...

Mantarlı Börek Tarifi 05:37

Mantarlı Börek Tarifi

Güncel yemek tarifi videolarımız dan haberdar olmak için lütfen abone olunuz. Bizi takip ederseniz seviniriz :..

Açma Tarifi 08:09

Açma Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 tane yas maya 1 tatli kasigi dolusu tuz 3 tatli kasigi seker 2 tane yumurta(sarisini üzerine sürmek icin ayirin.beyazinida hamura katalim) Yakl..

Çilekli Magnolia Tatlısı Tarifi 04:55

Çilekli Magnolia Tatlısı Tarifi

Malzemeler Muhallebisi icin gerekenler 1 litre süt 1 su bardagi seker 2 tane yumurta sarisi 2 yemek kasigi un 2 yemek kasigi nisasta 2 tane vanilya 1 paket 200gr krema (schlagsahne) Yarim kilo cilek 2 paket bisküvi(be..

Tavuklu Makarna Tarifi 03:35

Tavuklu Makarna Tarifi

Malzemeler 1 paket haslanmis makarna 600 gr kusbasi seklinde dogranmis tavukgögsü 3 4 yemek kasigi siviyag Baharat olarak tuz karabiber pulbiber 1 cay bardagi dolusu hazir satilan domates sosu kullandim(sizde yoksa hazi..

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yumurtalı Kahvaltılık Pizza 02:52

Yumurtalı Kahvaltılık Pizza

malzemeler bir tane Ramazan pidesi 3 yumurta bir kase kaşar peyniri 2 kırmızı biber İki yeşil biber sosis Sucuk bir yemek kaşığı tereyağı bir kaç dal maydanoz..

Portakallı Kurabiye Tarifi 04:58

Portakallı Kurabiye Tarifi

Portakalli kurabiye tarifi Malzemeler 1 tane portakal 1 su bardagi şeker(eger cok tatli seviyorsaniz 2 3 yemek kasigi sekeri arttirabilirsiniz) 2 yemek kasigi yogurt Yarim cay bardagi siviyag 2 tane yumurta(not.isterseni..

Kedidili Tatlısı 01:26

Kedidili Tatlısı

Muzlu Kedi Dili Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Bir paket kedi dili 3-4 adet muz Muhallebi İçin; 2,5 fincan un (türk kahvesi fincanı) 2,5 fincan şeker 1 litre (5 su bardağı) süt Yarım çay bardağı zeytinyağı (2-3 yemek ka..

Balon Ekmek Tarifi 10:02

Balon Ekmek Tarifi

Malzemeler : 5 su bardağı un 1 paket kuru maya (isteyenler yarım paket yaş mayada kullanabilir) 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yaklaşık 2 su bardağı ılık su (Not : Ben tam iki bardağı..

Fellah Köftesi Tarifi 03:51

Fellah Köftesi Tarifi

Nefis bir yemek tarifi olan fellah köftesi tarifi videosu ile karşınızdayız. İçinde et olmayan fellah köftesi üzerinde yoğurt ve maydanoz ile nefis bir tad. Dilerseniz fellah köftesi nasıl yapılır detaylarına bakalım. F..

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi 02:14

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi

Nefis bir kıymalı ve tel şehriyeli çorba tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı da oldukça kolaydır. Yemek öncesi lezzetli bir çorba için güzel bir seçim olacaktır. Kıymalı tel şehriye çorbası tarifi nasıl yapılı..

Kabak Sandal Tarifi 04:40

Kabak Sandal Tarifi

Müthiş bir lezzet olan kabak sandal tarifi yemeği ile sofralarınız güzelleşsin damaklarınız tadlansın. Kabak hafifliği ve kıyma harcı lezzeti ile beşamel soslu kaşarlı nefis bir yemek tarifi. Mutlaka deneyin. Kabak sand..

Çilekli Yaş Pasta Tarifi Çilekli Yaş Pasta Tarifi 03:57

Çilekli Yaş Pasta Tarifi Çilekli Yaş Pasta Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: Yarim su bardagi un 1 adet yumurta 50 g tozseker 50 g yumusak margarin veya tereyagi 1 Paket vanilyasekeri Yarim paket kabartmatou 3 yemek kasigi süt Kremasi icin gerekli malzemeler: 1 pak..

10 Dakikada Çilekli Parfe Tarifi 02:40

10 Dakikada Çilekli Parfe Tarifi

Malzemeler 2 paket (400ml) sıvı krema 5 yemek kaşığı pudra şekeri 300 g taze veya dondurulmuş çilek 200 g petibör bisküvi 1 avuç kırılmış fındık 1 avuç damla çikolata Süslemek için; damla çikolata fındık çikolata sosu t..

Kırmızı Biberli Rulo Köfte 03:03

Kırmızı Biberli Rulo Köfte

Kırmızıbiberli Kaşarlı Rulo Köfte Tarifi İçin Malzemeler 500g kıyma 1 adet Soğan 1-2 diş sarımsak yarım çay bardağı galeta unu 1 adet yumurta karabiber kimyon kırmızı toz biber Hazırlanışı; 1.500 g kıyma,Rondoda çekilmiş..

Lömbedek Tatlısı Tarifi 01:40

Lömbedek Tatlısı Tarifi

Hamuru için; 1 yumurta 1 kahve fincanı sıvıyağ 2 dolu yemek kaşığı yoğurt 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı un Şerbeti için; 2 su bardağı şeker 2 su bardağı su Hazırlanışı, 1.Uygun bir kapta 1 adet yumurta,1 kahve f..

Kandil Tarifi 15 Dakika Da Mayalama Beklemeden Yağ Çekmeyen Nefis Balon Pişi Tarifi 03:34

Kandil Tarifi 15 Dakika Da Mayalama Beklemeden Yağ Çekmeyen Nefis Balo

Gerekli malzemeler: 1 Paket kuru maya 1 tatli kasigi tozseker 4-5 yemek kasigi siviyag 1 tatli kasigi tuz 2 su bardagi su alabildigi kadar un Kizartmak icin siviyag..

Suyuna Pide Banılası İftarlık Dört Lezzet 06:26

Suyuna Pide Banılası İftarlık Dört Lezzet

Sıcacık ramazan pidesinin keyfine doya doya varacağınız dört farklı sulu yemek tarifimiz var sizin için: Analı kızlı, fırında yaz güveci, şorbik ve Harput köftesi! Anadolu'nun birçok yerinde yapılan ama özellikle Adana ..

Kahvaltılık Kurutulmuş Domates Ezmesi Tarifi 01:54

Kahvaltılık Kurutulmuş Domates Ezmesi Tarifi

Malzemeler: 15 adet kurutulmuş domates dilimi, 1/2 su bardağı fındık (dilerseniz ceviz de kullanabilirsiniz), 1 avuç maydanoz, 2-3 yemek kaşığı zeytinyağ...

Kadın Budu Köfte Tarifi 04:55

Kadın Budu Köfte Tarifi

malzemeler Yarım kilo dana kıyma bir tane kuru soğan 1 tutam maydanoz 1 çay bardağı pirinç tuz Karabiber pul biber kızartmak için sıvıyağ köftelerimizi bulamak için 2 tane yumurta ve 2 yemek kaşığı da un hazırlanışı..

Süpriz Aşk Seren Serengil Ve Hakan Altun Arasında Neler Oluyor 02:19

Süpriz Aşk Seren Serengil Ve Hakan Altun Arasında Neler Oluyor

Hakan Altun ve Seren Serengil dün akşam bir mekan çıkışı görüntülendi. Birlikte akşam yemeği yediklerini belirten ikili kafalarda soru işareti bıraktı. Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılarak sevenlerini üzen Usta San..

  • BETA tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Köstebek Pasta Tarifi 10:02

Köstebek Pasta Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane oda isisinda yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 2 su bardağı un 3 yemek kaşığı..

Cepli  Poğaça Tarifi 10:14

Cepli Poğaça Tarifi

malzemeler Bardagimin ölcüsü 250 ml 1 su bardağı ılık süt(kesinlikle ilik kullanin) 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ 1 su bardağı maden suyu(yoksa süt yada su kullanabilirsiniz) 2 tane yumurta(beyazı hamura sar..

Bazlamadan Kavurmalı Pide Tarifi (Lezzeti Paylaştıkça Gelir!) 01:04

Bazlamadan Kavurmalı Pide Tarifi (Lezzeti Paylaştıkça Gelir!)

Malzemeler 1 adet bazlama ekmeği 120 gram kaşar peyniri 100 gram kavurma 1 adet yumurta 1 adet domates (halka dilimlenmiş) 4 adet yeşil biber (uzunlamasına ikiye kesilmiş) 2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı (kenarl..

Güllaç Tarifi Güllaç Nasıl Yapılır 04:17

Güllaç Tarifi Güllaç Nasıl Yapılır

Malzemeler 12 adet güllaç yaprağı 3 litre süt 3 su bardağı toz şeker 1 paket vanilin 2 su bardağı ceviz içi Üzeri için: 8 adet çilek 8 adet taze nane yaprakları 4 yemek kaşığı toz antep fıstığı 4 yemek kaşığı ceviz içi..

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi 01:58

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi

Bugün sizlere çıtır çıtır milföy çanağında muhallebi tarifini paylaşıyoruz. Şık görünümü ile beğenileri kazanacağından emin olduğumuz tatlı tarifimizin lezzeti de bir o kadar muhteşem. Çıtırdayan milföyün arasında muhall..

Tam Buğday Unundan Tost Ekmeği Yapımı 02:23

Tam Buğday Unundan Tost Ekmeği Yapımı

Bugün mutfağımızda miss gibi dışı çıtır, içi yumuşacık tam buğday ekmeği bizlere eşlik etti. İki ekmek arasında tostu ve sandviç ile lezzetine doyamayacağınız bir tost ekmeği. Sağlıklı ve besleyici ve evlerinizde rahatlı..

Yanardağ Kurabiye Tarifi 02:38

Yanardağ Kurabiye Tarifi

Çay saatlerinizde sofralarını süsleyecek ve lezzetine doyum olmayacak yanardağ kurabiye tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ile gözlere hitap ederken, lezzeti ile damak tadımızı şenlendirecek yanardağ kurabiy..