#Lokum kıvamında sar pişir tavuk baget en kolay yemek

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri 03:30

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri

Makarna tarifleri sevenler için nefis bir patatesli makarna tarifi videosu hazırladık. Çok besleyici ve bir o kadar da lezzetli olan patatesli makarna nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm ayrıntılarıyla ..

Tepsi Kebabı Tarifi 05:11

Tepsi Kebabı Tarifi

10-15 Dakikada hazırlayıp pişirebileceğiniz çok pratik ve nefis mi nefis bir tarif.Misafirlerimin en çok sevdiği yemek...

Antrikot Tava Tarifi 07:05

Antrikot Tava Tarifi

Malzeme Listesi Yarım kilo dana antrikot 2 adet orta boy soğan 1 diş sarımsak 3 adet köy biberi yada sivri biber 2-3 adet kapya biber 2 adet domates rendesi 1 yemek kaşığı tereyağı Tuz Karabiber Pulbiber Not:Siz iste..

Taze Fasulye Diblesi Tarifi - Pilavlı Taze Fasulye 02:54

Taze Fasulye Diblesi Tarifi - Pilavlı Taze Fasulye

Yemek tarifleri içinde bazıları vardır ki bizi çocukluğumuza götürür. Adını anımsamakta zorluk çekeriz bazılarının. Taze fasulye diblesi tarifi de bunlardan biridir. Çoğumuz taze fasulyeli pilav diye biliriz, şimdi hatıl..

Ayva Reçeli 01:30

Ayva Reçeli

4 adet ayva 4 su bardağı toz şeker 3 su bardağı su 1 yemek kaşığı limon suyu 3-4 adet karanfil Hazırlanışı; 1.4 adet ayvanın kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkartarak bir kenarda biriktirelim. 2. Ayvalarımızı küçük k..

Çiçek Kurabiye 01:37

Çiçek Kurabiye

250 gram oda ısısında tereyağı 1 adet yumurta 1, 5 su bardağı pudra şekeri 1, 5 su bardağı mısır nişastası 1 paket vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu 2 yemek kaşığı kakao Yaklaşık 3-3, 5 su bardağı un Hazırlanışı; 1.Yo..

Erzurum Ketesi 02:30

Erzurum Ketesi

Erzurum Ketesi (Çöreği) Tarifi İçin Malzemeler 2 bardak sıcak süt (kaynar olmayacak) 1 bardak ılık su 1 bardak mısır özü yağı 1 paket yaş maya (kare olandan) 1 çorba kaşığından daha az tuz ( tuzuna bakın, eklenmesi gerek..

Yoğurt Çorbası Tarifi 06:05

Yoğurt Çorbası Tarifi

PRATİK YOĞURT ÇORBASI MALZEMELER; 2 Su bardağı yoğurt (bardak ölçüm 300 ml) 1 çay bardağı pirinç ( 100 ml) 1 yemek kaşığı un 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı tuz 5 su bardağı sıcak su Üzeri için; Tereyağ,zeytinyağ,kuru n..

Vişneli İrmik Tatlısı Tarifi 05:54

Vişneli İrmik Tatlısı Tarifi

VİŞNELİ İRMİK TATLISI Malzemeler; Vişneli pelte İçin; 1 su bardağı + 1 çay bardağı vişne suyu toplam 300 ml 2 yemek kaşığı mısır nişastası 3 yemek kaşığı toz şeker Karıştırıp orta ateşte kıvam alana kadar pişiriyoru..

Muhteşem Patates Salatası 01:41

Muhteşem Patates Salatası

Tart Kalıbında Patates Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo patates 2-3 adet havuç Yarım demet dereotu 2-3 dal taze soğan Yarım demet maydanoz 1 çorba kaşığı tereyağ Yarım limon Karabiber, kimyon, tuz Zeytinyağ Süslem..

Kavurga Nasıl Yapılır 08:09

Kavurga Nasıl Yapılır

1 su bardağı buğday 1 çay kaşığı tuz 1 su bardağı buğdayı bir gece önceden suya bırakın. Aslında suya bırakmadan da direkt kavurup kavurga yapabilirsiniz ama suda bekleyince lezzeti ve çıtırtısı bambaşka oluyor. Suda b..

Şöbiyet Tatlısı Tarifi 10:17

Şöbiyet Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 1 paket baklavalik yufka 480 gr icinde 16 tane yufka var. 1 su bardagi kirilmis ceviz yada antepfistigi 250 gr eritilmis tereyagi 3 4 yemek kasigi siviyag tereyagini eritin icine siviyagi koyun. muhallebisi i..

Lokma Tarifi 09:18

Lokma Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 6 su bardagi un 1 paket yasmaya(isteyenler kuru maya kullanabilir 2 yemek kasigi yeterli olur. 4 su bardagi ilik su 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Kizartmak icin 1 litre siviy..

Canlı Çiçeğin Saçtığı 'okşijenden' Rahatsız Olan Hanımefendi 00:32

Canlı Çiçeğin Saçtığı 'okşijenden' Rahatsız Olan Hanımefendi

Zuhal Topal'ın kaynanalı-gelinli yemek programında yemek yapmaktan çok birbirine laf sokmak derdinde olan hanımları izliyoruz. Bir tanesi canlı çiçeklerin saçtığı 'okşijenden' çok rahatsızmış. Diğerleri de ona açıklama y..

  • JET TV tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi 12:10

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi Malzemeler 1 su bardağı ılık Su 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 tane yumurta (beyazı hamuruna girecek sarısı üstüne sürülecek) 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek..

El Açması Pırasalı Kol Böreği Tarifi 09:34

El Açması Pırasalı Kol Böreği Tarifi

El açması pırasalı kol böreği tarifi malzemeler 1 kilo un 2 tatlı kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı su iç malzemesi için gerekenler 4 5 tane pırasa 4 5 tane havuç baharatları Tuz karabiber pulbiber araları..

 Limonlu Sosu ile Porsiyonluk Cheesecake Nasıl Yapılır 10:21

Limonlu Sosu ile Porsiyonluk Cheesecake Nasıl Yapılır

1 buçuk paket yulaflı bisküvi 2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı Kreması için gerekenler : 2 paket labne peyniri (toplam 350gr.) 2 tane yumurta Yarım su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 tane limon kabuğu rendesi Yarım limo..

İdil Fırat Ve Mert Fırat Bir Projede Bir Araya Gelecek Mi 01:39

İdil Fırat Ve Mert Fırat Bir Projede Bir Araya Gelecek Mi

İdil Fırat Anaokulu Arkadaşıyla Yemek Yedi. Yemek Çıkışı Muhabilerin Sorularını Yanıtladı. Mert Fırat İle Aynı Projede Yer Alacak Mı? Mert Fırat Romantik Mi? Evde kavga oluyor mu?..

  • BETA tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatası,Sürk Salatası,Humus) 18:22

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatas

Taze zahter(kekik) salatasi Kekigin almancasi *Thymian * Yapilisi Bir avuc kadar zahterimizi iyice yikiyalim.guzelce dograyip.2 tane taze sogan az birsey maydonoz,biber ve 2 tane domatesi dograyip icine katalim.pulbiber..

Sihirli Kek Tarifi 00:59

Sihirli Kek Tarifi

4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış) 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı şeker 100 gram margarin yada tereyağ 2 su bardağı süt 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı un 2 tepeleme yemek kaşığı kakao Hazırlanışı; 1. ..

Gerçek Tiramisu Tarifi 03:03

Gerçek Tiramisu Tarifi

1.Karıştırma kabımızı içinde su kaynayan bir tencereye yerleştirelim. 2.6 adet yumurta sarısını karıştırma kabımıza alalım ve çırpalım. 3.1 su bardağından 2 parmak fazla şekeri ve 2 yemek kaşığı sütü ilave edelim. 4.Şeke..

Kahvaltı masadan kalktı, kutulandı 02:03

Kahvaltı masadan kalktı, kutulandı

NE DEMİŞTİ ŞAİR? YEMEK YEMEK ÜSTÜNE NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ BİLMEM... AMA KAHVALTININ MUTLULUKLA BİR İLGİSİ OLMALI İŞTE O MUTLULUK ARAYA PANDEMİ GİRİNCE MASADAN KALKTI, KUTULANMAYA BAŞLADI. NASIL DİYENLER İÇİN DETAYLAR HABERİM..

İzmir Köfte Tarifi 05:15

İzmir Köfte Tarifi

Malzemeler yarım kilo kıyma bir tane rendelenmiş kuru soğan 2 diş rendelenmiş sarmısak 1 çay bardağı galeta unu bir tane yumurta bir tutam doğranmış maydanoz baharatlarımız tuz Karabiber pul biber kimyon 3 tane elma ..

Etli Taze Fasulye Tarifi 03:16

Etli Taze Fasulye Tarifi

Yemeği yapacağımız tencereye Yaklaşık 300 gram kadar Kuşbaşı doğranmış etlerimizi koyalım.Güzelce kavuralım, etler tamamen suyunu çektigi zaman 3 4 yemek kaşığı sıvı yağ ekleyelim bir tane Kuru soğanı yemeklik doğrayıp i..

Käsekuchen Tarifi 07:10

Käsekuchen Tarifi

Malzemeler Hamuru icin 200 gr. Un(bir bucuk su bardagi) 80 gr.Seker(1 cay bardagindan bir parmak eksik) 80 gr. Yumusak tereyag(2 yemek kasigi) 1 tane yumurta 1 cay kasigi kabartmatozu 1 tane vanilya Bir cimdik tuz 1 tan..

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi 07:41

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi

Malzemeler 5 adet yufka Ben kuru yufka kullandım iç malzemesi için gerekenler yaklaşık 200 gram kadar beyaz peynir küçük bir soğan bir tutam maydanoz 1 tatlı kaşığı pulbiber 2 yemek kaşığı sıvıyağ( beyaz peynirinizi ..

Lezzetli Elmalı Milföy Tarifi 01:25

Lezzetli Elmalı Milföy Tarifi

Malzemeler 8 adet kare milföy hamuru 2 adet elma 3 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tarçın İsteğe göre bir avuç kadar dövülmüş fındık Üzeri İçin: Pudra Şekeri Hazırlanışı; 1.Tavamıza 2 adet rendelenmiş elma ve 3 y..

Tarak Tatlısı Tarifi 02:41

Tarak Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 1 çay bardağı irmik 1 çay bardağı pudra şekeri 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı Hindistan cevizi 125 gram tereyağ (3 yemek kaşığı) 2 adet yumurta (1 sarı yüzüne) 1 kabartma tozu 1 pa..

Köstebek Pasta Tarifi 03:03

Köstebek Pasta Tarifi

malzemeleri: 3 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 2 su bardağı un 2 yemek kaşığı kakao 1 kabartma tozu 1 vanilya Krema için: 1 poşet krem şanti 1 paket toz krema 2,5 su bardağı soğuk süt 1..

İş adamının akılalmaz ölümü! 01:21

İş adamının akılalmaz ölümü!

Vural Şenalp iş gezisi için gittiği Karadağ’da korkunç bir olay sonucu vefat etti. Yemek yemek için gittiği bir restoranda içecek sipariş verdi. Siparişi gelince içeceğinden bir yudum aldı ve kötüleşti. Sonradan anlaşıld..