#Londra patlama

28 Hafta Sonra 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

28 Hafta Sonra 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasının yarattığı karışıklık kontrol altına alınmış ve halk yavaş yavaş boşaltmak zorunda kaldıkları evlerine geri dönmeye başlamışlardır. Amerikan ordusu da, Londra’nın çe..

Mary Poppins Dönüyor Orijinal Teaser 01:35

Mary Poppins Dönüyor Orijinal Teaser

Film, 1930’larda Londra’nın Büyük Buhran döneminde geçiyor. İlk filmin sevimli minikleri Michael (Whishaw) ve Jane (Mortimer) artık büyümüşlerdir. İkili, Michael, üç çocuğu ve kâhyaları Ellen’la (Walters) birlikte Cherry..

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı 02:21

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı

Rabbit Hole filmiyle dikkatleri üzerine toplayan, oyunculuk geleneğinden gelen John Cameron Mitchell'in yönetmen koltuğuna oturacağı bu Neil Gaiman uyarlaması 1970'lerin Londra'sını ete kemiğe büründüyor. Sex Pistols'un ..

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:52

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Rabbit Hole filmiyle dikkatleri üzerine toplayan, oyunculuk geleneğinden gelen John Cameron Mitchell'in yönetmen koltuğuna oturacağı bu Neil Gaiman uyarlaması 1970'lerin Londra'sını ete kemiğe büründüyor. Sex Pistols'un ..

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:25

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçekler gördüklerinizden farklıdır. June'un Londra'da yeni bir hayata başlama macerası, beklediğinden çok daha karmaşık bir hâl alır. Kendini bir anda muğlak bir adam kaçırma planının hedefinde bulan ve aşırı stres y..

Prestij Film Türkçe Dublaj İzle 2:10:29

Prestij Film Türkçe Dublaj İzle

19.yy sonlarında Londra’da Robert Angier, sevgili eşi Julia McCullough ve Alfred Borden hem arkadaştırlar hem de bir sihirbazın asistanlarıdırlar. Bir gösteri esnasında Julia ölünce Robert, onun ölümünden Alfred’i suçlar..

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi 1:52:18

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi

Filmin Konusu: Umut Adası, Türkiye’den İngiltere’ye kaçak yollarla giden bir grup insanın ve eğitim amacıyla fırsatlar ülkesine giden genç bir kızın yaşadığı dramı anlatıyor. Farklı sınıf ve kültürden gelen, çoğunluğu ge..

  • Tv Series tarafından
  • 34.353 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tomb Raider Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:57:48

Tomb Raider Türkçe Altyazılı Hd İzle

Tomb Raider oyun serisini bilmeyen yoktur macera ve aksiyonun hiç eksik olmadığı bir oyunun sinemaya aktarılmış hali. 20 yaşında olan Lara Croft yıllar önce babasını kaybetmiştir. Hiçbir haber bırakmadan ortadan kaybolan..

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı

TÜR: 3D Epik Macera OYUNCULAR: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang YÖNETMEN: Christian Rivers YAZARLAR: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jac..

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:17

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragman #2

Gerçekler gördüklerinizden farklıdır. June'un Londra'da yeni bir hayata başlama macerası, beklediğinden çok daha karmaşık bir hâl alır. Kendini bir anda muğlak bir adam kaçırma planının hedefinde bulan ve aşırı stres y..

Ünü Dünyaya Yayılan Derik Zeytininin Hasadı Başladı 02:27

Ünü Dünyaya Yayılan Derik Zeytininin Hasadı Başladı

Ünü dünyayı aşan ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren Mardin'in Derik ilçesinde yetiştirilen zeytinin hasat dönemi başladı. İngiltere'de düzenlenen Uluslararası Zeytinyağı Kalite Yarışmasında altın ve bronz madalya, t..

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle 1:57:49

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle

Tomb Raider Începutul 2018 Yılında Vizyona Girecek Tomb Raider Începutul filmi Amerikan aksiyon ve macera filmidir. Tomb Raider aslında hatırlanacağı üzere 2013 yılında Crystal Dynamics şirketinin yine aynı isimle piyasa..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

Türkiye'de Üretilen Elektriğin Yüzde 12,9'u Rüzgar ve Güneşten Elde Edildi 01:49

Türkiye'de Üretilen Elektriğin Yüzde 12,9'u Rüzgar ve Güneşten Elde Ed

Londra merkezli düşünce kuruluşu Ember'in bu yılın ilk yarısını içeren Avrupa Elektrik Görünümü raporuna göre, Türkiye'de bu dönemde rüzgar ve güneşin toplam elektrik üretimindeki payı yüzde 12,9'a yükseldi. Türkiye, rüz..

Gaziantep'te Canlı Bombanın Kendini Patlatma Anı 00:17

Gaziantep'te Canlı Bombanın Kendini Patlatma Anı

Gaziantep'te Canlı Bombanın Kendini Patlatma Anı Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde terör örgütü DEAŞ'ın hücre evine yönelik operasyon sırasında yakalanacağını anlayan terörist, kendisini patlattı. Güvenlik güçleri bölgey..

Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama 03:13

Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama

Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama Gaziantep’te DAEŞ’in hedefinde bulunan Alevi Dernekleri Gaziantep Şubesi’nin Başkanı Yılmaz Demirdelen, alınan istihbarat ve ardından gerçekleştirilen operasyon süre..

Musul'da Kimyasal Bombanın Patlatılma Anı 01:33

Musul'da Kimyasal Bombanın Patlatılma Anı

Musul'da Kimyasal Bombanın Patlatılma Anı Musul'da kimyasal bombanın patlatılma anı! Irak'taki kimyasal tehdidin ne denli büyük olduğunu anlatan bir görüntü kayda geçti. Bir bombanın patlama anının görüntüsü izleyeceğin..

8 Bölge  Territory 8 Türkçe Dublaj Film İzle 1:17:29

8 Bölge Territory 8 Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Açıklama: Yakın bir zamanda Nevada eyaletinde bir kimyasal patlama yaşanır ve sonrasında 2 ünlü bilim adamı kaybolur. 8. bölge adı verilen gizli bir karantına merkezi keşfeden askerler. Gizemli düşmanlarla karşı..

  • Film İzle tarafından
  • 4.342 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Twitter Bombacısı Yakalandı 00:23

Twitter Bombacısı Yakalandı

Twitter Bombacısı Yakalandı Sosyal medya hesabı üzerinden havalimanında patlama olacağını yazan Eren Kılınç (1992), Fransa’ya gitmek için geldiği Atatürk Havalimanında yakalandı. Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürlüğünde ..

Gaziantep'te Kıraathanelere Bomba Atıldı 00:31

Gaziantep'te Kıraathanelere Bomba Atıldı

Gaziantep'te Kıraathanelere Bomba Atıldı Gaziantep’te bir motosikletten iki kıraathanenin önüne atılan el yapımı patlayıcı infilak etti. Olayda can kaybı yaşanmazken, motosikletli saldırganın yakalanması için çalışma b..

Aleyna Tilki Konserine Bombalı Saldırı (Olay Anı) 01:12

Aleyna Tilki Konserine Bombalı Saldırı (Olay Anı)

Aleyna Tilki'nin Diyarbakır'da verdiği konser esnasında patlamalar meydana geldi. Art arda patlayan bombaların ardından konser alanında kargaşa yaşandı. 8 kişi yaralandı. Olayda ses bombası kullanıldığı tahmin ediliyor. ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adana Valisi Mahmut Demirtaş Terör Saldırısı İle İlgili Açıklama Yaptı 00:37

Adana Valisi Mahmut Demirtaş Terör Saldırısı İle İlgili Açıklama Yaptı

Adana Valisi Mahmut Demirtaş Terör Saldırısı İle İlgili Açıklama Yaptı Adana Valiliği otoparkında bir araçta patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı...

Afrika'da Farelerle Mayın Temizliği 02:37

Afrika'da Farelerle Mayın Temizliği

Mayının ağırlıkla patlama riskinden dolayı köpek kullanamayan Tanzanyalılar, yöreye özgü ve uzun ömürlü olduğu içinde ekonomik olan kemirgenler sayesinde mayınları tespit ederek, imha ediyorlar. Afrikada kahraman bir far..

  • Cowboy tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün: Trafo Merkezindeki Köpük Partisi 01:43

İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün: Trafo Merkezindeki Köpük Partisi

İzlemesi keyifli şeylerde bugün! Philadelphia'daki PECO enerji trafosunda meydana gelen patlama sonrası köpük yangın söndürme sistemi devreye girdi ve ortaya bu muhteşem görüntüler çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Patlayan Tır Lastiği 01:12

Patlayan Tır Lastiği

Rusya'da mazot almak için benzin istasyonuna girmek isteyen tırın geri manevra yaparken lastiğinin patlaması araç içi kameraya yansıdı...

  • Cowboy tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musul'da kan kaybeden IŞİD, Necef'te intihar saldırısı düzenledi- 9 ölü 01:04

Musul'da kan kaybeden IŞİD, Necef'te intihar saldırısı düzenledi- 9 öl

Irak güvenlik güçleri Musul'u IŞİD militanlarından temizleme operasyonunun ikinci safhasında şehrin doğu kısmında yer alan üç mahalleyi daha kontrolü altına aldı. Operasyonun dördüncü günü geride kalırken sivillerin bö..

Bir Annenin Yüreğini Ağzına Getiren Eşek Şakası 03:24

Bir Annenin Yüreğini Ağzına Getiren Eşek Şakası

Roman Atwood'dan eşine çok çok sevimsiz ve sinir bozucu bir şaka: ATV'ye binen oğlunun kontrolünü kaybettiğini gören annenin üzerine bir de patlama anını yaşaması gerçekten çok kötü.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tamir Ettiği Tablet Böyle Patladı 00:54

Tamir Ettiği Tablet Böyle Patladı

Konya’nın Akşehir ilçesinde bilgisayar servisine tamir ettirilmek üzere getirilen tablet, servis elemanının müdahale ettiği sırada bir anda patlayarak alev alıp yanmaya başladı. Tabletin patlama anı iş yerinin güvenlik k..

Füze Patlatan Amcalar :) 00:11

Füze Patlatan Amcalar :)

Birazda Eğlenelim Diyen Amcalar Galiba Biraz Abartmışlar :-D..

  • JokerS tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin Ekonomisi 2017'ye Hızlı Başladı - Economy 00:35

Çin Ekonomisi 2017'ye Hızlı Başladı - Economy

Çin'den gelen ekonomik veriler ülkenin 2017'ye güçlü bir başlangıç yaptığını gösterdi. Yılın ilk iki ayında sabit yatırımlar beklentilerin üzerinde artarken özel sektör yatırımları da bir önceki yıla göre ikiye katlandı..