#Londra patlama

Memelerini Büyütmek İçin İnsanlardan Para İsteyen Model 01:46

Memelerini Büyütmek İçin İnsanlardan Para İsteyen Model

DengisV, Londra sokaklarında bikinili seksi bir modelin göğüslerini büyütmek için para istemesine insanların nasıl tepki vereceğini merak ediyor. Toplanan bütün para meme kanseri araştırmaları için bağışlandı...

  • PengoTV tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane 2 Bölüm Fragmanı 01:03

Adı Efsane 2 Bölüm Fragmanı

Tarık, kızlarının teyzeleriyle birlikte Londra'ya gidişine engel olabilecek mi?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere'nin AB Büyükelçisi istifa etti 00:55

İngiltere'nin AB Büyükelçisi istifa etti

İngiltere’nin Avrupa Birliği Büyükelçisi İvan Rogers Brexit sürecinin başlamasına birkaç hafta kala sürpiz bir şekilde istifa etti. İvan Rogers 2013’te AB Büyükelçisi olarak görevlendirilmişti. Siyasi uzman Vivien Pertus..

Disketlerden Oluşan Sanat Eseri 05:00

Disketlerden Oluşan Sanat Eseri

Londra'lı artist Nick Gentry, elinde bulunan binlerce disket ile bu görsel şöleni oluşturdu... Kameraya yansıyan muhteşem çalışmayı hep birlikte izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.283 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Türkiye Güzeli' Ecem Uzgör İlk Klibini Çekti 00:33

'Türkiye Güzeli' Ecem Uzgör İlk Klibini Çekti

Geçtiğimiz yıl Top Model of the World yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Ecem Uzgör ilk klibini yayınladı. Sözü ve bestesi kendisine ait olan Sorma adlı şarkının klibini Londra ve İspanya'da çeken Ecem'in geçtiğimiz yıl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Athletics - Men's 5000m - T54 Final - London 2012 Paralympic Games 16:39

Athletics - Men's 5000m - T54 Final - London 2012 Paralympic Games

LONDRA, 4 Eylül Tekerlekli Sandalye yarışçısı David WEIR (GBR), Londra 2012 şahsiyetlerinden biri olarak yerini teyit etti ve 1500m tacını, T54 erkek 5000m'de zafere götüren taktikleri kopyalayarak savundu. 32 yaşındaki ..

May: 01:39

May: "Teröre boyun eğmeyeceğiz"

İngiltere Başbakanı Theresa May, Londra'daki saldırı sonrasında olağanüstü güvenlik toplantısı düzenledi. Toplantının ardından basın açıklaması yapan başbakan teröre teslim olmayacağız dedi, birlik ve beraberlik mesaj..

May: İnsanların Günlük Hayatına Devam Etmesi Teröre Verilen En İyi Cevap 01:13

May: İnsanların Günlük Hayatına Devam Etmesi Teröre Verilen En İyi Cev

Londra'da dün meydana gelen terör saldırısının ardından parlamento sabah saatlerinde toplandı. Parlamenterlerin saldırıyla ilgili yaptıkları konuşmaların ardından sözü İngiltere Başbakanı Theresa May aldı...

Aslı Enver Kimdir? 02:44

Aslı Enver Kimdir?

10 Mayıs 1984 tarihinde Londra'da ailesinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Bir abisi bir kız kardeşi vardır. Tekstilci Babası bir Kıbrıs Türk'üdür. Annesi Dilek hanım eğitim için Türkiye'den Londra'ya gittiğinde babasıy..

Edis Kimdir? 01:48

Edis Kimdir?

28 Kasım 1990'da Londra, İngiltere'de doğdu. Kendisi doğmadan önce ebeveynleri, çalışmak ve eğitimlerini tamamlamak için Londra'ya gelmişlerdi. Annesi bir kafede işletmecilik yaparken babası BBC Radio'da çalışmaktaydı...

Fahir Atakoğlu Kimdir? 01:10

Fahir Atakoğlu Kimdir?

Küçük yaşlarında eski piyanosuna hayat veren Atakoğlu, 7-8 yaşlarına geldiğinde annesine yaptığı ısrarların sonucunu almış ve yeni piyanosuna kavuşmuştu. Hocası Muzaffer Uz tarafından Cemal Reşit Rey ile tanıştı. 1977 - ..

Mesut Özil, Buckingham Sarayı'nda 00:09

Mesut Özil, Buckingham Sarayı'nda

Arsenal'in yıldızı Mesut Özil, izin gününde Londra'da bulunan, devlet işlerinde ve yabancı devlet insanlarının ağırlanmasında kullanılan Bucking Sarayı'nı gezdi. Bu gezisini Twitter'dan paylaşan Alman yıldız, tweetine B..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ehli Sünnet TV Ekibinin İngilizce İle İmtihanı 01:01

Ehli Sünnet TV Ekibinin İngilizce İle İmtihanı

Londra'da müslüman olan bir kardeşimiz karşısında ingilizce ile zor anlar yaşıyan EhliSünnet TV ekibimizin komik halleri...

  • JET TV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
West Ham 1-0 Tottenham Maç Özeti 07:45

West Ham 1-0 Tottenham Maç Özeti

Londra Stadı'nda büyük bir çatışma yaşamak için Londra'nın kuzeyinden doğuya doğru yolculuk ederken, bu hafta sonu Spurs'un Chelsea'ye 72 saatlik bir baş atışı var...

Zehra Çilingiroğlu'nun Son Kararını Verdi! 00:59

Zehra Çilingiroğlu'nun Son Kararını Verdi!

Londra'daki eğitimini bırakıp Türkiye'de eğitimine devam etmek isteyen Zehra Çilingiroğlu, bir kez daha karar değiştirdi. Annesini ikna edemeyen Zehra Çilingiroğlu, eğitimine Londra'da devam edecek...

  • ANKA tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şov Yapmanın Sonu Kötü Bitti! 00:24

Şov Yapmanın Sonu Kötü Bitti!

Londra'nın kuzeyindeki yoğun Archway Yolu'da bir motosiklet sürücüsü arka teker üzerinde durmak isterken bir anda dengesini kaybedip yere düştü...

Başbakan Yıldırım İngiltere Dışişleri Bakanı İle Görüştü 00:43

Başbakan Yıldırım İngiltere Dışişleri Bakanı İle Görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Londra'da İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ı kabul etti. Londra'da temaslarını sürdüren Başbakan Binali Yıldırım, İngiltere Dışişleri Bakanı Bor..

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:00

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jason Statham, İngiliz aktör ve eski model ve rekabetçi dalgıç. Statham, Guy Ritchie suç filmleri Lock, Stock ve Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2000) ve Revolver (2005) rolleri ile tanınır. Aktör gerilim filmi The T..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londralı Erkeklere Türkiye'nin En Güzel Kadınını Seçtirmek 13:49

Londralı Erkeklere Türkiye'nin En Güzel Kadınını Seçtirmek

Londra'da bulunan türk youtuber Hande Erçel, Fahriye Evcen, Serenay Sarıkaya'nın fotoğraflarını Londra sokaklarında insanlara gösterip hangisi en güzel diye sordu..

  • JET TV tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Siyah Gözler 1965 Türk Filmi İzle 1:22:45

Siyah Gözler 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, kötü yola düşen sevgilisini kurtarmak için mücadele eden bir adamın yaşadıkları anlatılır. Fikret, Londra’da mühendislik eğitimi alır. Tatil için geldiği İstanbul’da yıllardır hayalini kurduğu, tanımada..

Karanlıkta Türkçe Altyazılı Fragman 01:22

Karanlıkta Türkçe Altyazılı Fragman

Sofia görme engelli bir piyanisttir. Günün birinde evinin üst katında gerçekleşen bir arbedeyi işitir ve ertesi gün üst komşusu Veronique'in öldüğünü öğrenir. Bu istemsiz tanıklık onu Londra'nın suçlarla dolu yeraltı dün..

Mesut Ozil Olayının Perde Arkası - Her Şey Ortaya Çıktı 03:01

Mesut Ozil Olayının Perde Arkası - Her Şey Ortaya Çıktı

İngiltere'nin başkenti Londra'nın son yıllarda ciddi bir gasp sorunu yaşadığı biliniyor. En fazla öne çıkan vakalardan biri de saat hırsızlığı... Polis istatistiklerine göre 2018'den bu yana tam 1400 saat kapkaç olayı ya..

  • BETA tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor 03:29

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor

Denizli’de Orman Mühendisi Aslı Sözeri, babasıyla birlikte 5 yıldır ata tohumu domatesleri korumak için üretim yapıyor. Özel serasında ata tohumundan domates fidanı da üreten Sözeri, fidanların büyük bölümünü ücretsiz ol..

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı 02:03

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı

Emirates Havayolları'nın Londra-Dubai seferini yaparken, bir yolcunun kalp krizi geçirmesi üzerine İstanbul Havalimanı'na acil iniş yapan dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380, yolcunun uçaktan indirilip hastaneye ka..

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı  Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatıldı. 02:42

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatıldı. Kilis’in karşısında bulunan Suriye’nin Halep kentine bağlı Azez ilçesi ve kırsalında iki muhalif grubun Babul Sel..

Askeri cephane patladı, 20 bin kişi tahliye ediliyor 00:45

Askeri cephane patladı, 20 bin kişi tahliye ediliyor

Ukrayna'nın doğusunda Balakleya kasabası yakınında bulunan askeri cephanede büyük bir patlama meydana geldi. Rusya yanlısı ayrılıkçılarla çatışmaların sürdüğü alana 100 kilometre mesafede bulunan cephanede 138 ton mühi..

Mısır İskenderiye Kilisesinin Patlamalarının Anını Görüntüleri 01:17

Mısır İskenderiye Kilisesinin Patlamalarının Anını Görüntüleri

Mısır İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan bir video, 9 Nisan Pazar günü İskenderiye'de bir Coptic cathedral'a saldırı düzenlenmesinden şüphe edilen bir intihar bombacısı saldırı gerçekleştiği anda görüldü. CCTV görü..

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar 02:37

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'daki alçak saldırının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Bir üzücü haber vereceğim, biraz önce Şanlıurfa'da çok uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor, dersler..

Son Dakika Almanya Patladı Maç Ertelendi... 00:55

Son Dakika Almanya Patladı Maç Ertelendi...

Almanyada Patlama Oldu ve Maç Yarına Ertelendi..

Suriyede Tahliye Konvoyuna Saldırı Anı 02:09

Suriyede Tahliye Konvoyuna Saldırı Anı

Suriye Otobüs Patlama Anı : Suriye'de kuşatma altındaki yerleşim bölgelerinden tahliye edilenlere yönelik düzenlenen bir bombalı saldırıda en az 100 kişi yaşamını yitirdi. Raşidin bölgesindeki bir kontrol noktasında gerç..