#Lor kurabiyesi tarifi

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır 01:56

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kakaolu nefis krep nasıl yapılır göstereceğiz. Aslında krep tarifi düşüncüğünüz kadar zor değil. Krep tarifi için sadece bazı noktaları dikkat etmeniz lazım. Bunların en başında krep hamurunu hazır..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:31

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere nefis pratik irmikli pasta tarifi videosu hazırladık. Üç katlı olan irmikli pasta yapımı da kolaydır ve her katın lezzetini ayrı ayrı alabiliyorsunuz. En alt katta yulaflı bisküvi ile yapılan t..

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

Yoğurt Tatlısı Tarifi 03:50

Yoğurt Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta, 3 kahve fincanı şeker (klasik küçük türk kahvesi fincanı), 3 kahve fincanı yoğurt, 1 kahve fincanı sıvı yağ, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 8 kahve fincanı un, Yarım limonun rendelenmiş ka..

Sebzeli ve Peynirli Kahvaltı Kek Tarifi 01:45

Sebzeli ve Peynirli Kahvaltı Kek Tarifi

Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı yoğurt 1 adet kırmızı biber 1 adet yeşil biber 5 dal taze yeşil soğan Dereotu 1 su bardağı lor peynir 1.5 su bardağı un Yarım su bardağı mısır unu 2 yemek kaşığ..

Limonlu Pratik Pankek Tarifi 04:16

Limonlu Pratik Pankek Tarifi

Limonlu Lorlu Pankek için Malzemeler: 100 gram Lor Peyniri 1 adet Limon 1 adet Yumurta 1 bardak Süt 1 bardaktan bir parmak az Un 1 çay kaşığı bal Tuz Zencefil 1 çay kaşığı Hamur Kabartma Tozu..

Peynirli Kabak Dolması Tarifi 05:51

Peynirli Kabak Dolması Tarifi

Peynirli Kabak Dolması için Malzemeler: 6 adet Girit Kabağı 100 gram Beyaz Peynir 100 gram Lor Peyniri 2-3 yemek kaşığı rendelenmiş Kaşar Zeytinyağı Dereotu..

Frambuazlı Yumuşacık Kek Tarifi 05:32

Frambuazlı Yumuşacık Kek Tarifi

Malzemeler: 1,5 su bardağı Un 1 su bardağı Şeker 1 paket Hamur Kabartma Tozu 3 adet Yumurta 1,5 su bardağı Lor Peyniri 1/2 su bardağı Luna Margarin 1,5 su bardağı Frambuaz 1 çay kaşığı Vanilya Özütü Kullandığım su b..

Patatesli Rulo Börek Tarifi 03:07

Patatesli Rulo Börek Tarifi

Malzemeler 3 adet yufka Sos için: 1 su bardağı su 1 su bardağı süt 1 yumurta yarım su bardağı sıvı yağ tuz Harcı için: 4 adet patates 1 küçük soğan 1 kase lor ve kaşar rendesi Pulbiber, karabiber, maydanoz,tuz..

Patlıcanlı Makarna Tarifi 04:37

Patlıcanlı Makarna Tarifi

Malzemeler: 3 tane Domates 1 Soğan 3 yemek kaşığı Yeşil Zeytin 6 yemek kaşığı Lor Peyniri 2 adet Patlıcan 250 gram Makarna Tuz, karabiber Zeytiyağı..

Dünyanın En Kolay Börek Tarifi (Su Böreği Tadında!) 04:57

Dünyanın En Kolay Börek Tarifi (Su Böreği Tadında!)

1 su bardağı Süt 2 su bardağı Lor Peyniri 2 adet Yumurta Sarısı 4 yemek kaşığı Tereyağı 2 adet Yufka Tuz, Karabiber..

Poğaça Yapmanın Püf Noktaları Mayasız Poğaça Tarifi 07:56

Poğaça Yapmanın Püf Noktaları Mayasız Poğaça Tarifi

MALZEMELER 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için), 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 paket kabartma tozu, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı kırmızı tatlı toz biber, 2,5-3 su bardağı un, İçi için kaşar..

Sigara Böreği Tarifi 04:24

Sigara Böreği Tarifi

MALZEMELER Yarım demet Maydanoz 250 gram Lor 2 Yufka Yarım çay bardağı Sıvı yağ..

Gazozlu Börek Tarifi 04:35

Gazozlu Börek Tarifi

MALZEMELER 1 Kase Lor peyniri Yarım su bardağı Süt 3 Yufka 3 Yumurta 1 Çay bardağı Eritilmiş Tereyağ 2 Yemek kaşığı Yoğurt Yarım çay bardağı Sıvı yağ 1 Şişe gazoz..

Bütün Çiçek Poğaça Tarifi 02:17

Bütün Çiçek Poğaça Tarifi

Puf Poğaça hamuru için malzemeler: 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı su 2 yumurta (sarıları üzerine ayrılacak) 1 paket yaş maya veya 1 paket instant maya 1 silme yemek kaşığı tuz 1 silme yemek kaşığı to..

Tel Şehriye Kaplı Çıtır Patates Topları Tarifi 03:41

Tel Şehriye Kaplı Çıtır Patates Topları Tarifi

Çıtır Tel Şehriye Kaplı Patates topları için malzemeler: 5-6 adet orta boy haşlanmış patates 1 adet yumurta (akı dışına kullanılacak) 2 yemek kaşığı nişasta veya un veya galeta unu damak tadınıza göre tuz, karabiber, ..

Biberli Ekmek Tarifi 11:15

Biberli Ekmek Tarifi

8 su bardagi un(1 kilo) 1 paket yas maya 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim cay bardagi siviyag 2 tatli kasigi tuz 1 yemek kasigi toz seker Hamurun yapilisi Unumuzu yoguracagimiz kaba koyun tuzunuda ekleyi..

Kabaklı Kolay Börek Tarifi 02:29

Kabaklı Kolay Börek Tarifi

MALZEMELER 3 adet yufka, 2 adet kabak, 3 yumurta, 250 gr lor peyniri, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 avuç kıyılmış dereotu, Tuz. *************************************** Bu Börek tam mutfakta olmaktan nefr..

Tava Böreği Tarifi 03:46

Tava Böreği Tarifi

MALZEMELER 2 adet yufka, 2 su bardağı lor peyniri veya ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt. **************** Evinde fırın olmayanlar veya fırını güzel börek pişi..

Ispanaklı Börek Tarifi 04:24

Ispanaklı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka, 1 baş soğan, 500 g ıspanak, 1 su bardağı lor peyniri veya ezilmiş beyaz peynir, 1 çay bardağı+4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 yumurta sarısı, Tuz, Susam. **..

Patatesli Çörek Tarifi 02:50

Patatesli Çörek Tarifi

MALZEMELER 2 adet Patates, 2 yumurta, 2 su bardağı un, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1/2 su bardağı lor peyniri veya beyaz peynir, 1 tepeleme çay kaşığı karbonat, 1 avuç ince kıyılmış dereotu, 2 çay kaşığı ..

Gül Böreği Tarifi 04:46

Gül Böreği Tarifi

Malzemeler: 3 adet yufka, 300 g beyaz Peynir veya lor peyniri, 1 su bardağı kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı süt, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 yumurta sarısı, Çörek otu. Börek güzel şey. İster kahvaltıya yap, ister 5 çay..

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi 05:46

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye İçin Malzemeler: 150gr. oda ısısında tereyağı veya katıyağ 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 portakal kabuğu rendesi (isteğe bağlı ama çok yakışıyor) 1 su bardağı nişasta 2..