#Los angelasta

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:23

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Grey's Anatomy, Emmy ve Altın Küre ödüllü hastane konulu ABD yapımı televizyon dizisi. Ellen Pompeo, Patrick Dempsey. (Patrick Dempsey 11. sezonda ölerek diziden ayrılmıştır., Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers,..

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON 00:20

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:56:08

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Gerçek Dünya Angeleno sanat galerisi sahibi Susan Morrow, Edward'ın yaklaşan Los Angeles ziyareti sırasında akşam yemeği için davetiyeyle birlikte, eski kocası Edward Sheffield tarafından yazılan bir roman için el yazmas..

  • Tv Series tarafından
  • 3.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal Weapon 00:20

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal W

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Farruko - Don't Let Go 04:01

Farruko - Don't Let Go

Farruko - Don't Let Go Şarkı Sözleri [Intro] (TrapXFicante) [Pre-coro] Cuando me de la mano no me suelte Recuerda no corro ya con la misma suerte No sé si después yo podré volver a verte Quisiera siempre estar contigo Y..

Kool Savas - Die Eins 03:07

Kool Savas - Die Eins

Şarkı Sözleri: Aha Seventy-seven Store Kool S OR 4 L!FE Exclusive Ich bin New wie Era, Phat wie Farm Und geb mir nur la vida loca wie 'n Mexicano Ihr seid hilflos ohne mich wie ich ohne rechten Arm Und wenn ich spitte ..

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr 03:43

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr

Şarkı Sözleri: Yaşam bir nehir sen de küçük bir balıksan burada yüzgeç sallayn aktıntıya Karşi da yümeyi öğrenmelisin mutlaka zaman geçmeden bu nehir her zaman Köpük köpük akmayabilir balcık kaplı olabilir tabanı yer ..

El Villano - Me Gustas 03:50

El Villano - Me Gustas

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) ¿Quien va a ser? ¿Quien va a ser? Puerko Fino El villano ma amigo me enamore de una chica, una dama un poco grande para mi pero me encanta ayudame por favor a conquistarla l..

Real Madrid 3-0 Alaves (Geniş Maç Özeti - 02 Nisan 2017) 13:00

Real Madrid 3-0 Alaves (Geniş Maç Özeti - 02 Nisan 2017)

Rekortmen Real zirvede rahat: 3-0 La Liga'nın lideri 29. haftada da tökezlemedi, maç eksiğiyle liderliğini üç farklı bir zaferle perçinlerken bir rekoru daha tarihe gömdü. Real Madrid zirvesine kurulduğu La Liga'nın 29...

Inna - Me Gusta 03:42

Inna - Me Gusta

Qué hora son mi corazón Te lo dije bien clarito Permanece a la escucha Permanece a la escucha Doce de la noche en La Habana, Cuba Once de la noche en San Salvador, El Salvador Once de la noche en Managua, Nicaragua Me ..

J Balvin - Ozuna 04:40

J Balvin - Ozuna

J Balvin - Ozuna Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Baby! Chris Jeday Ostin baby J Balvin man Ozuna No quiere saber na' de mi Ay dime que fue lo que yo hice mal Te pusieron en contra de mi Al que fue no se lo..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haftbefehl - Chabos Wissen Wer Der Babo Ist 02:20

Haftbefehl - Chabos Wissen Wer Der Babo Ist

Haftbefehl - Chabos Wissen Wer Der Babo Ist Şarkı Sözleri Haftbefehl] Chabos wissen, wer der Babo ist Hafti Abi ist der, der im Lambo und Ferrari sitzt Saudi Arabi Money Rich Wissen, wer der Babo ist Attention, mach bloß..

Nengo Flow ft. Bad Bunny - Hoy 03:54

Nengo Flow ft. Bad Bunny - Hoy

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) [Ñengo Flow] Yo RealG Bad Bunny Hey baby Jejeje (Secret Panda) [Bad Bunny] Hoy yo no me quedo en casa Hoy yo salgo a janguear Dime Ñengo a cual de to’as esta’ Nos vamo’ a..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alex Mica - Daleina 03:01

Alex Mica - Daleina

ALEX MICA LYRICS Dalinda [Chorus (x2):] Dalinda Mi alma te llama Ven en mi cama Quiero amarte Dulce niña Dame tus besos Mirame a los ojos Jurame tu amor. Every night in my mind I feel the perfume of your skin Baby I ..

Feride Hilal Akın - Sie Liegt In Meinen Armen 02:47

Feride Hilal Akın - Sie Liegt In Meinen Armen

Sie liegt in meinen Armen, ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, ich liebe dich dann ging sie fort. Sie liegt in meinen Armen, ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, ich liebe dich ..

Yener Çevik - Duvar 03:26

Yener Çevik - Duvar

Arıyom bi olanak, eksi bir zemin kat bi oda da Kalıyo biton sokak, kırmızı mavili lambalara Tamam git işi bırak, müdür olmak istiyo hemen çırak Olcak etcekle yalanı bırak, zengin çalar biz kemeri sıkak Haydeeeeeeee, bre ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.271 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017 Mayıs Ayının En Çok Dinlenen Yabancı Şarkıları Top 100 26:00

2017 Mayıs Ayının En Çok Dinlenen Yabancı Şarkıları Top 100

Mayıs 2017 En İyi Yabancı Şarkılar: 1 Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back 2 Kygo, Selena Gomez - It Ain't Me 3 Clean Bandit - Symphony feat. Zara Larsson 4 Luis Fonsi, Daddy Yankee - Despacito ft. Justin Bieb..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güneşin Karanlığında Film İzle 1:58:28

Güneşin Karanlığında Film İzle

Güneşin Karanlığında - The Lincoln Lawyer HD Türkçe Dublaj Film İzle Özet ve Detaylar Zamanının çoğunu Los Angeles’ta ofisi olarak kullandığı Lincoln marka arabasında geçiren yakışıklı ve karizmatik avukat Mick Haller’ın..

  • Tv Series tarafından
  • 2.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mini Disco El Tren Chucu Chucu Çocuk Şarkıları 02:48

Mini Disco El Tren Chucu Chucu Çocuk Şarkıları

CHUCU CHUCU (EL TREN) SONGTEXT Atencíon, Atencíon, pasajeros al tren El tren va a partir Chucu chucu chucu chu... No se si yo lo es conté, Que la otro noche sueñé Que yo no era mas ni yo, si no queda un viejo tren Que y..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alessandra - Te Necesito 03:11

Alessandra - Te Necesito

Hazme un favor Recogeme y llevame mas tarde que yo contigo voy quedarme Ay mi vida me vueves loco Si un tipo como tu se acerca Preparo para noches como esta Acercame de tu boca Te necesito, te necesito Me tienes loca ..

Nostaljik Türkçe Şarkılar (70'ler, 80'ler) 1:15:01

Nostaljik Türkçe Şarkılar (70'ler, 80'ler)

1. ajda pekkan - hoşgör sen 2. funda - affetmem 3. sezen aksu - kaybolan yıllar 4. zeki müren - ayrıldık işte 5.cem özkan - bir başka sevgiliyi sevmem 6. nilüfer - böyle ayrılık olmaz 7.mediha demirkıran - için için yan..

Kaliforniya'da Hepatit A Alarmı 01:38

Kaliforniya'da Hepatit A Alarmı

Kaliforniya'da Hepatit A alarmı ABD'nin Kaliforniya eyaletinde geçen pazar günü başlayan orman yangınlarının ardından bu kez ölümcül Hepatit A salgını nedeniyle 'acil durum' ilan edildi. Kaliforniya Valisi Jerry Brown, o..

Harvey Weinstein'a Bir Soruşturma Daha 00:52

Harvey Weinstein'a Bir Soruşturma Daha

Cinsel taciz ve tecavüz suçlamalarının odağındaki film yapımcısı Harvey Weinstein’a bir soruşturma da Los Angeles polisinden geldi. Polisin, adı açıklanmayan, ünlü İtalyan bir modelin 2003 yılında tecavüze uğradığı iddi..

Khali The Killer Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:29:58

Khali The Killer Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Süper Mavi Kanlı Ay Şovu Dünyayı Büyüledi 00:52

Süper Mavi Kanlı Ay Şovu Dünyayı Büyüledi

Dünya 31 Ocak akşamı yeni bir doğa harikasına böyl etanıklık etti. Süper mavi kanlı ay tutulması dünyayı böyle etkiledi.Ay 152 yıldan bu yana ilk kez bu kadar büyük , yakın ve kırmızı gözlemlenebildi. Burası Çin'in başke..

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu 01:53

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu

Avustralya'nın Qantas Havayolları'na ait bir yolcu uçağı hardal tohumlarından elde edilen biyo yakıtla ilk uluslararası uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing Dreamliner 787-9 modeli uçak Los Angeles ile Melbourne arasındaki 15 ..

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:34

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Yılda sadece bir gece boyunca tüm suçların serbest olduğu bir dünyada geçen film, Arınma Gecesi öncesi çocuklarıyla birlikte eve dönen bir çiftin gerilimini beyazperdeye taşıyor. Güvenli evlerine ulaşmaya çalışa..

Bathory  (2008) 2:20:37

Bathory (2008)

El truculento cuento de la Condesa Elisabeth Bathory ha sido narrado por historiadores, escritores, poetas, músicos, pintores y directores de cine. La tradición cuenta que la Condesa Bathory fue la mayor asesina de la hi..

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle 1:46:42

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle

Dünya Uzaydan gelen bilinmeyen bir uzaylı formunun saldırısına uğrayacaktır. Los Angeles'da geçen olaylarda tüm halk uzaylı istilası sonrasında ortadan kaybolacaktır. Hayatta kalan dedektif Mark Corley çok sevdiği oğlunu..

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ 03:36

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmLnnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo.g..

  • Cem Şenol tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 6 yıl önce