#Los angelasta trafik felç

Ankara'da sağanak yağış sele sebep oldu! Cadde ve sokaklar göle döndü 00:51

Ankara'da sağanak yağış sele sebep oldu! Cadde ve sokaklar göle döndü

Sağanak Ankara'da hayatı felç etti. Akşam başlayan yağış sele yol açtı. Cadde ve sokaklar göle döndü, birçok evi su bastı. Sağanak bir anda bastırdı, cadde ve sokaklar göle döndü. Bazı evleri su bastı. Sağanak yağış ba..

Canim Kardeşi̇m 44.Bölüm Kırmızı Da Dur Yeşi̇l De Geç 10:35

Canim Kardeşi̇m 44.Bölüm Kırmızı Da Dur Yeşi̇l De Geç

Bu bölümde Mine ve Müge trafik işaretlerini öğrenecekler. Bunu yanı sıra trafik işaretlerinin ne kadar önemli olduğunu altı çizilir. Mine ve Müge trafik işaretleri olmasaydı trafiğin çok karmaşık olacağına inanırlar...

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdal Tosun: 01:06

Erdal Tosun: "Hayallerimizi De Satmadık Ya!"

Oyuncu Erdal Tosun Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti 2016'da kaybettiğimiz isimlere bugün bir yenisi eklendi. Bu sabah diyalize gitmek için yola çıkan usta oyuncu Erdal Tosun, korkunç bir trafik kazasında hayatını kayb..

Canım Kardeşim 44.Bölüm 10:35

Canım Kardeşim 44.Bölüm

Bu bölümde Mine ve Müge trafik işaretlerini öğrenecekler. Bunu yanı sıra trafik işaretlerinin ne kadar önemli olduğunu altı çizilir. Mine ve Müge trafik işaretleri olmasaydı trafiğin çok karmaşık olacağına inanırlar...

Yanlarken Polise Yakalanmak 06:59

Yanlarken Polise Yakalanmak

trafik canavarları yanlarken polis durduruyor uyarısını yapıyor insaniyetli davranıp ceza yazmıyor ve sonuç aynı canavarlığa devam. bunlar resmen trafik teröristi..

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı 01:29

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün finansal yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 32 şüpheliden 26'sı tutuklanırken, örgütün 2014 yılında yurt dışına para kaçırma görüntüsü ortaya çıktı. İstanb..

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı 05:19

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı

Sivas'ta polis ekipleri yaptıkları uygulamada 17 kişilik bir öğrenci servis minibüsüne 42 öğrenci alındığı tespit etti. Öğrenci servisinin şoförüne, 199 lira para cezası uygulandı. Sivas'ta öğrenci velilerinin ihbarı ü..

Ölümden elektrik direği kurtardı 00:33

Ölümden elektrik direği kurtardı

Kocaeli’de meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı. Kaldırımda bekleyen yayaların ölümden elektrik direği sayesinde kurtulması da saniye saniye görüntülere yansıdı. Kocaeli’de gerçekleşen trafik kazala..

Kısıtlama saati değişti, trafikte yoğunluk erkenden başladı 01:38

Kısıtlama saati değişti, trafikte yoğunluk erkenden başladı

Türkiye genelinde saat 19.00 itibariyle sokağa çıkma kısıtlamasının başlayacak olması nedeniyle E-5 Kadıköy mevkiinde erken saatlerden itibaren uzun trafik kuyrukları oluştu. Yoğun trafik havadan görüntülenirken, İBB ver..

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021) 01:33

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021)

Ölüdeniz’de orman yangını çıktı! Belediye başkanından açıklama.. Muğla'nın Fethiye ilçesinin dünyaca ünlü turistlik bölgesi Ölüdeniz'in Ovacık mevkiinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekibin alevlere..

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen ceza belli oldu 02:30

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen c

İzmir'deki bir rezidansın otoparkında halası Zerrin A.'nın (42) kullandığı cipin altında kalan 8 yaşındaki Kutsal Hazar Eymen Kara'nın ölümüyle soruşturma kapsamında, aracı kullanan hala Zerrin A. hakkında 6 yıla kadar h..

Star Wars'un Prenses Leia'sı Carrie Fisher'ın Oyuncu Seçmelerindeki Görüntüleri 03:29

Star Wars'un Prenses Leia'sı Carrie Fisher'ın Oyuncu Seçmelerindeki Gö

Yıldız Savaşları filminin (Star Wars) ünlü oyuncusu Carrie Fisher Londra'dan Los Angeles'a seyehat ederken uçakta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Aynı zamanda senaryo yazarlığı da yapmış olan 60 yaşındaki oyuncu ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Romeo Santos - Propuesta Indecente 04:28

Romeo Santos - Propuesta Indecente

Propuesta Indecente Hola, me llaman Romeo, es un placer conocerla. Qué bien te ves, te adelanto, o me importa quien sea él. Dígame usted si ha hecho algo travieso alguna vez. Una aventura es más divertida si huele a peli..

  • PengoTV tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor 04:07

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam etti ABD’de başkanlık seçimlerini Hilary Clinton’u yenil..

ABD'de havaalanlarındaki teknik arıza izdihama neden oldu 01:00

ABD'de havaalanlarındaki teknik arıza izdihama neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri Gümrük ve Sınır Koruma Birimi, bilgisayar sisteminde yaşanan teknik arıza dolayısı ile ülkeye girişlerde bazı havaalanlarında gecikmeler yaşandığını bildirdi. Arızanın giderilmesi dört saat ..

Basket Attı 91 bin Euro Kazandı! 01:21

Basket Attı 91 bin Euro Kazandı!

NBA'de Los Angeles Lakers'ın Memphis Grizzlies'i 116 - 102 yendiği maçın devre arasında yapılan yarışmada bir taraftar attığı basketbol ile 91 bin euro kazandı.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1 Numara Programı (1990) 05:33

1 Numara Programı (1990)

Ömer Karacan'ın sunumuyla 25.05.1990 'da yayınlanan ve Los Angeles'ın tanıtıldığı program İnternet yoklamalara henüz katılmıyor. Bir tıkla dünyanın müziğine ulaşmadığımız günler. Özel kanallar da henüz oyuna dahil olmamı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı 00:51

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı Son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara ABD Başkanlık seçimlerinin ardından başlayan protesto gösterileri nedeniyle seyahat uyarısında bulund..

ABD, Kuzey Dakota boru hattı projesi protesto edildi 01:11

ABD, Kuzey Dakota boru hattı projesi protesto edildi

ABD'nin Kuzey Dakota eyaletinde inşa edilmesi planlanan boru hattı, USACE Los Angeles binası önünde toplanan yüzlerce ABD yerlisi ve çevre aktivisti tarafından protesto edildi. ABD'nin Kuzey Dakota eyaletinde inşa edilm..

Flaş Flaş!!Tolgahan Sayışman'ın Düğününden Özel Görüntüler 08:56

Flaş Flaş!!Tolgahan Sayışman'ın Düğününden Özel Görüntüler

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin Los Angeles'taki düğününden ilk görüntüler sosyal medyada yayılmaya başladı.İşte o çok özel anlardan görüntüler....

  • ANKA tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat- Imane Neden Tolga-Almeda Düğününe Gitmedi 10:01

Murat- Imane Neden Tolga-Almeda Düğününe Gitmedi

Los Angeles'te 14 şubatta evlenen Tolgahan Sayışmanın Murat ve İmane çiftinin niçin katılmadığı merak konusu oldu.Düğününü Rıchard Gere'nin oynadığı Pretty Woman filminin çekimlerinin yapıldığı otelde yapan yakışıklı oyu..

  • ANKA tarafından
  • 1.349 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oscar Heykelcikleri Böyle Hazırlanıyor 02:12

Oscar Heykelcikleri Böyle Hazırlanıyor

Oscar ödül töreni için geri sayım başladı. ABD'nin Los Angeles eyaletinde 26 Şubat gecesi sahiplerini bulacak olan ödüllerin her biri elde tek tek hazırlanıyor. Hollywood yıldızlarınnı nefeslerini tutarak beklediği gece ..

Çiçeği Burnunda Gelin Almeda Düğün Sonrası İlk Kez Konuştu!! 08:56

Çiçeği Burnunda Gelin Almeda Düğün Sonrası İlk Kez Konuştu!!

14 şubatta Los Angeles'ta düğünlerini yapan Almeda Abazi kacası Tolgahan Sayışman'la ilgili de çok özel açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halle Berry'nin Oscar'dan Sonra Soyunup Havuza Girmesi 00:58

Halle Berry'nin Oscar'dan Sonra Soyunup Havuza Girmesi

Los Angeles'ta gerçekleşen Oscar Ödül Töreni'ne katılan Halle Berry, tüm dünyanın geözünü çevirdiği tören sonrası yaptığı paylaşım ile sosyal medyayı salladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şoförün Kaza İle Birlikte Pilotluğa Terfi Etmesi 00:09

Şoförün Kaza İle Birlikte Pilotluğa Terfi Etmesi

ABD'nin Los Angeles kentinde Kevonte Dekorey Austin tarafından sürülen çalıntı kamyonet 185 km/h hız ile kaza yaptı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 8 yıl önce
J. Balvin - Sigo Extrañándote 05:31

J. Balvin - Sigo Extrañándote

Sigo Extrañandote Tú sabes que no quiero perderte Sabes que este amor es tan fuerte Era envidiable lo de los dos eh ieh Es que esta noche volvería a tocarte Cuando la luna deje de mirarte Y me entregues todo tu cuerpo ..

J. Balvin - Si Tu Novio Te Deja Sola ft. Bad Bunny 04:05

J. Balvin - Si Tu Novio Te Deja Sola ft. Bad Bunny

[J Balvin:] J Balvin Ba-Bad Bunny Lego, Lego, Lego [Bad Bunny:] Yo vivo día y noche pensando en ti Y tú perdiendo el tiempo con él Dime dónde estás que yo te quiero ver Yeeeh [J Balvin:] Si tu novio te deja sola Dímelo..

Vücut Boyasıyla Sokağa Çıkan Kadını Kaç Kişi Fark Edebildi? 01:49

Vücut Boyasıyla Sokağa Çıkan Kadını Kaç Kişi Fark Edebildi?

Vücut boyası ile sokağa çıkma dneylerine devam eden Dailymail bu defa 24 yaşındaki model Crystal Eastman'i denek olarak kullandı. Octavio Solis isimli sanatçı tarafından vücudu boyanan Crystal çıktığı Los Angeles sokakla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.277 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Farruko - AMG 03:56

Farruko - AMG

Farruko - AMG Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) [Intro] TrapXFicante El Rvssian [Pre-coro] Los angeles me cuidan cada vez que salgo No por lo que peso si no por que valgo [Coro] Yo ando gasoleando en un Mercedes-Be..

Residente - Desencuentro 04:46

Residente - Desencuentro

Şarkı Sözleri Residente] Todas mis mañanas amanecen arropadas con tu atardecer Tu te duermes en mi hoy, yo despierto en tu ayer Cuando tengo que bajar te dan ganas de subir Yo quiero llegar cuando tu te quieres ir Todos..