#Los angelasta trafik felç

Ölümcül Deney 4  Film İzle 1:36:52

Ölümcül Deney 4 Film İzle

Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra Türkçe Dublaj Film İzle. Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombiye dönüşürken, Alice sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam eder. Umbrella Şirketi ile olan savaşı ye..

El Amante - Nicky Jam 04:36

El Amante - Nicky Jam

Dime Ma' Si te calientas conmigo Yo hago que la presión te suba, De que vale que estas con el Si siempre vives en duda, Si cuando te beso en el cuello Empiezas a sudar, así que decídete ya Ven Vámonos, y sal ya de esa ..

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten Korkuyorum 03:40

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten K

ABD Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının Amerika’ya girmesini yasaklayan karar, binlerce kişinin yaşamını olumsuz etkiledi. İşte o yasakla birlikte hayatı kabusa dönenlerden biri de İran’ın divası G..

Kaliforniya Yanıyor 00:45

Kaliforniya Yanıyor

ABD'nin Kaliforniya eyaleti yangına teslim. Los Angeles şehrindeki üç dev yangın, binlerce kişinin yaşamını tehdit ediyor. Bölgeden gelen görüntüler facianın büyüklüğünü ortaya koyuyor...

Game Over Man Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:22

Game Over Man Türkçe Altyazılı Fragmanı

Los Angeles'taki bir otelde, silahlı adamlar çok yüksek bir fidye isteyerek oteldekileri rehin alınca, otel çalışanı üç kafadar duruma el koyup kahraman olmak zorunda kalır. Game Over, Man!, Workaholics dizisinin yaratıc..

Evlerinde Işık Olmadığı İçin Ödevlerini Sokakta Yapmak Zorunda Kalan 8 Yaşındaki Çocuk 00:48

Evlerinde Işık Olmadığı İçin Ödevlerini Sokakta Yapmak Zorunda Kalan 8

Qu Sinian isimli 8 yaşındaki çocuk ödevlerini arabalar arkasından geçerken hazırlıyor. Annesi kalbinden dolayı çalışamayan çocuğun babası da motosiklet kullanarak evi geçindirmeye çalışıyor. Maddi yetersizlikler içinde y..

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Don Omar, Zion & Lennox - Te Quiero Pa´Mi 03:46

Don Omar, Zion & Lennox - Te Quiero Pa´Mi

[Don Omar] Ya no aguanto las ganas de tocarte pero en realidad somos amigos y cada vez que trato de esquivarte siempre apareces en mi camino [Coro] Hagamos esto realidad Confieso que me gustas El tiempo nuestr..

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi Başlattı. 02:06

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi

ABD'nin California eyaletinde yağmur suyuyla seviyesi yükselen baraj gölündeki boşaltma kanalının çökme noktasına gelmesi nedeniyle, bölgeden yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi. California'da son günlerde etkili olan a..

  • JokerS tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:23

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Grey's Anatomy, Emmy ve Altın Küre ödüllü hastane konulu ABD yapımı televizyon dizisi. Ellen Pompeo, Patrick Dempsey. (Patrick Dempsey 11. sezonda ölerek diziden ayrılmıştır., Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers,..

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON 00:20

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:56:08

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Gerçek Dünya Angeleno sanat galerisi sahibi Susan Morrow, Edward'ın yaklaşan Los Angeles ziyareti sırasında akşam yemeği için davetiyeyle birlikte, eski kocası Edward Sheffield tarafından yazılan bir roman için el yazmas..

  • Tv Series tarafından
  • 3.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal Weapon 00:20

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal W

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

2018 Oscar'a Aday En İyi Filmler Açıklandı 00:33

2018 Oscar'a Aday En İyi Filmler Açıklandı

90. Akademi Ödüllerinin adayları Los Angeles'da açıklandı. The Shape of Water 13 dalda aday gösterilerek listenin başına geçerken, Dunkirk 8 ve Three Billboards 7 dalda aday oldular. En iyi film dalında diğer adaylar C..

NBA'de Oyuncuya Hareket Yapan Kız 00:20

NBA'de Oyuncuya Hareket Yapan Kız

Los Angeles Clippers'ın NBA oyununda bir kadın oyuncu, önünde duran bir basketbol oyuncusuna çok komik bir hareket yapıyor...

  • JET TV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sağlıklı Bir uyku İçin Neler Yapılmalı 01:12

Sağlıklı Bir uyku İçin Neler Yapılmalı

Sağlıklı bir uyku için uykudan önce yemek yenilmemeli. Yatmadan önce kahve ve çay tüketimi de uykuyu bozar. Yatak odasının loş olması lazım, yatak odasında televizyon olmaması lazım...

  • NABIZ tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bosch 4. Sezon Fragmanı 02:00

Bosch 4. Sezon Fragmanı

Bosch 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 13 Nisan Cuma Günü Amazon'da Bosch Sezon 4, 13 Nisan'da Amazon'da başlıyor. Dedektif Harry Bosch yeni bir hareketli mevsim İle geri dönüyor. Los Angeles kentine isyan fırla..

Farruko - Don't Let Go 04:01

Farruko - Don't Let Go

Farruko - Don't Let Go Şarkı Sözleri [Intro] (TrapXFicante) [Pre-coro] Cuando me de la mano no me suelte Recuerda no corro ya con la misma suerte No sé si después yo podré volver a verte Quisiera siempre estar contigo Y..

Kool Savas - Die Eins 03:07

Kool Savas - Die Eins

Şarkı Sözleri: Aha Seventy-seven Store Kool S OR 4 L!FE Exclusive Ich bin New wie Era, Phat wie Farm Und geb mir nur la vida loca wie 'n Mexicano Ihr seid hilflos ohne mich wie ich ohne rechten Arm Und wenn ich spitte ..

Komşularından Evine Gelerek Birlikte Dans Etmelerini İsteyen Adam 01:55

Komşularından Evine Gelerek Birlikte Dans Etmelerini İsteyen Adam

Los Angeles'ta yaşayan Michael Callaghan komşularını evine davet ederek birlikte dans etmek istediğini söyledi. Michael'ın davetini kırmayarak belki de hayatlarının en ilginç davetini alan insanlar mükemmel zamanlar geçi..

  • JET TV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
6 Balloons Fragman 01:33

6 Balloons Fragman

Bir gece boyunca bir kadın, eroin bağımlısı erkek kardeşi ile birlikte bir detoks merkezi arayışında, iki yaşındaki kızıyla birlikte Los Angeles'a gidiyor. Oyuncular Abbi Jacobson, Dave Franco, Tim Matheson ve Jane Kaczm..

Efkarlanmayı Yeni Bir Boyuta Taşıyan Dayı 01:03

Efkarlanmayı Yeni Bir Boyuta Taşıyan Dayı

Arkadaşı tarafından canlı söylenen Los Lobos'un meşhur şarkısı La Bamba şarkısı eşliğinde rakı içip efkarlanmayı farklı bir boyuta taşıyan dayının görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Spy Who Dumped Me Tanıtım Fragmanı 02:05

The Spy Who Dumped Me Tanıtım Fragmanı

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr 03:43

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr

Şarkı Sözleri: Yaşam bir nehir sen de küçük bir balıksan burada yüzgeç sallayn aktıntıya Karşi da yümeyi öğrenmelisin mutlaka zaman geçmeden bu nehir her zaman Köpük köpük akmayabilir balcık kaplı olabilir tabanı yer ..

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman 02:30

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragmanı #2 02:14

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragmanı #2

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

7 Yaşındaki Trans Çocuk 00:31

7 Yaşındaki Trans Çocuk

ABD'nin Los Angeles şehrinde her yıl haziran ayında yapılan onur yürüyüşüne katılan 7 yaşındaki trans çocuk Milan Tyler damgasını vurmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 6 yıl önce
I Am The Night Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:26

I Am The Night Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ben Geceler, genç doğumlu annesi tarafından 1949 yılında bir Nevada kasabasında siyah bir tuvalet görevlisi olarak verilen Fauna Hodel'in inanılmaz hikâyesini anlatıyor. Fauna, geçmişine ait sırları araştırmaya başladıkç..

El Villano - Me Gustas 03:50

El Villano - Me Gustas

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) ¿Quien va a ser? ¿Quien va a ser? Puerko Fino El villano ma amigo me enamore de una chica, una dama un poco grande para mi pero me encanta ayudame por favor a conquistarla l..

Real Madrid 3-0 Alaves (Geniş Maç Özeti - 02 Nisan 2017) 13:00

Real Madrid 3-0 Alaves (Geniş Maç Özeti - 02 Nisan 2017)

Rekortmen Real zirvede rahat: 3-0 La Liga'nın lideri 29. haftada da tökezlemedi, maç eksiğiyle liderliğini üç farklı bir zaferle perçinlerken bir rekoru daha tarihe gömdü. Real Madrid zirvesine kurulduğu La Liga'nın 29...

Inna - Me Gusta 03:42

Inna - Me Gusta

Qué hora son mi corazón Te lo dije bien clarito Permanece a la escucha Permanece a la escucha Doce de la noche en La Habana, Cuba Once de la noche en San Salvador, El Salvador Once de la noche en Managua, Nicaragua Me ..