#Luke cage 2 sezon türkçe altyazılı fragmanı

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:56

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:51

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Kapımdaki Aşk Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Kapımdaki Aşk Türkçe Altyazılı Fragmanı

Oscar ödüllü oyuncu Reese Witherspoon'u başrolüne yerleştiren film modern bir romantik komedi. Alice Kinney yakın zamanda eşiyle ayrılmış olan bir kadındır. Alice, yeni bir başlangıç yapmak için iki genç kızıyla memleket..

Karanlıkla Karşı Karşıya Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:24

Karanlıkla Karşı Karşıya Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ron Stallworth, Colorado'da yaşayan Afro-Amerikan bir polis memurudur. Ortağı Flip Zimmerman ile birlikte çalışmaktadır. İkili Ku Klux Klan'ı durdurmak için mücadele vermektedir. Ron, örgütün şehri ele geçrime girişimler..

Netflix'in Gerçek Suç Belgeselleri Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:29

Netflix'in Gerçek Suç Belgeselleri Türkçe Altyazılı Fragmanı

Büyüleyici, hayret verici, gizemli… Gerçek suç hikayeleri Netflix’te...

Wormwood Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı 02:34

Wormwood Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı

Bu komplo ne kadar derine uzanıyor? CIA'in, LSD deneylerinin, zihin kontrolünün ve bir aile babasının ölümünün ardındaki gerçekleri keşfedin. #Wormwood. 15 Aralık. Yalnızca Netflix'te...

God of War  Çıkış Tarihi Fragmanı  20.04.2018 Türkçe Altyazılı 02:56

God of War Çıkış Tarihi Fragmanı 20.04.2018 Türkçe Altyazılı

Olimpos Tanrıları’na duyduğu öfkeyi ardında bırakan Kratos, artık İskandinav tanrıları ve yaratıklarının diyarında yaşıyor...

  • BETA tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taxi 5 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:02

Taxi 5 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Parisli süper bir polis olan Sylvain Marot, aynı zamanda olağanüstü bir şofördür. Sylvain, eski emniyet müdürü şimdi ise Marsilya Belediye Başkanı olan Gibert tarafından, güçlü Ferrarilerle büyük bir soygun düzenleyen İt..

O Mecanismo Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:12

O Mecanismo Türkçe Altyazılı Fragmanı

23 Mart 2018'de grafik açığa çıkacak. Jose Padilla (Narcos, Elite Squad Bölüm I ve II, RoboCop), Filhos do Carnaval, Eu Tu Eles ve Casa de Areia ve Silton Milo'dan. Mekanizma, tüm zamanların en büyük yolsuzluk skandalı..

Lost in Space Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:42

Lost in Space Türkçe Altyazılı Fragmanı

Uzayda yeni bir koloni kurmak üzere eğitilmiş bir heyetin parçası olan Robinson ailesi, beklenmedik şekilde rotadan saparak kayıp bir gezegene mecburi iniş yapmak zorunda kalır. Tehlike onları bulmak üzeredir. Lost in Sp..

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı 00:54

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı

Tanrı bile olsanız ihanet kaçınılmazdır. Nawazuddin Siddiqui, Saif Ali Khan ve Radhika Apte'nin rol aldığı Netflix orijinal dizisi Kutsal Oyunlar, 6 Temmuz 2018'de yayında...

Patronlara Tuzak Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:09

Patronlara Tuzak Türkçe Altyazılı Fragmanı

Fazla çalışıp az kazanan iki asistan, sırtlarından atmak istedikleri dayanılmaz patronlarını karşı karşıya getirmek için bir plan yapar...

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:56

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:34

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Bir ihanet, cazibe ve cesaret öyküsü olan Kutsal Oyunlar'ın fonunda Mumbai'nin birbirinden farklı mekânları var. Dizinin başrollerini Saif Ali Khan, Nawazuddin Siddiqui ve Radhika Apte üstleniyor. Yönetmen koltuğundaki i..

Lust Stories İle Gerçek İlişkiler Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı 01:25

Lust Stories İle Gerçek İlişkiler Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı

Zoya Akhtar, Dibakar Banerjee, Karan Johar ve Anurag Kashyap bir araya gelerek bizi ilişkiler konusunda gerçeklerle yüz yüze getiriyor...

Ak Kuyruklu Geyik Avcısının Mirası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:36

Ak Kuyruklu Geyik Avcısının Mirası Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ünlü ak kuyruklu geyik avcısı Buck Ferguson (Josh Brolin), yaptığı av programı için, uzak kaldığı oğlu Jaden (Montana Jordan) ile aralarındaki bağı güçlendireceği bir hafta sonunu konu alan özel bir bölüm çekmeyi planlar..

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary Ann Shaffer ve Annie Barrows'un çok satan ve çok sevilen romanı EDEBİYAT VE PATATES TURTASI DERNEĞİ'nden uyarlanan filmin yönetmenliğini Mike Newell üstleniyor. 2. Dünya Savaşı'nda Guernsey Adası'nın işgali sırasınd..

I Am The Night Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:26

I Am The Night Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ben Geceler, genç doğumlu annesi tarafından 1949 yılında bir Nevada kasabasında siyah bir tuvalet görevlisi olarak verilen Fauna Hodel'in inanılmaz hikâyesini anlatıyor. Fauna, geçmişine ait sırları araştırmaya başladıkç..

Sierra Burgess Is A Loser Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Sierra Burgess Is A Loser Türkçe Altyazılı Fragmanı

Lise hayatı zor. Flört etmek daha da zor. Fakat en zoru kendini bulmak...

 Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı 02:32

Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı

Hırsızlık çetelerinin suç mahalinden kaçışını sağlayan yetenekli genç bir sürücü olan Baby (Ansel Elgort), yaptığı işte en iyi olabilmek için kişisel “şarkı listesi”nden güç almaktadır. Rüyalarının kızına (Lily James) ra..

Bright Orijinal Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Bright Orijinal Türkçe Altyazılı Fragmanı

Filmin geçtiği dönem insanların, orkların, elflerin ve perilerin, yani kısaca bütün fantastik ırkların bir arada yaşadığı bir zaman dilimini anlatıyor. İnsan ırkına mensup Ward ve ork Jakoby gece devriyesinde partner ola..

Fantastik Canavarlar- Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:52

Fantastik Canavarlar- Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragmanı

Güçlü büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander (Eddie Redmayne) yardımıyla MACUSA (Magical Congress of the United States of America) tarafından yakalanır. Fakat hapisten kaçan Grindelwald masum insanları..

Kickboxer Misilleme Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Kickboxer Misilleme Türkçe Altyazılı Fragmanı

MMA (Karma dövüş sanatları) şampiyonu Kurt Sloane, öldürülen erkek kardeşinin intikamını almasından bir yıl sonra, kendini bir kez daha Tayland'ta bulur. Güçlü bir gangster tarafından kaçırılan ve hapsedilen Sloane'un öz..

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:17

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Doğaüstü Gerilim Oyuncular: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk Yönetmen: Jeff Wadlow Senaryo: Michael Reisz and Jillian Jacobs & Chris Roach &..

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:51

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı

Özel bir dedektif olan Steve Ford’un Jack Russell cinsi köpeği Buddy uyuşturucu çetesi tarafından çalınır. Köpeğini çetenin elinden almak için yola koyulan Steve, çete lideri Spider ile ittifak yapmak zorunda kalır. Spid..

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:43

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary yakında kucağına alacağı ikizleri için oldukça heyecanlıdır. O büyük gün geldiğinde ise sevinci yarım kalır, çünkü doğum sırasında bebeklerden biri hayatını kaybeder. Aile, acılarını içine gömüp tüm ilgilerini doğan..

13 Reasons Why 2. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:40

13 Reasons Why 2. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

13 Reasons Why 2. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:32

13 Reasons Why 2. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

13 Reasons Why 2. Sezon 3. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 56:56

13 Reasons Why 2. Sezon 3. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

13 Reasons Why 2. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 56:51

13 Reasons Why 2. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..