#Lütfen

Poğaça Tarifi 06:20

Poğaça Tarifi

Labneli poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket labne(frischkäse) peyniri 1 paket yaş maya (isteyenler 2 yemek kaşığı kuru mayakatabilir) 1buçuk tatlı kaşığı ..

Kahve Çekirdeği Şeklinde Kurabiye Tarifi 03:28

Kahve Çekirdeği Şeklinde Kurabiye Tarifi

alzemeler 125 gram oda ısısında tereyağı yada margarin 1 yemek kaşığı Nescafe(bir yemek kasigi sicak suyla karistirin.) 2 yemek kaşığı kakao yarim cay bardagi siviyağ 1 çay bardağı nişasta 1 su bardağı pudra şekeri ..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 05:25

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

Damla Çikolatalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 Tane oda ısısında yumurta 1 Su bardağı şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 2 Su bardağı un Bir iki yemek kaşığı do..

Patatesli Kek Tarifi 05:19

Patatesli Kek Tarifi

Malzemeler : 3-4 Tane minik minik doğranmış patates Bir tutam maydanoz (arzuya göre dereotu) 1 Tane yemeklik doğranmış kuru soğan (varsa taze soğanda konabilir) 3 Tane yumurta 1 Su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvıya..

Ballı Bademli Pasta Tarifi 10:01

Ballı Bademli Pasta Tarifi

Keki İçin Gerekenler 4 Tane orta boy yumurta (Büyükse 3 tane kullanın) ben her zaman M büyüklükteki yumurtaları alırım. Sizin L ise 3 tane yeter. 1 su bardağı seker 1 buçuk su bardağı un (Hamurun kıvamı cıvıksa biraz da..

Simit Poğaça Tarifi 07:48

Simit Poğaça Tarifi

Malzemeler Yarim paket yas maya 1 su bardagi ilik su 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi siviyag 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 5 bucuk su bardagi un(herkeste ayni olmaz dikkatli ekliyelim) Simitleri bulam..

Mücver Tarifi 05:10

Mücver Tarifi

Güncel yemek tarifi videolarımız dan haberdar olmak için lütfen abone olunuz. Bizi takip ederseniz seviniriz..

Turna Balığı Avı Bu Videoyu İzleyin Çok Güleceksiniz 00:51

Turna Balığı Avı Bu Videoyu İzleyin Çok Güleceksiniz

Adam koca Turnayı yakalamış, satmayı düşünürken Turna bağımsızlığını ilan ediyor :D Balık avı zevk için yapılır, ticarete dökmeyelim lütfen..

  • JET TV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sarhoş Adamın Canlı Yayında Muhabire Yumruk Atması 00:37

Sarhoş Adamın Canlı Yayında Muhabire Yumruk Atması

Nikita Razvozzhayev adlı muhabir, Moskova'daki Gorki Parkı'nda canlı yayın sırasında alkollü bir adam tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Sarhoş adam, “Ukrayna'yı alacağız” diye bağırınca “Lütfen susun” diyerek uyarıda..

  • JET TV tarafından
  • 564 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslan Öldüren Bufalo 00:47

Aslan Öldüren Bufalo

Aslan Öldüren Bufalo saldırısı Hayvanlar Alemi kaplan timsah saldırısı kavgası avlanması ve tüm hayvanlar için kanalımıza abone olun yaptığınız her yorum beğeni sizlere daha kaliteli ve güzel videolar sunmamız için bizle..

  • JET TV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır 04:31

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır

Domatesli Biber Turşusu Tarifi ve Malzemeler : 3 kilo domates (soyup robottan geçirelim ya da doğrayın) Yaklaşık yarım kilo kıl biber (sizler acı süs biber vs. kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı elma ya da üzüm sirkesi (ik..

Kadayıflı Kek Tarifi 06:43

Kadayıflı Kek Tarifi

Kadayıflı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 tane yumurta 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket Kabartma tozu 4 Yemek kaşığı un 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz Yaklaşık 150 gr çiğ kadayıf (bende 15..

Rulo Poğaça Tarifi 10:03

Rulo Poğaça Tarifi

Rulo Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı soda (mineralwasser) 2 tane yumurta (birini hamura tüm kirin diğer yumurtanın beyazı hamura sarısını da üzeri..

Narlı Lorlu Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 12:51

Narlı Lorlu Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Saniye Annenin narlı ve norlu yaş pasta tarifi sizlerle..Güncel yemek tarifi videolarımız dan haberdar olmak için lütfen abone olunuz. Bizi takip ederseniz seviniriz :)..

Ailenizi Uyarın! ( Büyük Dolandırıcılık Tuzağı! ) 11:06

Ailenizi Uyarın! ( Büyük Dolandırıcılık Tuzağı! )

Merhaba arkadaşlar! Bu videoda sizlere son zamanlarda çıkmış olan yeni bir dolandırıcılık yöntemini ve nasıl korunabileceğinizi anlattım. Bu yöntem sayesinde Türkiye'de her gün binlerce insan mağdur olmaktalar. Aynı zama..

  • JET TV tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İrmik Mantolu İçinde Ceviz Olan Harika Şerbetli Tatlı Tarifi 06:03

İrmik Mantolu İçinde Ceviz Olan Harika Şerbetli Tatlı Tarifi

Malzemeler 125 gr oda isisinda yumusamis tereyagi yada margarin 2 tane yumurta 2 yemek kasigi irmik 1 yemek kasigi seker 1 cay bardagi siviyag 1 paket vanilya 1 tatli kasigi kabartmatozu Yaklasik 2 bucuk su bardagi un(lü..

Mısır Ekmeği Tarifi 04:56

Mısır Ekmeği Tarifi

alzemeler : 1 kilo mısır unu 6 Yemek Kaşığı Un Yarım paket yaş maya 2 tatlı kasığı tuz 1 litre (ılık) sıcağa yakın su (elinizi yakmayacak şekilde olsun lütfen) Hazırlanışı : Yoğurma kabına mısır unumuzu koyalım. Ortas..

FingerPow  Daha Küçük ve Daha 02:56

FingerPow Daha Küçük ve Daha "Taşınabilir" Bir Powerbank mi Arıyorsun

Günümüzde akıllı telefonlar günlük hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. ve bataryaları hızlı tükenmektedir. (FingerPow ) Parmak Batarya sayesinde tüm şarj işlemini kolaylaştırır ve benzersiz taşınabilirlik sunar! Kickstarte..

  • PengoTV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mantarlı Börek Tarifi 05:37

Mantarlı Börek Tarifi

Güncel yemek tarifi videolarımız dan haberdar olmak için lütfen abone olunuz. Bizi takip ederseniz seviniriz :..

Yılda 2 Gün Çalışan Adam 03:40

Yılda 2 Gün Çalışan Adam

Kızmayın lütfen . İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ekmek Kadayıfı Tarifi 07:09

Ekmek Kadayıfı Tarifi

TARİFİN MALZEMELERİ Şerbeti için, 7 Su bardağı Şeker 9 Su bardağı Su Yarım limon Diğer Malzemeler Orta boy Ekmek kadayıfı ekmeği Yarım su bardağı Şeker 2 Su bardağı su ( Ekmeği ıslatmak için) Güncel yemek tarifi video..

Uçağı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu 01:59

Uçağı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu

Sarhoş bir yolcunun kabin ekibinden daha fazla bira istemesiyle başlayan kavga, uçağı birbirine katmış. Karayipler'deki Virgin Adaları'ndan ABD Miami'ye doğru havalanan bir uçakta, büyük bir kavga çıkmış. Kabin görevlisi..

  • JET TV tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi 06:44

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi

Bülbül Yuvası Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta (biri hamura tam giriyor ikinci yumurtanın beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayıralım) 2 yemek kaşığı hindistancevizi (yoksa koymayın) 125 gr. oda ısısında yum..

Kayseri Mantısı 08:13

Kayseri Mantısı

????Malzemeler: ????Hamuru için: 400 gr un(200 ml lik bardaklarla 4 su bardağı ) 1 büyük boy yumurta 2 tatlı kaşığı tuz (15 gr) Aldığı kadar su (azar azar kontrollü olarak ekleyin lütfen sert bir hamur olmalı) ???? İç h..

Kurabiye Tarifi 05:28

Kurabiye Tarifi

Malzemeler 1 paket (250gr) yumusak tereyagi yada margarin 1 tane yumurta 1 cay bardagi pudra sekeri Yarim cay bardagi siviyag Yarim cay bardagi yogurt 1 paket vanilya 1 tatli kasigi kabartmatozu Yaklasik 3 bucuk 4 su ba..

Cocostar Tarifi 05:25

Cocostar Tarifi

MALZEMELER 3 Yumurta 3 Yemek kaşığı Un Yarım su bardağı Şeker 2 Yemek kaşığı Kakao Yarım paket Kabartma Tozu Bir Çay bardağı soğuk Süt Kremasının malzemeleri 2 Su bardağı Hindistan Cevizi 1 Su bardağı Süt 1 Paket Krem Şa..

Damla Çikolatalı Paramparça Kurabiye Tarifi 02:18

Damla Çikolatalı Paramparça Kurabiye Tarifi

Önemli Not: Kurabiye harcı malzemeleri katılırken 200 gram TEREYAĞ yerine yanlışlıkla 200 gram SIVI YAĞ yazılmıştır. Görüntüde de TEREYAĞ olduğu görülmektedir, lütfen tereyağ olarak düzeltelim bu hatamızı. Kurabiye tari..

Dikkatsizlik sonucu Oluşan Kazlar 03:51

Dikkatsizlik sonucu Oluşan Kazlar

Dikkat etmezsek böyle şeyler olur anam az dikkat edin lütfen .İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansu Yegin Konsept Zombi Makyajı (+18) 08:14

Cansu Yegin Konsept Zombi Makyajı (+18)

Son zamanlarda bu tarz makyajlara merak salmamla birlikle, bir zombi makyajı hazırladım. Umarım beğenmişsinizdir. Acemiliğimi mazur görün lütfen:))..

Yaşpasta Tarifi 10:01

Yaşpasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 paket vanilya Yarim paket kabartmatozu 1 su bardagindan iki parmak eksik seker(150gr) 1 su bardagindan bir parmak eksik un(120gr) 2 yemek kasigi kak..