#Lütfen

LSTM Yöntemiyle Dolar/TL Kuru Tahmininin Yapılması 02:41

LSTM Yöntemiyle Dolar/TL Kuru Tahmininin Yapılması

Python-Sklearn kullanarak LSTM yöntemiyle Dolar/TL Kuru tahmininin Yapılması Çalışma sıralı verileri hafızada tutarak daha sonra veri nasıl değişir tahmininde bulunuyor. Amaç LSTM yöntemini öğrenmek. Lütfen çalışmadan d..

Türkiyede Yapılan 15 Restorasyon Hatası 03:09

Türkiyede Yapılan 15 Restorasyon Hatası

Ülkemizde yapılan restorasyon Hatalarını derledik ve tam 15 restorasyon hatasını sizlere sunduk, sol taraftaki eski hali sağ taraftaki fotoğraflar ise yeni halini göstermektedir. Restorasyon sonrası orjinalliğinden ne ka..

  • JET TV tarafından
  • 152 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Damla Çikolatalı Kek Tarifi 04:05

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

MALZEMELER 3 tane oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı dolusu un 2 yemek kasigi un damla cikolataliyi bulamak ..

Aşure Tarifi 11:24

Aşure Tarifi

MALZEMELER 1 bucuk su bardagi buğday 1 cay bardagi nohut, kuru fasulye, sari kuru üzümden. 2 yemek kasigi pirinc 15 tane kuru kayisi 10 tane kuru incir Cay kasiginin ucuyla tuz 1 su bardagi tuzsuz badem 1 tane portakal k..

Mermer Kek Tarifi 05:27

Mermer Kek Tarifi

MERMER KEK TARIFI MALZEMELER 3 tane oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 çorba kaşığı kakao yaklaşık 2 su bardağı un Hazı..

Soğuk Kadın - Best Of Burçlar Serisi  2 02:42

Soğuk Kadın - Best Of Burçlar Serisi 2

sevgili dostlar ben Murat Genç (morkomedyen) . Lütfen yorum yapmayı ve like yapmayı unutmayınız... Bu bizler için çok önemli bir destektir.....

  • JET TV tarafından
  • 178 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burçlar Tırmanhanesi -  Burçların Kadınları Gıybette - Morkomedyen 11:33

Burçlar Tırmanhanesi - Burçların Kadınları Gıybette - Morkomedyen

Uzun zamandır beklediğinize değdi ve size benim çok begendiğim bir video ortaya cıktı. BURÇLAR TIMARHANESİ GIYBET... Serdar Ortacın şarkısından esinlenerek aklıma gelen video uzun ve güzel oldu... Ama unutmayın amacımız ..

  • JET TV tarafından
  • 304 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burçlar Paralı Poşete Tepkisi - Morkomedyen 03:25

Burçlar Paralı Poşete Tepkisi - Morkomedyen

Sosyal konuları herkesin ele aldığı gibi almayı sevmiyorum. Genelde de en son ele alanlardan ve video Çekenlerden biri olurum. O nedenle son ana kadar bekledim. Şimdi sıra bizde. BAKALIM BİZİM BURÇLARIMIZI POŞET KONUSUN..

  • JET TV tarafından
  • 254 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sulu Köfte Tarifi 04:28

Sulu Köfte Tarifi

Sulu köfte tarifi Malzemeler Köftemize gerenler Yarım kilo dana kıyma 1 çay bardağı İnce köftelik bulgur 1tane rendenin ince yeriyle rendelenmişkurusoğan baharatlarimiz 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pulbiber yarı..

2018 Mercedes A-Class  İlk İzlenimler 03:15

2018 Mercedes A-Class İlk İzlenimler

Herkese merhabalar, Sizlere instagram sayfamızdaki hikayelerden Yeni A Serisinin haber videosunu görmek istermisiniz diye sorduk ve oylama sonrasında bu videonun hazırlanması çoğunluğun evet demesiyle sizler için hazırla..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bisküvili Puding'li Yaş Pasta Tarifi 06:07

Bisküvili Puding'li Yaş Pasta Tarifi

malzemeler 4 su bardağı süt 1 paket krema( Eğer krema kullanmak istemiyorsanız süt oranını 5 su bardağı yapabilirsiniz) 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı kakao 5 yemek kaşığı şeker 2 yemek kasigi nisasta 1 yemek kaşı..

Uçan Mürekkep Döktüm Ablamın Evinde - Marulkafa 14:22

Uçan Mürekkep Döktüm Ablamın Evinde - Marulkafa

Selaaamunaleyküm arkadaşlar, yeni videoma hoşgeldiniz. Bir marulkafa klasiğiyle sizlerleyim arkadaşlar. Daha önce yaptığım mürekkep şakasını bu defa ablamın evinde de denedim. Tahmin edeceğiniz gibi ben yine çok eğlendim..

  • JET TV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Yağmur 04:11

Tuğçe Kandemir - Yağmur

Tuğçe Kandemir - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözler Şu koca dağlar Onlarda benim hüznümden daha çok var Ağla, lütfen çok ağla Senin kalbinden büyük bir kibrin var. Sana değmez. Etmiyorum itiraf, Etmiyorum bertaraf Ama her..

Kek Tarifi 04:27

Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta( sizin yumurtaniz büyükse üç tane de kullanabilirsiniz) 1 buçuk su bardağı şeker 1su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı çayın deminden yaklaşık bir buçuk,iki su bardağı kadar un 3 ye..

Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi 06:22

Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi

Malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı 1 tane yaş maya( ya da isterseniz 2 yemek kaşığı kuru maya da kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı ılık su yarım çay bardağı yoğurt yarım çay bardağı sıvı yağ 2 tane yumurta 2 tatlı..

Kıbrıs Tatlısı Tarifi 08:44

Kıbrıs Tatlısı Tarifi

Kıbrıs tatlısı tarifi Malzemeler 3 tane yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı hindistancevizi 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı galeta unu 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu ş..

Bebeklerin zekasını geliştiren ninniler - Ninni Perisi - Müjde tuğsuz 03:20

Bebeklerin zekasını geliştiren ninniler - Ninni Perisi - Müjde tuğsuz

LÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsuz.hearnow.com/nnhttps://open.spotify.com/album/1By9DRQyP6vlwStKuc0cHinnhttps://itunes.apple.com/tr/album/masal-ninniler/1441666982?app=music&ign-mpt=uo=4nnhttp..

Teknoloji harika birşey ama doğru kullanıldığı zaman 00:40

Teknoloji harika birşey ama doğru kullanıldığı zaman

Teknoloji harika birşey ama doğru kullanıldığı zaman. Lütfen temassız özellikli kredi kartlarınızı kötü niyetli insanların ulaşamayacağı noktalarda muhafaza etmeye özen gösterin veya toplum içerisinde çok dikkatli olun....

  • PengoTV tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kirazlı Kek Tarifi 05:39

Kirazlı Kek Tarifi

Kirazlı kek tarifi malzemeler 150 gram yumuşak tereyağı yada margarin 1 çay bardağı toz şeker 4 tane oda ısısında yumurta 1 çay bardağı çikolata parçacıkları 125 gram badem tozu 1 paket vanilya 1 paket kabartma t..

Tahinli Kek Tarifi 06:24

Tahinli Kek Tarifi

ahinli kek tarifi Malzemeler 3 tane odasında yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 tane vanilya 1 tane kabartma tozu yaklaşık 2 su bardağı un (kekimize unu ko..

Serenay Sarıkaya Kaçtı Muhabirler Kovaladı 00:40

Serenay Sarıkaya Kaçtı Muhabirler Kovaladı

Serenay’ı rahat uçurmadılar Fi'nin yıldızı Serenay Sarıkaya ile birlikte olduğu Kerem Bursin 10 gün önce ABD'ye gitmek için uçağa bindi. İkili, yolcuların yoğun ilgisinden rahatsız oldu. Serenay'ın kendisinden talepte bu..

  • BETA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bisküvili Pasta Tarifi 05:51

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvi ile yapılan kolay yaş pasta tarifi Malzemeler 2 paket kakaolu bisküvi 2 paket sade bisküvi bir paket kakaolu puding 100 gram bitter çikolata 2 paket sade krem şanti süslemek için de bir paket bitter çikolat..

Yaptığı mezar taşları ile koronavirüse karşı böyle uyardı 04:41

Yaptığı mezar taşları ile koronavirüse karşı böyle uyardı

Kocaeli’de korona virüs farkındalığı oluşturmak isteyen mermer mezar ve mezar taşları üretim ustası Zeki Tektaş, mezar taşlarına “Evde kalın lütfen bize iş çıkarmayın” yazarak vatandaşları uyarıyor. Mezarın üzerindeki uy..

Arda Kayıhan - Sahi'm 03:16

Arda Kayıhan - Sahi'm

Sahi'm şarkı sözleri ile Buradan yine geri dönemem Lütfen senden öte gidemem Yarını ötesini bilemediğim Bu aşk benim tenim canım bedenim kalbim Yerin benim yanım canım kadınım mavim Sensiz ben nefes alamam Aşkından uz..

Pastane Poğaçası Tarifi 07:10

Pastane Poğaçası Tarifi

Malzemeler Bir paket 250 gram yumuşak tereyağı yada margarin.(Ben tereyağ kullandim) 1 su bardağı ılık süt bir tane yaş maya ya da iki yemek kaşığı kuru maya 2 tane yumurta birisinin sarısını üstüne ayırıyoruz 1 çay b..

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi 12:10

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi Malzemeler 1 su bardağı ılık Su 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 tane yumurta (beyazı hamuruna girecek sarısı üstüne sürülecek) 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek..

Fıstıklı Kadayıf Tarifi 04:41

Fıstıklı Kadayıf Tarifi

Fıstıklı kadayıf sarma tarifi malzemeler 500 gram taze kadayıf yaklaşık 1 bucuk su bardağı toz Antep fıstığı 250 gram eritilmiş tereyağı Serbeti için gerekenler 3 su bardağı şeker 2 buçuk su bardağı su ince bir di..

İlginç Şekilde Kaykaya Binen Adam 00:30

İlginç Şekilde Kaykaya Binen Adam

Esnekliğine güvenen adamın kaykaya biniş şekli gerçekten çok ilginç. Adamın yaptığı hareketi lütfen evde denemeyiniz...

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sesli Chat MobilSesli Chat siteleri Yeni Sesli Sohbet siteleri Sesli Siteler . SesliNese.Com 05:59

Sesli Chat MobilSesli Chat siteleri Yeni Sesli Sohbet siteleri Sesli S

►İZLEYEN HERKEZE TEŞEKKÜRLERn►ABONE OLMAYI UNUTMAYIN n►VİDEOLARIMA YORUM YAPINIZ LÜTFEN nwww.SesliNese.Com GüL_GüZeLi AracıLıgıy La ..!!..

  • SeSLiNeSe tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 3 yıl önce
ACİL BU TEDBİRLERİ ALIN, SONU KÖTÜ OLUR! HATAY Giderse Türkiye Gider. Terketmeyin - Toprak Satmayın! 39:37

ACİL BU TEDBİRLERİ ALIN, SONU KÖTÜ OLUR! HATAY Giderse Türkiye Gider.

Atatürk Hatay şehididir Hatay elden giderse Türkiye gider Göçmen anlaşmasını iptal etmeliyiz Şehirleri insansızlaştırıyorlar mı? Deprem, BOP için kaldıraç mı? Lütfen bu önlemleri alın!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce