#Lütfen

Burcu Güneş - Ufo 03:28

Burcu Güneş - Ufo

Ufo şarkı sözleri ile Atlamadan önce durup Denizin dibine bakılmaz mı? Dibe çakılır mıyız hesabı Ya akarsın bu hızla ya akmaz durursun bir kenarda Yüksek voltaj çarpılırsın aman dikkat!. Yıldızlar ışıldarken Dilek..

Eypio - Naim 03:15

Eypio - Naim

Naim şarkı sözleri ile Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime, kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı ..

Zeynep Bastık - Her Yer De Sen 03:42

Zeynep Bastık - Her Yer De Sen

Zeynep Bastık Her Yerde Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalnızlıksa konuyu bilen benim Sorgusuzca yine seven benim Zamansızca karşımda hayalin Rica etsem lütfen gider misin Durmak yoktu aşksa İnanmışım yalancıya Kalbim s..

Burcu Güneş - Ufo 03:28

Burcu Güneş - Ufo

Burcu Güneş - Ufo Müzik Dinle Şarkı sözleri Atlamadan önce durup Denizin dibine bakılmaz mı? Dibe çakılır mıyız hesabı Ya akarsın bu hızla ya akmaz durursun bir kenarda Yüksek voltaj çarpılırsın aman dikkat!. Yı..

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden 04:00

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Olanları unutup geriye dönemem. Yandım çok; öylece sönemem. Bir kül kalır illa senden ya da benden Bölüm 1: Gel denizler aşalım, benimle gelmen şar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) 04:34

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik)

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Altüst oldu şen hayatım Bırakamazsın beni sandım Tehditlerinin kuru blöf olmadığını Çeke çeke anladım. Zaman ilaç olmadı ki asla Alışamadım bunca zamanla Pılın..

Bebeklerin zekasını geliştiren ninniler ( Turkish lullaby ) Müjde Tuğsuz 04:16

Bebeklerin zekasını geliştiren ninniler ( Turkish lullaby ) Müjde Tuğs

LÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsuz.hearnow.com/nnhttps://open.spotify.com/album/1By9DRQyP6vlwStKuc0cHinnhttps://itunes.apple.com/tr/album/masal-ninniler/1441666982?app=music&ign-mpt=uo=4nnhttp..

Bebeklerin zekasını geliştiren ninniler - Ninni Perisi - Müjde Tuğsuz 02:57

Bebeklerin zekasını geliştiren ninniler - Ninni Perisi - Müjde Tuğsuz

LÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsuz.hearnow.com/nnhttps://open.spotify.com/album/1By9DRQyP6vlwStKuc0cHinnhttps://itunes.apple.com/tr/album/masal-ninniler/1441666982?app=music&ign-mpt=uo=4nnhttp..

Ninni Perisi | Hoşgeldin Aramıza |  Müjde Tuğsuz 03:19

Ninni Perisi | Hoşgeldin Aramıza | Müjde Tuğsuz

LÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsuz.hearnow.com/nnhttps://open.spotify.com/album/1By9DRQyP6vlwStKuc0cHinnhttps://itunes.apple.com/tr/album/masal-ninniler/1441666982?app=music&ign-mpt=uo=4nnhttp..

Feride Hilal Akın - Tutku 03:03

Feride Hilal Akın - Tutku

Söz & Müzik: Feride Hilal Akın Düzenleme: Tanerman Mix & Mastering: Christian Auerbacher / 298 Studios Yönetmen: Hasan Kuyucu Tutku şarkı sözleri ile Bakıyorum yine burdasın Lütfen içinde kuşku kalmasın Her şeyini dö..

DÜNYANIN EN EĞLENCELİ VİDEOSU W/ ÖRÜMCEK ENVER 31 13:34

DÜNYANIN EN EĞLENCELİ VİDEOSU W/ ÖRÜMCEK ENVER 31

ÖRÜMCEK ENVER 31 İLE BUGÜN EĞLENCELİ AKTİVİTELER YAPTIK, BUNLARI DA KAYDETTİK TAB2 XD UMARIM EĞLENİRSİNİZ, LÜTFEN 1 BEĞENİYİ ekSİK GÖRMEYİN. SAYGILARIMLA DOSTLAR.nn► BİLDİRİMLERİ ALABİLMEK İÇİN ZİLE BASMAYI UNUTMAYIN ♥n►..

Hidra - Nefes Alamıyorum 02:30

Hidra - Nefes Alamıyorum

Beat & Mix; Serhat Özen Record & Mastering; Efe Onat Cover by Huek Prod by 2Duvar Müzik Sözler; ışıkları kapalı bi baht sınıf sınıf ayırmaya bayılıyolar kırıntıyı çok görüyo kayırıyolar sırrımız bu daha bizi tanımıyol..

Tuğçe Kandemir - Yağmur 04:53

Tuğçe Kandemir - Yağmur

Tuğçe Kandemir - Yağmur Yayında! Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Yağmur şarkı sözleri ile; Şu koca dağlar Onlarda benim hüznümden daha çok var Ağla, lütfen çok ağla Senin kalbinden büyük bir kibrin var. Sana değmez. Etmiy..

Sezen Aksu - İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:33

Sezen Aksu - İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Lyrics - Şark

İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Bahane Remixes, 2005) Söz: Sezen Aksu, Halil Koçak Müzik: Halil Koçak Düzenleme: Kıvanç Osman Kutlumuş, Cem Oyal Artık hayatımdan çıksan diyorum Bu ikili delilik sona erse İ..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

ARKADAŞLARINIZA YAPABİLECEĞİNİZ DAHİCE ŞAKALAR 11:34

ARKADAŞLARINIZA YAPABİLECEĞİNİZ DAHİCE ŞAKALAR

Nefis yiyecek şakalarıyla arkadaşlarınıza çikolata gibi görünen sebzeleri ikram etmeyi, ev arkadaşınıza nasıl şaka yapacağınızı ve boş bir karton kutuda lezzetli bir keki nasıl pişireceğinizi öğreneceksiniz. nnSizi gülüm..

  • GÜL tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 4 yıl önce
11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 05:01

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 [Official Music Video © 2020 Hunersam] Aranjor: Mizgin Ayaz Söz Müzik : Serkan Kanireş Kanalımız HUNERSAM Tarafından Korunmaktadır... Bibin endame qenal ê me, klîbên nû temaşê bik..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021) 01:33

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021)

Ölüdeniz’de orman yangını çıktı! Belediye başkanından açıklama.. Muğla'nın Fethiye ilçesinin dünyaca ünlü turistlik bölgesi Ölüdeniz'in Ovacık mevkiinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekibin alevlere..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Artvin'de 'silah atışlarına karşılık vermeyin' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu 01:14

Artvin'de 'silah atışlarına karşılık vermeyin' paylaşımı sosyal medyad

Artvin'in Borçka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan alıntılı paylaşımda dünyaca ünlü aksiyon filmlerinin yönetmeni Christopher Nolan'ın ilçede film çektiği yönündeki mizansen anonsta yöre şiveli 'silah atışla..

Oğuz Sırmalı - Kim 03:02

Oğuz Sırmalı - Kim

Kim şarkı sözleri ile Daha dün birlikte hayaller kurarken, sabahı müjdelerdi martılar gün doğarken Sevmiş olmak hiç unutulabilir mi? Tutulmayan o sözler ağlatırmı sevenleri? Seni kim benim gibi özleyecek, Gülüşüne d..

Sineflix Türkiye İntro 00:15

Sineflix Türkiye İntro

Kanalıma Abone Olup Like Atmayı ve Bildirimleri Açmamayın ????Film Sitemiz: https://sineflixturkiye.blogspot.com/ ????İnstagram: https://instagram.com/hasansoruk21 ????Twitter: https://twitter.com/sadeceparzival ????..

UYARIYORUM! İNSAN KILIKLI HAYVANA DÖNÜŞÜYORUZ! (Mehmet Ali Bulut, Can Boğazdan Çıkar) 44:27

UYARIYORUM! İNSAN KILIKLI HAYVANA DÖNÜŞÜYORUZ! (Mehmet Ali Bulut, Can

Mehmet Ali Bulut ile olan sohbetlerimize ▶https://bit.ly/3i5jSzI linkinden erişebilirsiniz. #mehmetalibulut #bağışıklık #haber KANALA ABONE OLUP ZİLİ AKTİF ETMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN. Yapacağınız her yorum ve beğeni biz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik Devleti Haritalarının Sırrı 14:08

Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik D

Cihat Yaycı'dan kanalımıza özel açıklamalar: ▶ İstanbul merkezli ekümenik patrik devleti haritalarının sırrı ve yeni Roma planı.... ▶ Devletin hangi önemli kurumu FETÖ tarafından ele geçirildi? ▶ Fener Rum Patriği ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 2 yıl önce