#Lütfen

Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak 06:12

Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak

Yarim paket yasmaya(eger kuru maya kullanacaksaniz 1 yemek kasigi ) 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 1 kilo un(lütfen kontrollü ekliye..

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi 12:56

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 1 paket krema200 gr(schlagsahne) 1 su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 1 paket yas maya(kuru maya kullanmak isterseniz iki yemek kasigi kullanin.) 3 ye..

Şerit Poğaça Tarifi 11:38

Şerit Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya Yarim cay bardagi seker 2 tatli kasigi tuz 4 tane yumurta(2 tanesi tüm olarak hamura giriyor diger ikisinin sarisi üstüne..

Çiçek Poğaça Tarifi 08:07

Çiçek Poğaça Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 1 su bardagi ilik süt Yarim su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 2 yemek kasigi seker 1 paket kuru maya(yada 1 paket yas maya olur ben bu sefer kuru maya kullandim ) 1 tatli ..

Tulumba Tatlısı Tarifi 12:36

Tulumba Tatlısı Tarifi

2 tane yumurta oda isisinda Yarim su bardagi süt oda isisinda Yarim su bardagi yogurt oda isisinda Yarim su bardagi siviyagYarim su bardagi irmik Yarim cay bardagi misir yada bugday nisastasi 1 cay kasigi tuz 1 tane v..

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi 05:26

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi Malzemeler 1 kilo erik 4 yemek kasigi esmer seker(beyaz sekerde olur) 1 yemek kasigi tereyagi Kek harci icin gerekenler 3 tane yumurta 1 su bardagi seker 1 paket 200 gr krema(schlagsahne) Yakla..

Pastane Açma Tarifi 10:36

Pastane Açma Tarifi

Yarim paket yasmaya(eger kuru maya kullanacaksaniz 2 yemek kasigi ) 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 6 su bardagi un(lütfen kontrollü ..

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır 06:52

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır

1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 5 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı dolusu tuz Yaklaşık 8 buçuk su bardağı un (lütfen kontrollü ekleyelim herkeste aynı oranda gitmeyeb..

Kal Yanımda - Buğra 04:38

Kal Yanımda - Buğra

Bir şekilde unutsam ezbere bildiğim yolları Ve bu şehire varmadan şaşırsam kaybolsam bir yerde Baştan sona bilmediğim delik yok Ah bir bilsen ama bilmene imkan yok Lanetli uğursuz ne dersen de Biraz dur dinle lütfen ka..

Label C5 - Drop 02:13

Label C5 - Drop

SÖZLER : Kafa kafa kafa pilot (ya) Alnında parlıyo red dot Adamlarım 110 kilo Ön koltuktan hırlar dogo (bas) Kafam taş teypte gib gas Dolanıyom mahallende deycas Artıyo gittikçe heyecan Batuflex ile hep facetime Ver..

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Ninni Perisi Müjde Tuğsuz - Aslancık ( masal ninniler ) 02:23

Ninni Perisi Müjde Tuğsuz - Aslancık ( masal ninniler )

LÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsuz.hearnow.com/nnhttps://open.spotify.com/album/1By9DRQyP6vlwStKuc0cHinnhttps://itunes.apple.com/tr/album/masal-ninniler/1441666982?app=music&ign-mpt=uo=4nnhttp..

Funda Arar - O Şarkıyı Çal ???? 04:07

Funda Arar - O Şarkıyı Çal ????

O Şarkıyı Çal şarkı sözleri ile Gözümün içine bakmasaydın Kalpten kalbe akmasaydın İçime işleyip yakmasaydın sen Gecemi gündüze katmasaydın Güneş gibi doğup batmasaydın Keşke bana bunu yapmasaydın sen Hani hiç kıyamazd..

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video) 02:56

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video)

'NERDESİN DEME Şarkı Sözleriyle: Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık sarar dudaklarımı Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık ..

DJ Yasin Uzun - Relax Piano(Remix) 04:41

DJ Yasin Uzun - Relax Piano(Remix)

© İçeriklerin Başka Kanallara Yüklenmesi ⓎⒶⓈⒶⓀⓉⒾⓇ...!n------------------------------------------------------------------------------nContact► djyasinuzunofficiall@gmail.comnInstagram► https://www.instagram.com/djyasinuzu..

Simit Katmer - Yok Böyle Birşey ACİLEN YEMENİZ LAZIM 00:42

Simit Katmer - Yok Böyle Birşey ACİLEN YEMENİZ LAZIM

Gaziantep'e özel, herkesin isteyeceği bir lezzet... Bu ve daha fazlası için lütfen http://www.gazi-antep.com 'u ziyaret edin...

Antep Şivesi Antepli Askerler :Mehmet Karaoglan 03:25

Antep Şivesi Antepli Askerler :Mehmet Karaoglan

Antep Şivesi Antepli Askerler :Mehmet Karaoglan Bu ve daha fazlası için lütfen www.seyredelim.com'u ziyaret edin..

  • Candy tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Boz _ İki Medeni İnsan (Soner Sarıkabadayı) 04:01

Murat Boz _ İki Medeni İnsan (Soner Sarıkabadayı)

Bölük börçük hayallerim duruyor önümde Sevdigim kadar sevilmedim Buram buram kokun hala yatağımın üzerinde O da kalmaz gider üç beş güne Bu saatten sonra gönül dakka durmaz Onca vaadden sonra Yalancı yalancı sana kimse ..

Led Tv'nin Mermilere Karşı Dayanıklılığı 00:23

Led Tv'nin Mermilere Karşı Dayanıklılığı

Led Tv'nin Mermilere Karşı Dayanıklılığı LED TV kaç mermiye kadar çalışıyor. Cevabı merak ediyorsun videoyu sonuna kadar izleyin lütfen.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya'nın İlk Otomobil Kullanan Köpeği Porter 01:47

Dünya'nın İlk Otomobil Kullanan Köpeği Porter

Her yıl terk edilmiş, bakıma muhtaç binlerce köpeği, SPCA hayvan kurtarma örgütü koruma altına alıyor. Bu köpeklerin hepsi zeki ve sevimli. Tıpkı Porter gibi. Eğitim aldıklarında yapamayacakları şey yok. Porter isimli ak..

  • Cowboy tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Kadayıflı Paşa Sarması ( Çok hafif,çok nefis) 05:58

Kadayıflı Paşa Sarması ( Çok hafif,çok nefis)

Dışı çıtır içi enfes kremalı şahane bir tatlı tarifi.Tarifin malzeme listesi ve yazılı tarif için lütfen tıklayın..

  • Kadınca tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayrılın ayrılın 00:23

Ayrılın ayrılın

Lütfen saygı çerçevesinde kavga edelim. belalı yaban hayvanı..

  • PengoTV tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Numan Kurtulmuş_ Medyadaki Bazı Arkadaşlar Ayağını Denk Alsın 01:45

Numan Kurtulmuş_ Medyadaki Bazı Arkadaşlar Ayağını Denk Alsın

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş: (Suriye'de çekildiği iddia edilen görüntüler) Kusura bakmasınlar, bazı arkadaşlar da medyadaki bazı arkadaşlar da lütfen ayaklarını denk alsınlar. Özellikle sosyal medya..

Evde Telefon Kılıfı Yapımı - 5 Tane Çok Şık Telefon Kılıfı Yapımı 13:41

Evde Telefon Kılıfı Yapımı - 5 Tane Çok Şık Telefon Kılıfı Yapımı

Evde kolayca yapacağınız birbirinden şık ve kullanışlı telefon kılıfı yapılışını umarım beğenirseniz. Kanalımıza abone olmayı lütfen unutmayınız.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 2.720 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaş Alma ve Makyaj Nasıl Yapılır 04:13

Kaş Alma ve Makyaj Nasıl Yapılır

Evde kaş almanın püf noktaları.Kaş nasıl alınmalı ve nasıl yöntemler denenmeli bu videomuzda bulabilirsiniz.Lütfen kanalımıza abone olmayı ve paylaşmayı unutmayalım.İyi seyirler:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.332 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sophia Loren Makyajı 09:28

Sophia Loren Makyajı

Unutulmaz kadın aktristlerden olan Sophia Loren'in görüntüsüne ulaşmak için nasıl bir makyaj yapılmalı bu videomuzda bulabilirsiniz.Lütfen kadınca kanalımıza abone olmayı ve önerilerinizi yorum kısmına bırakmayı unutmayı..

  • Kadınca tarafından
  • 1.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Makyajla Gözler Nasıl Daha Kalkık Gösterilir 01:39

Makyajla Gözler Nasıl Daha Kalkık Gösterilir

Göz makyajı yapılırken dikkat edilecek birkaç yöntemle nasıl daha çekik gözler elde edilir bu videomuzda bulabilirsiniz.Lütfen Kadınca kanalımıza abone olmayı unutmayalım.İyi seyirler.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Siyah Göz Kalem Kullanarak Dumanli Göz Makyaji 04:30

Siyah Göz Kalem Kullanarak Dumanli Göz Makyaji

Sadece siyah göz kalemi kullanarak eyelinere gerek kalmadan etkileyici bakışlar elde etmek hiçte zor değil.Videomuzu izleyerek kolayca uygulayabilirsiniz.Kamalımıza abone olmayı lütfen unutmayınız.Şimdiden teşekkür ederi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
01:00

"Çamaşır Makinası Kirecini Temizleme" - Pratik Bilgi

Bu videomuzda evde hiçbir kimyasal ve zararlı madde kullanmadan nasıl çamaşır makinesi kireci temizlenir!!! Bu kolay-pratik bilgiyi öğrenecegiz.Şimdiden iyi seyirler.Lütfen kanalımıza abone olmayı unutmayınız.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.854 görüntüleme
  • 8 yıl önce