#LİnÇ yılmaz erdoğan

Milli Judocu Genç Kız Felç Geçirdi Ama Hayallerinden Vazgeçmedi 05:57

Milli Judocu Genç Kız Felç Geçirdi Ama Hayallerinden Vazgeçmedi

Manisa’da 9 yıl önce antrenman sırasında üç arkadaşının birden üzerine düşmesi sonucu boynu kırılarak, omurilik felci geçiren milli judocu Cansu Buzyürük, çocukluk hayali olan hakim ya da milletvekilliği için eğitimine d..

Hakan Kan - Son Defa 02:20

Hakan Kan - Son Defa

Söz & Müzik: Hakan Kan Düzenleme: Kürşat Erdoğan Yönetmen: Kotanz..

RTÜK'ten suç duyurusu 01:18

RTÜK'ten suç duyurusu

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üst Kurul Başkanı ve Üst Kurul üyelerini hedef alan küfür ve hakaret içerikli mesajlar nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda..

  • GÜL tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

Sertab Erener - Kafanı Yorma 03:58

Sertab Erener - Kafanı Yorma

Söz & Müzik: Sertab Erener Düzenleme: Sertab Erener, Emre Kula Yönetmen: Gürdeniz Bursalı Montaj: Sertab Erener & Gürdeniz Bursalı Renk: Canberk Erdoğan / Sinefekt Saç & Makyaj: Sertab Erener Kafanı Yorma Parasızım..

Yunan Gazetesini Arayıp Osmanlı Marşı Dinlettiler 02:54

Yunan Gazetesini Arayıp Osmanlı Marşı Dinlettiler

Bolu’da bir grup vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret içerikli yayın yapan Yunan Dimokratia gazetesini arayarak Osmanlı marşı dinlettiler...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tacizde Tutuklanmadı Tuğba'yı Öldürdü 02:35

Tacizde Tutuklanmadı Tuğba'yı Öldürdü

Adana’da yaşanan Tuğba Keleş cinayetine dair kan donduran ayrıntılar ortaya çıktı. Katil zanlısı Erdoğan Küpeli’nin daha önce bir kadını daha tehdit ve taciz ettiği ortaya çıktı. İşte cinayetin ardındaki o ayrıntılar…..

Suudi Prensten Türkiye'ye Boykot Çağrısı 01:24

Suudi Prensten Türkiye'ye Boykot Çağrısı

Türkiye’nin Katar’daki askeri varlığından Suudi Arabistanlı prens rahatsız oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katar ile ilgili yaptığı açıklama sonrası sosyal medya hesabından Türk ürünlerini boykot çağrısında b..

Gaz Keşfi 405 Milyar Metreküp Oldu 03:07

Gaz Keşfi 405 Milyar Metreküp Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ikinci müjde geldi. Karadeniz'de 85 milyar metreküp daha doğalgaz rezervi bulundu. Böylece bölgedeki doğalgaz kaynağı 405 milyar metreküpe yükseldi...

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Tuna-1 Kuyusundan Tarihi Görüntü 02:18

Tuna-1 Kuyusundan Tarihi Görüntü

Sevgili izleyiciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hafta sonu duyurduğu yeni doğalgaz müjdesiyle birlikte toplam doğalgaz rezervi 405 milyar metreküp oldu. Türkiye petrolleri Fatih sondaj gemisinin çalışma yaptığı Tuna-1 Kuyu..

Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı 02:20

Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı

Bayburt'ta milyonlarca yıllık fosillerinin bulunduğu Kızıltepe Uluçayır Fosil-2 doğal sit alanı, 'kesin korunacak hassas alan' olarak tescillendi. Bölgede uzmanlar tarafından inceleme ve araştırma yapılacak. Cumhurbaşka..

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu 04:34

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu

Denizli’de içinde barındırdığı 182 çeşit kuş türünden dolayı ‘Kuş Cenneti’ olarak bilinen Süleymanlı Yayla Gölünde bölgede bu yılki az yağış sebebiyle yaklaşık 30 metre çekildi. Geçtiğimiz aylarda Kesin Korunacak Hassas..

Putin- Türkiye ile Karabağ'da Farklı Düşünüyoruz 01:20

Putin- Türkiye ile Karabağ'da Farklı Düşünüyoruz

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dağlık Karabağ konusunda Türkiye ile farklı düşüncelerde olduklarını, öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sert mizacına rağmen esnek ve güvenilir bir ortak olduğunu dile getirdi...

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Beştepe'de 02:24

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Beştepe'de

DOĞU AKDENİZ'DEKİ OYUN BOZULMUŞTUR DEDİ, KIBRIS'TA ÇÖZÜM İÇİN FEDERASYON SEÇENEĞİNE KAPIYI KAPADI. GÜNDEMİNDE ÖNCELİĞİ DIŞ POLİTİKANIN SICAK BAŞLIKLARINA AYIRAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TERÖRLE MÜCADELE ÜZERİNDEN BATI'YA ..

120 yaşında koronayı yendi 01:40

120 yaşında koronayı yendi

O CUMHURİYETTEN YAŞLI. TAM 120 YAŞINDA. AMA İLERLEYEN YAŞINA RAĞMEN KORONAVİRÜSE ÇELME TAKTI, YAŞAMA TUTUNDU. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GEÇMİŞ OLSUN DEMEK İÇİN MENİCE NİNE'YE TELEFONDA SÜRPRİZ YAPTI...

Meclis'te gergin oturum! 01:55

Meclis'te gergin oturum!

MECLİS'TE AK PARTİ İLE CHP'Lİ MİLLETVEKİLLERİ YİNE KARŞI KARŞIYA GELDİ. BU KEZ TANSİYONU YÜKSELTEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KKTC'DEKİ CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMI ÖNERİSİ OLDU...

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı- -Türk Ürünlerine Boykot Yok- 01:10

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı- -Türk Ürünlerine Boykot Yok-

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Kral Selman görüşmesi sonrası Riyad'dan ilk açıklama geldi. Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı konuştu. Türkiye ile mükemmel ilişkilere sahibiz diyen Faysal bin Ferhan Al Suud, Türk ürünlerine boyko..

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti'' 02:42

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti''

SÖZLERİ BENİ RENCİDE ETTİ DEDİ, KÜRT SORUNU İFADESİNİN KULLANILMASINA ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERDİ. BÜLENT ARINÇ'IN YÜKSEK İSTİŞARE KURULU ÜYELİĞİNDEN İSTİFASINI AK PARTİ GRUBUNDA DEĞERLENDİRDİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN... EKO..

Bilim Kurulu'nun yeni tedbir önerileri 01:32

Bilim Kurulu'nun yeni tedbir önerileri

Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayıları artarken, gözler bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ne çevrildi. Hafta sonu sokağa çıkma yasağının genişletilmesi, yasağı..

Fransa'dan yeni skandal! 02:08

Fransa'dan yeni skandal!

FRANSA MECLİSİ, DAĞLIK KARABAĞ'I BAĞIMSIZ DEVLET OLARAK TANIMA TAVSİYESİNİ ONAYLADI. SKANDALA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERİRKEN, FRANSIZ MEVKIDAŞI MACRON'U BELA OLARAK TANIMLADI...

Koronavirüs tedbirlerinde yeni kısıtlamalar 01:50

Koronavirüs tedbirlerinde yeni kısıtlamalar

Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle: -Paket servis hariç olmak üzere lokanta, restoran, pastane, berber, kuaför, nikah, düğün salonu, yüzme, internet kafe, halı saha, konser salonu vb. tüm işyerlerinde hizmetl..

Berat Albayrak'ın İstifası Kabul Edildi 01:48

Berat Albayrak'ın İstifası Kabul Edildi

Bakan Albayrak'ın görevinden af talebi Cumhurbaşkanı tarafından kabul edildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından Berat Albayrak'ın istifa paylaşımı ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. BERAT ALBAYRAK'IN İSTİFASI KA..

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi 02:33

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi

Elazığ’da depremin ardından inşa edilmeye başlayan 18 bin 868 konuttan 2 bin 521’i teslim aşmasına geldi. Yıl sonuna kadar 8 bin konutun tamamlanması hedeflenen kentte, diğer konutlarında bitirilmesi için başlatılan çalı..

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ] 04:06

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ]

Söz-Müzik : Turgut Raviş Vokal : Utku Çılgın Düzenleme : Utku Çılgın ( Recordman Studio ) Gitarlar : A. Burak Erdoğan Davul : Umut Çılgın Raviş 3 - Güle Gül..

Azerbaycan'da zafer töreni hazırlıkları- Türk askeri Bakü'de 01:16

Azerbaycan'da zafer töreni hazırlıkları- Türk askeri Bakü'de

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı Karabağ zafer töreni için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Türkiye'den giden birlikler de başkent sokaklarındaydı...

Webo'ya ırkçı saldırı! 02:47

Webo'ya ırkçı saldırı!

DÜNYA, İNSANLIK SUÇU İŞLEYEN HAKEME KIRMIZI KART GÖSTERDİ... UEFA'NIN EN ÖNEMLİ ORGANİZASAYONU ŞAMPİYONLAR LİGİ, BİR İNSANLIK SUÇUNA SAHNE OLDU. PARİS ST. GERMAİN - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇINININ 4. HAKEMİ, PİERRE WEBO'YA..

Filiz Ağar - Öyle Git ( Official Video 2020 ) 05:02

Filiz Ağar - Öyle Git ( Official Video 2020 )

Söz Müzik:Selahattin ErdoğdunMüzik Yönetmeni:Erdoğan ErdoğdunKlip Yönetmeni:Şener Çakır..

Erdoğan Mehmetçiğin yeni yılını kutladı 02:08

Erdoğan Mehmetçiğin yeni yılını kutladı

CUMHURBAŞKANI YIL BAŞI GECESİNDE HUDUT NÖBETİ TUTAN ASKERLERE DE SESLENDİ. 2020'NİN ÖZELLİKLE KORONAVİRÜS SALGINI NEDENİYLE SIKINTILI GEÇTİĞİNİ VURGULAYAN ERDOĞAN, SAĞLIK DOLU DAHA İYİ BİR YIL DİLEDİ...