#LİnÇ yılmaz erdoğan

Seni Gidi Seni Türk Filmi Hd İzle 1:42:44

Seni Gidi Seni Türk Filmi Hd İzle

Konusu : İstanbul’un eski semtlerinden Bayrampaşa’da doğan taksici Bülent ve döşemeci Sedat, mahalle kültürü ile büyüyen iki delikanlıdır. Çocukluklarından beri kendilerine hem abilik hem babalık yapan Tarık abilerinin d..

İlaç Meselesinin Kara Deliğe Dönüşmesine İzin Veremeyiz 01:40

İlaç Meselesinin Kara Deliğe Dönüşmesine İzin Veremeyiz

14 Mart Tıp Bayramı programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık alanında yerli üretime verdiği önemi yineleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İlaç meselesinin yerli bir kara deliğe dönüşmesine izin veremeyiz' şeklinde konu..

Terörün Engellediği Eğitime 'Seferberlik' İle Kavuştular 01:54

Terörün Engellediği Eğitime 'Seferberlik' İle Kavuştular

Siirt'in Eruh ilçesinde kadınlar, terör örgütü PKK'nın saldırıları nedeniyle alamadıkları eğitime Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliği ile kavuştu...

Başkomutan Sınırda 01:30

Başkomutan Sınırda

Hatay'daki temaslarına devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Oğulpınar Sınır Karakolu'nu ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sırasında askeri kamuflaj giymesi dikkat çekti...

Suriyeli Çocuklar Gözyaşları İçerisinde Cumhurbaşkanına Koştu 01:44

Suriyeli Çocuklar Gözyaşları İçerisinde Cumhurbaşkanına Koştu

Başakşehir'de katıldığı açılışta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmek için gözyaşı döken iki Suriyeli çocuk ilgi odağı oldu. Erdoğan'ın sohbet edip birlikte fotoğraf çektirdiği çocuklar, mutluluklarını anlattı...

Almanya'da Terör Sevicilerin Standına Girip Hesap Sorunca 00:58

Almanya'da Terör Sevicilerin Standına Girip Hesap Sorunca

Almanya'da PKK propagandası yapan terör yandaşlarına tepki gösteren Türk vatandaşı, polisler tarafından yere yatırılıp kelepçelendi. Skandal uygulamaya maruz kalan Türk vatandaşı Yusuf Ünsal'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ..

Dünyada Fakir Bırakmayacak Zekat Anahtarı 01:25

Dünyada Fakir Bırakmayacak Zekat Anahtarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, adaletsiz gelir dağılımına dikkati çekerek petrol zengini ülkelere seslendi. Erdoğan, Salt zekatlarını tespit edip fakir ülkelere verseler dünyada fakir kalmaz sözleriyle çağrı yaptı...

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti 01:22

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti

Ağlayan Gözler Kutsal Topraklarda projesi kapsamında umre vazifelerini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gelen 50 kişilik Roman kafilesi, Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua..

4 Maddede AK Parti'nin Manifestosu 02:21

4 Maddede AK Parti'nin Manifestosu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin İstanbul İl Kongresi'nde AK Parti'nin seçim manifestosunu açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 ana başlık üzerinde durdu...

Muharrem İnce'nin Randevu Talebine Cevap Verdi 01:33

Muharrem İnce'nin Randevu Talebine Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucıc ile ortak basın toplantısı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin randevu talebine ilişkin Kimsenin üzerimizden prim ..

Ey Çıplak Elleriyle Korkaklar Ordusuna Meydan Okuyan Yiğitler 02:08

Ey Çıplak Elleriyle Korkaklar Ordusuna Meydan Okuyan Yiğitler

Tarihi Kudüs Zirvesi sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İşgalci İsrail'e karşı direnen Filistinlilere seslendi.Cumhurbaşkanı Erdoğan ' Buradan Filistinli kardeşlerime seslenmek istiyorum. Ey..

'Kudüs'ü Koruma Nöbeti Artık Bizde' 01:44

'Kudüs'ü Koruma Nöbeti Artık Bizde'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yenikapı'daki Kudüs Mitingi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam dünyasının üzerindeki ölü toprağını Kudüs'e sahip çıkarak atacağını inandığını belirterek 'Peygamberimizin miraca çı..

Yerli Otomobilin CEO'sunu Açıkladı 01:41

Yerli Otomobilin CEO'sunu Açıkladı

Star TV, NTV ortak yayınında gündeme dair önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobil hakkında da konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobilin CEO'sunun da kim olduğunu açıkladı...

Medine'de Hurmacıdan Hayran Bırakan Konuşma: Tayyip Adam Gibi Adam 01:27

Medine'de Hurmacıdan Hayran Bırakan Konuşma: Tayyip Adam Gibi Adam

Medine'de hurma satan Pakistanlı bir adamın Recep Tayyip Erdoğan hakkında söylediği sözler izleyenleri şaşırttı. 24 Haziran seçimleri için de konuşan adam konuşmasının sonunda, Tayyip adam gibi adam, Allah benim ruhumda..

HDP, CHP, FETÖ, PKK Ve Diğerleri: Gölgelerdeki İhanetin Şifreleri 11:37

HDP, CHP, FETÖ, PKK Ve Diğerleri: Gölgelerdeki İhanetin Şifreleri

Türkiye, 24 Haziran seçimleri öncesi son dönemece girerken muhalefetin attığı adımlar soru işaretlerine yol açıyor. Sosyal medyada yayınlanan bir klip, Türk siyaset tarihine Erdoğan karşıtlığı olarak geçecek cephenin kod..

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz 02:00

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET'te Seçim Özel canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan ilan edilen OHAL'le ilgili olarak 'Biz OHAL ile terörle mücadeleyi rahatlattık. Teröre yönelik ci..

ATAK Helikopterlerinin Yapılış Hikayesini Anlattı 02:20

ATAK Helikopterlerinin Yapılış Hikayesini Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gzt.com'un sosyal medya yayınında 4 dilde yayınlanan özel oturumda gençlerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ATAK helikopterlerinin yapılış hikayesini anlattı...

Muharrem İnce: Adam Kazandı 00:19

Muharrem İnce: Adam Kazandı

FOX TV'de izleyiciyle buluşan İsmail Küçükkaya, Muharrem İnce'nin kendisine mesaj attığını ve seçimleri Erdoğan'ın kazandığını kabul ettiğini söyledi. Küçükkaya, Biraz önce Muharrem İnce'ye mesaj attım. 'Adam kazandı' d..

Kılıçdaroğlu’nun Yalanları Pahalıya Patladı 01:00

Kılıçdaroğlu’nun Yalanları Pahalıya Patladı

Başkan Erdoğan ve yakınlarına iftira atan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 359 bin lira tazminat ödeyecek. Kılıçdaroğlu, 2010'dan bu yana Başkan Erdoğan tarafından açılan tazminat davaları için 822 bin 500 TL cezaya mahkûm..

Erdo - Aşk Vurur 03:29

Erdo - Aşk Vurur

Erdo - Aşk Vurur Dinle Söz & Müzik: Erdoğan Turanlı Düzenleme: Erdoğan Turanlı..

Türkiye'nin Bir Daha Kötü Günlere Dönmesine İzin Vermeyeceğiz 01:12

Türkiye'nin Bir Daha Kötü Günlere Dönmesine İzin Vermeyeceğiz

Türkiye'nin Bir Daha Kötü Günlere Dönmesine İzin Vermeyeceğiz İzle..

Ahmet Kaya'nın Mezarı Türkiye'ye Gelecek Mi 08:12

Ahmet Kaya'nın Mezarı Türkiye'ye Gelecek Mi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa'da hayatını kaybeden şarkıcı Ahmet Kaya'nın ailesi de isterse mezarının Türkiye'ye getirilmesi için gereğini yapacaklarını belirtti. Merhum Sanatçı Ahmet Kaya'nın da katıldığı konserden anla..

  • BETA tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İşte Yüz Yüze İlk Kabine Toplantısı 04:13

İşte Yüz Yüze İlk Kabine Toplantısı

Kabine toplantısı uzun bir aranın ardından yüz yüze gerçekleşti. Koronavirüs önlemlerinin ele alındığı toplantının kararlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Buna göre; 65 yaş üzeri her gün sokağa çıkabilec..

Kısa Çalışma Ödeneği 1 Ay Daha Uzadı 01:42

Kısa Çalışma Ödeneği 1 Ay Daha Uzadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçti. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında hayata geçirilen kısa çalışma ödeneği sisteminin 1 ay daha uzatıldığı..

Ayasofya'da İlk Namaz 24 Temmuz'da 02:05

Ayasofya'da İlk Namaz 24 Temmuz'da

Ayasofya Camii’nde ilk namaz 24 Temmuz Cuma günü kılınacak. Açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Erdoğan, “Herkesi, Ayasofya kararına saygılı olmaya davet ediyorum dedi...

65 Yaş ve Üzerine Ücretsiz Kart Kısıtlaması 01:36

65 Yaş ve Üzerine Ücretsiz Kart Kısıtlaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından ''il bazında 65 yaş üstü vatandaşlarımız için ulaşım saatlerinde sınırlama yapılabilecektir'' demişti. Erdoğan’ın açıklamaları sonrası ilk adım Edirne’de atıldı...

AK Parti'de 'Okullar Açılsın' Talebi 01:35

AK Parti'de 'Okullar Açılsın' Talebi

AK Parti kurmaylarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Okullar açılsın talebi geldi. Çocukların fiziksel ve ruhsal olarak zor durumda olduğunu vurgulayan kurmaylar üniversitelerin kapalı olmasının da bazı şehirlerde ekonomiyi..

2-3-4-8-12.Sınıfta Yüz Yüze Eğitim Başlıyor 03:36

2-3-4-8-12.Sınıfta Yüz Yüze Eğitim Başlıyor

Okul öncesi ve ilk okul 1. Sınıfların yanı sıra yüz yüze eğitimin kapsamı genişletildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Ara sınıflarda da yüz yüze eğitim başlıyor. Kabine toplantısı sonrası konuşan Erdoğan bir kez daha A..

İslam Düşmanı Charlie Hebdo'dan Alçak Saldırı 02:01

İslam Düşmanı Charlie Hebdo'dan Alçak Saldırı

Fransız Charlie Hebdo dergisi skandallarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce peygamberimiz Hazreti Muhammed'e hakaret içeren karikatürle alçakça saldıran dergi, şimdi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı..

Türkiye'ye 66 Ülkeden Yardım Çağrısı Geldi 02:47

Türkiye'ye 66 Ülkeden Yardım Çağrısı Geldi

Tüm dünya Türkiye için tek yürek oldu. Türkiye’ye birçok ülkeden yardım talebi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da o ülkelere sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti. Erdoğan paylaşımında vatandaşımızın Yanındayız ifad..

  • GÜL tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 4 yıl önce