#LİnÇ yılmaz erdoğan

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor 01:20

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırılarının ardından Türkiye genelinde bir günlük yas ilan edildi. Hükümet yetkilileri 30'u polis memuru toplamda 38 kişinin şehit olduğu saldırıda ilk bulguların PKK'ya işaret ..

İstanbul'daki terör saldırısı sonrası 235 gözaltı 01:31

İstanbul'daki terör saldırısı sonrası 235 gözaltı

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısı sonrası İçişleri Bakanlığı 11 kentte düzenlenen operasyonlarda 235 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. İçlerinde Halkların Demokratik Partisi (HDP) yöneticilerinin de..

Fatih Tezcan'dan şok deşifre!! Hedefte Cumhurbaşkanı mı var- Akit Özel 1 Ocak 2017 09:23

Fatih Tezcan'dan şok deşifre!! Hedefte Cumhurbaşkanı mı var- Akit Özel

Fatih Tezcan'dan şok deşifre hedefte Cumhurbaşkanı mı var Abone olarak bize destek olursanız seviniriz. Fatih Tezcan'dan şok deşifre!! Hedefte Cumhurbaşkanı mı var? Akit Özel 1 Ocak 2017..

Fatih Tezcan'dan Reina Saldırısı Deşifresi 43:28

Fatih Tezcan'dan Reina Saldırısı Deşifresi

Fatih Tezcan'dan şok deşifre!! Hedefte Cumhurbaşkanı mı var? Akit Özel 1 Ocak 2017..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Milletimiz Ekonomisine Sahip Çıkıyor 01:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Milletimiz Ekonomisine Sahip Çıkıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Borsa İstanbul Kuruluş Yıl Dönümü Programı ve yeni hizmet binasının açılış töreninde konuştu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bu Katil Sürülerinin Gizlenme İmkanı Kalmamıştır 01:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bu Katil Sürülerinin Gizlenme İmkanı Kalmamıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün Afrika'daki faaliyetlerine ilişkin, 15 Temmuz gecesi suçüstü yakalanan bu örgütün, bu katil sürülerinin, artık 'diyalog, hizmet, eğitim, ticaret' diyerek gizlenme imkanı kalmamıştır. ded..

 Erdoğan_ FETÖ, Faaliyet Gösterdiği Tüm Ülkeler İçin Tehdittir 01:25

Erdoğan_ FETÖ, Faaliyet Gösterdiği Tüm Ülkeler İçin Tehdittir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ yalnızca Türkiye için değil, faaliyet gösterdiği tüm ülkeler için tehdittir. Bu sinsi terör örgütünün Tanzanya'da da uzantılarının olduğunu biliyoruz. dedi...

İngiltere Başbakanı Theresa May, Ankara'da 00:27

İngiltere Başbakanı Theresa May, Ankara'da

Başbakan Binali Yıldırım'ın davetlisi olarak Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştiren İngiltere Başbakanı Theresa May, Ankara'ya geldi. May, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile görüşecek..

Doğan Medyadan Yeni Algı Operasyonu 09:45

Doğan Medyadan Yeni Algı Operasyonu

Doğan Medya grubunun referandumu nasıl manipüle ettiği ve kimlere hizmet ettiği ele alındı. Gazeteci-Yazar Kurtuluş Tayiz Batı'nın asıl hedefinin Erdoğan değil millet olduğunu önceden medya eliyle siyasetin dizayn edildi..

Yılın ilk Milli Güvenlik Kurulu Toplandı 01:03

Yılın ilk Milli Güvenlik Kurulu Toplandı

Milli Güvenlik Kurulunun 2017 yılındaki ilk toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında başladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Pek Çok Sapkın Yapı Gibi Feto'cular Da Yollarını Kaybetmişlerdir 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Pek Çok Sapkın Yapı Gibi Feto'cular Da Yolların

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) ödül töreninde konuştu...

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da 02:00

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da

Başbakan Binali Yıldırım’ın daveti üzerine Türkiye’ye 1 günlük çalışma ziyareti gerçekleştirecek olan Almanya Başbakanı Angela Merkel’in uçağı, saat 13.00’te Ankara Esenboğa Havaalanıına iniş yaptı. Merkel ilk olarak Cum..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ İslam ile Terör Bir Araya Gelemez 01:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ İslam ile Terör Bir Araya Gelemez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel'le yaptığı ortak açıklamada İslamist terör ifadesi biz Müslümanları ciddi manada üzmektedir. Böyle bir ifade kullanılamaz, doğru değildir. Çünkü İslam ile terör bir araya ..

Türkiye Abd'ye Sırt Çevirince Sadırılar Başladı 05:28

Türkiye Abd'ye Sırt Çevirince Sadırılar Başladı

İngiliz Gazeteci Tony Gosling 15 Temmuz'dan sonra Türkiye'nin ABD'ye güvenmediğini söylemesi üzerine saldırıların başladığını dile getirdi. Reina saldırısını yapan teröristin mutlaka Batılı ülkelerle bağlantılı olduğunu ..

‘Cumhuriyetten Geri Adım Atmaya Çalışan, Karşısında Beni Bulur 00:49

‘Cumhuriyetten Geri Adım Atmaya Çalışan, Karşısında Beni Bulur

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyetten geri adım atmaya çalışanlar, karşılarında herkesten önce milletimizi ve milletimizle birlikte şahsımı bulur. dedi...

Yozgatlı Amcadan Muhteşem Siyasi Tahlil! 03:37

Yozgatlı Amcadan Muhteşem Siyasi Tahlil!

Sosyal medyada izlenme rekoru kıracak olan Yozgatlı Eyüp amcadan son dönem Türkiyesiyle ilgili yaşanan muhteşem anlatımlı dizeler.İzlemeyen ve dinlemeyen çok şey kaçırır.Bizden söylemesi.....

  • ANKA tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı 02:35

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı’nın, ABD’nin YPG’ye desteğini eleştirdiği konuşmasında sarf ettiği, “Eğer DEAŞ’a karşı olanlar terör örgütü değilse o zaman El Nusra’ya niy..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bu Sistem Bileklerimizde Prangaydı 00:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bu Sistem Bileklerimizde Prangaydı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aksaray'da Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi ve yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının toplu açılış töreninde konuştu..

Güçlü Türkiye İçin Davut Güloğlu'da Evet Dedi 03:37

Güçlü Türkiye İçin Davut Güloğlu'da Evet Dedi

Son dönemde sanatçılar arasında da kızışan evet hayır halkoylamasının yapılacağı anayasa değişikliği için ünlü şarkıcı Davut Güloğlu da Evet dedi ve 15 Temmuz sonrası yaşananlarla ilgili düşüncelerini açıkladı...

  • ANKA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Albayrak- Referandum İstikrar Getirecek 03:07

Bakan Albayrak- Referandum İstikrar Getirecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bahreyn'e gitmeden önce gazetecilerle buluşmasında, 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili açıklamalar yaptı. 16 Nisan'daki refer..

 Erdoğan_ Cumhurbaşkanlığı Sistemini Şahsım İçin İsteyecek Değilim 01:31

Erdoğan_ Cumhurbaşkanlığı Sistemini Şahsım İçin İsteyecek Değilim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı sistemini şahsım için isteyecek, bunca mücadeleyi nefsim için verecek kadar halim yok, karaktersiz değilim. dedi...

FETÖ'nün 'Suikast Timi' Hakim Karşısına Çıkıyor 01:53

FETÖ'nün 'Suikast Timi' Hakim Karşısına Çıkıyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin dava yarın görülmeye başlanacak...

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Moskova'da FETÖ Tehlikesi Anlatıldı 02:31

Moskova'da FETÖ Tehlikesi Anlatıldı

Sabah Gazetesi yazarları 15 Temmuz darbe girişimini ve FETÖ tehlikesini anlatmak için Rusya'nın başkenti Moskova'daydı. Birçok konuda soruları yanıtlayan Sabah Gazetesi yazarları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ru..

Berlinli Türkler Deniz Yücel konusunda temkinli 01:53

Berlinli Türkler Deniz Yücel konusunda temkinli

Almanya Başbakanı Angela Merkel, tutuklu bulunan Die Welt gazetesinin Türkiye muhabiri Deniz Yücel’in serbest bırakılmasını talep etti. Ancak mikrofon uzattığımız Berlinli Türkler, konu hakkında ya susmayı ya da ihtiyatl..

  • Umut Tv tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Almanya ve Türkiye arasındaki gerginlik devam ediyor 01:33

Almanya ve Türkiye arasındaki gerginlik devam ediyor

Türkiye'de hapsedilen Alman gazeteci Deniz Yücel ve Almanya'da iptal edilen Türk bakanların toplantılarının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı Nazi benzetmesi ile birlikte doruğa çıkan Alman-Türk ilişkilerindeki ..