#Mabel matiz hep sonradan müzik dinle

3 Hisar - İstanbul 04:54

3 Hisar - İstanbul

3 Hisar - İstanbul Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana gülen bu şehir onu saklıyor Boğaziçi avuturken acı başlıyor İki kıta arasında kız kulesinde Yeni bi'gün doğuyor martı sesiyle Uyanarak kuytu bir yerde Aynı şeyler hep..

Kalben - Derdimin Çiçeği 03:39

Kalben - Derdimin Çiçeği

Kalben - Derdimin Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hep başka biri olmak ister gibi bu halin. İçinde rüzgar esmede. Gölgeni taşır dalgalar, sabah 9 akşam 6. Hayat seni es geçmede. Bir bilen ya da falcı anlatır kaderini..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri 03:58

Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri

Yokluğun yakın, varlığın uzak Gittiğinden beri geceler kör tuzak. Göz göre göre gönderdim ellere Vazgeçmedin sen hep döndün bu kalpsize Soldu gözlerim, ve bitti sözlerim Gittiğinden beri yolunu gözlerim. Kapandı kapılar,..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Bahadır Tatlıöz - Kafam Duman 05:04

Bahadır Tatlıöz - Kafam Duman

Yalan yanlış hikayeler geçti hayatımdan Bi normalim bi anormal kafam duman Hep ağlatan aldatanlar geçti hayatımda Bi denliyim bi densizim kafam duman Ama bi yerlerde bi aşk varsa oda Birgün beni arasa tabiki kalbim taş ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsmail Aras Deli - Unuttum Duymayı 02:28

İsmail Aras Deli - Unuttum Duymayı

İsmail Aras Deli - Unuttum Duymayı Dinle sözler Dur biraz düşüneyim olanları Hazmedeyim yalanları Ses ver bana Unuttum Duymayı Bunlar hep sensizliğimden Bunlar hep sessizliğimden Yürüdüm yürüdüm yürüdüm Bomboş..

Deko - Ara 03:33

Deko - Ara

Deko - Ara Dinle Söz: Deko Beste : Erol Şahin Düzenleme: Deko - Erol Şahin Nakarat; Ara onları yine karakollara düştüler ara ara Beceriksiz heriflerin dertleri beni geremez başka kapıya Düştüler dara ara ara başla..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Serhat Durmus - Hislerim (Besomorph & Frauble Remix) 03:32

Serhat Durmus - Hislerim (Besomorph & Frauble Remix)

Serhat Durmus - Hislerim (Besomorph & Frauble Remix) Dinle Ruhum yeniden dogdu Ama sanki her sey kayboldu Cok derin hislerim (ooo) Omzum yükle doldu Ama bende vazgecmek yoktu Bitmedi, bitmedi, bitirmedim Ben ozel de..

Alaca - 420 03:23

Alaca - 420

Alaca - 420 Dinle Beat : Burak Alkın Mix & Mastering : Rota Klip & Stüdyo/Yapım : Rota Rec. Şarkı Sözleri : bıktım bu hayalinizden sokaklar bizden sürekli kapris ve hisler beter lan halin hep isten ölüm dileklerim ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet 02:38

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet Dinle Susarsan onlar gibisindir Ağlarsam üzgün demesinler Giderken bile başım dik ama Böyle olsun istemezdim... Dur dur dur Yağmur dur dur dur Onlar yumdular gözlerini Ben bir s..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 7.247 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum 04:23

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum

Söz: İsra Gülümser Müzik: Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme: Emre Moğulkoç Perküsyon: Kadir Göksu Gitar: Selahattin Güzelel Yaylılar: NWS Ney: Salih Yurttaş Kanun: Yıldan Ergüzel Vokaller: Şenol Güney, Emre Moğulk..

Baba Evinden Trendyol Reklamıyla Çıkan Gelin 00:34

Baba Evinden Trendyol Reklamıyla Çıkan Gelin

Baba evinden gelini almaya giden damat , davul zurna tutmak yerine müzik işini arkadaşlarına bırakmış. Damat sonradan pişman olmuş ama geç olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 152 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Cengiz Kurtoğlu - Resmini Öptümde Yattım 06:27

Cengiz Kurtoğlu - Resmini Öptümde Yattım

yalnızdım bitanem yine dün akşam hep seni düşündüm hep seni andım dayanılmaz birşey oldu hasretin dün gece resmini öptümde yattım derdime dermanı bulayım diye bir parça mutluluk duyayım diye rüyamda seninle olayım..

Berkay - Ey Aşk 03:52

Berkay - Ey Aşk

Ey aşk beni şaşırt bi kere Estiğinden beri aynı hep acı rüzgar Ey aşk hadi yanılt bi kere Soruyorum işte sana yine nedir mesele Tutundum sana ben dalından düştüm en son Ölmedim öldüremedin Sana kalsa her şey yolunda sa..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Bb - Yoksun Feat Samet Güler 03:36

Ahmet Bb - Yoksun Feat Samet Güler

Yoksun şarkı sözleri ile Bir Anda Karardı Sokaklar , Göz Gözü Görmüyor Yine Zamanım Yok Artık sen gittin gideli Değişmedim Ben Bıktım Artık yalan yanlış yaşamaktan Yoksun Diye Kırıldı kalbim nerde olduğunu yoktu bilen ..

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine 03:53

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine

Gülüşüm Yerine şarkı sözleri ile Yağmuru tutamam daha fazla Yağar biraz zaman sonra Saklanalım gel tutulmadan Yine gidersin sonra Üzdün hep utanmadan Anlar olurken hatıralar Yüzleşmekten korktun hep Gel bu sefer ..

Belma Sera - Bugün Senin Doğum Günün 03:19

Belma Sera - Bugün Senin Doğum Günün

Bugün Senin Doğum Günün Belma Sera Bugün senin doğum günün Uzaktan kutluyorum canım Artık iki yabancıyız Kalbimde hep olacaksın. Kumsaldaki kumlar kadar Benden sana mutluluklar Her şey senin gönlünce olsun Bugün senin ..

Cengiz Kurtoğlu - Ben Onu Seviyorum 06:03

Cengiz Kurtoğlu - Ben Onu Seviyorum

her şey her şey senin için dualarım duygularım düşlerim de bakışların hep seni söylüyor şarkılarım umrumda değil kim duyarsa duysun varsın olsun kim görürse görsün bırak gitmeyi kolaymı sanıyosun söyle sevgimi he..

İkiye On Kala - Bunca Zaman Sonra 04:38

İkiye On Kala - Bunca Zaman Sonra

Gerçekten hala beni hatırlıyor musun, mesela en çok neye gülerdim ? Yalan yok bazı şeyleri unutuyorum, bilirsin zaten kötüydü hafızam. Şarkılar yazmadım diye mi gitmiştin, yoksa birini mi sevmiştin ben uyurken ? Senden s..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Keser - Unutulmuşum 03:10

Gökhan Keser - Unutulmuşum

Olsan da olmasanda yaşarım ben bu aşkı Gerekirse efendi gibi çekerim de acımı Keyif senin gönül senin yine sen bilirsin Yandığı gibi sönerde içimin lavı Sen iyi ol gönlünü hep hoş tut Ben solmuşum gül gibi Sedefi ..

Göksel - Tam Da Şuan 03:45

Göksel - Tam Da Şuan

Hep bir şey eksik her şey yarım Bu mudur hayatım Dolmuyor boşluğu kalbin yarım Dilimde dolanmış hevesler yarım Keşke şu an yanımda olsan İşte tam da tam da şu an Keşke şu an aklına düşsem İşte tam da tam da şu an Bilir..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Akçıl - El Ele 03:34

Sinan Akçıl - El Ele

ELELE O tatlı dillerinden beni hiç alıkoyma Yalancılar bozar bu aşkı Sen onları duyma Güneş tepemden vurur yüzüne gel ayrı durma Bir kaç yıla sığmaz aşkım Ömür boyunca o mutsuz günler geçti Biz aşkla çok anlaştık. Uzun d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - Balam 04:51

İbrahim Erkal - Balam

Gel benim tomurcugum Gozu nazar boncugum Seni hep sakinirim Canimcigim yavrucugum Elleri pamukcugum Gozleri yumukcugum Korusun mevlam seni Canimcigim yavrucugum Gel balam balam balam Ben sana neler alam Gozumu..