#Mabel matiz hep sonradan müzik dinle

Bergen - Ayrılığı Anma Sevgilim 04:30

Bergen - Ayrılığı Anma Sevgilim

Sensiz hayatımda mesut olamam, Gönül yarasına çare bulamam, Yıllar geçse inan sana kıyamam, Sakın ayrılığı anma sevgilim..(2X) İnsan ayrılıktan çok çabuk bıkar, Gördüğüm rüyalar hep kötü çıkar, Gözyaşların benim d..

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak 05:34

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak

BEN SENSİZ CENNETTE YAŞAMAKTANSA SENLE CEHENNEMDE YANMAK İSTERİM KALBİM SENİN İÇİN ÇARPMAYACAKSA BİR ÖMÜR GÖNÜLSÜZ KALMAK İSTERİM SANA BAĞLAMIŞIM TÜM UMUDUMU SEN VERDİN SEN ALMA TÜM HUZURUMU ELLERİN OLUPTA BÜKME B..

Gülden Karaböcek - Konuşsana Birtanem 05:44

Gülden Karaböcek - Konuşsana Birtanem

Konuşsana bir tanem Neden hep susuyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun? Konuşsana bir tanem Neden hep susuyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun..

Müslüm Gürses - Sadece 03:59

Müslüm Gürses - Sadece

bir kere halimi sordunmu benim kalbime habersiz girdin sadece yedi kat ellerden farkın ne senin uzaktan uzağa gördün sadece kör olsun bu aşkın gözü kör olsun bu sevda oyunu artık son bulsun hayırsız sevgili sen na..

Gökhan Türkmen - Aşktır 04:03

Gökhan Türkmen - Aşktır

Başka bir hikaye var gözlerimizde Yarım kalmış hep defterlerimizde Yüzünü görmekten hiç mi hiç bıkmamışsın Bir eldin verdin, şimdi o el tam yüreğimde Ne olur, ne olur o gözlerin hiç kısılmasın Bir bakmışsın yanı başında..

Nahidə Babaşlı - Yine Özledim ( Cover ) 03:14

Nahidə Babaşlı - Yine Özledim ( Cover )

Nahidə Babaşlı - Yine Özledim ( Cover ) Yine Özledim - Şarkının Sözleri: Bir gün biri değerse kalbine Isınırsa o küçücük ellerin İnanırsan yine yeryüzündeki cennete Tutunabilmeyi başarabilirsen bir ele İçinden ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Güney Marlen -  Et Bu Dünyayı 03:16

Güney Marlen - Et Bu Dünyayı

… Et Bu Dünyayı (Boş Lunapark) şarkı sözleri ile Bi’ balık gibi unutursan O güzel günleri Bi’ fil gibi hatırlarsın Tüm zor geceleri İşte aşk böyle sarsar Çift kişilik bir mezar Toprağı ağırken Şıktır mermerleri S*ktir..

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet 04:34

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet

Şarkı Sözleri: Bu devran hep böyle sürecek sanki Kış gelmez hep bahar olacak sanki Ben senden hiç geçmem geçemem sanki Sen öyle sen öyle sen öyle zannet Ağlattığın geceleri bir ben bilirim Vefasızlığın kor ateşti yanar ..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğulçet - Martı 02:51

Oğulçet - Martı

Kanatları yorgun düşen Bulutları uzaklardan süzer Ona martı Jonathan (Livingston) derler Uçamaz yere düşer hep Bir gün buldu beni iki heceli Adı 4 harfli bir melekti Elimdeki o ellerinle Güçlendi tüm bedenim Gülüşüne..

C Blok - Dün Gelecekten Döndüm 03:35

C Blok - Dün Gelecekten Döndüm

Dün Gelecekten Döndüm Şarkı Sözleri İle Masaların üzerine çıktım Oradan ikimize baktım Gözüm üzerinde kaldı Aklım geçmişte Dün gelecekten döndüm O hatalar hep oldu Onları düzeltiverince Şimdi sevi’cez Ama tatlım bence ..

Teoman - Güzel Bir Gün 04:29

Teoman - Güzel Bir Gün

Şarkı Sözleri: suç yok, suçlu yok hayat böyle, anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben, hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma eden, niçin her şey yalnızlıktan bak güzel bir g..

Velev Ki - Yalan Dünya 04:25

Velev Ki - Yalan Dünya

Yalan Dünya Sözleri; Seyrim her halimle sahtekar değil mi? Kanar enayiler umrumda değil hiç Elimde kartlar var korkarlar karmamdan Bilirler aptallar kaybeder karşımda Hıh! Fairplay gerilla beynim Uh! Beyblade gibi ..

Sinan Özen - Talih Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar Vol2 04:19

Sinan Özen - Talih Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar Vol2

TALİH Neredesin ey talih Görülmedin bir türlü Çok yalvardım ağladım Güldürmedin bir türlü Bekledim hep ümitle Bekledim hep hasretle Elimden biran bile Sen tutmadın bir türlü Halim yok yorgun musun Küs müsün kırg..

Yasin Aydin - Beni Elvedalar Bitirir 04:28

Yasin Aydin - Beni Elvedalar Bitirir

Şarkı sözleri Gülerim gülenim gülmesin diye Dertliyim derdimi bilecek niye Bilecekte ne olacak çaremi derde Gülerim gülerim kendi halime (2) Nakarat Beni elvedalar bitirir düşünmedin mi? Aramızda buzlar vardı üşümed..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 4.315 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Batu Akdeniz - Hareket Vakti 03:31

Batu Akdeniz - Hareket Vakti

Hareket Vakti şarkı sözleri ile Bekle bekle nereye kadar Böyle giderse bu yalnız onlara yarar, Bıkmadın mı aynı yalandan, Çıkalım artık yollara yollar yok olmadan Umut var içimde ama bela hep peşimde, Akordsuz kalbimi..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var 03:27

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var

Alacağım Var şarkı sözleri ile Mustafa Ak: Gaipten sesleri dinlemekten yoruldum Çünkü hepsi boş ve de kuruntu Eski neşem yok, bu ara duruldum Boşuna bağırma, çığlıkların uğultu Aptal ol, düşünme ve sorgulama Haklı olsan..

Buffaloyu Paylaşamayan Aslanların Feci Kavgası ve Sürpriz Son 00:23

Buffaloyu Paylaşamayan Aslanların Feci Kavgası ve Sürpriz Son

Her zamanki gibi avlarına çıkan aslan sürüsü buffaloyu köşeye sıkıştırıp afiyetle yerken sonradan gelen bir aslan muzurluk yapıp ortamın içine edip kavga çıkartıyor..

  • Cowboy tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Elebaşı Gülen'in Edirne'deki Evinde Arama Yapıldı 01:01

Fetö Elebaşı Gülen'in Edirne'deki Evinde Arama Yapıldı

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in Edirne'de imam olarak görev yaptığı yıllarda kaldığı, sonradan vakfa dönüştürülen binada arama gerçekleştirildi...

White Light Lazerli Mucize Diş Beyazlatıcı 00:13

White Light Lazerli Mucize Diş Beyazlatıcı

Diş Hekiminlerinin kullandığı sistemin ev tipi versiyonu. - Diş minesinde sonradan oluşan sarılık ve lekeleri lazer ışığı ile yok edebilirisiniz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 8 yıl önce
150 Doları Ödemeyek Hayatının Hatasını Yapan Ev Sahibi 13:59

150 Doları Ödemeyek Hayatının Hatasını Yapan Ev Sahibi

Banyo bölümünde arıza çıkan ev sahibi tesisatçı çağıyıror,150 dolar fazla bulan ev sahibi laga luga yapıyor.Tesisatçı sonradan kıllığına bozup gidiyor izliyoruz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İtalya'da Sokağın Ortasından Çıkan Denizaltı 01:16

İtalya'da Sokağın Ortasından Çıkan Denizaltı

İtalya’nın Milano kentinde caddeyi yırtıp yüzeye çıkan bir denizaltı, kent sakinlerini şoke etti. Olayın, sonradan, bir reklam kampanyası olduğu anlaşıldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Grimm 6. Sezon 7. Bölüm Fragmanı HD 00:15

Grimm 6. Sezon 7. Bölüm Fragmanı HD

Halk hikayelerinden derledikleri masallarla ünlü olan Grimm Kardeşler'in karakterlerinden esinlenen dizi, bir fantastik polisiye. Cinayet masasında polis dedektifi olan Nick Burkhardt, günün birinde durup dururken güzel ..

Çizmeli Kedi ve Kitty Altın Fasulyeleri Alma Peşinde 04:57

Çizmeli Kedi ve Kitty Altın Fasulyeleri Alma Peşinde

Film Shrek serisinin bir yan ürünü, 2004 yılı yapımı Shrek 2'de karakterlere katılan Çizmeli Kedi'nin daha önceki serüvenlerinin anlatıldığı sonradan yayınlanmış öncül filmi olarak çıktı. Çizmeli Kedi, yardımcıları Humpt..

Volkan Şen Attığı Muhteşem Golle Ses Getirdi 00:40

Volkan Şen Attığı Muhteşem Golle Ses Getirdi

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Kayserispor maçında oyuna sonradan giren Fenerbahçeli Volkan Şen, attığı muazzam golle ses getirdi...

Neslihan Doğrusözün Kazağı Paylaşılamadı! 06:09

Neslihan Doğrusözün Kazağı Paylaşılamadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Simay Tokatlı, Neslihan Doğrusöz'den bir türlü alamadığı yeşil gözlük yerine üzerindeki kazağı isteyince Neslihan çıkınca hemen vereceğini ..

  • ANKA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıvanç Tatlıtuğun Cesur Ve Güzel Dizi Sözleşmesine Eklediği Şartlar Neler 10:04

Kıvanç Tatlıtuğun Cesur Ve Güzel Dizi Sözleşmesine Eklediği Şartlar Ne

Kıvanç Tatlıtuğ Cesur ve Güzel dizisinde sonradan eklettiği şartlarla önce aşk sonra iş dedirtti...

  • ANKA tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası 02:23

FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası

Medyanın gücünü sürekli etkili bir biçimde kullanan FETÖ, algı oluşturmak için sözde film ve dizilerde emniyet ve istihbaratın verdiği bilgileri senaryolara işledi. Öyle ki FETÖ'nün kapatılan televizyon kanalı samanyolu ..

Bakkaldan Aldığı Pet Şişedeki Suda Kimyasal Çıktı 01:55

Bakkaldan Aldığı Pet Şişedeki Suda Kimyasal Çıktı

İstanbul'da bir genç kız bakkaldan aldığı pet şişedeki suyu açtı, bir yudum aldı ve ağzında dayanılmaz bin yanma hissetti. Sonradan ortaya çıktı ki, aslında zehirlenmişti. Suyu yutmaması onun hayatını kurtardı. Bakın o ş..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce