#Mabel matiz hep sonradan müzik dinle

Cengiz Coşkuner Komşu Kızı 03:51

Cengiz Coşkuner Komşu Kızı

Pencereden gülerken Hep göz göze gelirken Gizlice el ederken Sevdim seni komşu kız Mektubunu beklerken Resmin bana gülerken Rüyalarda görürken Sevdim seni komşu kız Yollarını beklerken Öpüşünü özlerken Seni b..

Salim Dündar Aynalar 03:35

Salim Dündar Aynalar

Harmanım ben harmanım Kırk satırlık fermanım Yok dizinde dermanım Eyletmen beni Söyletmen beni Ağlatman beni Aynalar aynalar İster anam darılsın İster babam darılsın Vuran elim kırılsın Hüznüm sizde görünür Saçım beya..

Ferhat Göçer - Unutmuş Çoktan 04:13

Ferhat Göçer - Unutmuş Çoktan

Tek yönüm sendin izini kaybettim Bir iz bir yön olmadan düştüm yollara Bir sağa çarptım bir sola çarptım Savruldukça savruldum hep çıkmazlara Çınladıkça adın kulağımı kapattım Bir son veremedim içimdeki tiz çığlıklara H..

  • ANKA tarafından
  • 1.762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle 02:42

Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle

Günah Benim ve Pokemon GO , son zamanların en popüler iki şeyini birleştirdim ve ortaya çok eğlenceli bir video çıktı Pokemon Benim Gym Benim Geldim bırak bu Pokestop benim Güçlendirdiğim Eeveelerim Dokunma elimde bir Va..

Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma (Official Audio) 04:26

Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma (Official Audio)

Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma “Anlatacaklarım Uzun” albümünden Söz & Müzik & Aranje & Mix: Cem ADRIAN Düet: Melek MOSSO Kayıt & Mastering: Erkan TATOĞLU (Midasın Kulaklığı / Ankara) belki de hiç geçmiyor acı...

Oğuzhan Koç - Bitmedi Elem (Akustik) 02:19

Oğuzhan Koç - Bitmedi Elem (Akustik)

Bitmedi Elem; Bitmedi elem, hep aklımda sabah akşam Yakındayken hep uzaklaşan Bu mu hikayem, sen yanımda olmayınca Tadım mıydı sadece kaçan İnanmam, bir sağa döndüm, solu unuttum Görmeyince gül yüzünü o yanda Sorarsan ..

Beşiktaş Sevgisi Ruhumu Sardı - Beşiktaş Marşı 03:08

Beşiktaş Sevgisi Ruhumu Sardı - Beşiktaş Marşı

BEŞİKTAŞ SEVGİSİ RUHUMU SARDI Beşiktaş sevgisi ruhumu sardı Bir takım ki orda hep yıldızlar vardır Süper lig ve avrupa Hayrandır hep kartala Canım feda olsun Beşiktaş'ıma..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilal SONSES - Bir Kulum İşte 03:53

Bilal SONSES - Bir Kulum İşte

''Bir Kulum İşte'' şarkı sözleri: Çok çileler çektim, eşi bulunmaz Hep içime attım, sesim duyulmaz Bana acıyana kalbim doğrulmaz, Allah'ın yarattığı bir kulum işte.. Hep yoksul perişan olabilirim, Acılar içinde kalabil..

Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız 08:29

Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız

Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız Ney olup ağlamaktır en güzel duamız... Dinle neyden ki hikâye etmede, Hep ayrılıktan şikâyet etmede Mevlâna'nın mesel dünyasında, ney insanı temsil eder. İnsan da, tıpkı ney gibi, iç..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.247 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Feride Hilal Akın - Kan Revan İçindeyim 02:23

Feride Hilal Akın - Kan Revan İçindeyim

Bagislayin beni sevdalarim Kendimi parçalara ayiramadim Alin gidin korkularimi Saçlarimi ellerinizle oksayin Hiçbir ayrilik yeniden yaratmiyor artik beni Alin gidin korkularimi Saçlarimi ellerinizle oksayin Ve bütün ayr..

Küçük İbo - Aklı Yok 04:47

Küçük İbo - Aklı Yok

Gönlüm bir sevdanın peşine düşmüş Aklı yok fikri yok deli misali Benliğimse hayat seline düşmüş Hep böyle yıllardır ömrümün hali Saçlarım çileden ağarıvermiş Mutluluk güneşi kararıvermiş Baktımda ömrümün hazanı gelmiş B..

Barış Manço - Gamzedeyim Deva Bulmam 04:23

Barış Manço - Gamzedeyim Deva Bulmam

Hey heeeeeeeeeeeeeey! Heeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy Heeeeeeey heeey hey! Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Kaderimdir hep çektiğim inlerim hiç reha bulmam Kaderim..

Müzeyyen Senar - Gamzedeyim Deva Bulmam 04:21

Müzeyyen Senar - Gamzedeyim Deva Bulmam

Hey heeeeeeeeeeeeeey! Heeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy Heeeeeeey heeey hey! Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam Kaderimdir hep çektiğim inlerim hiç reva bulmam Kaderim..

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At 03:30

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At

Düşlerini gözlerinin rengine boyadım Başka birşey düşünemez oldum rüyadayım Önüm arkam sağım solum senle kaplıyım Tabii hala delirmediysem sende boş değilsin bana İlk adımı sen at! İlk adımı sen at Benim ayaklarım yere ..

Otobüsün Tekerleri Yuvarlak 01:49

Otobüsün Tekerleri Yuvarlak

Otobüsün tekeleri yuvarlak Yuvarlak, yuvarlak Yuvarlak yuvarlak Otobüsün tekerleri yuvarlak Yusyuvarlak Silecekler camı silerler Vış vış vış Vış vış vış Silecekler camı silerler Hep silerler Otobüsün kornası bip bip bi..

Güler Duman - Türkülerle Gömün Beni  Türkü 03:07

Güler Duman - Türkülerle Gömün Beni Türkü

Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Sazımı asın duvara yalnız kalsın bah..

Gece - Ben Öldüm 03:03

Gece - Ben Öldüm

Benimsim dedim, değişmez ki bu Yüzünde hep büyüttüğün renkler var Akılsızım çok, benim yerle gökle ne işim var Öldüm kollarında cenneti gördüm Senden sonra söndüm yakan yok.. Öldüm kollarında cenneti gördüm Sende..

Hande Yener - Yalanın Batsın 04:46

Hande Yener - Yalanın Batsın

Sorsam bana benden yakındın Şimdi neden uzaktasın Hayal kurup hep inandırdın Yalanın batsın yalancısın Kapına köleyim desen inanır mıyım Yalvarırken seni görsem inanır mıyım Yeni aşk hayatında mutluluk dilerim Dö..

Uç Kartalım - Beşiktaş Marşı 02:55

Uç Kartalım - Beşiktaş Marşı

UÇ KARTALIM KARTAL'ım uç gökleree KARTAL'ım uç gökleree. Bayrağın en yükseklerde Bayrağın en yükseklerdee. İyi günde kötü günde İyi günde kötü günde. Bu taraftar hep seninlee Bu taraftar hep seninlee. UÇ KARTALIM Uç U..

  • OFSAYT tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 ibrahim Sadri  Ben Seni Hiç Sevmedim Ki 06:22

ibrahim Sadri Ben Seni Hiç Sevmedim Ki

Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Ben..

  • Candy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuna İpek - VOLE ( Official Video ) 02:51

Tuna İpek - VOLE ( Official Video )

Tuna İpek’in yeni şarkısı VOLE, şimdi tüm dijital platformlarda! Söz : Tuna İpek, Jam Directed By : Sadık Hazırcı Kayıt : AMG Mix & Mastering : Can Paşa Beat : Die Rich Beat VOLE Sözleri ; yine yağsın yağmurlar kaçam..

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da 04:11

Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da

Yerle bir oldum da şarkı sözleri ile Aşkım dedin sevdin sandım Nereden bileyim İki yüzlü çıktın yar sen Hangisini seveyim Kalbimin tek sahibiydin hep öyle diyordun Başkasını sevmem deyip beni mi yiyordun Yerle bir ..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Aşk Her Yaşta Aynı -Bebekler Komik 01:58

Aşk Her Yaşta Aynı -Bebekler Komik

Çocukken de Aşk ve Erkekler hep aynımı olur !..

  • PengoTV tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Yıldız Tilbe - Birtek Seni Sevdim Gerisi Yalan 03:13

Yıldız Tilbe - Birtek Seni Sevdim Gerisi Yalan

Su Metrisin Önü,Bir Uzun Alan. Birtek Seni Sevdim,Gerisi Yalan. Senin Hasretindir, Hücreme Dolan. Birtek Seni Sevdim, Gerisi Yalan. Senin Hasretindir, Hücreme Dolan. Birtek Seni Sevdim, Gerisi Yalan, Gerisi Yalan… Hücrem..