#Mabel matiz hep sonradan müzik dinle

Ayçin Asan - Götür beni gittiğin yere 04:39

Ayçin Asan - Götür beni gittiğin yere

Ayçin Asan - Cover (Götür beni gittiğin yere) Bu aşk böyle bitemez Bırakma terketme beni Atma beni ölümlere Atma beni zulümlere Götür beni gittiğin yere Sensiz ben nefes alamam Buralarda hiç duramam Tek başına ..

Zeki Müren 18:24

Zeki Müren

Yarım asırlık bir yaşam... Ve bu hep göz önünde geçen yaşam içinde Cahit Sıktı Tarancı'nın dediği gibi, yolun yarısı na eşit bir süre, yani 35 yıllık bir çalışma... Hemde müzik gibi yoran, yıpratan bir sanat dalında bir..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 4 hafta önce
Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka 05:36

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka Gönüllerde hasretin var, Yürekler aşkınla çarpar, Sensiz dünya bizlere dar, Selam sana ey kutlu yar, Sensin tüm dertlere deva, Göklerden yükselen seda, Canlar sana olsun feda, Son Pey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Sanat Müziği Eserleri - 80'ler 90'lar 1:56:02

Türk Sanat Müziği Eserleri - 80'ler 90'lar

111 Dakikalık müzik ziyafeti. Seksenlerde ve doksanlarda dinlemeye doyamadığımız birbirinden kıymetli TSM eserleri. 00:00 Zeki Müren - Gozlerin Doguyor Gecelerime 05:17 Zekai Tunca - Imkansiz (Rüyalarim Olmasa) 10:01 Na..

Tan Taşçı - Dur (Official Video) 03:31

Tan Taşçı - Dur (Official Video)

DUR BEN HEP BURDAYDIM SEN BAKMADIN BAKAMADIN DAVRANİŞLARIN BAMBAŞKAYDI ÇÖZÜM BULDUN FIRSAT VERMEDİN ERTELEDİN TERKEDİŞLERİN ALÇAKCAYDI İYİLEŞTİR KOLLARINDA YİNE BU YALVARMALAR SON BULSUN SÖZ VERDİM İÇİMDEN GEÇEN SESE KA..

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları 01:43

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları ABD’de askeri darbe hazırlıkları Trump kimsenin sevmediği sakil bir emlak kralı. ABD’de Mavi Omurga ölesiye nefret ediyor Trump’tan. Yazarlar, oyuncular, sanat baronları, yemek gurmeler..

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım 03:54

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım

Söz - Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: İlkay Kopan BİR TANECİK AŞKIM KÜSMEYELİM HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM KAVGA ETMEYELİM EMSALSİZ SEVGİLİM DARILMAYALIM SUS PUS SOMURTMAYALIM BEN YOKSA N'APARIM..

Pas (Soner Sarıkabadayı) 04:22

Pas (Soner Sarıkabadayı)

Kendisi yazdı kendisi bozdu Kirli değil ya pastı ya tozdu Seni sevdiğim o zamanlardaki gönlüm Yok artık yok Bir kere bile arama tuz olur o yarana Canına ciğerine hükmedebiliyor Bir yolu var ama sormadan etmeden O seni ..

Ezo - Liman (Official Video) 03:55

Ezo - Liman (Official Video)

LİMAN Şimdi bir omuz bir liman bul kendine Ağla ağla gözyaşın karışsın denizlere Bir düşün biz ikimiz sığdık mı hasrete Bağla şimdi yolları işin yoksa gurbete İstanbul bugün bana koca bir meyhane Kurulmuş iki sofra karş..

Burcu Günes - Sinifta kal 03:38

Burcu Günes - Sinifta kal

Ne işim var benim senle Bilmiyorum ki yeminle Kendimi yedim bitirdim Fazla mı geldim üstüne Çıkmıyorum hep ben öne Ayrıntıya çok takılırım Artık tat alamıyorum Çiğnemeden yutuyorum Ne olacak bilemiyorum Ne al..

Oğuz Berkay Fidan - Adını Bilen Yazsın (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:22

Oğuz Berkay Fidan - Adını Bilen Yazsın (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Oğuz Berkay Fidan - Adını Bilen Yazsın Şarkı Sözleri Sevdik sevildik alıştık ve ayrıldık Biz aşkı meğer bir oyun sandık Bu yalancı baharda ikimiz de yanıldık Ama en güzel yerinde yarım kaldık Hadi gel bir kibrit çak Şu ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma) 02:11

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma)

Olanlar Oldu 20 Ocak'ta Sinemalarda! Anneler en iyisini bilir mi? Ata Demirer’den komedisi, aşkı ve deniz kıyısında geçen maceralarıyla içinizi ısıtacak bir film! Zafer ve annesi Döndü hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasınd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baran - Sevemedim Kara Gözlüm 04:22

Ali Baran - Sevemedim Kara Gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyumca Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Ba..

Duaa Arnav Khushi Türkçe   Altyazılı 03:28

Duaa Arnav Khushi Türkçe Altyazılı

Dua Kime sorayım ki neden böyle Dilsiz bu Dünya sanki O mutlu anıları nerelerden bulsam İzi olmayan bir zaman var sanki Kim bilir kaç tane insan feryat figan Hayatın birçok felsefesi var Gözlerde düşler niye? Nasipt..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlhan Şeşen feat. Ali Osman Erbaşı - Beyaz Giyme Toz Olur (Official Video) 03:26

İlhan Şeşen feat. Ali Osman Erbaşı - Beyaz Giyme Toz Olur (Official Vi

BEYAZ GİYME TOZ OLUR BEYAZ GİYME TOZ OLUR SİYAH GİYME SÖZ OLUR GEL BERABER GEZELİM MURADIMIZ TEZ OLUR SALINA SALINA GEL HAYDİ YARİM DÖN DOLAŞ YİNE BANA GEL BEYAZ GİYME TANIRLAR SENİ YOLCU SANIRLAR ZATEN BENDE TALİH YOK..

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı) 04:02

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı)

Bak dünlerimin anlamı kalmadı Sen gibi kimse yaralarımı sarmadı Seninle aşkı yeniden tanıdım Aşkım iyi ki varsın 1 rap: İlk bakışma, ilk yazışma İlk tanışma dün gibi aklımda Dünyaların en güzelisin İyi günümde kötü gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Akşam Yatmaz, Sabah Kalkmaz Hd İzle 05:46

Akşam Yatmaz, Sabah Kalkmaz Hd İzle

AKŞAM YATMAZ SABAH KALKMAZ ŞARKI SÖZLERİ Televizyonun karşısında, Bilgisayarın başında, Oyun oynar saatlerce, Gezer durur internette. Akşam yatmaz sabah kalkmaz uykusunu alamaz, Akşam yatmaz sabah kalkmaz seni gidi ya..

Tülay Özer / İkimiz Bir Fidanız Yeşilçam Klasikleri 03:37

Tülay Özer / İkimiz Bir Fidanız Yeşilçam Klasikleri

yola cikmiş ariyorum kaybettigim aşkimi sakın bana umit verme seveceksen başkasini bana toz pembe gorunmez sensiz dunyam çok karanlik beni senden daha fazla sevecek kimsem yok artık ikimiz bir fidanin guller acan dal..

İrem Derici - Bir Miyiz 03:35

İrem Derici - Bir Miyiz

Olmuyor Bu sabah güneş bile tuhaf Doğmuyor Kafam hayli karışık Gözlerim aynada beni bile görmüyor Bil ki zorluyor Bu kadar belirsizlik bizi zorluyor Ben aşkı hapsettim Ama artık kilit sende durmuyor Gel yapma d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burcu Güneş - Seni Bir Tek 03:37

Burcu Güneş - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz… Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz… Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeliz  Hoşgeldin Bahar 03:31

Yeliz Hoşgeldin Bahar

Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Neşe getirdin lala Dünyaya lalala lala Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Yeniden doğmuş gibi şimdi bütün dünya Birden zaman dursa hergün bahar olsa Bugün açan..

İnci Çayırlı Kıskanıyorum 03:45

İnci Çayırlı Kıskanıyorum

Sen gideli derdimle yapa yalnız yaşıyorum Nerdesin kimlesin diye kıskanıyorum [nakarat] Kara kara gözler ona buna bakıyormu O incecik beli şimdi başka biri sarıyormu Pırıl pırıl pırıl saçlar yine dalgalanıyormu Yumuk yu..

Aşık Veysel  Uzun Ince Bir Yoldayım 04:41

Aşık Veysel Uzun Ince Bir Yoldayım

Uzun İnce Bir Yoldayım Gidiyorum Gündüz Gece Bilmiyorum Ne Haldeyim Gidiyorum Gündüz Gece Dünyaya Geldiğim Anda Yürüdüm Aynı Zamanda İki Kapılı Bir Handa Gidiyorum Gündüz Gece Uykuda Dahi Yürüyom Kalmaya Sebep Arı..

Muazzez Ersoy Sevemedim Kara Gözlüm 05:17

Muazzez Ersoy Sevemedim Kara Gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyunca Hep kıskandım seni elden Yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunc..

Biricik Gurbet Kuşları 05:04

Biricik Gurbet Kuşları

Ara ara göç ettiler bırakarak yoldaşları Gözler yaşlı terk ettiler gurbet kuşları Gönül ezik ayrılırken alem duydu feryatlar Cana dosta sarılırken döneceğiz diyordun Gurbet gurbet gurbet gurbet kuşları } 2 Sitem s..

Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

Merve Demirci - Aşk Tutulması 03:59

Merve Demirci - Aşk Tutulması

Şarkı sözleri Hiç sebebi yokken neden gider insan Kalan aç susuz perişan Orda hava nasıl burda yağmurlar var Gözlerimden damlıyorlar www.sozlerisozu.com Eş dost seni sorar bükerim boynumu Nasıl derim gitti bozdu huzuru ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.260 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik ) 04:32

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik )

Buray - Sen Sevda Mısın (Canlı Performans - Akustik) Şarkı : Umut yok bir ışık yok gözlerinde Ben hala bekleyenim olsun Ateş yok sıcaklık yok ellerinde Ben yanarım aşkın sağolsun Sen kapımı çal ansızın gir içeri Her za..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce