#Mabel matiz hep sonradan müzik dinle

Dolunaya Veda Gecesine Türkan Şoray Damga Vurdu 10:36

Dolunaya Veda Gecesine Türkan Şoray Damga Vurdu

Sevilen dizi Dolunay'ın oyuncu ve teknik ekibi, alınan final kararının ardından önceki gün veda yemeği yedi. Geçtiğimiz Temmuz ayında ilk kez izleyicisi ile buluşan ve o günden bugüne geniş bir hayran kitlesi yakalayan D..

  • BETA tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri Video 06:14

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri Video

SERKAN KAYA - BU ŞEHRİN GECELERİ - OFFICIAL VIDEO - (Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar) BU ŞEHRİN GECELERİ ŞARKI SÖZLERİ LYRICS: BİR BAŞKA HÜZÜN TAŞIR BU ŞEHRİN GECELERİ HEP SENİ HATIRLATIR BU ŞEHRİN GECELE..

  • PengoTV tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Altın Nağmeler - Alaturka Fasıl - (Türk Sanat Müziğinin Usta Yorumcularıyla) 49:14

Altın Nağmeler - Alaturka Fasıl - (Türk Sanat Müziğinin Usta Yorumcula

Türk Sanat Müziği aşıklarına özel olarak hazırlanan Altın Nağmeler Alaturka Fasıl albümü Türk Sanat Müziği'nin Klasik ve Modern eserlerini bir arada sunuyor. Eserler : 1- Ud Taksimi ..

Mustafa Ceceli - Bedel 03:21

Mustafa Ceceli - Bedel

Söz & Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix & Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hasan Kuyucu Gitar: Doğukan Aydın Bağlama: Ali Yılmaz Bedel şarkı sözleri ile Düştüm etmiyorsun yardım da Sanki hep se..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Patron - GOAL (Official Video) 03:12

Patron - GOAL (Official Video)

Söz : Patron/ Müzik : Astral Mix & Master : Kupa A Director : Utku Kundakcı Director of Photography : Ömer Aslan Director of assistant : Eren Çukurova Production Manager : CMZ Post Production : The Post Brothers Art Dir..

Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müziği 02:30

Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müzi

EKO FRESH: Ek is back schau wie ich cekirdek kau/ Tfuu spuck dir auf dein Cadillac drauf/ Zwei Jungs hinter mir sehen wie men in Black aus/ Kommen direkt aus dem Bau Digga Ratatatat ciao/ Du fragst nach meinem Umgang Ma..

Veysel Mutlu Kaldı Yarına (Official Video) 03:36

Veysel Mutlu Kaldı Yarına (Official Video)

'Kaldi Yarına' şarkı sözleri: Kaldı yanıma, hep güldüm acıma Ah ile geçti anılar, gece şarkılarıma Yar diye düştüm ağına. İçtim acıma Ne kaldı yarına yarına Umut olsanda olur duysanda olur beni vursanda olur. Sussand..

Fikret Dedeoğlu - Keşke 03:48

Fikret Dedeoğlu - Keşke

KEŞKE Bi dur de bana Gitme de ne olur Gidersem bu sefer Sonumuz olur Git bi gör bi bak Nasıl aşk dışarlarda Anlatılanlar inan hep masallarda Kalırsın İnşallah sen de yalanlarla Kimse sevmesin seni Bensizlik sonun olsu..

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover)

Söz: Ezhel Müzik: Bugy Akustik Gitar: Tolga Akyıldız Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız Ezhel - Felaket şarkı sözleriyle Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünde..

  • TEK KANAL tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video) 03:03

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video)

BEN YOLA GELMEM dünya’dan epeyce uzaklaştım, sevdim ben bu durumu. derhâl öğrenmem gerek, ereye ait olduğumu. yazılı olmasa bile okuyor gönül, ezelî cümlelerini; duyabiliyor sözleri, henüz hiçbiri söylenmemişken. ağır ..

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor! 03:35

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor!

Balıkesir'de yaşayan Ümran Dut'u sosyal medyada gören kimse inanmıyor... Genç kızın gözleri yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle çocukluğundan beri yüzde 5 görüyor. Ümran Dut, yetkililerden yardım bekliyor. Sosyal medyada p..

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitmekkapıda #kemalsunal Tribute 04:36

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitm

Kemal Sunal Tribute Rap Versiyon Yeni Şarkı Yayında Hayalperest 2021 Göçüp Gitmek Kapıda İyi Dinlemeler Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En gü..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Nazan Öncel - Gitme Kal Bu Şehirde 04:50

Nazan Öncel - Gitme Kal Bu Şehirde

Nazan Öncel - Gitme Kal Bu Şehirde Hüzünler koyduk üstüste ayrılık oldu Bir avuntu birar keder böyle bize neler oldu Bu ayrılık birde hasret çekilmez oldu Ay karanlık hep karanlık yüzü bize döner oldu Bir ihtimal daha..

  • Candy tarafından
  • 2.544 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Sus Payı 03:49

Feride Hilal Akın - Sus Payı

Savunma sanatı mı bu gardının ilmi? Aklındaki zarın o içindeki hacmi hesaplayamadım. Bi sığdıramadım kendimi. Sadece bugünüm ölümsüz, gerisi fani. Sözlerimi de yaz peri misali. Uçurtmalarının kurdelesine bağla. Merhaba,..

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye 03:20

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye

Neden yoksun yine burada Bu yalnızlık geçmek bilmez Sana ait neler varsa Bakıp durdum ağlar gözler Sesin yankılandı kulaklarımda hep İsmini sayıklarım hala Uykular zehir oldu kalbim sancı Doğru mu yaptıkların söyle Ne ..

Seçkin - Yokuş 03:41

Seçkin - Yokuş

Kaç Oldu Saate Bakmadım Günlerdir Haber Almadım Arasam Bir Dert Aramasam Kalır Aklım Hep Aynı Hata Aşkından Ölürken Güçlüyü Oynadım Bir Varışına Bir Yokuşuna Yanımdayken Yok Oluşuna Üzülmüyorum Ne Gelişine Ne Gidişine Ka..

Barış Manço - Yine Yol Göründü Gurbete 02:55

Barış Manço - Yine Yol Göründü Gurbete

Yine yol göründü gurbete güz geldi yapraklar döküldü Martılar göç etti turnalar süzüldü yine yol göründü gurbete Köyüme kara kış çökse de aşıklar boynunu bükse de Desen ki nazlı yar insafa gelse de yine yol göründü gu..

Canim Annem Bu Güzel İlahi̇ Bütün Annelere Gelsi̇n 05:58

Canim Annem Bu Güzel İlahi̇ Bütün Annelere Gelsi̇n

DAMAR ARABEST FANTASİ TÜRK HALK MİZİGİ FUL DAMAR BİZİM İŞİMİZ... dinle 24 saat yayında hep damar ful damar,..

  • PengoTV tarafından
  • 2.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
M.F.Ö Tam Ortasındayım 02:55

M.F.Ö Tam Ortasındayım

Tam ortasındayım yağmurun Karın soğuğun ortasındayım Nasıl da paylaşıyor insan isterse Nasıl da birmiş meğer hasretler Nasıl da mecburmuşuz sabretmeye Sevmeye, öğrenmeye Tam ortasındayım yolun Hmmm koşunun ortasındayım ..

Çelik - Hercai 04:15

Çelik - Hercai

Yine gözüm yollarda neredesin Gündüzüm gece oldu kederdeyim Bilemezsin kaç gece gelir diye bekledim Gelmeyince derdime yenileri ekledim Gel yarim ol,sevdalım ol Sultanım ol,fermanım ol Dertlerimin dermanı ol Herc..

Çelik Gariban 03:36

Çelik Gariban

Çok zorsun çok zor Ne ara ne de sor ne olur Ne ara ne de sor Ne gel ne de git ne olur Her zaman haklısın Dur biraz dur ne olur Hep mi sen haklısın Sus biraz sus ne olur Al aşkını başına çal Çok üzdün çok biraz y..

Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var 04:25

Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var

Bak yine kader sessizce örmüş ağları Biçare gönül uzanmıyor ki kolları Hep kara haber getirdi yaz yağmurları Senden bihaber geçer mi ömrün kalanı? Karanlıklar içinden gün doğar ya aniden, Belki öyle can bulur yarım..

Damla - Biber 03:16

Damla - Biber

Durmuş aklım geliyor geriden Yün gibi sardın yüreği yeniden Gökyüzünde bir turuncu Öperek uyandırdı Beni gözlerimden Aydım aydım Ah gözün aydın Kuş sütü eksik Sofralar donattım Nasıl da güzel karışıyormuş kokun biber..

  • Ömer tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafalar ft. Yener Çevik - Dosta Düşmana Kafalar 02:49

Kafalar ft. Yener Çevik - Dosta Düşmana Kafalar

Kafalar ft. Yener Çevik - Dosta Düşmana Kafalar İzle Yener abimizle beraber sizleri keyiflendirmek birazcıkda olsa kulaklarınıza kazınmak için bir şarkı yaptık bakalım beğenecek misiniz? Itunes'da girip yorum yaparak hep..

  • Origami tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli’den ABD’ye Sert Eleştiri 01:39

Bahçeli’den ABD’ye Sert Eleştiri

Vize yasağı dolayısıyla ABD'yi sert biçimde eleştiren eleştiren MHP lideri Bahçeli, ABD'nin 241 yıllık bir mazisi vardır, Türkiye'nin ise binlerce yıllık dedi. Bahçeli, ABD'ye bir Kızılderili sözü olan Dur, dinle! Hep..

Bahçeli; Bir Kızılderili Sözünde Aynen Şöyle Denir 01:40

Bahçeli; Bir Kızılderili Sözünde Aynen Şöyle Denir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli: Vize buhranını sağduyu, sorumlu devlet ve siyaset aklıyla sonlandırmak, insanlarımıza ve ABD vatandaşlarına engel çıka..

Behiye Aksoy - Oyun Bitti 03:45

Behiye Aksoy - Oyun Bitti

Behiye Aksoy - Oyun Bitti dinle Falcı Filminden kareler eşliğinde yıllardır aramızdaki sevgimiz hep yalan mıydı kapat kapat perdeleri bu komedi oyun bitti gidiyorum bırak beni elveda güzel sevgili ağlama sil gözlerini ..

  • PengoTV tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abdurrahman Önül Mesneviden Ders Aldım 05:21

Abdurrahman Önül Mesneviden Ders Aldım

Mesneviden ders aldım Oldum Mevlana gibi Uçsuz ummana daldım Yüzdüm Mevlana gibi Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi Yüceldim döne, döne Umudum Hep o güne Giderken ..

Peron5 - Yine Gel 03:17

Peron5 - Yine Gel

Yine Gel şarkı sözleri ile... Suya söyledim ismini Usulca sakladım seni kendime Kimseler bilmesin diye Baharlarım hep güz oldu Yazlarım kışa döndü çekip gittin İçim dışım bir oldu Ah sen yağmur ol yağ üstüme Dinme se..