#Mabel matiz hep sonradan müzik dinle

 Ulen Ne Garılar Var Be ...... Daha... 03:18

Ulen Ne Garılar Var Be ...... Daha...

inanılması zor anların çözümü hep bu kadın damı acaba !..

  • PengoTV tarafından
  • 201 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Virüsü yendikten sonra gündemimiz... 02:01

Virüsü yendikten sonra gündemimiz...

Corona ve gelecekte gelebilecek virus ve diğer problemin tekrar bu anı yaşamamak için ! Tamamen online sipariş olacak... raflar yok, kasiyer yok, alışverişe gidiş yok... Kendimden örnek vereyim 5 yıldır markete gitmedim ..

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle 04:19

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle

Zanneme Hiç Bitti Her Şey Diyip Gitmek Çok Kolaydır Bazen Acı Öyle Bir Şey Yaşaması Zor Olaydır Hatıralar Dalga Dalga Vurup Vurup Fırsatıyla Kalır Kalır Durur İntikamı Var Bir Gün Geçse Bir Gün Geçmez Ben Affetsem S..

Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden 08:01

Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden

Fundyy Kalmak Zordu Gitmek Haince Olan Sen Bilmezsin Acın Bedeni Sarar Masalardan Topladım Gönlümü Bu Sabah Mezesi Acı Şarabı Sevda Yok Yine Yok Suretin Nerde Gülüşün Bana Küsmü Sence ? Elimde Resmin Donuk ..

GÜNDOĞDU MARŞI -UZUN 05:06

GÜNDOĞDU MARŞI -UZUN

Gün doğdu hep uyandık, Siperlere dayandıknİstiklalin uğruna da, Al kanlara boyandık.nnSandılar Türk uyudu, Ata cenge buyurdu,nTürkün asker olduğunu, Dünyalara duyurdu.nnÜlkemiz Türk ülkesi, Aşık eder herkesinÜstümüzden e..

  • TEK KANAL tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Solmaz Güzellik Merkezi 00:19

Solmaz Güzellik Merkezi

Tekirdağ eyaletinin Çorlu ilçesinin parlayan mevkisi olan kore mahallesinde evleneceksen gel yarışmasının renkli siması solmaz büyük bir parti ile devasa bir güzellik merkezi açtı hep beraber izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 2.468 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Maşa İle Koca Ayı -  Yürüyüşe Çıkmak! 44:01

Maşa İle Koca Ayı - Yürüyüşe Çıkmak!

Koca Ayı rahatı ve sessizliği seven büyük ve içten bir erkektir. Ilk buluşmalarından sonra, Koca Ayı Maşa’nın kendisini kesinlikle sürükleyeceği hep bir diğer eğlence ve vahşi maceraya beklenti içindedir. Maşa İle Koca A..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.324 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ümraniye’de sosyal mesafesiz maskesiz düğün korkuttu 01:11

Ümraniye’de sosyal mesafesiz maskesiz düğün korkuttu

Ümraniye’de düğün için bir araya gelen vatandaşlar, yine sosyal mesafeyi ve maskeyi unuttu. Salgına karşı önlemleri hiçe sayan vatandaşlar hep birlikte oyun oynadı. Vatandaşlar, bölgeye gelen polislerce uyarıldı...

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

A101 ile Mutluluğa Adım Adım Giden Çift 00:17

A101 ile Mutluluğa Adım Adım Giden Çift

A101'in önünde yapılan evlilik teklifi ile başlayan TikTok videosundaki çift, en mutlu anlarını hep A101'de ölümsüzleştirmişler... İşte o görüntüler...

  • PengoTV tarafından
  • 209 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Jandarmanın Araç Kapısı ile İmtihanı 01:37

Jandarmanın Araç Kapısı ile İmtihanı

Jandarma askerler devrelerine küçük bir şaka yapmış ve hep beraber eğlenmişler. Araç kapısını bozuk sana asker oldukça uğraşmış..

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Anne ve Babasını Kaybeden Arif Emre, Deprem Anını Anlattı 03:01

Anne ve Babasını Kaybeden Arif Emre, Deprem Anını Anlattı

İzmir'deki depremde yıkılan Emrah Apartmanı enkazından sağ olarak kurtarılan ancak aynı enkazda anne ve babasını kaybeden, ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencisi Arif Emre Nayman'ın (20) durumu iyiye gidiyor. Na..

Kadın isterse yapar! 02:35

Kadın isterse yapar!

BİR KARİKATÜR VARDI.. KIZ ANNESİNE; ANNE BEN KARAR VERDİM, BÜYÜYÜNCE OTO TAMİRCİSİ OLUCAM ..DİYORDU..ANNESİ; AMA O ERKEK İŞİ DİYE YANITLAYINCA DA BEN KARAR VERDİĞİM ANDAN BERİ DEĞİL ANNE CEVABINI VERİYORDU...ELEKTRİ..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Otobüsün İçinde Coşan Muavin 00:03

Otobüsün İçinde Coşan Muavin

Muavinler hep olumsuz haberlerle karşımıza çıkacak değil ya... Bu defa bir muavin sefer öncesi otobüste dans ederek coşmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hem öğretmen hem iyilik meleği.. 02:07

Hem öğretmen hem iyilik meleği..

HEP KÖTÜ ŞEYLER DEĞİL, İYİ ŞEYLER DE OLUYOR BU HAYATTA... 25 YAŞINDAKİ BURCU ÖĞRETMEN, HEM ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİM VERİYOR... HEM DE VEFA DESTEK GRUBUNA KATILIP, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YARDIMINA KOŞUYOR... İŞTE KIRKLA..

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Sağlık Çalışanlarının Eğlenceli Anları 00:15

Sağlık Çalışanlarının Eğlenceli Anları

Sağlık çalışanları pandemi döneminde oldukça emek harcadılar. Bir vaktini bulup hep beraber eğlenceli bir video çekmişler...

  • PengoTV tarafından
  • 226 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Evde Spora Karşı Olan Kedi 00:44

Evde Spora Karşı Olan Kedi

Pandemi döneminde sporunu evde yapmak isteyen adam kedisinin engeli ile karşılaşmış. Adam sporunu yapmaya çalışsa da kedi buna hep engel olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dolandırıcılar yaşlı kadını hedef aldı! 02:06

Dolandırıcılar yaşlı kadını hedef aldı!

DOLANDIRICILARIN, YANKESİCİLERİN HEDEFİNDE BU ARALAR HEP YAŞLI İNSANLARIMIZ VAR..ONUN İÇİN NE OLUR KANMAYIN, İNANMAYIN..BU SEFER DE SENİ EMEKLİ YAPACAĞIZ, HASTANEYE GÖTÜRECEĞİZ DEDİLER. BİNBİR YALANLA CEBİNDEKİ TÜM PARAY..

Mıhlama değil, muhlama! 02:28

Mıhlama değil, muhlama!

İSMİ HEP TARTIŞMA KONUSUYDU. KİMİ MIHLAMA DEDİ, KİMİ DE MUHLAMA.. KARADENİZ MUTFAĞININ VAZGEÇİLMEZ LEZZETİ HAKKINDA SON SÖZÜ TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU SÖYLEDİ. RİZE MUHLAMASINI COĞRAFİ İŞARETLE TESCİLLEDİ.....

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Iclal Aydin - Ne Olacak Halim 03:58

Iclal Aydin - Ne Olacak Halim

Sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olacağım... Böyle başlardı bütün bildiğimiz mektuplar, Biliyor musun? Bu ikimizin hikayesi, Şu anda nerdesin, ne yapmaktasın; Bildiğim yerlerde misin yoksa hiç görmediğim bi..

Matematik ağlattı! 02:04

Matematik ağlattı!

YAKLAŞIK 1.5 MİLYON ÖĞRENCİNİN TER DÖKTÜĞÜ LGS'DEKİ MATEMATİK SORULARININ ZORLUĞU ÇOK KONUŞULDU. MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK, SIRALAMA KONUSU DERKEN, NEDEN HEP MATEMATİK, ÖĞRENCİLERİ ZORLUYOR SORUSU ÇÖZÜLEMİYOR....

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi 01:58

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi

BİRİNE KEL YA DA KELTOŞ DEMEK HAKARET Mİ DEĞİL Mİ? YANITI HEP TARTIŞILAN BİR SORU.... KİMİNE GÖRE HAKARET KİMİNE GÖRE İSE DEĞİL... BİR VATANDAŞ, KENDİSİNE KELTOŞ DENİLDİĞİ İÇİN HAKARET DAVASI AÇTI. DOSYA YARGITAY'A KADAR..