#Mabel matiz yerden yere vurma müzik dinle

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover)

Söz: Ezhel Müzik: Bugy Akustik Gitar: Tolga Akyıldız Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız Ezhel - Felaket şarkı sözleriyle Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünde..

  • TEK KANAL tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
isyankar - müslüm gürses - gülşah yenici 04:19

isyankar - müslüm gürses - gülşah yenici

İsyankar Bir bir kapandı ümit kapısı İçimde var benim gönül yarası Göz yaşlarımın yoktur faydası Yaşadığımız alem hayal dünyası Toprak gibi ezdin beni kül ettin Kullarına beni oyuncak ettin Sanki yetmez gibi ezi..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.319 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Üstü Açık Arabadan Düşen Gençler 00:11

Üstü Açık Arabadan Düşen Gençler

Üstü açık arabanın arkasında oturarak artistlik yapan gençlerin, aracın hızlanmasıyla yere yapıştığı anları izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Barış Manço - Halhal 03:32

Barış Manço - Halhal

Halhal, halhal, halhal, halhal, halhal Akşam olup gün batınca dağlara hüzün çökünce Lale sümbül boynun eğip kurt kuzuya kem bakınca Köye döner nazo gelin yavru ceylan gibi kaçar Seke seke çaydan geçer nazo gelin ayağ..

Barış Manço - Düriye 05:26

Barış Manço - Düriye

dü dü dü düriye komşu kızı düriye az etme gel beriye mahsun durma öyle dü dü dü düriye komşu kızı düriye hele hele gel beriye dargın mısın söyle inci boncuk tanesi boynunu süsleyen yedi köyün hanesi feda sana düriye..

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar 04:51

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar

Bir masaldı aşkımız sisler bulutlar ardında Bir akşam bitiverdi her şey yokoldu bir anda Beyhude geçti yıllar silindi hatıralar Geride bir avuç yalan Hüzün dolu geceler buğulu pencereler İşte hepsi bu senden kalan ..

Evanescence - Bring Me To Life 04:12

Evanescence - Bring Me To Life

Without a soul, my spirit sleeping somewhere cold Cansız bir şekilde, ruhum soğuk bir yerde uyuyup duracak, Until you find it there and lead it back home ta ki sen onu bulup ait olduğunu yere geri döndürene dek! ..

Güler Duman - Ayaz Yarim Türkü 04:37

Güler Duman - Ayaz Yarim Türkü

Dünyayı yakarım senin uğruna Yeterki sen benden yüzün çevirme Eller ne derse gitmez zoruma Sen benim yönümü terse çevirme Yar benim yönümü terse çevirme Ayaz yarim boran yarim kar yarim Üşütür yokluğun gelde sar yarim S..

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı 03:01

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı

Döndük bir dinleyin Anlatacaklarım var Bağla kemerleri Gideceğimiz bir yer var Ama yol yakın Geldik bir bakın Söyle gördüklerini rüya değilde gerçekse Artık duramazsın görüyorum gözlerinde Bizdensin sende yazıyo..

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay 03:17

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay

Kaç kurtul bakalım aşkımdan istediğin yere git Kimle konuşsan kime dokunsan beni bulacaksın Yatagına yattıgın an düşüncelerin beni çagırıcak Uykuya daldıgında rüyaların bana uyanacak Aşk bir yarış aramızda ödül mutl..

Mehmet Yakar - Arabım Fellahi ( Bahçede Mışmış) 04:53

Mehmet Yakar - Arabım Fellahi ( Bahçede Mışmış)

Bahçede mişmlş Sararıp yere düşmüş Sevdiğim komşu kızı Aklıma düşmüş Öyledir öyle Derdini söyle Arayıp da bulamazsan Gönlünü eyle Bahçede iğde Dalları hep yerde Sevdiğim Hattuç Bacı Eviniz nerde Öyledir öyle Derdini s..

  • PengoTV tarafından
  • 2.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minik Bir Örümcek Çocuk Şarkısı - Bebek Şarkıları -Çizgi Film Çocuk Şarkılar 01:26

Minik Bir Örümcek Çocuk Şarkısı - Bebek Şarkıları -Çizgi Film Çocuk Şa

Çocuk şarkıları Minik Bir Örümcek şarkısı ile devam ediyor. Minik bir örümcek çocuk şarkıları 2016 şarkı sözleri: Minik bir örümcek çatıya tırmanmış Yağmur yağınca tekrar yere yuvarlanmış Güneş açtığında yeniden topa..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.392 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Arap Şükrü Meyhane Şarkıları 1:05:08

Arap Şükrü Meyhane Şarkıları

01-Sıgarayı Bıraktım 02- Bu Kadın Neden Aglıyor 03- Ayrılacagım 04- Güz Gülleri 05- Sevemez Kimse Seni 06- Berivanım 07- Bu Aksam Ölürüm 08- Daglar Daglar 09- Gönül Sayfam 10- Gülüm 11- Keskin Bıcak 12- Sırıl Sıklam 13-B..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Canim Kardeşi̇m 37.Bölüm  Dans Eden Hayvanlar 10:57

Canim Kardeşi̇m 37.Bölüm Dans Eden Hayvanlar

Sirkten kaçan bir maymun, bir yavru fil ve birkaç hayvan Mine ile Mügelerin bahçesine oyun oynamaya gelirler. Mine ve Müge bu sürpriz misafirlerden çok mutlu olurlar. Ama Galip bey ve Lale hanım sirk yetkililerini arayıp..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.231 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 85.Bölüm Sayıları Ne Kadar Kolaymış 10:51

Canim Kardeşi̇m 85.Bölüm Sayıları Ne Kadar Kolaymış

Mine, öğretmeni tarafından sayı saymayı öğrenmesi için görevlendirilir. Mina sayıları belli bir yere kadar ezberlemiştir. Bu konu da önce Müge daha sonra Lale hanım devreye girer. En sonunda Galip bey de kızına sayıları ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Futbolcunun kafa attığı hakem (Viktor Tejo)  öldü 00:59

Futbolcunun kafa attığı hakem (Viktor Tejo) öldü

Meksikanın Tulancingo kentinde Amigos del Balon sahasında oynanan maçı yöneten hakem Viktor Tejo'nun çaldığı faule Canarios-Rojo Gomez takımı oyuncusu Ruben Vasquez itiraz etti. Futbolcu, itiraz sırasında küfür de edince..

Kuzucuk Can Sıkınıtısı 03:53

Kuzucuk Can Sıkınıtısı

Leylek ve Horozun canı sıkılıyordur. Kuzucuk neşeyle gelir onların bu halini görünce üzülür ve onları eğlendirmek ister, balon getirip oynar. Sonra balon patlar ve arkadaşları yine sıkılır. Kuzucuk bu sefer de kör ebe oy..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Aziz - Efso 03:32

Aziz - Efso

Aramadın sormadın zor geliyor Değecek bir taş değil kalp kırıyor Ona şüphem yok seni el bozuyor Bu kafa taktı mı tam takıyor Dolmuyor boşluğun, şarjımı aldın gittin Fırtınam süt liman ortamı yıktın gittin Yokluğun her y..

Modern Çağın Kovboyu 01:15

Modern Çağın Kovboyu

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde yaşayan Yavuz Yüce, belediyeden hastaneye, fırından markete kadar hemen her yere atıyla gidiyor...

  • Cowboy tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Karanlıkta Büyüyen Mantarların Paha Biçilemez Güzelliği 00:59

Karanlıkta Büyüyen Mantarların Paha Biçilemez Güzelliği

Karanlıkta Büyüyen Küf Mantarının parlaklılığı, böceklerin mantarlarla temas etmesini sağlar. Böylelikle mantarlar sporlarını her yere yayarak daha fazla mantarın oluşup büyümesi anlamına gelir...

  • Cowboy tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Biyolüminesan mantarların çarpıcı güzelliği 02:06

Biyolüminesan mantarların çarpıcı güzelliği

Küf mantarının parlaklılığı, böceklerin mantarlarla temas etmesini sağlar. Böylelikle mantarlar sporlarını her yere yayarak daha fazla mantarın oluşup büyümesi anlamına gelir. MAntarların zaman karşı yolucuğu haydi seyre..

  • Cowboy tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aldatılan İnsanların En Acımasız 10 İntikamı 04:50

Aldatılan İnsanların En Acımasız 10 İntikamı

Çoğu insan dolandırıcılarla tanıştığında sadece ilişkilerini keser ya da başka bir yere taşınır. Ama bazı insanlar bunu tercih etmek yerine, son sözlerini herkesin ortasında, küçük düşürücü ve komik bir şekilde söylerler..

  • Cowboy tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atla Da Gidek Hadi 00:08

Atla Da Gidek Hadi

benden daha hızlı giden yoktur gideceginiz yere benden daha hızlı götüren varmıdır..