#Madrigal sonunda müzik dinle

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet 04:46

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Normal Değil - Kal Benimle 03:38

Normal Değil - Kal Benimle

Normal Değil - Kal Benimle Dinle Kal Benimle şarkı sözleri ile Kal benimle gitme uzaklara Attığım her adımda sen vardın yanımda Çal kapımı haydi sarıl bana Her şeyin var bir sonu bu bir veda oldu Parçalandım kaybold..

Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özgür Kurum - Sen de Bil 03:19

Özgür Kurum - Sen de Bil

Özgür Kurum - Sen de Bil Dinle Sen de Bil şarkı sözleri ile Doğrular, yalanlar dönüp durur kafamda, durdurur beni o anda Yelkovan akrebi geçerken, bir hüzün eser içinde duramaz, gelir geçer geçer... Günün en sonunda;..

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Rauf - Hevesim Kaçtı 03:03

Rauf - Hevesim Kaçtı

Rauf - Hevesim Kaçtı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gezdim gezdim durdum, Seninle beraber yoruldum, Ama bir şeyler hep eksik gidiyor, Beni sanki sen hiç anlamıyorsun. Sordum sordum buldum, İhanetin adını sen koydum, Yeni..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Berkay - İsyanlardayım 03:24

Berkay - İsyanlardayım

Berkay - İsyanlardayım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gittiğin yerlerden dönmedin geri Yollara rest çektim isyanlardayım Kırıldı sonunda sabrımın teli Yıllara rest çektim isyanlardayım Beklenen yarınlar kaybolmuş dünde..

Murat Başaran Feat. Yıldız Tilbe - Yana Yana 04:03

Murat Başaran Feat. Yıldız Tilbe - Yana Yana

Murat Başaran Feat. Yıldız Tilbe - Yana Yana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Zaman ne çabuk geçiyor Zaman ömür biçiyor Hayat kimini kolluyor Kimini zorluyor Seveni yakıyor Hayat kimini kolluyor Kimini zorluyor Sonunda harcıyo..

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman 04:19

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle aşkımız eski bir roman ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Cumhuriyet 04:26

Yalın - Cumhuriyet

Yalın - Cumhuriyet Aşktanadam misali bu acıdan nefes alamazken Önümde günler geçiyor sen hala aynı yerde Sarılmak anlamlanmıştı Seninle hayat oyalanmıştı Ne gündüzün gecenin farkında Şimdi hepsini geri verin bana K..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baha - Ne Yapsak Ne Etsek 04:49

Baha - Ne Yapsak Ne Etsek

Baha - Ne Yapsak Ne Etsek Şarkı Sözleri NE YAPSAK NE ETSEK DEĞİŞMEZ ARTIK KADERDE ELVEDA DEMEKTE VARMIŞ SEVGİLİM YOLUMU BEKLEME ARTIK KADERDE AYRILIP GİTMEKTE VARMIŞ KADERİ TALİHİ YENEMEDİK Kİ GÖZLERDEN YAŞLARI SİLEME..

Veysel Gökçek - Nur Yüzlüm 04:55

Veysel Gökçek - Nur Yüzlüm

Niye gündüzüm benzer sabaha Ne gecem de var karanlık Sebepsiz yürürüm bazen Ruha arz eyler bedenim Yolun sonunda sen varsan x2 Olmaz şikayetim Mecburdur mecnun leylasına koşmaya Mecali yok bu ruhun Sevdasından kopmaya N..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Dalgalandım Da Duruldum 03:40

Müslüm Gürses - Dalgalandım Da Duruldum

Ne olursun güzelim sevsen beni Yar deyipte sinene sarsan beni Bir gün öldürecek sin aman aman En sonunda sen beni Dalgalandımda duruldum Koştum ardından yoruldum Binlerce güzel gördüm En son sana vuruldum Yaktı yaktı kü..

Ferdi Tayfur - Sigarayı Bıraktım 03:50

Ferdi Tayfur - Sigarayı Bıraktım

Senden baska ne varsa x 2 Terkettim birer birer Affet beni sevgilim Seni kirdiysam eger Gece hayatim bitti Kadehi yere attim Beni kutlamalisin Sigarayi biraktim Gece hayatim bitti O sayfayi kapattim En sonund..

Hakan Berkhun - Sormadın mı Kalbine 03:16

Hakan Berkhun - Sormadın mı Kalbine

Sormadın mı Kalbine şarkı sözleri ile Dumanında ve korundasın cigaramın En sonunda yanındasın korkularımın Sonu gelmez bu gece Sabah olmaz bu gece Sormadın mı kalbine, yoksa bir defa bile Sevmeyenler ağlamaz, yaşa..

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman(VOL-7) 04:25

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Ro

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müslüm Gürses - Evlat 05:57

Müslüm Gürses - Evlat

Bugün batarsa güneş Yarın yeniden doğar Her gecenin sonunda Bir sabah vardır evlat Sakla umutlarımı Yıkılıp kalma sakın Ümitsiz ve gayesiz Yaşamak zordur evlat Sev bütün insanları Say bütün insanları Kin gitme unut git..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Ama Olsun 04:11

Yalın - Ama Olsun

Canın sağ olsun Söyleyene değil söyletene bak demişler Yazdım sana çok şarkı Yazarım bir o kadar daha Umduğunla değil bulduğunla yetin demişler Seni bana nerden göndermişler Nasıl olup da kalbime kalbime eklemişler..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bergen - Yaşamak İstemiyorum 05:09

Bergen - Yaşamak İstemiyorum

yaşamak sadece nefes almaksa aciz bir bedende can taşımaska eninde sonunda toprak olmaksa ben göyle yaşamak istemiyorum çok sevmek kahrolmak acı cekmekse inanmak aldanmah hata demekse yaşamak kadere boyun eğmekse ..

Müslüm Gürses - Evlat 06:00

Müslüm Gürses - Evlat

Bugün batarsa güneş yarın yeniden doğar Her gecenin sonunda bir sabah vardır evlat Sakla umutlarını yıkılıp kalma sakın Ümitsiz ve gayesiz yaşamak zordur evlat Sev bütün insanları say bütün insanları Kin gütme unut..

Reyhan Cansu - Gizli Gizli 03:51

Reyhan Cansu - Gizli Gizli

Gizli Gizli şarkı sözleri ile İyi kötü anlaşıyorduk Arada bir esip savuruyorduk Bir vardık bir yoktuk aslında Bir masalın içinde yaşıyorduk Bir ağlayıp bir gülüyorduk Sevişlere doyamıyorduk Bir an küsüp bir an barışıp ..

Garipses - Şansını Zorlama 02:34

Garipses - Şansını Zorlama

Geri dön bak elin hep aynı dönüyor Kendini tekrarlayan bi sürüsünüz Bi sürüsünüz de biz yaparsak çürürsünüz Ayık olun laik olun desem biraz ayıp olur sana Karın doyur salak Sanata karın doyurmak olarak bakanlar var Ve..

Ege Yakut - Nevermore To Seoul 04:11

Ege Yakut - Nevermore To Seoul

NEVERMORE TO SEOUL ~Verse: I met with you on the fourth floor, After that asked for your phone, Two days passed we were on our first date now. A couple of drinks were all we wanted I found a good place at the center We..

Teoman - Güzel Bir Gün 04:29

Teoman - Güzel Bir Gün

Şarkı Sözleri: suç yok, suçlu yok hayat böyle, anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben, hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma eden, niçin her şey yalnızlıktan bak güzel bir g..

Orhan Ölmez - Kabullendim 02:19

Orhan Ölmez - Kabullendim

Kabullendim Şarkı Sözleri İle Ne yapsam da ne etsem de Alamadım kalbim sende Yollar ve de yıllar şahit Zorla güzellik olmazmış Anladım sonunda bende Kabullendim zor olsa bile Asla yüzüm gülmez dedim Başkasını sevemezd..