#Madrigal sonunda müzik dinle

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Deliha 2 - Teaser (12 Ocak'ta Sinemalarda) 00:48

Deliha 2 - Teaser (12 Ocak'ta Sinemalarda)

Deliha 2, 12 Ocak’ta Sinemalarda! Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayal..

 Patatesli Poğaça Tarifi 02:26

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Rulolar (Kıyır Kıyır) Tarifi İçin Malzemeler 125 gr Tereyağı 1 küçük çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı ( beyazı kenarına ) 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı nişasta 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma to..

Şehadet tazminatını kaptırdı 01:39

Şehadet tazminatını kaptırdı

UTANMADILAR SIKILMADILAR VE SONUNDA BUNU DA YAPTILAR..ŞEHİT EŞİNİ DOLANDIRDILAR..ŞEHİT EŞİNİN TAZMİNATIYLA OĞLUNA BİR EV VE DÜKKAN ALMAK İSTEDİ… TESLİMAT ZAMANI GELDİĞİNDE BAŞINA GELENİ ANLADI... AMA ÇOK GEÇ KALMIŞTI...

Film gibi kovalamaca! 01:28

Film gibi kovalamaca!

YANINDA 14 YAŞINDAKİ OĞLU DA VARDI, KISITLAMADA DENETİME TAKILDI, AMA O GAZA BASIP KAÇMAYI SEÇTİ, O ÖNDE POLİS ARKADA 25 KİLOMETRE SÜREN KOVALAMACA SONUNDA YAKALANDI... ''NEDEN KAÇTINIZ?'' SORUSUNA İSE BAKIN NE YANIT VER..

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle 1:33:30

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran ile Adnan mutlu bir evlilik sürdürürken 2 yaşındaki oğullarını bir kaza sonucunda kaybedince hayatları alt üstü olur. Aynı evde yaşamaya devam etseler de artık iki yabancıdırlar. Hicran bunun üstüne bir ..

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

Gece Yolculuğu 1987 Türk Filmi İzle 1:39:11

Gece Yolculuğu 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : İki eski arkadaş olan ve aynı mesleği yapan Ali ve Yavuz, yeni filmlerini yönetmek için uygun mekan aramaktadırlar. İçine kapanık ve sessiz Ali'ye nazaran çok daha dışa dönük ve iş bitirici olan Yavuz sonunda ar..

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda 03:13

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda

Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte, O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimi sonrası görüntülendi. Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Ilıcalı, “Bu kadar..

  • BETA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Crossing 2. Tanıtım Fragmanı 02:23

The Crossing 2. Tanıtım Fragmanı

The Crossing 2. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi 2 Nisan Pazartesi Günü ABC'de Başlıyor. Jude Ellis (Steve Zahn) Oregon sahilinde küçük bir balıkçı kasabası olan Port Canaan'ın şerifidir. Korkunç bir evlilikten v..

ABD’de Evlerinde Mahsur Kalanlar Kurtarılıyor 01:03

ABD’de Evlerinde Mahsur Kalanlar Kurtarılıyor

Toprak kayması nedeniyle 13 kişinin hayatını kaybettiği ABD'nin Kaliforniya eyaletinde evlerinde mahsur kalan aileler helikopterle kurtarılıyor. Kaliforniya eyaletinde aşırı yağmur sonucu meydana gelen toprak kaymasında ..

  • JET TV tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate 01:02

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate

Eğer çamaşır katlamaktan nefret ediyorsanız, 800 dolarlık bu çamaşır katlama robotu işinizi görebilir. CES 2017’de tanıtılan ilginç ürünler arasına çamaşır katlama robotu da eklendi. Foldimate isimli ABD – İsrail şirketi..

  • PengoTV tarafından
  • 2.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'a kar sürprizi 01:57

İstanbul'a kar sürprizi

İSTANBULLULAR BAHARA HAZIRLANIRKEN, MART SONUNDA LAPA LAPA KAR YAĞDI. YAĞIŞ KISA SÜRDÜ AMA O ANI YAKALAYANLAR KEYFİNİ ÇIKARDI. HAZIRLIKSIZ YAKALANAN SÜRÜCÜLERSE TRAFİKTE ZORLANDI...

Dünyanın En Sağlam Aynası 00:33

Dünyanın En Sağlam Aynası

Banyolarını yenilemeye karar veren çift, iş banyodaki aynayı kırmaya gelince oldukça zorlanmış. Aynayı defalarca tekmeleyen adam sonunda kırmayı başarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Oğlunun Motosiklet Kullanmasını İstemeyen Anne 00:20

Oğlunun Motosiklet Kullanmasını İstemeyen Anne

Defalarca uyarmasına rağmen oğlunun motosiklet kullanmaya devam eden anne, en sonunda sinirlerine hakim olamayıp eline aldığı sopa ile motosiklete girişmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yerli burun spreyi aşı geliyor 02:11

Yerli burun spreyi aşı geliyor

Yeni teknik yerli burun spreyi aşı yıl sonunda hazır. Aşının ipuçlarını Sağlık bakanı Fahrettin Koca verdi...

Karizmatik Şekilde Kayarken Düşen Kadın 00:20

Karizmatik Şekilde Kayarken Düşen Kadın

Buz tutan gölde karizmatik bir şekilde kaymaya başlayan kadın en sonunda kötü düşmüş. Kadının düşüşü arkadaşlarını güldürmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Demet Özdemir Resmen İsyan Etti Sevgilim Yok 08:28

Demet Özdemir Resmen İsyan Etti Sevgilim Yok

Ünlü oyuncu Demet Özdemir hakkında ortaya atılan iddiaların ardı arkası bir türlü kesilmiyor. Sürekli aşk hayatıyla magazin gündeminde olay olan Özdemir, sonunda isyan etti. “Arkadaşlar sevgilim yok” diyerek iddialara no..

  • BETA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deliha 2 - Fragman 2 (Sinemalarda) 02:25

Deliha 2 - Fragman 2 (Sinemalarda)

Deliha 2, sinemalarda! Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayalini kurarak..

  • PengoTV tarafından
  • 2.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Kanal İstanbul Stratejik Bir Konudur 01:31

Kanal İstanbul Stratejik Bir Konudur

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakırköy- Kirazlı metro hattının 2022 sonunda tamamlanacağını söyleyen Bakan Karaismailoğlu Kanal İstanbul için, g..

33 yıllık hukuk savaşını kazandı! 02:37

33 yıllık hukuk savaşını kazandı!

33 YILLIK BİR HUKUK SAVAŞININ HABERİ GELECEK ŞİMDİ EKRANA... BABASINDAN KALAN ARSASI, KOOPERATİFLER TARAFINDAN İŞGAL EDİLİP ÜZERİNE SİTE YAPILMIŞTI... 'MÜLK HAKKIM GASPEDİLDİ' DİYEN O ADAMIN İSYANI SONUNDA KARŞILIK BULDU..

Neron Ümit- tutuklandı! 02:22

Neron Ümit- tutuklandı!

'NERON ÜMİT' LAKAPLI BİR GENÇ... NE GÖRDÜYSE YAKMIŞ, KOCA BİR İLÇEYE, ÖZELLİKLE DE YAŞADIĞI SİTEYE KABUSU YAŞATMIŞTI... SHOW HABER'İN İSYANINI DUYURDUĞU O SİTENİN SAKİNLERİ SONUNDA RAHAT BİR NEFES ALDI... ÇÜNKÜ, 29 SUÇ K..

Köpeğine Bahçenin Boş Olduğunu Gösteren Genç 00:31

Köpeğine Bahçenin Boş Olduğunu Gösteren Genç

Evin içindeyken sürekli bahçeye havlayan köpeğinin susmaması üzerine rahatsız olan genç en sonunda köpeğini kucağını alır ve bahçenin boş olduğunu gösterir...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Yüzüğü düşürdü, bulamadı... 01:20

Yüzüğü düşürdü, bulamadı...

ALYANSINI DÜŞÜRDÜ, ÇİMLERİN ARASINDA SAATLERCE ARADI... O KADAR Kİ GÜNDÜZ GECEYE DÖNDÜ..BULAMAYINCA DEVREYE METAL DEDEKTÖRÜ GİRDİ...VE SONUNDA BEKLENEN SİNYALİ VERDİ....

Kremalı Mini Pastacıklar 02:21

Kremalı Mini Pastacıklar

1 adet yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı ılık süt 1 çay kaşığı tuz 3 yemek kaşığı şeker 1 paket Pakmaya Damla Sakızlı Çörek Harcı 4-4, 5 su bardağı un Üzeri için; Pudra şekeri Hazırlanışı; 1.1 yumurta,1 çay..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Fotokapana taş attı! 01:09

Fotokapana taş attı!

SONUNDA BU DA OLDU, BİR KADIN AYDIN BEŞPARMAK DAĞLARINDA YABAN HAYATI GÖZLEMLEMEK İÇİN KURULAN FOTOKAPANI VURDU. GÖRÜNTÜLERİ İZLEYEN EKİPLER MAKSADINI ANLAMASA DA HER YERDE TAŞLI SALDIRGANI ARAMAYA BAŞLADI...

Kısıtlamayı delen gence baba zılgıtı! 01:25

Kısıtlamayı delen gence baba zılgıtı!

KISITLAMAYI DELEN GENÇ, POLİSLE KOVALAMACANIN SONUNDA YAKALANDI... BABASI GELİNCE ONA DESTEK OLACAK SANDI AMA, UMDUĞUNU BULAMADI..AYNI ANDA HEM AZAR HEM DE CEZA YEDİ.....