#Mahkeme salonundan kaçıp zemine Çakılan suçlu

Tatbikatı Gerçek Sanan Dayı 00:34

Tatbikatı Gerçek Sanan Dayı

Çin'de bir ilkokulda saldırılara karşı yapılan tatbikatta yoldan geçen bir dayı olayı gerçek sanınca suçlu kılığındaki adama uçmuş...

  • JET TV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 5 yıl önce
THE KING’S MAN - OFFICIAL TRAILER - IN THEATERS SEPTEMBER 18 02:17

THE KING’S MAN - OFFICIAL TRAILER - IN THEATERS SEPTEMBER 18

KRAL'IN ADAMI - RESMİ TREYLER - SİNEMALARDA 18 EYLÜL Tarihin en kötü tiranları ve suçlu beyleri bir koleksiyon, milyonları yok etmek için bir savaş planlamak için toplandıkça, bir adam onları durdurmak için zamana karşı ..

İsmail Karayün feat. Ece Şeşen - Hesap 05:01

İsmail Karayün feat. Ece Şeşen - Hesap

Hesap şarkı sözleri ile... Sözlerim akıldan önce bir karanlık perde Emanetimdir yüreğim onu ellere verme Arzuladım gölgenin en koyu rengini Düştü gururum bir sabah tepeden dibe Bir yanda tövbeler bir yanda öfkeler Bi..

Hakaret davasında karar çıktı 01:27

Hakaret davasında karar çıktı

BAZLAMA SURAT DAVASINDA KARAR ÇIKTI..OYUNCU HANDE ERÇEL'E 'BAZLAMA SURAT' DİYEN LÜTFÜ ALP KILINÇ, HAKARETTEN SUÇLU BULUNDU. SOSYAL MEDYA FENOMENİNİN ÖDEYECEĞİ CEZA MİKTARI DA BELLİ OLDU.....

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun Kuyruk Oluyor Diye Zam Yaptık 10:05

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun Kuyruk Oluyor Diye Zam Yaptık

SUÇLU UCUZ ET KUYRUĞUNA GİRENLER..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video ) 04:04

Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video )

Röya - Yolun Açık Olsun -2016 YOLUN AÇIK OLSUN ÇOKTAN UNUTTUM SENİ ANILAR ÇOKTAN SİLİNDİ SENLE İLGİLİ SON ŞEY YAKTIĞIM RESMİNDİ SUÇLU BEN DEĞİLİM BAKMA YANIMA BİLE BİLE YAKLAŞMA GİDERKEN HATIRLA SON SÖZLER SENİNDİ AMA..

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dışı Edeceğini Söyledi. 03:44

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dış

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dışı Edeceğini Söyledi. ABD'nin yeni başkanı Donald Trump, ABD'ye kaçak yollarla giren 2-3 milyon göçmeni sınır dışı edeceğini söyledi. Ayrıca Meksika s..

Çin, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki sakinlerinin pasaportlarını polis karakollarına teslim etmeleri istedi. 02:00

Çin, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki sakinlerinin pasaportlarını polis

Sincan sakinlerinin pasaportlarını yıllık inceleme” için polis karakollarına teslim etmeleri gerektiğine işaret edilerek denetimlerin Sincan’daki kamu düzenini sağlamak için sıkılaştırıldığı bildirildi. Çin, Sincan U..

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle 01:00

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle

Tabula Rosa filminin fragmanı yayınlandı! Şehir keşmekeşi içinde garip bir dalgınlıkla yürümekte olan kadın. O esnada oradan geçmekte olan bir adam, kadını mutlak bir kazadan kurtarmıştır. Kadının elinde bir çanta dol..

  • PengoTV tarafından
  • 2.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölene Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı (19 Ocak Perşembe) 00:31

Ölene Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı (19 Ocak Perşembe)

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan “Ölene Kadar” dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1 00:50

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan Ölene Kadar dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Artur Mas Anayasaya Aykırı Hareket Suçlamasıyla Hakim Önünde 01:04

Artur Mas Anayasaya Aykırı Hareket Suçlamasıyla Hakim Önünde

İspanya’da Katalonya özerk bölgesinin eski başkanı Artur Mas hakim önüne çıktı. Mas döneminde Katalunya’nın bağımsızlığı için referandum düzenlenmişti. Oylama öncesinde Madrid hükümeti referanduma karşı olduğunu duyurur..

BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

 Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı 02:32

Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı

Hırsızlık çetelerinin suç mahalinden kaçışını sağlayan yetenekli genç bir sürücü olan Baby (Ansel Elgort), yaptığı işte en iyi olabilmek için kişisel “şarkı listesi”nden güç almaktadır. Rüyalarının kızına (Lily James) ra..

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 53:03

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

DEXTER'LA TANIŞIN... KARANLIK DÜŞLERİNE ŞAHİT OLUN. Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında i..

  • Tv Series tarafından
  • 1.376 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Timeless Fragman 02:08

Timeless Fragman

Eric Kripke'den ( Devrim , Aşırı Doğal ) Shawn Ryan ( The Shield ) ve Kara Liste nin yapımcıları gizemli bir suçlu tarafından gizlice gizli bir devlet çalınan bu heyecan verici aksiyon-macera serisinden geliyor. Sanat..

Barış Manço Kol Düğmeleri 1964 04:20

Barış Manço Kol Düğmeleri 1964

Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi Başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda Akşam olunca sustururum ..

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Beni Sevdiğini Söyle! 05:15

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Beni Sevdiğini Söyle!

Yıldız ile Ali Kemal yüzleşiyor! Hissettiklerini söylemesi konusunda Ali Kemal'i köşeye sıkıştıran Yıldız, duymak istediği cevabı alabilecek mi? Ali Kemal, Leon'u ihbar edenin Yıldız olmadığını öğrenir. Leon konusunda Yı..

  • ANKA tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 38.Bölüm - Gözdenin intikam oyunu! 04:16

Bodrum Masalı 38.Bölüm - Gözdenin intikam oyunu!

Yaptıklarından sonra Evren'e güvenmemeyi öğrenen Gözde, ağabeyi Bora'yı kurtarmak için öyle bir plan yapıyor ki! Düşük yaptıktan sonra herkesi hamilelik oyununa inandıran Gözde, Yıldız'ın işin gerçeğini öğrenmesi sonrası..

  • ANKA tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güneşin Karanlığında Film İzle 1:58:28

Güneşin Karanlığında Film İzle

Güneşin Karanlığında - The Lincoln Lawyer HD Türkçe Dublaj Film İzle Özet ve Detaylar Zamanının çoğunu Los Angeles’ta ofisi olarak kullandığı Lincoln marka arabasında geçiren yakışıklı ve karizmatik avukat Mick Haller’ın..

  • Tv Series tarafından
  • 2.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı 00:35

Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?31.05.2017 - 12:36 | Son Güncelleme: 31.05.2017-23:19 Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul dizisi 89. bölüm ile ekrana geldi. Zen..

Bahar Başar - Sahi mi Teaser 00:30

Bahar Başar - Sahi mi Teaser

Söylediklerin sahi mi Sahiden mi gidiyorsun Soranlara söylemem de Sahiden mi bitiyorsun Söylediklerin sahi mi Sahiden mi gidiyorsun Umudumu kaybetmedim de Sahiden mi bitiriyorsun Azılı suçlu gibi sakin ama deli gibi geç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.366 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çember - Evimdeki Yabancılar Fragman 00:51

Çember - Evimdeki Yabancılar Fragman

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..

  • ANKA tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çember 4.Bölüm  Kızımı Bulun Fragman 00:51

Çember 4.Bölüm Kızımı Bulun Fragman

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..

Çember  6.Bölüm Fragmanı (Aleyna'nın Son Günü) 00:52

Çember 6.Bölüm Fragmanı (Aleyna'nın Son Günü)

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..

Kolombiya'da Farc Son Silahlarını da Teslim Etti 01:18

Kolombiya'da Farc Son Silahlarını da Teslim Etti

Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) barış anlaşması sonrası silahsızlanmasını tamamladı. Sekiz binden fazla silah ve 1 milyondan fazla mühimmattan oluşan son parti FARC’ın yılbaşından bu yana yaşadığı yirmiden faz..