#Mahkeme salonundan kaçıp zemine Çakılan suçlu

Demet Şener Edvina Sponza olayı yeni baştan mı- Emsal karar çıktı! 08:27

Demet Şener Edvina Sponza olayı yeni baştan mı- Emsal karar çıktı!

Demet Şener Edvina Sponza olayı yeni baştan mı- Emsal karar çıktı!..

  • BETA tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Berkay - Arda Turan Davasında Burak Yılmaz Bombası 10:04

Berkay - Arda Turan Davasında Burak Yılmaz Bombası

Berkay - Arda Turan davasındaydı. 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Berkay katıldı. Arda Turan gelmezken yerine avukatının hazır bulunduğu duruşmada tanıklar dinlendi. Mahkeme duruşmayı 11 Eylül'e erteledi...

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaan Tangöze Ve Seçkin Piriler'den Sürpriz Karar 10:55

Kaan Tangöze Ve Seçkin Piriler'den Sürpriz Karar

SeçkinPiriler ve KaanTangöze, iki yeni konuda uzlaşma kararı aldı. Piriler ve Tangöze, Ortaköy'deki yarı hisselerine sahip oldukları daireyi mahkeme kararı ile paylaşma, açtıkları davalardan karşılıklı vazgeçme ve çocukl..

  • BETA tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Caner Erkin Asena Atalay Davasında Flaş Karar - İşte Ödenecek Nafaka Tutarı 11:25

Caner Erkin Asena Atalay Davasında Flaş Karar - İşte Ödenecek Nafaka T

Caner Erkin Asena Atalay davasında ödenecek nafaka tutarı belli oldu.İstanbul Aile Mahkemesi’nde bugün görülen davaya Asena Atalay’ın avukatı Beyza Sındıraç ile Caner Erkin’in avukatı Özge Tokgöz katıldı. Gizli görülen c..

  • BETA tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şeyhin Karısı Kaçmıştı Gündeme Bomba Gibi Düştü 05:04

Şeyhin Karısı Kaçmıştı Gündeme Bomba Gibi Düştü

Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Muhammed bin Raşit Al Maktum'un ve ülkeyi terk eden altıncı eşi Prenses Haya'nın boşanma davasının ikinci celsesinin 30-31 Temmuz'da Londra'da Yüksek Mahkeme Aile B..

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
'Futbolda şike' davası yeniden görüldü 02:58

'Futbolda şike' davası yeniden görüldü

'Futbolda şike' davası, Yargıtay’ın usulden bozma kararının ardından yeniden görüldü. Duruşmada Trabzonspor vekilinin itirafçı beyanları olduğuna ilişkin sözlerine sinirlenen Yıldırım, Aynı FETÖ’cüler gibi konuşuyor di..

Eylül Davasında 2 Yıldır Adalet Bekleniyor 02:29

Eylül Davasında 2 Yıldır Adalet Bekleniyor

Başkent'te iki yıl önce hunharca öldürülen Minik Eylül'ün davasında bu kez sanık avukatı koronavirüsü mazeret gösterip duruşmaya gelmedi. Mahkeme de duruşmayı erteledi. Ertelemeye Yağlıkara ailesi ve davayı takip edenl..

Çocuk istememek evlilik kusuru mu? 02:04

Çocuk istememek evlilik kusuru mu?

YARGITAY'DAN EVLİ ÇİFTLER ARASINDAKİ ÇOCUK ANLAŞMAZLIĞINA İLİŞKİN EMSAL BİR KARAR ÇIKTI. YÜKSEK MAHKEME, MAKUL BİR GEREKÇESİ YOKSA, ÇOCUK İSTEMEYEN EŞİ KUSURLU SAYDI...

Bir hemşirenin isyanı! 01:54

Bir hemşirenin isyanı!

HEMŞİRE CEMİLE DENİZ, ÇOCUĞUNUN VELAYETİNİ ALMAK İÇİN BAŞLATTIĞI HUKUK MÜCADELESİNDE HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI. KOVİD-19 'U GEREKÇE GÖSTEREN MAHKEME HEYETİ, BULAŞMA RİSKİ VAR DİYEREK, ÇOCUĞUN GEÇİCİ VELAYETİNİ BABASINA ..

12 Eylül darbesinin mağdurlarından! 02:04

12 Eylül darbesinin mağdurlarından!

12 EYLÜL DARBESİNDEN SONRA HAKSIZ YERE 5 YIL HAPİSTE TUTULDU, TUTUKLU YILLARININ BEDELİ OLARAK TAZMİNAT DAVASI AÇTI. 38 YIL SONRA GELEN KARAR İSE 64 YAŞINDAKİ ADAMI ŞOKE ETTİ. MAHKEME BAKIN 5 YILA KARŞILIK KAÇ LİRA TAZM..

Eski eşe 2 yıl 1 ay hapis cezası! 01:23

Eski eşe 2 yıl 1 ay hapis cezası!

NAMUS DAVAMI KAZANDIM, ADALET YERİNİ BULDU ... ÜNLÜ OYUNCU BERK OKTAY'IN ESKİ EŞİ MERVE ŞARAPÇIOĞLU HAKKINDAKİ DAVA KARARA BAĞLANDI... MAHKEME ESKİ EŞE, 2 YIL 1 AY HAPİS CEZASI VERDİ.....

UBER Türkiye'ye geri mi dönüyor 02:08

UBER Türkiye'ye geri mi dönüyor

KAVGALAR, DAVALAR, EYLEMLERLE GEÇEN YILA DAMGA VURAN UBER, GERİ DÖNÜYOR... ERİŞİM ENGELİNİ KALDIRAN MAHKEME, UBER'İN SARI TAKSİLERLE HİZMET VEREBİLECEĞİNE HÜKMETTİ... ESKİ UBERCİ'LER KARARI SEVİNÇLE KARŞILADI, TAKSİCİLER..

Assange'nin ABD'ye İade Talebi Reddedildi 01:47

Assange'nin ABD'ye İade Talebi Reddedildi

Wikileaks'in kurucusu Julian Assange'in ABD'ye iade talebi MAHKEME tarafından reddedildi...

Pınar Gültekin davasında 2. duruşma 03:22

Pınar Gültekin davasında 2. duruşma

PINAR GÜLTEKİN DAVASINDA 2. DURUŞMA GÖRÜLDÜ BUGÜN.. BABA SIDDIK GÜLTEKİN BURADAN ADALET ÇIKACAĞINA İNANMIYORUM DİYEREK MAHKEME SALONUNU TERK ETTİ. VE ANNE HAKİME ŞÖYLE BİR SORU SORDU. HAKİM BEY? KIZINIZ VAR MI? YAKILAR..

Bir annenin kabusu! 01:40

Bir annenin kabusu!

AİLECE GÖRÜŞTÜKLERİ, BİRLİKTE GÜLÜP EĞLENDİKLERİ YAKIN DOSTLARI İDDİAYA GÖRE 12 YAŞINDAKİ KIZINA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU. MAHKEME ZANLIYA 22 YIL HAPİS CEZASI VERDİ. İŞTE ONDAN SONRA YAŞANANLAR KORKU FİLMİNDEN BETERDİ...

Kısıtlamada Polisin Kestiği Cezaya İptal 03:01

Kısıtlamada Polisin Kestiği Cezaya İptal

Ankara'da bir vatandaş sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etti. Polis de 3 bin 150 lira ceza kesti. Vatandaş cezanın iptali için mahkemenin kapısını çaldı. Mahkeme vatandaşı haklı buldu. İşte o kararın gerekçesi…..

Trafikte 3 kadına saldırıya 1 yıl 3 ay ceza! 01:41

Trafikte 3 kadına saldırıya 1 yıl 3 ay ceza!

TRAFİKTE KIZININ KAVGA ETTİĞİNİ GÖRDÜ, ELİNDEKİ SOPAYLA KAVGAYA KARIŞTI. 3 KADINA ACIMASIZCA SALDIRAN BABA HAKKINDA MAHKEME 1 YIL 3 AY PARA CEZASI VERDİ,, O DA PARAYA ÇEVRİLDİ...

Durağa dalan şoföre müebbet ve 134 yıl! 01:45

Durağa dalan şoföre müebbet ve 134 yıl!

BEŞİKTAŞ'TA DURAKTAKİ YOLCULARIN ÜZERİNE OTOBÜSÜ SÜREN ŞOFÖRÜN CEZASI BELLİ OLDU... MAHKEME, PİŞMANLIK GÖSTERMEDİĞİ GEREKÇESİYLE CEZASINDA İNDİRİM YAPMADI... NECDET KARAKUŞ, HEM MÜEBBET, HEM DE 134 YIL HAPİS CEZASINA ÇAR..

Evlat acısına torun hasreti eklendi! 01:25

Evlat acısına torun hasreti eklendi!

DERYA DEMİRKAN 5 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI KOCASI TARAFINDAN KATLEDİLDİ. BABASI CEZAEVİNE, ANNESİ İSE MEZARA GİREN EVLATLARI ORTADA KALDI... TORUNUNU BAKMAK İSTEYEN ANNEANNE MAHKEME KARARIYLA VELAYETİ ALDI AMA İDDİAYA GÖRE HAL..

Gerekçe olaylı boşanma davası değil 01:56

Gerekçe olaylı boşanma davası değil

ESKİ MİLLİ FUTBOLCU EMRE AŞIK'LA OLAYLI BOŞANMA DAVASI DEVAM EDEN YAĞMUR AŞIK HAKKINDA MAHKEME HAPİS CEZASI KARARI VERDİ. AMA BAMBAŞKA BİR DAVADAN, JANDARMAYA DİRENMEK VE HAKARET SUÇUNDAN....

Ev işi yapmayan erkeğe tazminat cezası! 02:20

Ev işi yapmayan erkeğe tazminat cezası!

EV İŞLERİNDE EŞİNDEN BEKLEDİĞİ DESTEĞİ GÖREMEYENLERİ YAKINDAN İLGİLENDİREN BİR HABER VAR SIRADA..MAHKEME, 5 YIL BOYUNCA EV İŞLERİNE YARDIM ETMEYEN ERKEĞİ BOŞANIRKEN 55 BİN LİRA TAZMİNAT ÖDEMEYE MAHKUM ETTİ. KARAR PEK ÇO..

Ev aldıklarına bin pişman oldular! 02:56

Ev aldıklarına bin pişman oldular!

23 YIL ÖNCE BİR EV ALDILAR... O GÜN BUGÜNDÜR HUZURLARI DA, AĞIZLARININ TADI DA KAÇTI... ÇÜNKÜ MÜTEAHHİTLE TOPRAK SAHİBİ ARASINDAKİ ANLAŞMAZLIK, BİNA SAKİNİ 15 AİLEYİ MAHKEME KAPILARINDA CANINDAN BEZDİRDİ. MAHKEMEDEN BİNA..

Akraba ziyaretini sevmeyene müjde! 02:03

Akraba ziyaretini sevmeyene müjde!

GENELDE BOŞANMA NEDENİ SAYDIĞI KARARLARLA GÜNDEME GELEN YARGITAY, BU KEZ ŞAŞIRTTI. EŞİNİN AKRABALARI İLE GEÇİNEMEYEN KADINI HAKLI BULAN YÜKSEK MAHKEME , BAYRAMDA AKRABA ZİYARETİNE GİTMEMEK KUSUR DEĞİL DEDİ...

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında 00:36

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında Belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, tekrar gözaltına alındı Çekmeköy'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye..

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek 01:36

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Deva

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek Gözaltına alınan ve tutuklanan HDP'li milletvekilleri HDP'li milletvekilleri özlük haklarını kullanabilecek ve maaşlarını alabilecekler Ter..

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın 02:08

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın Adana'da, özel harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucudan aranması olan bir zanlı, evine düzenlenen şok baskınla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğ..

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor 00:35

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor

Apple, Avrupa Birliği Komisyonu’nun İrlanda’da ödemesine hükmettiği 13 milyar euroluk vergi cezasına karşı bu hafta içinde temyize gidecek. Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji şirketinin kıdemli başkan yardım..