#Mahkeme salonundan kaçıp zemine Çakılan suçlu

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var 02:51

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var

Sollayasım Var şarkı sözleri ile Bunları yapmaya cesaretin yok Üzgünüm ama hiç esaretin yok Kendimi bildim bileli hep anlaşmam Orda bi dur bak bana , ben kaçmam Seni sollayasım var Sana hep gülesim var Çıkıp kaçıp gid..

Ekmekçi Kadın 1965 Türk Filmi İzle 1:31:08

Ekmekçi Kadın 1965 Türk Filmi İzle

Ayşe, (Türkan Şoray) iki çocuklu muhtaç bir duldur. Çalıştığı fabrikayı kundaklayıp, patronunu ve bir mühendisi öldürmekten ömür boyu hapse mahkum olur. Gerçekte suçlu, aşkına cevap alamadığı için intikam alırken patronu..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Amerikan Polislerinin Boşa Kürek Sallaması 00:40

Amerikan Polislerinin Boşa Kürek Sallaması

Amerikan polisleri hiç bu kadar morarmamıştı.Görüntüde izleyeceğiniz suçlu kovalamacı belliki ama sonunda kötü bir sürpriz karşılaşıyolar...

  • Cowboy tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trafik polisinin  kaza anı ! 00:09

Trafik polisinin kaza anı !

Amatör Kamerada polisin suçluyu yakalarken derken ağaca çarpması. Ağaçta ve Arabada Zarar görüldü. suçlu ve polis herhangi bir zarar görmediler..

  • PengoTV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halil Sezai - Olsun (Official Video) 04:54

Halil Sezai - Olsun (Official Video)

Halil Sezai - Olsun Çaresiz içimdeki çocuk Bir günah gibi hep suçlu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İçimde her gün ölen umutlar var Olsun zaten aşklar hep böyle Sana bir söz yazdım bugün Yolladım rüzgarla ..

Haklı Şüphe Film İzle 1:31:18

Haklı Şüphe Film İzle

Clinton Davis kızı ve eşini üzücü bir olayda kaybetmiştir. Araba tamir ederek geçimini sürdüren, yanlız başına yaşayan bir adamdır. Mitch sarhoşken kullandığı araba sonucundan suçlu bir insana çarpmıştır. Mitch’in görevi..

  • Tv Series tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Non-Stop Film İzle 1:46:37

Non-Stop Film İzle

Yönetmenliğini Jaume Collet Serra’nın üstlendiği aksiyon dolu bu harika film de başrollerde Liam Neeson yer alıyor. Filmimizin adı isminden de anlaşılacağı gibi Non-stop, durmak bilmeyen heyecan, aksiyon ve macera dolu f..

  • Tv Series tarafından
  • 8.678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reis Bey Türk Filmi İzle 1:20:55

Reis Bey Türk Filmi İzle

Reis Bey (Restorasyonlu - 80 dk) Reis Bey, görevinde hiç taviz vermeyen kanunlara son derece bağlı ve kararlarında acımasız bir hakimdir. Sanıkların suçlu olduğuna kanaat getirirse, onları idam sehpasına göndermekten çe..

  • PengoTV tarafından
  • 6.413 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Cambaz - Bacardi 03:11

Cambaz - Bacardi

Bacardi şarkı sözleri ile Hadi vurmaya başla saldır bana saldır Beni yerden yere vurmaya başla Gücünüz yetecekmi'ki buna Bilemediler gelemediler Mermilerimi hesap edemediler Zifiri karanlık sokakların içinden Korkdu..

Aylin Coşkun ft. Hande Yener - Manzara (Official Video ) 04:00

Aylin Coşkun ft. Hande Yener - Manzara (Official Video )

Aylin Coşkun'un Sinsirella albümünden merakla beklenen Hande Yener düetinin klibi manzara sizlerle... Söz - Müzik : Mert Ekren Düzenleme : Devrim Karaoğlu Yönetmen : Hande Yener Bu mu aşkın sen yorumu Bozuk 'y' kromoz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul 02:50

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul

Hepimizi Tanır İstanbul şarkı sözleri ile... Kim tanık? Kim zanlı? Kim mağdur? Önemli mi kim suçlu? Kim masum? Hepimizi tanıyor İstanbul Hepimize kanar İstanbul Yalnızlık yakışıyor yanıma Gece karışıyor kanıma Kendiml..

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz 03:52

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz

Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Orçun Kurtoğlu, Aydın Kurtoğlu, Ferit Özkan, Seçkin Özer Müzik Yönetmeni : Seçkin Özer Aranjör: Seçkin Özer Genel Koordinatör: Mesut Uyanık Mix: Koray Püskül Mastering: Seçkin Özer Kayıt : Studio..

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında 01:21

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında

Fransız bir çiftçi Afrikalı mültecilerin İtalya’dan Fransa’ya geçişine yardım ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Nice’de görülen mahkeme önünde Cedric Herrou için destek gösterisi yapıldı Herrou suçlu bulunması ..

Sarhoş Koca Şiddeti 01:10

Sarhoş Koca Şiddeti

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Eve İmam Nikahlı Kuma Gelirse 02:00

Eve İmam Nikahlı Kuma Gelirse

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı 00:57

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 466. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, çok büyük yara alıyor! Selin, ceza evine giderken; Mesut onu takip ediyor! Mahkeme tarafından Selin, suçlu bulunur ve tutuklanmaktan kurtulamaz. Tüm ekip, Selin için kara..

Chp Genel Başkanı - Beni Mahkemeye Veremiyorlar 01:57

Chp Genel Başkanı - Beni Mahkemeye Veremiyorlar

Chp Genel Başkanı- Beni Mahkemeye Veremiyorlar CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Terör örgütlerine yardım ve yataklık yapan parti AKP’dir. Ortadoğu’daki, El Nusra ve IŞİD Türkiye’dekiler PKK ve FETÖ… Bunlara yardım ve ya..

AB Adalet Divanı'ndan Başörtüsü Kararı 00:48

AB Adalet Divanı'ndan Başörtüsü Kararı

Avrupa Birliği (AB) Adalet Divanı'ndan başörtüsü kararı geldi. Mahkeme, işverenlerin çalışanlara başörtüsü yasağı getirebileceğine hükmetti. Lüksemburg merkezli AB Adalet Divanı, iş yerlerinde çalışanların “görünür bir..

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı 02:19

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı İspanya'da ayrılıkçı belediye başkanı gözaltına alınırken sesini çıkarmayan Avrupa'nın HDP'ye düzenlenen terör operasyonu karşısında kıyametleri kop..

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

Hepsini arkadaşlarım karşıladı- 01:45

Hepsini arkadaşlarım karşıladı-

PAHALI KOL SAATLERİ, LÜKS ARAÇLAR, ALTIN İPLİKLİ ELBİSELER... 3 BİN LİRA MAAŞIM VAR DİYEN ADNAN OKTAR'A MAHKEME, BU DEĞİRMENİN SUYU NEREDEN GELİYOR? DİYE SORDU... ADNAN OKTAR VERDİĞİ CEVAPLARLA MAHKEME HEYETİNİ ŞAŞKI..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zam Bekleyen Emeklilerin Gözü Kulağı Anayasa Mahkemesi'nde 03:22

Zam Bekleyen Emeklilerin Gözü Kulağı Anayasa Mahkemesi'nde

2000 yılı ve sonrasında emekli olanlar Anayasa Mahkemesi'nden çıkacak karara kilitlendi. Yürürlük maddesi iptal edilirse, 5 milyon emekliye 355 liraya varan zam yapılacak. İntibak isteyen emeklilerin gözü, kulağı Anayasa..

Paşinyan'a Kötü Haber Mahkemeden Geldi 01:34

Paşinyan'a Kötü Haber Mahkemeden Geldi

Ermenistan Başbakanı Paşinyan, Genelkurmay Başkanı Gasparyan'ın görevden alındığını duyurmuştu. Mahkeme, Gasparyan’ın yüksek mahkeme kararı verilene kadar görevinde kalmasına hükmetti. Bu arada Paşinyan, erken seçimin ya..

Sokak Ortasında Dehşet 03:04

Sokak Ortasında Dehşet

Bolu’da, karısından boşanmak istemeyen Ahmet Çevik mahkeme öncesi buluştuğu karısına sokak ortasında kurşun yağdırdı. Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sev..

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı 00:28

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı

FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı Kaynak Yeniçağ: FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı .Konya'da devam eden FETÖ/PDY davasında sanıkların ifadelerinde örgütün Konya'nın Selçukl..

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Tutku'nun Haluk'a olan ilgisini sonunda herkes öğreniyor. Meltem ve Tutku, Haluk konusunda yüzleşiyor! Çocuklar Duymasın 23. Bölüm fragmanında Tutku sonunda Haluk'a olan..