#Mahmut

Memedeki Sertlikten Ne Zaman Korkmalı 06:07

Memedeki Sertlikten Ne Zaman Korkmalı

Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Mahmut Müslümanoğlu Doktorum'da anlatıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 1.421 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meme Kanseri Neden Arttı 01:22

Meme Kanseri Neden Arttı

Prof. Dr. Mahmut Müslümanoğlu: Erken evre kanser arttı...

  • NABIZ tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karşılaşma 2002 Türk Filmi İzle 2:03:24

Karşılaşma 2002 Türk Filmi İzle

Konusu : Sinan, aranan kişinin, fotoğrafını gördüğü bir kadın olduğunu sezinler. Kısa bir süre sonra Mahmut’un ölüm haberi gelir. Bir adada meçhul bir cinayete kurban gitmiştir. Sinan, dostunun ölümünü araştırmak için a..

Binali Yıldırım Milletvekillerini Kahkahaya Boğdu 00:52

Binali Yıldırım Milletvekillerini Kahkahaya Boğdu

TBMM Başkanı seçilen Binali Yıldırım, teşekkür konuşması yaparken CHP'li Mahmut Tanal, Yıldırım'a laf attı. Binali Yıldırım Tanal'a 'Daha Bismillah dedik başladın Tanal bir dur' diye cevap verdi. Yıldırım'ın sözleri mill..

Ayem Sori Ne Sori - Remix Adam 00:36

Ayem Sori Ne Sori - Remix Adam

Mahmut Tuncer Ft Ibrahim Tatlises - I Am Sorry Remix İzle..

  • JET TV tarafından
  • 258 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Terör örgütü DEAŞ'a yeni bir operasyon 01:04

Terör örgütü DEAŞ'a yeni bir operasyon

Terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonda, örgütün sözde ‘Türkiye Emiri’ Mahmut Özden ile bağlantılı 1 kişi daha yakalanarak gözaltına alındı...

Marmaris Kızılbük Projesi'nde Halka Arz 06:12

Marmaris Kızılbük Projesi'nde Halka Arz

İnşaat sektörünün pandemi dönemini nasıl geçirdiğini ve 2021’deki sektörün beklentilerini Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik ile konuştuk...

Kalbimin Sultanı 2. Bölüm Fragmanı 00:43

Kalbimin Sultanı 2. Bölüm Fragmanı

Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmut ve Anna... Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgeçen, Tansel..

Kalbimin Sultanı 3. Bölüm Fragmanı 00:47

Kalbimin Sultanı 3. Bölüm Fragmanı

Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmut ve Anna... Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgeçen, Tansel..

Kalbimin Sultanı 4. Bölüm Fragmanı 00:46

Kalbimin Sultanı 4. Bölüm Fragmanı

Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmut ve Anna... Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgeçen, Tansel..

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer 04:42

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer Dinle Şarkı Sözü: Uzaksın görmüyorsun Açtı, Kiraz çiçeklerini Kolay sanıyorsun Bilmiyorsun Güneşi beklemeyi Uykusuz sevgisiz Ve buna inanmış Zordu çok zor O an ki gelecek Pişmanlığın hükü..

Gizem Tuncer 2,5 ayda 45 kilo verdi 02:13

Gizem Tuncer 2,5 ayda 45 kilo verdi

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ MAHMUT TUNCER'İN KIZI GİZEM TUNCER'İN BAŞI FAZLA KİLOLARIYLA DERTTEYDİ... AMA AZMETTİ, İKİ BUÇUK AYDA TAM 45 KİLO VERDİ... BUNU NASIL BAŞARDIĞINI DA BİZE ANLATTI....

O alçaklığı yapanlar terörist çıktı! 02:20

O alçaklığı yapanlar terörist çıktı!

ADANA'DA ARALARINDA ŞEHİTLERİN DE BULUNDUĞU 79 MEZARLIĞI PARÇALAYAN HAİNLERİN TERÖRİST OLDUKLARI ORTAYA ÇIKTI.. 6 HAİNİN DEAŞ'LA BAĞLANTISI TESPİT EDİLDİ. HATTA İÇLERİNDEN BİRİNİN ÖRGÜTÜN SÖZDE TÜRKİYE EMİRİ MAHMUT ÖZDEN..

Bu sefer şaka çıkmadı! 01:54

Bu sefer şaka çıkmadı!

MAHMUT GÖKSU. ADIYAMAN'DAKİ ESKİSARAY MAHALLESİ MUHTARIYDI. 3 YIL ÖNCE KÖTÜ BİR ŞAKA YÜZÜNDEN HERKES ÖLDÜĞÜNÜ SANINCA YAŞADIĞINI İSPATLAMAK İÇİN CANLI YAYIN BİLE YAPMIŞTI. DÜN HAYATINI KAYBEDİNCE MAHALLELİ BU SEFER DE ÖL..

Ayı saldırısı tazminatı 02:02

Ayı saldırısı tazminatı

ERZURUMLU KÖY MUHTARI MAHMUT ÖZTÜRK, AYI SALDIRISINA UĞRAMIŞ VE GÜNLERCE KOMADA YATMIŞTI. SONRASINDA DEVLETE DAVA AÇTI. O HUKUK MÜCADELESİ TAM 8 YIL SÜRDÜ. VE SONUÇ; DEVLET, AYI SALDIRISINA UĞRAYAN MUHTARA TAZMİNAT ÖDEY..

El ve Ayak Parmakları Yapışık Doğan 21 Yaşındaki Berna Yardım Bekliyor 04:03

El ve Ayak Parmakları Yapışık Doğan 21 Yaşındaki Berna Yardım Bekliyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Berna Çiftçi, kafatası problemi ve el ile ayak parmakları yapışık dünyaya geldi. Gözleri de dışarıda olan Çiftçi, 12 operasyon geçirmesine rağmen sağlığına kavuşamadı. ..

Hüsnü Arkan - Boşluk 03:43

Hüsnü Arkan - Boşluk

Boşluk Şarkı Sözleri Deli gibi eserdi kavak yellerin Yıkanır derininde serin, mavi bir suyun Göğsünde o bahçe bin bir renkle ne güzel açar Bir sonsuz alem bir çiçeğin adına sığar Bunu kitaplar yazmaz, en zor cevapsız s..

Kilis’te Salça ile Toz Biber Zamanı 04:30

Kilis’te Salça ile Toz Biber Zamanı

Kilis’te, vatandaşlar biber salçası ile toz biberlerini kendileri üretiyor. Türkiye’de biber üretimi açısından 2’inci sırada bulunan Kilis’te, vatandaşlar tarladan veya sebze halinden aldıkları acı ve tatlı biberleri, sa..

Uğur Şahin'den yeni felaket senaryosu mu 14:49

Uğur Şahin'den yeni felaket senaryosu mu

A Haber’de yayınlanan ve yazar Melih Altınok’un sunumuyla 27.06.2022 tarihinde ekranlara gelen “Melih Altınok İle Sebep Sonuç” programında gündemdeki sıcak konular masaya yatırıldı. Konuklar, yazar Mahmut Övür, yazar Mus..

HAK'LI 2:02:12

HAK'LI

SORULAR..

  • STUDIO AS tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Dijital İşgal Ve Transhümanizm 1:26:51

Dijital İşgal Ve Transhümanizm

Dijital İşgal..

  • STUDIO AS tarafından
  • 0 görüntüleme
  • 2 ay önce
Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..

Koronavirüs- Ankara’da yoğun bakım 16:10

Koronavirüs- Ankara’da yoğun bakım

Türkiye’de koronavirüsle mücadele açısından en kritik kentlerden biri, başkent Ankara. BBC Türkçe ekibi, koronavirüsle mücadelede gelinen aşamayı aktarmak amacıyla Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesindeki Covid-19..

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..

Kuraklığın Etkili Olduğu Barajda Afrika’yı Aratmayan Görüntüler 05:40

Kuraklığın Etkili Olduğu Barajda Afrika’yı Aratmayan Görüntüler

Sivas’ta Suşehri ilçesinde bulunan Kılıçkaya Barajı yaşanan kuraklık sebebiyle adeta hayvanlara mera oldu. Büyükbaş hayvanların barajda karşıdan karşıya geçmesi ise belgeselleri aratmadı. Dünyayı etkisi altına alan kurak..

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı 04:57

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı

Bursa'da bir keçi bir günde ağırlığının yarısına yakın süt vererek sahibine büyük şaşkınlık yaşattı. Mudanya ilçesinin Çepni köyünde faaliyet gösteren Seçen Keçi Çiftliğinde bakılan keçi, bir günde 17 litre süt vererek r..

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP 04:26

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali Adıyaman'da son yolculuğuna uğurlandı 06:51

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali Adıyaman'da son yolculuğuna uğurla

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali'nin naaşı Adıyaman'da toprağa verildi. Besni Belediyesi önünde düzenlenen ..

Herem - Sevdali 04:26

Herem - Sevdali

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Payitaht Abdülhamid 5. Bölüm 2:17:03

Payitaht Abdülhamid 5. Bölüm

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Melike (Ezgi Eyüboğlu) üzerinden kurduğu oyunla Damat Mahmud Paşa’nın (Hakan Boyav) hainliğini ortaya çıkardı. Şimdi sırada ihanet edenden hesap sorma vaktidir. Sultan bir yandan Mahmud P..

  • Diziler tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 2 yıl önce