#Maho g orijinal müzik dinle

Taş Devri Firarda Türkçe Dublaj Fragman 01:52

Taş Devri Firarda Türkçe Dublaj Fragman

Dinozorlar ve yünlü mamutların dünyada dolaştığında zamanın başlangıcında, şanslı bir mağara adamı kabilesini güçlü bir düşmana karşı birleştiriyor ve günü kurtarıyor. Orijinal seslendirme kadrosunda Eddie Redmayne, Tom ..

Bal Kaymak Fragman 01:59

Bal Kaymak Fragman

Parçalanmış bir ailenin tekrar bir araya gelme çabasının konu edildiği Bal Kaymak filminin oyunuc kadrosunda Tarık Ünlüoğlu, Beren Gökyıldız, Sabina Toyza, FilizAhmet, Kenan Çoban gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetm..

ABC Song - ABC Phonics 01:42

ABC Song - ABC Phonics

İngilizce ABC şarkısı. ABC Song dünyanın hemen hemen bütün dillerine çevrilen ve orijinal müziği Twinkle Twinkle Little Star çocuk şarkısından alınarak yapılmış olan şarkının yeni versiyonu Rapunzel masalı konsepti ile. ..

  • PengoTV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taksim Hold'em Fragman 01:02

Taksim Hold'em Fragman

Alper'in nişanlısı cumartesi akşamı evlerinin yakınındalki protestoya katılmak ister ve bunun için Alper'e baskı yapar. Ama o tüm ısrarlara rağmen protestoya katılmayı reddeder. Her hafta yaptıkları gibi evde lise arkada..

Cargo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:02

Cargo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Başrolünü Martin Freeman'ın oynadığı Cargo, Karabasan filminin yapımcısının yeni filmi. Aynı adlı popüler kısa filmden esinlenilerek çekilen Cargo, Avustralya kırsalında zombi kıyametinin ortasında kalan bir baba ve bebe..

Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı

Birbirinden oldukça farklı iki baba (Adam Sandler ve Chris Rock) çocuklarının düğünü için bir araya geldiğinde, ters gitme ihtimali olan her şey ters gider. İkili, bir yandan her şeyi yoluna koymaya çalışıp bir yandan da..

Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Sam’in bebeğinin çalınmasının üzerinden yıllar geçmiştir. Social Redroom adlı bir web sitesi, virüsten etkilenen kullanıcılar tarafından istila edilmiştir ve Sam bu sitede arama yapmaya başlar. Genç bir kız olan Bean ile..

Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman 02:30

Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman

Bir siber saldırı sonucu Britanya’daki tüm aktif gizli ajanların kimlikleri ortaya çıkmıştır. Gizli servisin baş hacker’ı bir an önce bulması gerekir. Fakat hiçbir gelişme katedilemeyince gizli servis çareyi bir süre önc..

Tuzdan Kaide Fragman 01:48

Tuzdan Kaide Fragman

Ölümsüz olan genç bir kadın, otuzlu yaşlarındayken hamile olduğunu öğrenir. Hayatını değiştirecek bu haberi öğrendiğinde ölmek üzere olan ikiz kız kardeşini aramaya başlar. Filmin senarist ve yönetmenliğini Burak Çevik ü..

Örümcek Adam Maskesi Yapmak 09:51

Örümcek Adam Maskesi Yapmak

Orijinal örümcek adam kostümünün maskesinin nasıl yapıldığını anlatan bu videoda, bunu hazırlamam aylarımı aldı ve 10 dakikalık hızlı bir şekilde kısalttım diye açıklıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Han Solo - Bir Star Wars Hikayesi Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:13

Han Solo - Bir Star Wars Hikayesi Türkçe Dublajlı Fragmanı

Orijinal üçlemeyle tanıştığımız Han Solo ve Chewbacca’nın maceralarını anlatacak Solo: A Star Wars Story filminin yönetmenliğini, Phil Lord ve Christopher Miller’dan devralan 2 Oscar’lı Ron Howard üstleniyor. Alden Ehre..

Son Oyun Teaser 00:46

Son Oyun Teaser

Meftun Taylan ömrünün son zamanlarını yaşamaktadır. 80’li yıllarda ASALA ile mücadele için Avrupa’ya gönderilen ve yeraltı dünyasında karanlık bir geçmişe sahip olan yaşlı adam işlediği suçların pişmanlığını çekmektedir...

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Teaser 01:07

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Teaser

I. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı’nda görev yapan ve düşman uçağı düşüren ilk Türk pilot olan Vecihi Hürkuş’un hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Türk havacılık tarihinin en önemli isimlerinden pilot ve mühendis Vecihi H..

Sandık Fragman 01:15

Sandık Fragman

Bursa'nın Turan köyünde bir sabah ilginç durumlar yaşanmaya başlar. Her şey o sabah köyün üstünden geçen ve kimin yönettiği belirlenemeyen helikopterlerin, aşağıya bıraktığı sandıklarla başlamıştır. Bu esrarengiz sandıkl..

Yozgatlı Çiftçinin Kendine Özgü Sera Yöntemi 02:02

Yozgatlı Çiftçinin Kendine Özgü Sera Yöntemi

Bayağı orijinal olmalı ki BBC haber değeri bulmuş.3-4 bin liralık plastik sera yerile, 500 tk'lik çöp toplayıcılarından alınma 5 litre su şişeleri ile yapılan ilginç sera...

  • JET TV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fındık Veresiye Fragman 01:51

Fındık Veresiye Fragman

Ordu’da bir köyde yaşayan Hacer ve Mehmet, yıllardır birbirine sevdalı olan iki gençtir. Köyün fındık ağası olan Pala İsmail, kızı Hacer’i fakir olduğu için Mehmet’e vermek istemez. İki aşık evlenmek için çeşitli planlar..

Karanlık Zihinler Türkçe  Altyazılı 2. Fragmanı 02:07

Karanlık Zihinler Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Ruby Daly Amerika`nın yüzde 98`ini öldüren korkunç vebadan hayatta kalabileceğini hiç düşünmemiştir; ancak hayatta kalmayı başarır. Hayatta kalanlar değişik güçlere sahiplerdir ve sadece renklerle tanımlanırlar; yeşille..

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:25

The Innocents Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçekler gördüklerinizden farklıdır. June'un Londra'da yeni bir hayata başlama macerası, beklediğinden çok daha karmaşık bir hâl alır. Kendini bir anda muğlak bir adam kaçırma planının hedefinde bulan ve aşırı stres y..

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:15

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı

Her yaşa hitap eden orijinal müziği ve yıldız geçidi oyuncularıyla eğlenceli animasyon-macera filmi ‘’Küçük Ayak’’ ekranlara geliyor. Parlak genç Yeti varolmadığına inandığı bir şey yani ‘bir insan’ bulduğunda ‘‘Küçük A..

Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser

Max ve Annie’nin çiftler için oyun gecesi, Max’in kardeşi Brooks sahte haydutlar ve federal ajanların olduğu gizemli bir cinayet ayarladığında iyice karışır. Brooks kaçırılır ve her şey oyunun bir parçası gibi görünür. F..

Şaşkınlar Çetesi Fragman 02:04

Şaşkınlar Çetesi Fragman

Nedim azılı bir hırsızdır. Yakalanıp hapishaneye gönderilen Nedim, burada hırsızlığa tövbe eder. Yaptıklarından pişman olan Nedim hapishanede müthiş bir icat keşfeder. Tahliye olan Nedim bir an önce icadını seri üretime ..

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı 00:54

Kutsal Oyunlar Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı

Tanrı bile olsanız ihanet kaçınılmazdır. Nawazuddin Siddiqui, Saif Ali Khan ve Radhika Apte'nin rol aldığı Netflix orijinal dizisi Kutsal Oyunlar, 6 Temmuz 2018'de yayında...

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı 01:58

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı

Aynı eve yaşayan Toprak, Cüneyt, Semir ve Uğur’un karşı dairelerinde de kız arkadaşları Pınar, Tuğçe ve Melek kalır. Ekip daha rahat görüşebilmek için aynı apartmanda yaşayan ev sahipleri Süheyla’ya çaktırmadan iki daire..

Kadınlar Ne İster ( What Women Want ) Türkçe Dublaj Hd İzle 2:06:39

Kadınlar Ne İster ( What Women Want ) Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Nick Marshall (Mel Gibson) kendisine güvenen ve neredeyse bunu bir abartı ögesi olarak psikopatlık haline getirmiş iyi bir reklamcıdır. Kendisine olan güveni o kadar fazladır ki kendisini insan üstü bir varlık..

  • Tv Series tarafından
  • 20.765 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Han Solo Bir Star Wars Hikayesi Teaser #3 00:45

Han Solo Bir Star Wars Hikayesi Teaser #3

Orijinal üçlemeyle tanıştığımız Han Solo ve Chewbacca’nın maceralarını anlatacak Solo: A Star Wars Story filminin yönetmenliğini, Phil Lord ve Christopher Miller’dan devralan 2 Oscar’lı Ron Howard üstleniyor. Alden Ehre..

Kömürle Çalışan Buharlı Land Rover 02:21

Kömürle Çalışan Buharlı Land Rover

Greater Manchester'lı Emekli Hız Tutkunu Mühendis Frank Rothwell (67 Yaşında) 50 yıllık kırmızı Land Rover'ı orijinal motorunu bir buhar motoru ile değiştirdi.Projeye 400'den fazla saat ve 24.000 £ ayırdıktan sonra ama..

  • PengoTV tarafından
  • 1.859 görüntüleme
  • 6 yıl önce
You Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:25

You Türkçe Altyazılı Fragmanı

etflix Orijinal Dizisi YOU, takıntılı ancak zeki bir New Yorklu olan Joe Goldberg'ün (Penn Badgley) gözlerinizi kırpmadan izleyeceğiniz sürükleyici öyküsünü anlatıyor. Joe, Beck'in (Elizabeth Lail) kalbini kazanmak için ..

Ödüllü Kısa Filmler Türkçe Altyazılı Fragman 00:58

Ödüllü Kısa Filmler Türkçe Altyazılı Fragman

Ödülllü Kısa Filmler, birçok ödül kazanmış, Oscar adayı olan 5 kısa filmi seyirciyle buluşturuyor. Filmler arasında aşkın gücüne inanan bir adamın hikayesinin anlatıldığı Death Of A Shadow , çocuğunu kaybetme korkusu ya..

Üç Vakte Kadar Fragman #2 02:55

Üç Vakte Kadar Fragman #2

Mahallede herkes tarafından sevilen saf ve temiz kalpli biri olan Hasan, çocukluğunda beri Balım’a aşıktır. Fakat aşkını bir türlü itiraf edemez. Sevdiği kıza kendisini tanıtma fırsatı bulduğunda ise büyük bir rakip ile ..

Cumali Ceber 2 Fragman 03:20

Cumali Ceber 2 Fragman

Cumali, zamanını oğlu Cevher’e kız istemek için hazırlık yapmakla geçirir. Tam da bu sırada aldığı bir haberle sarsılır. Cumali’nin dedesine ait olan huzur evinin arsası satılmıştır ve onun yerine AVM yapılacaktır. Dedes..