#Maho g orijinal müzik dinle

Kod Adı Sosisli Türkçe Dublajlı Fragman 02:04

Kod Adı Sosisli Türkçe Dublajlı Fragman

Theo ve Luke birbirinden tamamen farklı yapıda insanlardır. Birisi işleri kaba kuvvetle çözerken diğeri ise olayları aklı ile çözmeye çalışır. Büyükelçinin kızının kaçırılması ikisinin bir araya gelmesine neden olur. Kaç..

Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman 02:01

Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman

Hint Fakiri Aja, annesinin ölümünün ardından yapayalnız kalmıştır. Babasını tanımayan Aja, onu bulmaya karar verir ve bunun için Fransa’ya gider. Babasını bulmak için çıktığı bu yolculuk Aja’nın hiç de düşlediği gibi git..

The Hate U Give Fragman 02:24

The Hate U Give Fragman

Starr Carter sürekli olarak iki dünya arasında geçiş yapıyor: Yaşadığı yoksul, çoğunlukla siyah, mahalle ve katıldığı zengin, çoğunlukla beyaz, hazırlık okulu. Starr, çocukluk en iyi arkadaşı Halil'in bir polis memurunun..

Bende Kal Fragman 02:18

Bende Kal Fragman

Babadan kalma berber dükkanını işleten Fikret, her tıraş sonrasında müşterilerine yaptığı masaj ile nam salmıştır. Fikret'in hayatı, Taner'in ona zorla masaj aleti satmasıyla kabusa döner. Fikret ve Taner dükkana gelen ü..

Eski Köye Yeni Adet Fragman 01:17

Eski Köye Yeni Adet Fragman

Yıl 1990… Köye gelen sağlık ekipleri, en az üç çocuğu olan tüm kadınlara doğum kontrolü için spiral takar. Köy halkının yapılan işlemle ilgili fikirleri yoktur. Sağlık ekipleri gittikten sonra bir araya toplanan erkekler..

Fenomen Fragman 01:03

Fenomen Fragman

Fenomen, İzzet’in sanal dünyada popülerleşmek için yaptıklarını konu ediyor. Tıp fakültesinden mezun olan İzzet kendi dünyasına gömülen genç bir adamdır. Çevresinde kimsesi olmayan İzzet’in tek arkadaşı evinde beslediği ..

Sierra Burgess Is A Loser Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Sierra Burgess Is A Loser Türkçe Altyazılı Fragmanı

Lise hayatı zor. Flört etmek daha da zor. Fakat en zoru kendini bulmak...

İçimdeki Hazine Fragman 02:25

İçimdeki Hazine Fragman

Ayda ailesinin son ferdi olan Sema, babasının ölümü üzerine yıkılır. Cenaze için İstanbul’a dönen genç kadın merasimden sonra aile konağına yerleşir. Sema’nın hayatı kendisine gönderilen bir belgeden sonra bambaşka bir h..

Hayat Okulu Fragman 01:52

Hayat Okulu Fragman

Hayat Okulu, asi bir çocuk olan Paul ve Totoche’nin kesişen hayatlarını konu ediyor. Yetimhanede büyüyen Paul, Celest ve Borel’e emanet edilir. Asi bir çocuk olan Paul vahşi bir bölgedeki yeni hayatına alışmakta biraz zo..

Yarı Yol Teaser 00:34

Yarı Yol Teaser

Yarı Yol, kardeşten öte olan iki arkadaşın farklı yöne savrulan yaşamlarını konu ediyor. Benzer yaşantılara sahip iki arkadaş zamanla birbirleri için kardeşten öte olurlar. İkili hayatın tüm yükünü birlikte göğüsler. Fak..

Kabir Azabı Fragman 01:39

Kabir Azabı Fragman

Kabir Azabı, ölümün soğuk gerçekliğini ve kabir azaplarının dehşetini konu ediyor. Bir avukat olan Ozan, işinde başarılı ve yetenekli bir adamdır. Ancak iş hayatındaki başarısı karakterini oldukça kötü yönde etkilemiştir..

Alfa Kurt Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alfa Kurt Türkçe Altyazılı Fragman

Liderler mücadeleden doğar...#AlfaKurt 7 Eylül'de Sinemalarda!...

Marwen'a Hoş Geldiniz Türkçe Altyazılı Fragman 02:24

Marwen'a Hoş Geldiniz Türkçe Altyazılı Fragman

“Welcome to Marwen” sanatsal hayal gücünün insanın ruhunu nasıl eski haline getirebileceğini fark eden yıkılmış bir adamın mucizevi gerçek hikayesini anlatıyor. Mark Hogancamp (Steve Carell) korkunç bir saldırıya maruz k..

Christopher Robin Fragman 04:00

Christopher Robin Fragman

Artık yetişkin olmuş olan Christopher Robin, 100 Hektar Ormanı’ndaki maceralarından çok uzaklardadır. İş ve aile dengesini korumakta zorlanan Christopher, iş sebebiyle bir aile yolculuğunu kaçırınca sevimli dostu Winnie ..

Dört Köşeli Üçgen Fragman 01:31

Dört Köşeli Üçgen Fragman

Bir tütün deposunda çalışan Gözlemci , hemen hemen herkesi ve her şeyi görüp izlemeyi, bütün ayrıntıları öğrenmeyi kendine ilke edinmiştir. Aslında işi bekçilik yapmak olsa da, herkes tarafından Gözlemci diye çağırılm..

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 02:46

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Eğer Dünya'yı kurtarmak istiyorsan, sihirli kelimeyi söylemelisin Shazam6guc Nisan 2019'da sinemalarda David F. Sandberg (“Annabelle: Creation”) yönetmenliğindeki orijinal hikayeden uyarlanmış DC Süper kahramanı ‘Shazam..

Alita Savaş Meleği Fragman 02:36

Alita Savaş Meleği Fragman

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Eva Türkçe Altyazılı Fragman 02:01

Eva Türkçe Altyazılı Fragman

Oyun yazarlığı yapan bir adam, şiddetli bir kar fırtınasından kurtulmak için bir dağ evine sığınmak zorunda kalır ve burada gizemli bir kadınla tanışır. James Hadley Chase’in kitabından uyarlanan filmin yönetmenliğini Be..

The Good Cop Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:57

The Good Cop Türkçe Altyazılı Fragmanı

Monk'un yaratıcısının imzasını taşıyan yeni Netflix Orijinal Dizisi The Good Cop'ın başrollerinde Tony Danza ve Josh Groban var. Tüm bölümler 21 Eylül'de yayında...

Milyonluk Kuş Fragman 02:19

Milyonluk Kuş Fragman

Hakkı, lüks bir otelde şoför olarak çalışmaktadır. Yeni görevi yurtdışından gelecek olan mimarı karşılamaktır. Konuğunu almak için havaalanına giden Hakkı, yanlışlıkla mimar yerine polis tarafından aranan bir kuş hırsızı..

Müslüm Teaser 01:00

Müslüm Teaser

Arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyazperdeye taşıyan Müslüm filminin yönetmenliğini Ketche üstleniyor. Senaryosunu Hakan Günday'ın kaleme aldığı filmde Müslüm Gürses'i Timuçin Esen, eşi ..

Küçük Ayak Fragman 02:21

Küçük Ayak Fragman

İnsanların varlığına inanan genç ve zeki bir yeti, bu fikrinde diretse de kimseyi kendine inandıramaz. Ancak günün birinde beklenmedik bir şey olur ve karşısına bir insan çıkıverir. Bir küçükayak bulduğu haberi sevimli..

Benim Adım Osssman Fragman 02:01

Benim Adım Osssman Fragman

Filmde, hayatını bir gazetede köşe yazarı olmaya adamış Osman'ın, kuzeni Fiko ve Dursun'nun yanına gelmesiyle hayatının nasıl değiştiği konu ediliyor. Yönetmen ve yapımcılığını Sedat Kapurtu'nun üstlendiği filmin başrol..

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman 01:53

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman

Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn, dolandırıcı bir adam olan Gürbüz’ün bir mafya babası ile ters düştükten sonra başına gelenleri konu ediyor. İstanbul'un Balat ilçesinde yaşayan Gürbüz üç kâğıtçı ve dolandırıcılığı ile..

Kapımdaki Aşk Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Kapımdaki Aşk Türkçe Altyazılı Fragmanı

Oscar ödüllü oyuncu Reese Witherspoon'u başrolüne yerleştiren film modern bir romantik komedi. Alice Kinney yakın zamanda eşiyle ayrılmış olan bir kadındır. Alice, yeni bir başlangıç yapmak için iki genç kızıyla memleket..

Facia Üçlü Fragman #2 03:13

Facia Üçlü Fragman #2

Facia Üçlü, birbirinden bitirim olan üç arkadaşın yaşadığı maceraları konu ediyor. Genç bir adam olan Emre, dedesinden kalan mirası bir an önce ele geçirmenin hayalini kurar. Emre, talihsiz tesadüfler sonucu tanıştığı ve..

İki İyi Çocuk Fragman 01:26

İki İyi Çocuk Fragman

İki İyi Çocuk, zihinsel yetersizlik yaşayan bir genç ile arasında özel bir bağ kuran bir polisin hikayesini anlatıyor. Ercan, zihinsel yetersizliği olan bir gençtir. Çocukken babasını trafik kazasında kaybeden Ercan, ann..

Sıfır Bir 5. Sezon Fragmanı 01:03

Sıfır Bir 5. Sezon Fragmanı

Sıfır Bir Bir Zamanlar Adana'da 5. Sezon Fragman'ı yayında! 5. Sezon 1. Bölüm ise 23 Ocak'ta..

Apple TV + 01:43

Apple TV +

Apple TV +, TV ve filmdeki en yaratıcı akıllardan gelen orijinal hikayeleri yeni bir yayın hizmet vermeye başlıyor...

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:01

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..