#Mahsun kırmızıgül sivas ellerinde sazım Çalınır

Agit - Firardayım Anne 03:38

Agit - Firardayım Anne

Yağmurlu bir günde Dersim gibiyim Dostum dediklerimi sallı vermişim Sazım sırtımda, Yar uykuda Akan göz yaşımı silemiyorum Firardayım Anne aranıyorum gündüz gece soruluyorum şiir: Sürgünde geçen günlerim, mapus ..

Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla 04:37

Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla

Dağlar aştım hazar eyledim Her gördüğüm güzele nazar eyledim Hakikat sofrası kurulunca Bir salkım üzüme pazar eyledim Söylemeye varmıyor dilim Sazım çalmaz oldu tutmuyor elim Ben ettim sen eyleme gülüm Ne olur af..

Metin Işık  Ağla Gözüm 06:07

Metin Işık Ağla Gözüm

Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün Kanayaram kana kana, sızlarsın bugün Dertli sazım, dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün x2 Söz vermiştin bana, kaç hafta oldu Çok cumalar geçti, ne gör..

Esat Kabaklı  Dağlarına Kar Olurum Yâr 03:16

Esat Kabaklı Dağlarına Kar Olurum Yâr

Sen baharsan bende yazım Başkasına geçmez nazım yar Beni sensiz çalamazsın Sen mızrabsın bende sazım yar Dağlarına kar olurum yar Aşkına bahar olurum yar İster isen yar olurum yar olurum yar Ağaç olsan dal olurum Çiç..

Berkay - Ağla Gözüm 05:17

Berkay - Ağla Gözüm

Berkay - Ağla Gözüm dinle şarkı sözleri Lyrics: Söz - Müzik: Metin Işık Şarkı Sözleri: Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Kana yaram kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm 04:07

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm

Söz & Müzik: Metin Işık Düzenleme: Mustafa Ceceli Klip Yönetmeni: Emrah Özbilen Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yapım : Honeybee İstanbul / Eylem Şirin ''Ağla Gözüm'' şarkı sözleri ile, Ağla gözüm, ağla ..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme 02:31

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme

Söz : Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Müzik: Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Aranje : Onur Aşar(Opirus Music) Kayıt-Mix : Onur Aşar(Opirus Music) Mastering : Buğra Kunt Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş, Vedat Aygıran Yönetmen : Sed..

Türkiye bu sesi konuşuyor! 01:52

Türkiye bu sesi konuşuyor!

TÜRKİYE, ONU KONUŞUYOR... SIVA YAPARKEN ŞARKI SÖYLEYEN ÇOCUĞUN SESİ SOSYAL MEDYAYI BÜYÜLEDİ... AMA SADECE ONLARI DEĞİL... ZÜLFÜ LİVANELİ'DEN MÜHSUN KIRMIZIGÜL'E BİRÇOK SANATÇI ONUN PEŞİNE DÜŞTÜ... KONSERDEN ALBÜME,,, TEK..

Evlat Kokusu 8. Bölüm Fragmanı 00:47

Evlat Kokusu 8. Bölüm Fragmanı

Dünyanın en cesur sevgisinin ve en acıtıcı özleminin adını koyan ‘Evlat Kokusu’ her Çarşamba 20.00'de Kanal D’de. EVLAT KOKUSU | YENİ BÖLÜM | 3 Mayıs Çarşamba | 20.00 | KANAL D KÜNYE YAPIM: ENDEMOL SHINE TÜRKİYE YAP..

Eski Köye Yeni Adet Fragman 01:17

Eski Köye Yeni Adet Fragman

Yıl 1990… Köye gelen sağlık ekipleri, en az üç çocuğu olan tüm kadınlara doğum kontrolü için spiral takar. Köy halkının yapılan işlemle ilgili fikirleri yoktur. Sağlık ekipleri gittikten sonra bir araya toplanan erkekler..

Alişan Hangi Yabancı Güzellere Gönlünü Kaptırdı 04:35

Alişan Hangi Yabancı Güzellere Gönlünü Kaptırdı

Alişan Bakın Hangi Yabancı Güzellere Gönlünü Kaptırdı.Mahsun Kırmızıgüle neden kırmızı ışık yaktı...

  • ANKA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Konuğu Seda Sayanı  Rezil Etti 01:39

Konuğu Seda Sayanı Rezil Etti

Seda Sayanın kendi programında imam nikahlı birlikteliklere karşı çıkması açıklamalarına, programa bağlanan bir konuk sende Mahsun Kırmızıgülle imam nikahı kıydırdın açıklamalarıya ünlü sanatçının yüzünün düşmesine neden..

  • ANKA tarafından
  • 1.829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana'da Hırsızlar Kendi Aralarında Yarışma Düzenledi  Röportaj Adam 01:18

Adana'da Hırsızlar Kendi Aralarında Yarışma Düzenledi Röportaj Adam

Adana'da akıllara durgunluk veren olay : hırsızlar kendi aralarında en iyi hırsızı belirlemek için internet sitesi kurdu ve ödüllü yarışma düzenledi. Röportaj Adam'dan Mahsun Dızo...

  • JET TV tarafından
  • 2.094 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Limonatayı Deve Sidiği Gibi İçererek Trollemek 10:36

Limonatayı Deve Sidiği Gibi İçererek Trollemek

Görüntüde Ali Mahsun Atam isimli youtuber takipçileriniin en saçma yorumlarından en iyi seçini seçtiği videoda insanların yanına gidip limonatayı sanki deve sidiği içmişiniz gibi trollücek..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Barış Manço - Düriye 05:26

Barış Manço - Düriye

dü dü dü düriye komşu kızı düriye az etme gel beriye mahsun durma öyle dü dü dü düriye komşu kızı düriye hele hele gel beriye dargın mısın söyle inci boncuk tanesi boynunu süsleyen yedi köyün hanesi feda sana düriye..

Bilardocu - Bir Dal Hayat -Röportaj Adam 01:26

Bilardocu - Bir Dal Hayat -Röportaj Adam

Mahsun Saygıner, dershaneciyken alınan dershanelerin kapatılması kararından sonra dershanesini bilardo salonuna çevirir ve şansı döner. Bilardocu - Bir Dal Hayat bölüm #3 yayında! Videolar 1 ay önce İstanbul'da çekildi. ..

  • JET TV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Psikologluğu Bırakıp Taksici Olan Adam 01:36

Psikologluğu Bırakıp Taksici Olan Adam

Vizyon Seviyem videolarında vizyonsuzlukları ile hepimizi derin küfürlere gark ettirecek farklı karakterlerle karşılaşacağız. Bu bölümde Psikologluğu bırakıp taksiciliğe başlayan Mahsun MANAY karşınızda...

  • JET TV tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çukur Parodi 05:26

Çukur Parodi

Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir..

  • JET TV tarafından
  • 239 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m 05:45

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m Dinle Babaya Şiir : Müslüm Baba Dedim Efendim Evlat Dedi. Çok Seviyorum Dedim. hangimiz sevmedik dedi bir his var sanki gidecek dedim hasret rüzgarıdır dedi Çok Masum bakıyor De..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.554 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Senfoni feat. Hagüra - Giderken 02:44

Senfoni feat. Hagüra - Giderken

Senfoni feat. Hagüra - Giderken Dinle Giderken şarkı sözleri ile; Bugün üstümde sanki dünyanın yükü Yine de benim ilgimi çekmiyor eskilerde gözüm Kaldırımlar evim, uzaklarda hüzün Gülmek için sebep aramak eskidendi..

New York'ta Beş Minare HD (2010) 1:51:41

New York'ta Beş Minare HD (2010)

Summary:nTwo Turkish anti-terrorist agents are sent to New York City on a mission to find and bring back the dangerous Islamic leader codenamed Dajjal , believed to be hiding in there. Working with the FBI and NYPD, the..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rüya Serin - Eksiklik Faslı 03:48

Rüya Serin - Eksiklik Faslı

Söz & Müzik: Rüya Serin Düzenleme: Sezgin Gezgin Yönetmen: Ali Engin Mix – Mastering : Candar Köker Vokal Koçu : Burcu Koşar Gitar : Selahattin Güzelel Vokal : Fatih Ertür Eksiklik Faslı şarkı sözleri ile Açacaktı ç..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Fransa'da 02:14

Fransa'da "Teröre Lanet" Mitingine Pkk'lı Grup Saldırdı

Fransa'da Teröre Lanet Mitingine Pkk'lı Grup Saldırdı Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen terör karşıtı mitingd, ellerinde demir çubuklar bulunan PKK'lı grubun saldırısına uğrayan bazı kadın ve çocuklar yaralandı...

KoYu KaHVeReNGi 03:55

KoYu KaHVeReNGi

Kaderime yazılı silemem seni gönlümden Bakışıma bakışın değer mi artık bilemem Her gecede hayalin, korkum geriye dönmezsin Sana geliyorsam seve seve ölürüm yar bunu bil Yollarına her sabah çıkan sevdan da bendim Ya..

HY - Lütfen Dön Gel 04:22

HY - Lütfen Dön Gel

Ayrı gayrı kaç yıl geçti sen orda ben burda yüzümüz eskimiş aşka kalbimiz kırık dökük Kim Bilir Şimdi Ellerin Kimin Ellerinde Ettiğin Kavgalar Bile Başka Biriyle O Zaman Dön Gel Gururun Mu Engel Çıksın Aradan Bu Dargınlı..

Gelmiş Geçmiş En Sert Hokey Vuruşları 03:28

Gelmiş Geçmiş En Sert Hokey Vuruşları

İzleyenler bilir, buz hokeyinde omuz atmak, fazla abanmadan ileri itlemek serbesttir. O yüzden her 5 maçın 2 tanesinde yumruk yumruğa kavga çıkar, evet kavgada serbesttir. Ama kuralları var. Kavga eden sadece 2 veya çift..

Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..