#Mahsun kırmızıgül sivas ellerinde sazım Çalınır

Haviceli Aileler Güvenlik Güçlerine Sığınıyor 00:42

Haviceli Aileler Güvenlik Güçlerine Sığınıyor

Irak ordusunun, Kerkük kentinin Havice ilçesine bağlı kasaba ve köylerde terör örgütü DEAŞ'a karşı başlattığı operasyonun ardından bölgedeki siviller ellerinde beyaz bayraklarla güvenlik güçlerine sığınmaya başladı...

200 Bin Katalonyalı Barselona Sokaklarında Yürüdü 00:32

200 Bin Katalonyalı Barselona Sokaklarında Yürüdü

Barselona’daki bağımsızlık yanlısı gösterilerden sorumlu olduğu iddia edilen iki Katalan liderin tutuklanması sebebiyle Barselona’da salı gecesi büyük bir sokak yürüyüşü düzenlendi. Bağımsızlık manifestosunun okunduğu y..

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Genelkurmay'da 15 Temmuz Gecesinden Yeni Görüntüler 02:53

Genelkurmay'da 15 Temmuz Gecesinden Yeni Görüntüler

Halk darbecilerin tankını üzerine örtü örterek durdurmaya çalışmış. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında yaşanan olaylara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Darbe girişimini ..

Kaderinizi Değiştirmek Elinizde Olsaydı Neyi Değiştirmek İsterdiniz Röportaj 02:51

Kaderinizi Değiştirmek Elinizde Olsaydı Neyi Değiştirmek İsterdiniz Rö

Sokak röportajında vatandaşlara kaderlerini değiştirmek ellerinde olsa neyi değiştirmek istedikleri sorulmuş. İlginç cevaplar alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Makinanın Betoncularla Dövüşü Çok Komik 00:10

Makinanın Betoncularla Dövüşü Çok Komik

Betoncuların ellerinde kaçan makine intikam sırası 3 betoncuyu da yaraladı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Binlerce Kişi Kudüs İçin Yenikapı'da 01:49

Binlerce Kişi Kudüs İçin Yenikapı'da

Yenikapı'da, ABD'nin Kudüs kararını protesto etmek için “Kudüs İslam'ındır Mitingi” yapılıyor. Mitinge, ellerinde Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı taşıyan çok sayıda vatandaş katıldı...

Şeker Üfleme Sanatı'yla Yapılan Objeler 16:54

Şeker Üfleme Sanatı'yla Yapılan Objeler

Çin'de kameraya yansıyan görüntülerde sanatçının ellerinde şekillenen içi hava dolu sıcak şeker müşterisine sunulduğunda muazzam bir görünüme sahip oluyor efendim...

  • JET TV tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gelin Çiçeği Modelleri 00:59

Gelin Çiçeği Modelleri

2017 Gelin Çiçekleri modelleri her türlü kesme çiçek arajmanlarıyla güzel bir çiçek demeti haline dönüştürülmüş. Kuru ya da canlı çiçek tercihlerinin bulunduğu bu sezon gelin buketlerinde her rengi elinizde taşıyabilirsi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi 05:39

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi

15 Temmuz kahramanların anılarını yaşatmaya devam ediyoruz. Ali İhsan Lezgi o gece oğlu ile birlikte gitti külliye önüne. Onun için vatan borcuydu bu. Kendi şehit düştü oğlu gazi oldu. İşte kahramanlarımızın hikâyesi Nel..

Cinlerle Evlenen İnsanların Anlattığı Korkunç Gerçekler 20:09

Cinlerle Evlenen İnsanların Anlattığı Korkunç Gerçekler

Cinlerde insanlar gibi evlenen ve çocuk yapan varlıklardır. Fakat bazı durumlarda bu cinni varlıkların insanlara aşık oldukları hatta evlendikleride biliniyor. İnsanlar kimi zaman ellerinde olmayan nedenlerle kimi zamand..

  • ZULMA tarafından
  • 1.936 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cin Düğünü Yapılan Arazide Bir Gece! Ağlama Sesleri Duyuluyor 14:01

Cin Düğünü Yapılan Arazide Bir Gece! Ağlama Sesleri Duyuluyor

Tekirdağ'ın bir köyünde yıllar evvel bir arazide rastlanan Cin Düğünü ve sonrasında yaşanan enteresan olayları araştırdık. Rivayete göre bu kasabada 90 yılların sonunda, kasaba sakinleri boş bir arazide bir kalabalığın e..

  • ZULMA tarafından
  • 2.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

Suriyeliler Afrin'de Savaşmak Için Askerlik Şubelerine Akın Etti 01:15

Suriyeliler Afrin'de Savaşmak Için Askerlik Şubelerine Akın Etti

Şanlıurfa'da bir grup Suriyeli, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla gönüllü askerlik için Şanlıurfa Askerlik Şubesi'ne başvuru yaptı. Ellerinde Türk bayraklarıyla şube önünde toplanan Suriyeliler, terör örgütü..

Proloterapi Güvenli Bir Tedavi Yöntemi Mi 00:32

Proloterapi Güvenli Bir Tedavi Yöntemi Mi

Tüm enjeksiyon işlemleri hemşireler tarafından yapılır ancak uzman bir hekimin ellerinde yapılan proloterapi çok daha güvenli bir tedavi yöntemidir...

  • NABIZ tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik ) 04:32

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik )

Buray - Sen Sevda Mısın (Canlı Performans - Akustik) Şarkı : Umut yok bir ışık yok gözlerinde Ben hala bekleyenim olsun Ateş yok sıcaklık yok ellerinde Ben yanarım aşkın sağolsun Sen kapımı çal ansızın gir içeri Her za..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali  Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama 04:07

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir ve ilçelerindeki programları kapsamında Bandırma'ya gitti. Kılıçodaroğlu'nu taşıyan uçak Bandırma 6. Ana Jet Üssü'ne indi. Kılıçdaroğlu'nun burada asker..

Kara Güneş - Koyma Beni 02:38

Kara Güneş - Koyma Beni

bir garip gezginim dalına kuzgunum ben senin yazgınım aşk yolunda koyma beni kuzgunu sevmezler sevmeyi bilmezler canımı koymazlar kaçalım dağlara şimdi aman aman aman yüreğine kurban gülüşüne hayran azlı yarim koyma be..

Almanya İçin Alternatif Partisi'nin Köln'deki Kongresi Öncesinde Olaylar Çıktı 01:05

Almanya İçin Alternatif Partisi'nin Köln'deki Kongresi Öncesinde Olayl

Aşırı sağ görüşleriyle bilinen Almanya için Alternatif (AfD) Partisi'nin Köln'de düzenlenen genel kongresi öncesinde olaylar çıktı. Kongrenin düzenlendiği Otel Maritim'in dışarısında toplanan sol görüşlü yaklaşık üç bi..

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama 06:44

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama

Hak-İş 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü Taksim Meydanı'nda horon teperek kutladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim Meydanı'na gelen Hak- İş üyeleri burada Cumhuriyet anıtına çiçek bıraktı. Anıt'ın etrafı..

Mercedes'i Sinyal Kırıcıyla 40 Saniyede Çalan Hırsızlar 00:34

Mercedes'i Sinyal Kırıcıyla 40 Saniyede Çalan Hırsızlar

İngiltere’de meydana gelen olayda ellerinde yüksek teknoloji bir sinyal kırıcı bulunan iki hırsız, bir Mercedes'i yalnızca 40 saniyede çalarak kayıplara karıştı...

  • JET TV tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Saldırı Planlı Provokasyon Çıktı 00:38

O Saldırı Planlı Provokasyon Çıktı

İYİ Parti Kurucu üyesi Mehmet Arslan'ın Beykoz'daki evinin kurşunlanması provokasyon çıktı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen soruşturma birimleri saldırganların kovanları yere düşürmemek için ellerinde poşetle ateş ..

Türk Bayrağını PKK'lılara Vermeyen Kadın 00:54

Türk Bayrağını PKK'lılara Vermeyen Kadın

İngiltere'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görebilmek isteyen Türk vatandaşları, Türk bayraklarıyla caddelere indi. Ülkede yaşayan terör örgütü yandaşları da protesto için bölgeye gitti. Bu sırada ellerinde Türk b..

15 Temmuz'a Ait İlk Kez Yayınlanan Kan Dondurucu Görüntüler 00:59

15 Temmuz'a Ait İlk Kez Yayınlanan Kan Dondurucu Görüntüler

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yeni görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor. Jandarma Genel Komutanlığını işgal eden cuntacıların, ellerinde Türk bayraklı onlarca vatandaşa ateş açtıkları anlar, karargahın güve..

Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi 04:08

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi dinle Gün doğmadan uyanırlar Girişirler kaşık kaşık çorbaya Toplanırlar yol boyunda Çoluk çocuk genç ihtiyar tarlaya Sıra sıra motorlarda Ellerinde çapa kürek kolay gele Kaz toprağı at gübr..

  • Candy tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatandaşlar Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Bekliyor 00:48

Vatandaşlar Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Bekliyor

AK Partililer ellerinde bayraklarla Esenboğa havaalanı yolu üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak için bekliyor...

İki Aileye Taş Ve Sopalarla Linç Girişimi 01:24

İki Aileye Taş Ve Sopalarla Linç Girişimi

Erzurum'un Yakutiye ilçesine bağlı Uzunyayla köyünde huzursuzluk çıkardığı iddia edilen iki ailenin bireylerine yönelik linç girişimini, jandarma güçlükle önledi. 'Dişe diş, kana kan intikam' sloganları atarak ellerinde ..

Köylü Teyzelerin Spor Yaparak Halı Yıkaması 00:55

Köylü Teyzelerin Spor Yaparak Halı Yıkaması

Ellerinde fırçalarla halı yıkarken bir taraftan da zıplayarak kilo vermeye çalışan köylü teyzelerin eğlenceli görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 2.094 görüntüleme
  • 6 yıl önce