#Mahsun kırmızıgül sivas ellerinde sazım Çalınır

Sivaslı Miniklerden Komando Andı 00:41

Sivaslı Miniklerden Komando Andı

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde miniklerin Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele eden Mehmetçiğe destek olmak için söyledikleri komando andı büyük ilgi gördü...

  • JET TV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektrik Süpürgesiyle Yürüyüşe Çıkan Dayı 00:26

Elektrik Süpürgesiyle Yürüyüşe Çıkan Dayı

Sivas'ta canı sıkılan bir yaşlı adam elektrikli süpürgeyi sokağa çıkararak yürüyüşe çıkması..

  • JET TV tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Azerbaycan Milletvekili Paşayeva'dan Afrin'e Selam 02:19

Azerbaycan Milletvekili Paşayeva'dan Afrin'e Selam

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) tarafından düzenlenen 1'nci Bilim, Kültür, Sanat ve Kitap Şenlikleri'ne katılan Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva öğrencilerle buluştu. Burada öğrencilere söyleşide ..

Ay Yıldız Şeklindeki Cami Sivastan Yükseliyor 01:10

Ay Yıldız Şeklindeki Cami Sivastan Yükseliyor

Sivas'ta yapımına geçin yıl başlanan ve ay-yıldız şeklindeki mimarisiyle dikkati çeken caminin inşaatı büyük bir titizlikle devam ediyor...

Devlet Bahçeli Konvoyunda Çalan Şarkı Dikkat Çekti 04:33

Devlet Bahçeli Konvoyunda Çalan Şarkı Dikkat Çekti

Karayoluyla Sivas'a giden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konvoyunda, partinin seçim müziği olan 'Cumhur ittifakı millet aklı' şarkısı dikkat çekti...

Tofaşın Tofaşı Geri Geri Çekmesi 00:31

Tofaşın Tofaşı Geri Geri Çekmesi

SİVAS'ta, caddede başka bir aracı geri geri çeken otomobil görenleri şaşkına çevirdi.Kent merkezinde, sanayi sitesi içerisinde 58 NY 504 plakalı otomobil sürücüsü, arıza nedeniyle yolda kalan 58 DE 903 plakalı otomobili ..

  • JET TV tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kahraman Otobüs Şoförü 00:59

Kahraman Otobüs Şoförü

Sivas'ta Özel Halk Otobüsü Şoförü Ömer Taşdemir seyir halindeyken şahit olduğu kazada yaralı olan ve yolda oturarak ambulans bekleyen bebek ve annesine müdahale ederek hastaneye yetiştirdi. İşte o anlar.....

Afrika Belgeseli Anlatımıyla Şifalı Çamuru Tanıtmak 04:18

Afrika Belgeseli Anlatımıyla Şifalı Çamuru Tanıtmak

Sivas'ın Suşehri ilçesinde geçen olay, şifalı çamuru tanıtmak isteyenlerin,Afrika Belgeseli anlatımyıla çektiği mizahi büyü yankı yandırdı..

  • JET TV tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şehit Anne Ve Bebeğine Veda 01:05

Şehit Anne Ve Bebeğine Veda

Şehit anne ve bebeğine veda Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan asker eşi Nurcan Karakaya (25) ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya..

Hırsızlara İş Yeri Sahibinden İlginç Teklif 00:59

Hırsızlara İş Yeri Sahibinden İlginç Teklif

Sivas'ta dükkanından kablo çalan hırsızlara seslenen esnaf, “Gelin size iş verelim” dedi. Sürekli dükkan önlerinden malzemeleri çalınan esnaf çare olarak siteye güvenlik kamerası kurdu. Geçtiğimiz gün 4 dükkandan 150 kil..

  • JET TV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yolun Açılmasını Halay Çekerek Bekleyen Tren Yolcuları 01:40

Yolun Açılmasını Halay Çekerek Bekleyen Tren Yolcuları

Erzincan'da aşırı yağış sonucu meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan Erzincan- Sivas Demir Yolu'ndaki istasyonda kalan tren yolcularının, halay çekerek yolun açılmasını beklemiş...

  • JET TV tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cep Telefonu İle Görüşmek İçin Dağa Taşa Çıkan Sivaslılar 02:40

Cep Telefonu İle Görüşmek İçin Dağa Taşa Çıkan Sivaslılar

Sivas'ın Kangal ilçesinde yıllardır cep telefonu şebekesi sorunu yaşayan vatandaşlar. Cep telefonları ile görüşebilmek için çözümü dağa taşa tırmanmakta bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Online Derste Mikrofonu Açık Unutan Öğrencinin Zor Anları 00:18

Online Derste Mikrofonu Açık Unutan Öğrencinin Zor Anları

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde verilen uzaktan eğitim sırasında mikrofonunu açık unutan öğrencinin hakareti hocası tarafından duyuldu...

  • PengoTV tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Terör örgütünün geçiş güzergahında drone destekli operasyon 03:36

Terör örgütünün geçiş güzergahında drone destekli operasyon

Sivas’ın Divriği ilçesinde terör örgütünün geçmişte geçiş güzergahı olarak kullandığı bölgelerde drone destekli operasyon gerçekleştirildi...

Çaldığı parayla Ukrayna'ya kaçtı! 01:54

Çaldığı parayla Ukrayna'ya kaçtı!

DARBE HİÇ BEKLEMEDİKLERİ YERDEN GELDİ,, GÜVENLİKÇİ EMANETE HIYANET ETTİ. SİVAS’TA BİR BANKANIN 15 YILLIK GÜVENLİK GÖREVLİSİ SAHTE İMZAYLA MÜŞTERİLERİN PARASINI ZİMMETİNE GEÇİRDİ, KENDİSİNDE OLAN ANAHTARLA KASAYI AÇIP ORA..

Tavşanların kavga anı kamerada 00:26

Tavşanların kavga anı kamerada

Sivas'ta bir köy yolunda iki yaban tavşanı kavgaya tutuştu. O anlar cep telefonu kamerasına da yansıdı...

Yol ortasında devasa çukur oluştu 01:22

Yol ortasında devasa çukur oluştu

SİVAS'TA BİR MAHALLENİN ORTASINDA OBRUĞU ANDIRAN DEVASA BİR ÇUKUR AÇILDI. ANA CADDEDEKİ MANZARA VATANDAŞI HEM KORKUTTU, HEM DE ŞOKA SOKTU...

Evli, mutlu, 4 çocuklu... 01:37

Evli, mutlu, 4 çocuklu...

EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLU... SİVAS'TA YAŞAYAN BİR AİLE BU 3 KELİMEYİ BİRARAYA GETİREBİLMEK İÇİN TAM 18 YIL BEKLEDİ. IRKIL ÇİFTİ EVLERİNİ VE KALPLERİNİ AÇTIKLARI 4 ÇOCUKLARIYLA HERKESE HAYAT DERSİ VERDİ.....

Eşi yaralandı işini devraldı, yapamazsın diyenlere inat başardı 02:25

Eşi yaralandı işini devraldı, yapamazsın diyenlere inat başardı

Sivas’ın Zara ilçesinde eşinin ayağının kırılmasının ardından bıçağı eline alan Saliha Canruh, döner ustalarına taş çıkartıyor...

Trende temaslı paniği! 01:20

Trende temaslı paniği!

Doğu Ekspresi treni ile Ankara'dan Sivas'a yolculuk yapan bir ailenin temaslı olduğu tespit edildi. Kırıkkale garında trenden indirilen aile fertleri gece yarısı şok yaşarken, kaçak duruma düşmemek için 112 Acil Çağrı Me..

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı 02:17

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Gönen etabında çalışmalar başladı. Ardahan'dan başlayan ve Çanakkale il sınırına..

Kuran'dan Kaçan Cinler Kafir Cinler 01:17

Kuran'dan Kaçan Cinler Kafir Cinler

Sivas’ın bir köyünde gece geç saatlerde köpeklerin havlamalarına uyanan bir kadın. Ne olduğunu anlamak için pencereden dışarıya doğru bakar. İki iri yarı adamın bahçesinde eve doğru baktıklarını görür . Köpeklerinin adam..

  • ZULMA tarafından
  • 1.445 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv) 03:38

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv)

Muhsin Yazıcıoğlu Efsane Tezkere Konuşması! Sınır ötesi tezkere Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu : Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Irak'ın Kuzeyinden Ülkemize Yönelik Terör Tehdidinin v..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Çerkez Cengiz Cezaevine Böyle Gitti 06:02

Çerkez Cengiz Cezaevine Böyle Gitti

Rusya ve Türkiye’de çok sayıda suçtan yargılanan Çerkez Cengiz lakaplı Cengiz Şıklaroğlu, 10 aylık hapis cezasını yatmak üzere 100 araçlık konvoyla cezaevine gitti. Şıklaroğlu cezaevi yolunca gençlere okuyun çağrısı yapt..

Sağ Salim Film İzle 1:38:10

Sağ Salim Film İzle

Hayatını biricik kamyonetiyle köyden kasabaya mal götürerek kazanan Salim’in, kendisi gibi kimsesiz birinin cenazesini Mersin’den Sivas’a ücretsiz götürmeyi kabul etmesiyle başlayan yol macerasının anlatıldığı bir filmdi..

  • Tv Series tarafından
  • 32.702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı 03:35

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı

Geçtiğimiz gece Sivas’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, partililer ve dostları ile bir araya geldi. FETÖ ile mücadeledeki etkinliği ile dikkat çeken Külünk, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamad..

Köroğlu Cüneyt Arkın Film İzle 1:30:44

Köroğlu Cüneyt Arkın Film İzle

Kimliğiyle ilgili iki ayrı tartışma var. Birincisi, 16 ve 17'nci yüzyılda yaşadı. Yeniçeri ocağından yetişen bir şair. 1578-1590 arasındaki Osmanlı-İran savaşlarına katıldı. Bir tür ordu şairidir. Diğeri ise Balkanlar'da..

  • PengoTV tarafından
  • 12.720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sağ Sağlim 3  - Sen Sağ Ben Selamet İzle 1:38:15

Sağ Sağlim 3 - Sen Sağ Ben Selamet İzle

Üç kaçağın yolu sık sık kesişmektedir. Cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, aynı yolun yolcularıdır. Sansar’ı, Sivas Kapalı Cezaevi’ne götürecek nakil aracı, Selame..