#Mahİr

Vatanım Sensin 26.Bölüm - Misak-ı Milli Kararları Kabul Ediliyor! 05:16

Vatanım Sensin 26.Bölüm - Misak-ı Milli Kararları Kabul Ediliyor!

Rıza Bey, Meclis-i Mebusan'da Misak-Milli kararlarını oylamaya sunuyor; herkes tarafından kabul ediliyor! Mebus Rıza Bey, İstanbul'a Meclis-Mebusan'da Misak-ı Milli kararlarını kabul etmek için gidecekti. Kara Fatma, Cev..

  • ANKA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 57. Bölüm Fragmanı ( Final Fragmanı ) 00:43

Hayat Şarkısı 57. Bölüm Fragmanı ( Final Fragmanı )

Cevher Ailesi’nin başına gelen kötü olaylardan sonra psikolog Tamer, tüm ailenin gündemine oturur. Hülya ile başlayan seanslar, Kerim’in de katılımıyla devam etmişti. Bu kez sıra Bayram Cevher’e gelir. Bayram Cevher’in g..

Hayat Şarkısı 56.Bölüm - Mahirin Sürprizi Göbek Attırdı! 03:38

Hayat Şarkısı 56.Bölüm - Mahirin Sürprizi Göbek Attırdı!

Hüseyin ile Zeynep'in evlenme kararı almasından sonra, her şey gelenek-göreneklere göre devam eder. Kına gecesine ise Mahir damgasını vurur. Hüseyin'in evlilik teklifini kabul eden Zeynep, ikinci baharlarını yaşamak için..

  • ANKA tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atletli Fotoğrafa Ünal'dan Yorum  Haberim Yokmuş Gibi Çek 01:06

Atletli Fotoğrafa Ünal'dan Yorum Haberim Yokmuş Gibi Çek

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, gündeme ilişkin sorulara cevap verdi. Ünal, Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafı ile ilgili sorulan soruya da böyle cevap verdi...

Sınır Kapılarının Neden Kapatılmadığını Açıkladı 00:27

Sınır Kapılarının Neden Kapatılmadığını Açıkladı

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal Irak'taki gayrimeşru referandum sonrası Türkiye'nin sınır kapılarının neden kapatmadığı ile ilgili olarak açıklama yaptı. Ünal 'Irak merkezi yönetimi sınır kapılarını teslim almak için hareket..

'Bölgede Sınırların Değişmesine İzin Vermeyeceğiz' 02:15

'Bölgede Sınırların Değişmesine İzin Vermeyeceğiz'

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal Irak'taki gayrimeşru referandumla ilgili olarak Bölgede terör fazının başka bir sürece dönüştüğünü dile getirdi. Ünal 'Bizim sınırlarımız bellidir. Biz Suriye, Irak'ın toprak bütünlüğünden yan..

Maher Zain Mawlaya (Arabic) Vocals Only 04:25

Maher Zain Mawlaya (Arabic) Vocals Only

Maher Zain Mawlaya (Arabic) Vocals..

  • PengoTV tarafından
  • 1.621 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jala Brat - Restart (Official Video) 4K 03:10

Jala Brat - Restart (Official Video) 4K

Imperia presents a video by Arnej Misirlic Režija: Arnej Misirlić DoP: Arnej Misirlić Izvršni producent: Adnan Beširović Kamera: Adnan Branković Rasvjeta: K-light Key Grip: Emir Kašić MUA: Lamija Hadžihasanović Homara..

  • PengoTV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüzükleri Cumhurbaşkanı Erdoğan Taktı 01:58

Yüzükleri Cumhurbaşkanı Erdoğan Taktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Kısıklı’daki konutundan çıkarak, Ümraniye İnkılap Mahallesi’nde oturan 15 Temmuz Gazisi Mehmet Yaman’ın evine ziyarette bulundu. Gazi Mehmet Yaman’ın eşini ve iki ço..

Hayat Şarkısı 53. Bölüm Fragmanı 00:52

Hayat Şarkısı 53. Bölüm Fragmanı

Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden Hayat Şarkısı yeni Bölümde Bayram Cevher ailesinin daha fazla acı çekmesini istemez. Ve eline silah alıp ailesinin başına bela olan ve onları bir türlü rahat bırakmayan Ziya Torunb..

Hayat Şarkısı 52.Bölüm - Hülya ile Mahirin Yeni Planı Ne 05:13

Hayat Şarkısı 52.Bölüm - Hülya ile Mahirin Yeni Planı Ne

Cevher Ailesi'nin geçirdiği zor günleri atlatmak için Hülya ile Mahir yeni bir plan yapıyor; hiç beklemedikleri şekilde sonuçlanıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - Senin Yanında Olmak İstiyorum 04:11

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - Senin Yanında Olmak İstiyorum

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - Senin Yanında Olmak İstiyorum Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm Özet: Hazan, Sinan’ın doğup büyüdüğü evi almasıyla neye uğradığını şaşırmıştır. Fazilet, Yasin’le kaçan Ece’yi bulmak iç..

  • ANKA tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BKM Oyuncuları Beyaz Show Stüdyosunu Bastı! 02:15

BKM Oyuncuları Beyaz Show Stüdyosunu Bastı!

Şok! Şok! Şook!... Program devam ederken Ersin Korkut, Mahir İpek ve Uğur Bilgin birden stüdyoya girdiler! Beyaz ve konuklar şok oldular!..

  • ANKA tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Cam Filmi  Açıklaması 00:29

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Cam Filmi Açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti milletvekilleriyle bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, cam filmi yasağı ile ilgili soruyu yanıtladı...

'Kılıçdaroğlu Siyaset Çöplüğündeki Yerini Alacak' 02:25

'Kılıçdaroğlu Siyaset Çöplüğündeki Yerini Alacak'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal: (Kılıçdaroğlu'nun iddiaları) Bir kez daha kendi iftirasında, kendi yalanında boğulacaktır. Cumhurbaşkanımızla ve ailesiyle ilgili çirkin iftiralarının hakikati ort..

Cumhurbaşkanımızın Abdullah Gül İle Bir Teması Olmamıştır 01:37

Cumhurbaşkanımızın Abdullah Gül İle Bir Teması Olmamıştır

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, MKYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada 11. Cumhurbaşkanı Gül'ün son KHK'lara ilişkin açıklamalarına Dostlarımızın medya üzerinden konuşması bizleri üzer. Abdullah Gül'ün Sayın Başbakanım..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Hayat Şarkısı - Nilay'ın Gelinlik Denemeleri 02:02

Hayat Şarkısı - Nilay'ın Gelinlik Denemeleri

Hayat Şarkısı 51. Bölüm Sahneleri; Maddi açıdan zor günler geçiren Cevher ailesi Nilay ile Atıf’ın düğün törenlerinde sıkıntılarından kısa bir süre için uzaklaşma fırsatı bulur. Melek’in sürpriz kararının ardı sıra gelen..

Hayat Şarkısı - Oynamayanı Kaynanası Öpsün 05:01

Hayat Şarkısı - Oynamayanı Kaynanası Öpsün

51. Bölüm - Nilay ile Atıf'ın düğünü keyifli dakikalara sahne oluyor; mikrofonu eline geçiren Mahir herkesi güldürüyor!..

Kılıçdaroğlu Darbecilerden Yana 03:28

Kılıçdaroğlu Darbecilerden Yana

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal MKYK sonrası açıklamalarda bulundu. Ünal, 15 Temmuz şehitlerini itibarsızlaştırmaya çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Kılıçdaroğlu 15 Temmuz kahramanlarını itibarsızlaştırmaya ç..

Atak Helikopteri Tunceli'de 7 Teröristi Böyle Öldürdü 02:15

Atak Helikopteri Tunceli'de 7 Teröristi Böyle Öldürdü

Tunceli'nin Pülümür ilçesi kırsalında sözde Nazımiye gücü sorumlusu Mahir kod adlı Cihan Kıt ve aranan teröristler listesinde 600 bin TL ödüllü Turuncu kategoride, bir diğerinin ise 300 bin TL ödüllü Gri kategoride y..

Naciyem 1961 Türk Filmi İzle 1:28:16

Naciyem 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Naciye’nin başından geçenleri anlatır. Naciye, babasız büyümüştür. Annesi bir süre sonra istemese de başka biriyle evlenir. Naciye, üvey bir baba ve kör bir annenin yanında büyür. Uzak bir akrabasından Na..

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle 1:12:09

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, dört Türk gazetecinin Afrika’da buldukları beyaz tenli Nilüfer’i İstanbul’a getirmelerini konu edinir. Dört Türk gazeteci görev gereği bir süre için Afrika’da bulunur. Dört gazeteciden biri olan Ümit, gün..

AK Parti Sözcüsü Ünal: Gündemimizde Erken Seçim Bulunmamaktadır 02:15

AK Parti Sözcüsü Ünal: Gündemimizde Erken Seçim Bulunmamaktadır

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Türkiye erken seçim ya da erken seçim tartışmalarından çıkmıştır. Bizim gündemimizde erken seçim bulunmamaktadır. dedi...

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı 03:35

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı Dinle Söz: Oğuz Berkay Fidan Müzik: Altan Alyanak Düzenleme: Burakcan Güneren Mix-Mastering: Mahir Can Küçük Yönetmen: Oğuz Berkay Fidan Görüntü Yönetmeni: İlkem Özçiçek, Batuhan Kurt S..

Güldür Güldür Show 195.Bölüm - Muayene 14:30

Güldür Güldür Show 195.Bölüm - Muayene

7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show hız kesmeden devam ediyor. Yapımcılığını BKM’in üstlendiği Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda ; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal,..

  • JET TV tarafından
  • 2.685 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güldür Güldür Show 195.Bölüm - Tartışma Programı 12:25

Güldür Güldür Show 195.Bölüm - Tartışma Programı

7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show hız kesmeden devam ediyor. Yapımcılığını BKM’in üstlendiği Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda ; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal,..

  • JET TV tarafından
  • 550 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güldür Güldür Show 197.Bölüm - Assolist 22:39

Güldür Güldür Show 197.Bölüm - Assolist

den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show hız kesmeden devam ediyor. Yapımcılığını BKM’in üstlendiği Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda ; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, A..

  • JET TV tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mor ve Ötesi - Sultan-ı Yegâh 03:58

Mor ve Ötesi - Sultan-ı Yegâh

Mor ve Ötesi'nin, Rakun Müzik etiketiyle yayınlanan Sultan-ı Yegâh isimli tekli çalışması, video klibiyle MüzikKutusu’nda.Söz: Attila İlhan Müzik: Ergüder Yoldaş Yönetmen: Mahir Akyol Daha fazlası için sitemizi ziyar..

Güldür Güldür Show 198.Bölüm - Mahkeme 16:56

Güldür Güldür Show 198.Bölüm - Mahkeme

7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show hız kesmeden devam ediyor. Yapımcılığını BKM’in üstlendiği Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda ; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal,..

  • JET TV tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 5 yıl önce