#Majid almuhandis ana blayak müzik dinle

Manu Unvanı 5 Dakikada Kaybetti  Mourinho'ya Soğuk Duş 03:08

Manu Unvanı 5 Dakikada Kaybetti Mourinho'ya Soğuk Duş

Premier Lig'de şu ana kadar yediği 2 golü, Huddersfield deplasmanında sadece 5 dakikada kalesinde gören ManU bu sezon ilk kez yıkıldı. Premier Lig'de 9. hafta mücadelesinde Huddersfield Town, Manchester United'ı 2-1 mağ..

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2 09:10

Bremen Mızıkacıları Çizgi Film Türkçe Masal 2

Bremen Mızıkacıları masalını Türkçe çizgi film olarak dinleyin. © Adisebaba Animasyon Grimm Kardeşler (Jacob Grimm-Wilhelm Grimm)'in yazdığı masallardan biridir. Fabl uslübunda yazılmıştır. Sahiplerinin kendilerine olan..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.304 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Hackerlar New York Borsasının Sunucularına Saldırdı 01:39

Türk Hackerlar New York Borsasının Sunucularına Saldırdı

Türk hacker grubu Aslan Neferler Tim, New York Borsasına siber saldırıda bulundu. Sistemin sunucularına saldıran hackerlar, Tahmini kayıpları 800 milyon dolar açıklamasında bulundu. Ünlü Türk hacker grubu Aslan Neferl..

Vezir Parmağı  Fragman 02:18

Vezir Parmağı Fragman

Mahsun Kırmızıgül Yeni Filmi -Vezir Parmağı - Fragman (25 Ocak'ta Sinemalarda).Her filmiyle büyük gişe başarılarına imza atan Mahsun Kırmızıgül, 3 yıllık suskunluğuna Vezir Parmağı ile son veriyor. Kırmızıgül’ün yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 2.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik) 06:26

Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik)

Sen Leyla’ydın bende Mecnun Çöller içinde Sen alevdin bende rüzgâr Küller içinde Gel de bir gör şu halimi Kullar içinde Yeşermez bahçem Kapanmaz yaram, zaman içinde (x2) Ağlama yar Bir gün gelir, bu hasret biter Döneceği..

İki Aracın Kafa Kafaya Çarpışması Kamerada 02:50

İki Aracın Kafa Kafaya Çarpışması Kamerada

Pendik'te ana yolda ilerleyen bir araçla yandan aniden çıkan aracın hızla çarpışmaları kameralara yansıdı. Araçlar çarpışmanın etkisiyle kaldırıma çıktı ve bir dükkana çarparak dururken çevre esnafı, 3 ay içerisinde 3’ün..

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Toplantısının Yeni Görüntüleri 03:09

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Toplantısının Yeni Görüntüleri

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili, İstanbul Hava Harp Okulu'nda görevli rütbeli subayların da bulunduğu, 34'ü tutuklu 44 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamenin dosyalarındaki görüntüler ortaya çıktı. Görüntül..

Trafikte Zoru Yapmak Çok Kolay ! 00:15

Trafikte Zoru Yapmak Çok Kolay !

Ara Sokaktan Ana sokağa geçmek isteyen sürücü..

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1 Milyon Lira Bulsanız Ne Yapardınız 02:36

1 Milyon Lira Bulsanız Ne Yapardınız

Beyaz TV ana haberde Aras Karafil; eski evinde 1 milyon lira para unutan Demet Akalın'ı sorarak, sokaktaki vatandaşa bu parayı siz bulsanız ne yapardınız diye sordu?..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

ABD, Kuzey Dakota boru hattı projesi protesto edildi 01:11

ABD, Kuzey Dakota boru hattı projesi protesto edildi

ABD'nin Kuzey Dakota eyaletinde inşa edilmesi planlanan boru hattı, USACE Los Angeles binası önünde toplanan yüzlerce ABD yerlisi ve çevre aktivisti tarafından protesto edildi. ABD'nin Kuzey Dakota eyaletinde inşa edilm..

Trafik Kazaları Mobese Kamerasında 01:09

Trafik Kazaları Mobese Kamerasında

Kahramanmaraş'ta çeşitli tarihlerde meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı. Kahramanmaraş il merkezinde ve ana arterleri üzerinde meydana gelen trafik kazalarının çoğunluğunun dikkatsizlik sonucu meyda..

Ego Nedir 01:19

Ego Nedir

Ego, egoizm, bencillik, id ve superego kelimeleriyle ilişkilidir. İd, ego ve süperego insan zihninin katmanlarıdır. Bu katmanlar birlikte yer almalarına karşın farklı düzlemlerde fonksiyon görürler. İd, zevk temelli bir ..

Ebola Nedir 01:18

Ebola Nedir

Ebola virüsü hastalığı veya Ebola kanamalı ateşi `-90 oranında ölümle sonuçlanan bulaşıcı ve salgınlara neden olan bir enfeksiyon hastalığıdır. Gine, Liberya, Nijerya ve Sierra Leone olmak üzere dört Batı Afrika ülkesind..

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

İstanbul'da İki Ayrı Kaza: 2 Ölü 01:47

İstanbul'da İki Ayrı Kaza: 2 Ölü

Silivri’de D-100 karayolunda farklı noktalarda meydana gelen 2 kazada, ana yoldan karşıdan karşıya geçmek isteyen 2 kişi hayatını kaybetti...

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı 00:58

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı

Kudüs’te ve birçok bölgede Müslümanlar tarafından ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararına ilişkin protestolar devam ediyor. Trump’ın Kudüs kararını protesto eden Filistinli gösterici..

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir 09:56

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir

Osmanlı ve Türk mutfağını şimdi Keşfet ! Ottoman and Turkish cuisine Discover now ! Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz, Eskisi olmayanın yenisi de olmaz Uluslararası Yiyecek ve İçecek Danışmanlığı Hizmet Alanları:..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Emoji’ler Şimdi de Film Oluyor 00:59

Emoji’ler Şimdi de Film Oluyor

Emojiler günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiş durumda. Bazen uzun cümlelerle bile anlatamayacağımız bir olayı bu sevimli ifadelerden biri veya birkaçıyla kolayca ifade etmek mümkün oluyor. Her emojinin k..

  • PengoTV tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seden Gürel - Bi Bulsam 05:09

Seden Gürel - Bi Bulsam

Bile bile çıktım yola, acıyor canım hala Yanlış bende mi acaba? Bi bulsam, bi de emin olsam Bile bile vurdum yola, acıyor içim hala Bunlar gibi dostun varsa Boşver başka düşman arama On kere, yüz kere, bin kere d..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi 01:02

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi

Karadeniz’de düşen Tu-154 tipi Rus uçağında bulunan Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu’nda 64 müzisyenle birlikte 9 gazeteci ve 8 asker yaşamını yitirdi. Aleksandrov Kızıl Ordu Korusu merkezi önüne gelen çok sayıda acılı ail..

Blade Runner 2049  Bıçak Sırtı Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:39

Blade Runner 2049 Bıçak Sırtı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Başrollerinde Ryan Gosling ve Rick Deckard rolünde Harrison Ford’un boy göstereceği filmin kadrosunda kilit bir rol için Oscar ödüllü oyuncu Jare..

  • PengoTV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özel Harekatçı Polisimizden Güzel Bir Şiir- Bizimleydi 02:29

Özel Harekatçı Polisimizden Güzel Bir Şiir- Bizimleydi

Bizimleydi Kapı gibi çağ açıp kapatan Cennet mekan Fatih Sultan Mehmet Han Yeniden kükredi bugün Alparslan Bizimleydi Sur'da bizimle Allahsız zalimin zulmüne karşı Allah Allah diye inlettik arşı Semayı titretti İstiklal..

  • PoH tarafından
  • 5.196 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler 02:20

Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler

Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler Bu videoda saç kırıkları hakkında bilmeniz gerekenleri derledik. Saç kırıklarının dört ana nedeni var. 1) Boya, perma gibi kimyasal işlemlerin sık tekrarlanması. 2) Saç kuru..

  • Kadınca tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım Bangladeş'de 00:40

Başbakan Yıldırım Bangladeş'de

Başbakan Binali Yıldırım, resmi ziyaret kapsamında Bangladeş'e geldi.Özel uçak ANA ile başkent Dakka'ya ulaşan Yıldırım ve beraberindeki heyeti, Hazrat Shahjalal Havalimanı'nda Türkiye'nin Bangladeş Büyükelçisi Devrim ..

Mehmetçik'e Yılın Son Akşamında 'Anne Yemeği' 01:11

Mehmetçik'e Yılın Son Akşamında 'Anne Yemeği'

Jandarma Genel Komutanlığı ve Konya'nın Meram Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan Ana Kucağından Peygamber Ocağına Projesi kapsamında, Konyalı anneler tarafından yapılan yaprak sarması, içli köfte, su böreği gibi yemek..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..