#Maliye bakanı ağbal

Moskova'da Havalimanında Dumanlar! 00:45

Moskova'da Havalimanında Dumanlar!

Moskova'da bulunan Vnukovo havalimanından dumanlar yükseldiği bildirildi. ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'un uçağının bu havalimanına inmesi bekleniyordu...

Tillerson, Lavrov, ABD-Rusya İlişkileri Konuşuyor 03:01

Tillerson, Lavrov, ABD-Rusya İlişkileri Konuşuyor

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Moskova ile Washington arasındaki ilişkilerin düşük bir noktada olduğunu ve ciddi bir güvensizlik olduğunu belirtti...

32. Gün-1990 Doğu Ve Batı Almanya'nın Birleşmesi İzle 07:35

32. Gün-1990 Doğu Ve Batı Almanya'nın Birleşmesi İzle

Doğu Almanya'nın askeri gücü, Varşova Paktı'ndan ayrılma düşüncesi, Doğu ve Batı Almanya'nın birleşmesi ile oluşabilecek etkiler. Mehmet Ali Birand'ın, DAC Genelkurmay Başkanı Baas, Batı Almanya Genelkurmay Başkanı Klaus..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Soylu, 02:09

Bakan Soylu, "Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden?

Bakan Soylu, Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden? Bakan Soylu, Bağırıyorlar, çağırıyorlar. 370 dernek kapattık. Neden? Oralarda pinekleyecekler, teröre destek sağlayacaklar. Vurduk kilidi, gitti. Ha..

Alman Bild'in Analizi_ 03:19

Alman Bild'in Analizi_ "Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın"

Alman Bild'in Analizi_ Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın Steinmeier'ın Dışişleri Bakanı Mevlit Çavuşoğlu ile görüşmesini, Çok kolay bir görüşme olmadı diye yorumlamasını aktaran Bild, soğukluğun Steinmeier'in hava lima..

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak 01:16

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilecek 4 bin infaz koruma memuru alımına ilişkin detaylar belli oldu. Buna göre; başvurular, 12 Aralık Pazartesi günü başlayacak Adalet Bakanı ..

32. Gün-1990 Keşmir Sorunu İzle 09:10

32. Gün-1990 Keşmir Sorunu İzle

Hindistan ile Pakistan arasındaki Keşmir sorunu. Vahap Yazaroğlu'nun, Pakistan Dışişleri Bakanı Şahapzade Yakup Han, Keşmir Cumhurbaşkanı Serdar Abdulkayyum Han ve Hindistan Dışişleri Bakan Sözcüsü Afitap Seth ile konu h..

32. Gün-Kuzey Ve Güney Yemen'in Birleşmesi 06:32

32. Gün-Kuzey Ve Güney Yemen'in Birleşmesi

1990 yılında Kuzey ve Güney Yemen'in birleşmesi. Kurulan Yemen Cumhuriyeti'nin Devlet Başkanı Haydar Ebu Bekir El-Attas ve Dışişleri Bakanı Abdul Rahman Al-Eryani ile konu hakkında yapılan röportaj...

32. Gün-1990 Sovyetler Birliği'nin Dağılma Süreci 06:02

32. Gün-1990 Sovyetler Birliği'nin Dağılma Süreci

Sovyetler Birliği'nin 1990'da Mihail Gorbaçov'un yanlış politikaları sonucu yaşadığı ekonomik kriz, Mihail Gorbaçov-Boris Yeltsin arasındaki iktidar savaşı ve Ermenistan Cumhuriyeti. Mehmet Ali Birand'ın, dönemin Ermenis..

Bakan Özlü Yerli Otomobil Projesinde Son Durumu Anlattı 29:00

Bakan Özlü Yerli Otomobil Projesinde Son Durumu Anlattı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, anayasa referandumuna 3 gün kala NTV'nin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı...

AB Bakan Çelik YPG İle Nöbet Tutulması Doğru Değil 01:56

AB Bakan Çelik YPG İle Nöbet Tutulması Doğru Değil

AB Bakanı Ömer Çelik, A Haber Ankara Temsilci Murat Akgün'ün gündeme ilişki sorularını yanıtladı. Çekil: ABD'nin 'Sincar' açıklamasına ilişkin, YPG ile nöbet tutulması doğru değil. Asıl önemli olan YPG'yi ziyaret. dedi..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Almanya'da Sığınmacı - Alman Asker Bilmecesi 01:03

Almanya'da Sığınmacı - Alman Asker Bilmecesi

Almanya'da bir Alman askerinin sığınmacı olarak kabul edilmesinin yankıları sürüyor. Alman medyası, üsteğmenin Arapça bile bilmemesine rağmen nasıl Suriyeli sığınmacı olarak kaydedildiğini sorarken, eleştirilerin odağınd..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Çavuşoğlu- Türkiye ile AB Arasında Büyük Zirve Yapılacak 16:40

Çavuşoğlu- Türkiye ile AB Arasında Büyük Zirve Yapılacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO marjında 24-25 Mayıs'ta yapılacak zirvede Avrupa Birliği (AB) yetkilileriyle görüşmelerin ardından AB ile büyük zirvenin zamanlamasının belirlenerek yapılacağını söyledi....

AB Türkiye Diyaloğu Devam Etmeli 01:50

AB Türkiye Diyaloğu Devam Etmeli

İtalya Eski Dışişleri Bakanı ve Avrupa Birliği Komisyonu Başkan Yardımcısı Franco Frattini, A Haber'e konuştu. Türkiye'deki referandumdan çıkan sonuca saygı duyulmasını isteyen Frattini, Avrupa Birliği'nin de Türkiye'ye ..

Yenice Spor Salonu Hizmete Açılıyor 00:30

Yenice Spor Salonu Hizmete Açılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Eyyübiyeli gençlere yönelik hizmetlerinden biri olan Yenice Spor Salonu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımı ile 6 Mayıs Cumartesi günü açılıyor. Tüm Şanlıurfa hal..

Fikri Işık'ın Makam Aracı  Şehit Oğlunun Sünneti İçin Süslendi 07:10

Fikri Işık'ın Makam Aracı Şehit Oğlunun Sünneti İçin Süslendi

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Hakkari’de şehit olan Üsteğmen Serkan Çakal’ın oğlu Metehan’ın sünneti için makam aracını tahsis etti. Küçük Metehan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan konvoy istemişti...

Türkiye'nin İlk Uzun Menzilli Füzesi Sinop'ta Test Edildi 02:21

Türkiye'nin İlk Uzun Menzilli Füzesi Sinop'ta Test Edildi

Türkiye'nin ilk uzun menzilli füzesi Bora Sinop'ta test edildi. Roketsan'ın geliştirdiği Bora, 610 mm çapa sahip ve sistemi yüksek teknoloji seyrüsefer ve otomatik tevcih sistemleri sayesinde at ve uzaklaş taktiğini başa..

  • JET TV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

Bakan Soylu  Fetö'nün 3 Bin Emniyet İmamı Tespit Edildi 00:41

Bakan Soylu Fetö'nün 3 Bin Emniyet İmamı Tespit Edildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet'teki FETÖ yapılanmasını ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirten Bakan Soylu, 3 bin emniyet imamını tespit e..

Türk Düşmanları Sandığa Gömüldü 01:36

Türk Düşmanları Sandığa Gömüldü

Referandum sürecinde Türkiye düşmanlığı yapan Alman partileri Türklerin yoğun olarak yaşadığı eyalette tarihi hezimete uğradı. Seçimi kazanan ise Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde uyum bakanı olarak görev yaptığı dönemde 'T..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
NATO Zirvesine Damga Vuran Görüntü 01:15

NATO Zirvesine Damga Vuran Görüntü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı için geldiği Brüksel'de, yeni NATO Karargah binasında düzenlenen çalışma yemeğine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İngiltere Dışişleri B..

Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü 01:47

Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü

Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan askeri helikopter kısa bir süre sonra düştü. Yüksek gerilim hatlarına takılarak düştüğü açıklanan helikopterdeki Tümgeneral Aydoğan Aydın ve 2'si albay 13 askerimiz şehit ol..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı 01:12

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyelerinin kendi aralarındaki anlaşmanın ardından, örgüte üye olmayan petrol üreticisi ülkelerle de üretim miktarını azaltma konusunda anlaşmalarıyla petrol fiyatları son 18 ayın e..

Bakan Akdağ İstanbul’un Önemli Ölçüde Sağlık Yatırımına İhtiyacı Var 06:22

Bakan Akdağ İstanbul’un Önemli Ölçüde Sağlık Yatırımına İhtiyacı Var

Bakan Akdağ: İstanbul’un önemli ölçüde sağlık yatırımına ihtiyacı var Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Sağlık Yatırımları Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Bakan Akdağ, “İstanbul’da çok ciddi sağlık yatırımları ger..

Sessions- Rusya İle İşbirliğ Bir Yalan 02:13

Sessions- Rusya İle İşbirliğ Bir Yalan

ABD Adalet Bakanı Jeff Sessions, senato karşısında, Rusya ile seçimlere müdahale konusunda işbirliği yaptığı iddialarını yanıtladı. İddiayı kesin dille yalanlayan Sessions, yer yer tonunu sertleştirdi. Senatörlerden de S..