#Maliye bakanı ağbal

Bakan Canikli'den Bedelli Açıklaması: Tüm Alternatifler Hazır 05:09

Bakan Canikli'den Bedelli Açıklaması: Tüm Alternatifler Hazır

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Yeni Şafak Gazetesi'nin Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından yapılan canlı yayında İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Canikli, bedelli as..

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık' 03:46

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık'

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Yeni Şafak sosyal medya canlı yayınında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Kurtulmuş 2017 turizm açısından muhteşem bir geri dönüş oldu. 2017'de rakamlar toparlandı, 32 m..

İsrail Heronları F-16'lara Yanlış İstihbarat Verdi 03:34

İsrail Heronları F-16'lara Yanlış İstihbarat Verdi

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, İsril'den alınan Heron'ların Türkiye'ye nasıl yanlış istihbarat verdiğini Yeni Şafak'a açıkladı. Yeni Şafak Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sorularını yanıtlayan Canikli, Türkiye'..

Bakan Soylu Oyunu Gaziosmanpaşa'da Kullandı 02:15

Bakan Soylu Oyunu Gaziosmanpaşa'da Kullandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, oyunu Gaziosmanpaşa'da kullandı. Türkiye'nin demokrasi şenliği yaşadığını vurgulayan Soylu, Milletimiz her zaman verdiği gibi en doğru kararı verecektir dedi...

Süleyman Soylu'dan Bekaroğlu'na Cevap 03:13

Süleyman Soylu'dan Bekaroğlu'na Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı TV programında kendisine hakaret eden CHP'li Mehmet Bekaroğlu'na cevap verdi ...

Çinli Bakan Shugang Troya Antik Kenti'ni Ziyaret Etti 00:45

Çinli Bakan Shugang Troya Antik Kenti'ni Ziyaret Etti

Çinli Bakan Shugang Troya Antik Kenti'ni ziyaret etti Çin Kültür ve Turizm Bakanı Luo Shugang, 'İki ülke arasında turizm alanındaki işbirliğini daha da hızlandırmak için çaba sarf ediyoruz.' dedi...

Nato Zirvesinde Liderler İngiltere - Hırvatistan Maçını Takip Etti 01:27

Nato Zirvesinde Liderler İngiltere - Hırvatistan Maçını Takip Etti

NATO zirvesinde liderler İngiltere-Hırvatistan maçını takip etti İngiltere Başbakanı Theresa May, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Dışişleri Baka..

Bakan Soylu - Biz O Gece Kanı Bozuklarla Çatıştık 01:34

Bakan Soylu - Biz O Gece Kanı Bozuklarla Çatıştık

Bakan Soylu: Biz o gece kanı bozuklarla çatıştık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen şehitleri anma programına katıldı. Bakan Soylu..

Soylu'nun Dediği Çıktı Akşener İstifa Etti 00:15

Soylu'nun Dediği Çıktı Akşener İstifa Etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Meral Akşener hakkında söylediği, 'Bir şeyi 6-7 aydan fazla sürdüremez' sözleri haklı çıktı. Akşener, kurultayda aday olmayacağını açıkladı...

Başkan Erdoğan Güney Afrika'da Böyle Karşılandı 01:07

Başkan Erdoğan Güney Afrika'da Böyle Karşılandı

Başkan Erdoğan, 10'uncu Brezilya-Rusya-Hindistan-Çin-Güney Afrika (BRICS) Zirvesi'ne katılmak üzere Johannesburg'a geldi.Erdoğan, havalimanında Güney Afrika Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Rob Davies, Türkiye'nin Pretorya Büy..

Soylu PKK'nın Alayı Dün De Bebek Katiliydi Bugün De Bebek Katili 02:18

Soylu PKK'nın Alayı Dün De Bebek Katiliydi Bugün De Bebek Katili

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karabük POMEM'de düzenlenen polis özel harekat yemin töreninde konuştu. Bakan Soylu, Hakkari'de asker eşinin ve 11 aylık oğlunun haince öldürülmesi olayını anlatırken gözyaşlarına boğuldu...

Josef Sural Gözyaşları İçerisinde Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:12

Josef Sural Gözyaşları İçerisinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Josef Sural, yeşil saha içerisinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katıldığı törende, takım..

Engin Nurşani'nin Eşi Dilek Şahin Canlı Yayına Bağlandı - Bizi Zor Duruma Düşüren Kişi 17:06

Engin Nurşani'nin Eşi Dilek Şahin Canlı Yayına Bağlandı - Bizi Zor Dur

Genç yaşında yakalandığı gırtlak kanseri nedeniyle sesini kaybetme tehlikesi bulunan Engin Nurşani için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca harekete geçti...

  • BETA tarafından
  • 2.029 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karantina süresi biten vatandaşlar açıklamalarda bulundu 07:03

Karantina süresi biten vatandaşlar açıklamalarda bulundu

Çin'den Türkiye'ye getirilen vatandaşların karantina süresi bugün bitti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 14 günlük karantina sürecinin bittiğini belirterek, ''Bugün son çıkan tahlillere göre karantinada bulunan 42 vatandaş..

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

ABD,  Taliban ile Barış Anlaşması Sağlandı 02:43

ABD, Taliban ile Barış Anlaşması Sağlandı

ABD ile bir zamanlar yeminli düşmanı Taliban arasındaki barış anlaşması, ABD'nin tüm birliklerini Afganistan'dan çekmeyi kabul ettiği ikiz törenlerde imzalandı. ABD dışişleri bakanı Mike Pompeo tarihi bir an boyunca 31 k..

Bakan Akar'dan Yunan Bakana Çatışma Cevabı 02:17

Bakan Akar'dan Yunan Bakana Çatışma Cevabı

Türkiye’yle çatışmaya hazırız diyen Yunan savunma bakanına cevap Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan geldi. Akar, Ege ve Akdeniz’de sorunlarımızı uluslararası hukuka uygun şekilde çözmek istiyoruz dedi. Ancak Bakan Ak..

İyileşen Hasta Sayısı Artış İçinde 01:21

İyileşen Hasta Sayısı Artış İçinde

Koronavirüsten can kaybı 4 bin 711'e yükseldi. Son 24 saate 19 hasta vefat ederken, 3 bin 411 kişi iyileşerek taburcu oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 8 Haziran'a ilişkin rakamları sosyal medya hesabında paylaştı...

Bakan Akar'dan Asker Uğurlama Töreni Uyarısı 01:39

Bakan Akar'dan Asker Uğurlama Töreni Uyarısı

Asker uğurlama törenlerinde yaşanan skandal görüntülere ilişkin bir uyarı da Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan geldi. Akar, Bu görüntüler gençlere yakışmıyor dedi...

Bakan Varank- -Kovid İlacının Yerlisini Sentezledik 01:40

Bakan Varank- -Kovid İlacının Yerlisini Sentezledik

Türkiye koronavirüse karşı başarılı sonuçlar veren bir ilacın yerli sentezini üretti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın görücüye çıkardığı ilaç kısa süre sonra dünya çapında kullanılmaya başlanacak...

''LGS'yi Kazananların Sayısı Artacak'' 02:26

''LGS'yi Kazananların Sayısı Artacak''

Bu hafta cumartesi günü gerçekleşecek olan liselere geçiş sınavı için nefesler tutuldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, LGS için alınan tedbirleri ve kararları açıkladı. Selçuk, ayrıca telafi eğitimi ve öğretmen atamala..

Karneler Nasıl Alınacak 02:52

Karneler Nasıl Alınacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, gündeme dair kritik açıklamalar yaptı. Karnelerin nasıl alınacağından uzaktan eğitime kadar birçok soruyu yanıtlayan Bakan Selçuk sınavlarla ilgili alınan tedbirlere de değindi...

LGS ve YKS Günü Sokak Kısıtlaması Olacak 02:45

LGS ve YKS Günü Sokak Kısıtlaması Olacak

Liselere geçiş ve yükseköğretim kurumları sınavına girecek yüz binlerce öğrencinin koronavirüs kaygısını azaltacak önemli bir karar alındı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, LGS ve YKS günlerinde kısmi sokak kısıtlaması uygu..

Bakan Akar açıkladı- '700’den fazla hedef vuruldu' 05:24

Bakan Akar açıkladı- '700’den fazla hedef vuruldu'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK Komuta Kademesi, Pençe-Kaplan Operasyonu’nu gece boyunca sınır bölgesindeki harekat merkezinden sevk ve idare ederken dün de operasyonun yapıldığı bölgeye en yakın üs bölgelerinden..

Havaların Isınmasıyla Virüs Adeta Unutuldu 02:01

Havaların Isınmasıyla Virüs Adeta Unutuldu

Yeni normal hayata geçiş oldukça hızlı gerçekleşti. Koronavirüs adeta unutuldu. Vaka sayıları günden güne artarken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca uyarılarını sürdürüyor. Maske ve mesafeye dikkat diyor ama havaların da ı..

ABD'de Koronavirüs Konusunda Her Kafadan Farklı Bir Ses Çıkıyor 02:12

ABD'de Koronavirüs Konusunda Her Kafadan Farklı Bir Ses Çıkıyor

Okyanus ötesinde Koronavirüsle Mücadele Görev Gücü'nün iki önemli ismi kameraların karşısındaydı. Başkan Yardımcısı Mike Pence ülke genelinde salgının yavaşladığını söyledi. Doktor Fauci ise ciddi bir sorun olduğunu beli..

Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Narkotik Operasyonu 02:24

Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Narkotik Operasyonu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, cumhuriyet tarihinin en büyük narkotik operasyonuyla ilgili ayrıntıları paylaştı. 'Bataklık Operasyonu'nun 9 ülke ile işbirliğiyle düzenlendiğini söyleyen Soylu, Şu ana kadar 70 milyon li..

Van Gölü'ndeki Göçmen Faciasında 6 Ölü 11 Gözaltı Var 03:41

Van Gölü'ndeki Göçmen Faciasında 6 Ölü 11 Gözaltı Var

Van Gölü'ndeki göçmen faciasının boyutları büyüyor. Can kaybı 6'ya yükseldi. Batan teknede 60'ya yakın kaçak göçmen olduğu düşünülüyor. Açıklamalar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi...

ABD TikTok'u Yasaklayabilir 01:24

ABD TikTok'u Yasaklayabilir

Türkiye'de 30 milyon kullanıcısı olan TikTok hakkında birçok ülke soruşturma açmıştı. O listeye Amerika da eklendi. İki süper gücün arasındaki gerilim teknoloji alanın da tırmandı. Amerikan Dış İşleri Bakanı Pompeo, Çin'..

Doğa Polisleri Eğitime Başlıyor 02:31

Doğa Polisleri Eğitime Başlıyor

Türkiye Eylül ayında hayvan ve doğaya karşı suçlarla mücadele edecek doğa polisleriyle tanışacak. Bu birimde görev yapacak polisleri eğitecek kursun açılışında Konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hayvanlara yapılan t..