#Maluma corazon eduardo el js cover letra he promocion müzik dinle

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın 03:03

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın

Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden se..

Rafet El Roman - Kurşun 02:49

Rafet El Roman - Kurşun

Aşk, bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin, bıraktın aşk Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin Unutmalı artık; b..

Rafet El Roman - Senden Sonra 03:27

Rafet El Roman - Senden Sonra

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm yorgun yüzüm Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Ne kadar oldu gideli bilmiy..

Rafet El Roman - Seni Seviyorum 01:49

Rafet El Roman - Seni Seviyorum

Seni Seviyorum Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın..

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 02:19

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

Yalan sevgilim inanma ellere Kapılıp düşlere bana sitem etme Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği Ben sadece seni hep seni sevdim İnan sevgilim bir ben bilirim Hasret acısı içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde y..

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz 02:16

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz

Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerimde bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umurumda değil kim duyarsa duysun Varsın olsun kim görürse görsün Bırak gitmeyi kolay mı sanıyorsun Söyle sevgilim herkes..

Lady Gaga - The Cure 03:26

Lady Gaga - The Cure

Lady Gaga - The Cure Şarkı Sözleri Lyrics I'll undress you, 'cause you're tired Cover you as you desire When you fall asleep inside my arms May not have the fancy things But I'll give you everything You could ever want,..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Manuş Baba - Eteği Belinde (Official Audio) 03:25

Manuş Baba - Eteği Belinde (Official Audio)

Kendine özgü tarzı ve yaptığı cover ve single çalışmalarıyla çok sevilen Manuş Baba’nın Kınay Production etiketiyle yayımlan “Dönersen Islık Çal” isimli albümünden “Eteği Belinde” isimli parçası Söz & Müzik: Manuş Baba ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yudum - Allandı Yar Allandı 02:54

Yudum - Allandı Yar Allandı

Allandı yar allandı yanakları allandı Yar dılo can Şu benim deli gönlüm bir zalıma bağlandı Yar dılo can Ağlarken sen ağlamadın Derdime derman olmadın Sen bana yoldaş olmadın Yar dılo can Bilmedi yar bilmedi yar derdimi ..

Yudum - Anasına Kızına 03:50

Yudum - Anasına Kızına

Gidiyom gidemiyom az doldur içemiyom Yandım anam yanasın anam öldüm anam Sen benden geçtin ama ben senden geçemiyom Anasına kızına Duvardaki sazına Sandıktaki bezine Yandım ela gözüne Oyna sevdiğim oyna bu dünya kalmaz ..

Yudum - Haberun Ola 03:35

Yudum - Haberun Ola

Sen Bu Yüreğumun Tek Sahibiydun Kaderim Mi Bilemedum Gönlüme Girdun Ben Senu Sevdim Her Şeyi Sevdum Yeru Geldi Ağladum Seninle Güldum İçimde Sana Olan Bu Sevdayı Biturdun Han Hamam Getursan Da İsmemem Geçmiş Ola Hem Kend..

Yudum - Bu Başka Türlü 04:12

Yudum - Bu Başka Türlü

Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Dış kapıda beklerim, avucum içinde yüzün vayy Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Çöktüm duvar dibine, avucum içinde yüzün vayy.. Sen gelmezsin bir türlü, dertlerim türl..

ULTRA HD CONCEALER - REVEAL 01:00

ULTRA HD CONCEALER - REVEAL

ULTRA HD CONCEALER Invisible Cover Concealer ULTRA HD FOUNDATION Fluid foundation ULTRA HD STICK FOUNDATION makeupforever..

Sevdim Sevilmedim - SesVerSus (A Cappella) 03:02

Sevdim Sevilmedim - SesVerSus (A Cappella)

Sevdim Sevilmedim - Candan Erçetin (A Cappella Cover By SesVerSus) Yoksa hala dinlemediniz mi?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bora Duran - Lodos 04:23

Bora Duran - Lodos

Söyleyemem halimi Sormadan bilen yok Kimsenin çilesini Kimse çekmez gerek yok Boşa konuşup kendimi Daha fazla üzmeye Anlatmaya gerek yok Aşka boyun eğmeyip Ağlaya ağlaya gidiyorum bu şehirden Lodos çarptı yaş de..

Waveya Kadınlarında PSY'nin New Face Şarkısında Muhteşem Dans 02:35

Waveya Kadınlarında PSY'nin New Face Şarkısında Muhteşem Dans

Danslarıyla her zaman takdir toplayan Waveya kadınları geçtiğimiz günlerdeki PSY performanslarına bir yenisini daha ekledi. Popüler şarkılara dans performanslarıyla renk katan ekibin 'New Face' cover'ını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vicdan - Al Dedi & Git Dedi 00:58

Vicdan - Al Dedi & Git Dedi

Bu seneki Grammy Ödülleri' nde Türkiye'yi en iyi cover rap dalında temsil edecek olan Al dedi - Git dedi adlı parçasıyla Vicdan ft. Ahmed Keskin. Yıllardır eurovision'u kazanamıyoruz, tek umudumuz sensin Vicdan...

  • JET TV tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Koç - Mobil Verin İnşallah Biter 01:00

Oğuzhan Koç - Mobil Verin İnşallah Biter

Oğuzhan Koç Bulutlara Esir Olduk Cover seyrediyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reynmen İşim Olmaz 00:53

Reynmen İşim Olmaz

Tarkan - İşim Olmaz Cover, gözlüğü dükkana geri vermemiz gerekiyordu o yüzden etiket var Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cansu Yegin Nisan Favorilerim 09:45

Cansu Yegin Nisan Favorilerim

VİDEODAKİ ÜRÜNLER: -Missha Signature Real Complete BB Krem No:13 -Missha Perfect Cover BB Krem No:23 -Nascita Mini Makyaj Süngeri -Nyx Tinted Brow Maskara (Brunette) -Maybelline Gel Eyeliner -NYC Big Bold Bronzer (602 ..

The Miraz Doğal Makyaj 06:10

The Miraz Doğal Makyaj

Kullandığım Ürünler ???? Maybelline Affinitone Concealer 02 H&M cover up concealer 14c Nyx Hd finishing powder The Balm Balm Jovi Palette Lancome Blush Subtil 03 Maybelline Push up Angel Mascara The Balm Mary Lou M..

Arabia (original mix) - Arabian Trap 03:39

Arabia (original mix) - Arabian Trap

Arabia (original mix) - Arabian Trap Original Cover : Najwa Farouk - Lemen Nechki ( FG Arabic Remix )..

MAD_LOVE_3YE_cover 01:42

MAD_LOVE_3YE_cover

MAD_LOVE_3YE_cover..

Madonna - Vogue (video) 04:53

Madonna - Vogue (video)

Vogue Strike a pose Strike a pose Vogue, vogue, vogue Vogue, vogue, vogue Look around everywhere you turn is heartache It's everywhere that you go (look around) You try everything you can to escape The pain of life th..

  • PengoTV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alessia Cara - Seventeen 03:39

Alessia Cara - Seventeen

Ohh oh oh oh oh oh Oh oh oh oh Ohh oh oh oh oh oh Oh oh oh oh My daddy says that life comes at you fast We all like blades of grass We come to prime and in time we just wither away And it all changes My view with a look..

Alessia Cara - Scars To Your Beautiful 05:10

Alessia Cara - Scars To Your Beautiful

She just wants to be beautiful She goes unnoticed, she knows no limits, She craves attention, she praises an image, She prays to be sculpted by the sculptor Oh she don't see the light that's shining Deeper than the eyes ..

Gideon Rants At His Party - Season 1 Ep. 3 - APB 01:12

Gideon Rants At His Party - Season 1 Ep. 3 - APB

Police work isn’t rocket science. It’s harder. Inspired by true events, APB is a new police drama with a high-tech twist from executive producer/director Len Wiseman (LUCIFER, “Underworld”) and executive producer/writer ..

Murat Belet - Ah Seyda 03:41

Murat Belet - Ah Seyda

Ağlar dururum kendi halime, Hep yenildim durdum zalim nefsime, Çareler aradım sefil halime, Dediler ki gitmelisin, o gül kokan Menzil'e. Ah Seyda, Seyda, Gül Seyda, Seyda, Nur Seyda, Seyda, Menzil sultanı. *** C..

  • DİYANET TV tarafından
  • 3.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce