#Mami düşman murada erdi müzik dinle

Arcangel - Tu Cuerpo Me Hace Bien 03:43

Arcangel - Tu Cuerpo Me Hace Bien

Arcangel - Tu Cuerpo Me Hace Bien Şarkı Sözleri Tu cuerpo me hace bien, nunca me hace mal Me hace respirar muy hondo, profundo X2 Una molécula de oxigeno en el aire, tú me haces alucinar Y si tienes amigas mami ven y..

Highlight - Plz Don’t Be Sad 03:17

Highlight - Plz Don’t Be Sad

Translation oneulttara yunanhi utji anneun ega waenji seulpeo boyeo museun iri itnyaneun naye mare gwaenchantamyeo gogael dollyeo eoye nunmul han bangure ae haneureun muneojyeo naeryeo gipge naeswineun hansumi ae mameul ..

Corina - Fernando 03:18

Corina - Fernando

Ai, papi, I hate when you vanish I'm in depression Missing your passion How do you say it in Spanish I want your affection Need your attention You are the one that I am dreaming of Fernando Tu me estas matando Ven a a..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
22. Hasta el Amanecer - Nicky Jam 04:05

22. Hasta el Amanecer - Nicky Jam

Como tú te llamas, yo no sé De donde llegaste, ni pregunté Lo único que sé, es que quiero con usted Quedarme contigo hasta el amanecer Como tú te llamas, yo no sé De donde llegaste, ni pregunté Lo único que sé, es que q..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Yasin Keleş Ft. Gülben Ergen - Sen 03:57

Yasin Keleş Ft. Gülben Ergen - Sen

Hakkını vermeli aşık olunca yanmalı çıra misali. Kolay kurulmuyor ilişki dediğin, işledim oya misali. Bendeki sabrın yarısını gösterene evliya diyolar Sen de birazcık çabalasan artık, bak geldi geliyolar. Kötü düşleri, i..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aziz Baytemür - Pancar Çorbası 07:04

Aziz Baytemür - Pancar Çorbası

Pançar Çorbası şarkı sözleri ile Tarladanmı topladın pancarın püskülünü tarladanmı topladın pancarın püskülünü söyle azizzim söyle pancarın türküsünü pancarın türküsünü söyle azizzim söyle pancarın türküsünü pancarın tü..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı 02:53

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı

Lyrics: Veysel Mutlu, 6iant, Shikss Beat: Kalifor Mix & Mastering: Kalifor Director: Tsumi Edit: Tsumi VFX: Tsumi & Razxr Blade Creative Director: Tsumi Producer: Cihad ÖZBULUT Yaralı şarkı sözleri ile Belki ben çok ..

Mozart la Para - Fiesta Y Vacilon 03:46

Mozart la Para - Fiesta Y Vacilon

Mozart la Para - Fiesta Y Vacilon Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) [Intro] Con Light G Fiesta y vacilón Jejeje La pasamo bien La estrella del género [Coro] Fiesta y vacilón Todavía recuerdo lo que paso La pasamo bi..

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..

Kara - Honey 03:17

Kara - Honey

Kara - Honey Şarkı Sözleri [Seungyeon] Nan Nan Nan neo eobseumyeon Nan Nan Nan neo animyeon Nan Nan Nan sal su eobtjanha (OOH) (OOH~) [Gyuri] Ajikdo seollaeyeo Neoman bomyeoneun tteollyeo [Seungyeon] Moreuncheok hago n..

Infinite - The Chase 04:15

Infinite - The Chase

Şarkı Sözleri [Sunggyu] mianhae ma Dokhage nal borigo ttonado dwe Niga wonhandamyon geure. Good bye [L] hona ne mamkkaji jobeun gonanya. Nae sarangi igyo [Sung jong] aiya monjo ga, ogiya diyoracha Ogiya diya dwechajeulkk..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
J Balvin - Ozuna 04:40

J Balvin - Ozuna

J Balvin - Ozuna Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Baby! Chris Jeday Ostin baby J Balvin man Ozuna No quiere saber na' de mi Ay dime que fue lo que yo hice mal Te pusieron en contra de mi Al que fue no se lo..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarda Vs Erkeklerde Otostop Çekme 00:51

Kızlarda Vs Erkeklerde Otostop Çekme

Ünlü vineleriyle herkesi kendine sevdiren Sefa Kındır ve Mami ekibinden yeni video geldi.Ekip bize kızlarda ve erkeklerde otostop çekmeyi gösterdi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.613 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nusret Taklidinde Çığır Açan Elemanlar 00:37

Nusret Taklidinde Çığır Açan Elemanlar

Nusret taklidinde bir çok video gördük.Bu Nusret taklidinde ünlü ekip Sefa Mami ekibi başka bir bakış açısı yaptı izliyoruz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çılgın Okçular ! 02:25

Çılgın Okçular !

Sefa Kındır Mami Yeni Vine Sıfır Bir Adana Çilginlari )Sefa Kındır, Mami ve Emre Gül'ün komedi dünyasına HOŞGELDİNİZ! Bu video oldukça komik, eğlenceli ve güldürücü oldu.İzlerken çok eğleneceksiniz! Facia Üçlü yü takipte..

  • JET TV tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Facia Üçlü Kız Mı Lan O 04:27

Facia Üçlü Kız Mı Lan O

Sefa Kındır Mami Yeni Vine Sıfır Bir Adana Çılgınları Sefa Kındır, Mami ve Emre Gül'ün komedi dünyasına HOŞGELDİNİZ! Bu video oldukça komik, eğlenceli ve güldürücü oldu. İzlerken çok eğleneceksiniz! Facia Üçlü'yü takipt..

  • JET TV tarafından
  • 2.057 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pitbull - Rain Over Me 03:53

Pitbull - Rain Over Me

Rain Over Me [Marc Anthony] Girl my body don't lie (Red One) I'm out of my mind Let it rain over me (Mr. Worldwide) I'm rising so high Out of my mind (Marc Anthony) So let it rain over meAy ay ay Ay ay ay Let it rain o..

  • PengoTV tarafından
  • 1.381 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bilal SONSES - Sebepsiz Boş Yere 03:40

Bilal SONSES - Sebepsiz Boş Yere

Söz: Yusuf Akpınar Müzik: Kadir Roman Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Kurgu: U Medya Yönetmen: Cem Kılıç Klavye: Davut Samet Sarıhan Bateri: Ali Akcan Bas: Savaş Akbaba, Özgür Burak Karagenç Gitar:..

Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın 04:01

Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın

Yusuf Güney - Askim Asklarindan Bulasin dinle Bu sevdam hiçmi bitmez derdim Bak bugün sona geldim İnanması zor ama katlanan sendin Sanki hiç beni sevmedin O gün bana bitti dediğinde Sebebini bile bilmedim Herşey sahte b..

  • Candy tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Şafak  Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa 02:19

Ahmet Şafak Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa

Ahmet Şafak Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa dinle Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa Askerin Milletin Bayrağınla Çok Yaşa Arş Arş Arş İleri İleri Arş İleri Marş İleri Dönmez Geri, Türkün Askeri Sağdan Sola, Soldan..

  • Candy tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Barış Manço - Aman Yavaş Aheste 04:54

Barış Manço - Aman Yavaş Aheste

Aman yavaş aheste Sabırlı derviş murada ermiş Acelesi olana ağır ol demiş Aman demiş aheste Aman yavaş aheste Tiz-i reftar olanın payine dağmen dolaşır Erişir menzil-i maksuda aheste giden Aheste çek kürekleri ah..

Sen Bir Yana Bu Dünya Bir Yana 03:57

Sen Bir Yana Bu Dünya Bir Yana

Artık inandım ben şansıma Seni çıkardı karşıma Deli gibi aşığım sana Sen bir yana bu dünya bir yana. Çalsın artık durmadan çalsın sazlar Gelin dostlar, gelin dostlar Kalbimizde düğün var. Sonunda erdik biz murad..

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) 04:40

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik)

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sevdan kuşlar misali Gelip kalbime kondu Ömrüm kışlar gibiydi Sonsuz bir bahar oldu Esmer bir akşam vakti Senle yeniden doğdum Benden çaldıkları unut de..

Barış Manço - Ben Bilirim 03:41

Barış Manço - Ben Bilirim

Deli gönül sevdasını ben bilirim ben bilirim Deli gönül sevdasını ben bilirim ben bilirim Yardan ayrı kalmasını ben bilirim ben bilirim Yardan ayrı kalmasını ben bilirim ben bilirim Yumuk yumuk elleri var kömür kömü..